icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
20. dec 2012

@franica veď jasné, prečo by to išlo ľahko, keď sa dá ťažko a s problémami ☹ 😠 . Od rána sa snažím vytelefonovať všetkých lekárov kvôli laparke v januári ale to je ako získať olympijské zlato-veľa trpezlivosti a skúšať znovu a znovu a znovu.......... 😠 😠 😠 😠 😠 Ide ma poraziť. Na internom je už všetko obsadené, tak si za blbé EKG a jeden papier musím zaplatiť 7eur. No a moja gyndoška má zrejme už dovolenku lebo to neberie 😠 😠 😠 😠 😠 😠

franica
20. dec 2012

@ataner81 no tak deň a pol pred sviatkami sa skôr dovoláš na Mars ako k lekárovi...je to zlé obdobie, ale to je vždy tak, aj horseshoe minule písala, že furt je dačo..buď jarné prázdniny, Veľká noc, letné dovolenky alebo Vianoce a vždy keď to najviac potrebuješ...no tak sa nevzdávaj a dovtedy vyvolávaj, kým ťa neobjednajú

brumka
20. dec 2012

ahojte babky pisem narychlo som nahnevana ako pes, vcera mm prisiel o 16h domov a do nemocnice sme sa koli zapche meste co by trvalo 5min dostali doktorovi az o 16:45 mal ordinovat do 17h a na nete ma 17:30 a nikto tam nebol jasom pekne zaplatila euro za vysetreniea cakam ze dostanem pokutu dalsich 10€ zato ze som sa nedostavila. jaj akasom nahnevana, sla bysom k nemu aj skor ale mala mi 1h peso nezvladne vdazdi a mi tu mestku nemame...hnevaju ma to je nemocnica s A.S...inac babky ta noha strasne boli doobeda nie ale od obeda a vcera mi muz musel do postele pomoct som nemohla chodit ani stupat jas om asi daky hypochonder pacient pre housa

ataner81
20. dec 2012

@franica hurááááááá-všetko obvolané a objednané. Krv+výter 7.1., interné+áro 16.1., odstraňovanie nechtov 18.1., nástup do nemocnice 21.1., laparka 22.1.

franica
20. dec 2012

@ataner81 juchuuu blahoželám k zlatej medaili!!!!!!! 😀 Tak to iba mesiac a dva dni, to si dobre vybavila 🙂

brumka
20. dec 2012

@ataner81 to mas super maraton v januari ale ako sa vravi ucel svati prostriedky 🙂)))

franica
20. dec 2012

@brumka fuuuha, to máš riadne bolesti, to je strašné ☹ A ani k tomu lekárovi...no ja neviem, nedá sa to nejako inak vyriešiť, aby si nebola na muža tak odkázaná- ja neviem, u nás alebo aj v Nových Zámkoch ľudia využívajú taxíky, aj starí, ked nemajú ako a busy nejdú....stojí to nejaké 2€, čo sa podľa mňa dá..nemáte takú nejakú možnosť? Alebo niekto známy?

dorekapa
20. dec 2012

kocky,po novom roku chcem ist k zenskemu,lebo je to uz rok co sa snazime a kedze som v kutike duse dufala,ze teraz by to vyslo,lebo sme mesiac pili caje a kvapky od liecitelky,ale vyzera to ze nic..lebo ma boli brusko a podla mna dostanem.mala by som dostat zajtra.Tak som si povedala,ze po novom roku pojdem za Dr.Chcem sa spytat,ake vysetrenia ma cakaju.Ano,viem,ze aj manzel absolvuje spermiogram.In ma ist za urologom najprv?Prosim chcela by som len vediet, na co sa mame pripravit.Ak ste niektora z vas absolvovali nejae vysetrenia co sa tyka otehotnenia,napiste mi.Inak som celkovo zmatena zo svojho tela..uzsom to pisala viackrat,a tak sa opakujem.Tie bolesti v podbrusku mam cely cyklus od poslednej ms.Mam normalne 28 dnovy cyklus..a teraz mam aj vytok..prsia mam naliate,bolia ma..priznaky ako na mrchu ☹ ☹

brumka
20. dec 2012

@franica zvazovala som vyuzit socialny taxik ale zda sa mi to dost divne a bolo tam pisane ze cena sa urcuje podla postihnutia co ja niesom. fakt ta noha je doobeda oka ale od obeda a vecer je to ukrutne ja si fakt pripadam ako keby som si to vymyslela lebo to niesu klasicke krce ajhorsie je ked lezim a postavim sato musim pomalinky aj rukami si pomahat a doktroka vyzera ze mi veri ale nestretlasa s tym ze tiez sa jej nezda zeby to bolo vahou, lebo este brusko nemam ako uz mam ale nepribrala som ako pri dcerke, zial na vsetko sme tu sami

janka9900
20. dec 2012

@ellis21 strasne moc ti drzim palce, aby bol zajtra test pozitivny 😉

franica
20. dec 2012

@dorekapa najlepšie je sa vždy pripravovať na mrchu a prípadne sa len príjemne prekvapiť...lebo tieto pocity môžu byť aj z tehotenstva, ale aj nemusia...uvidíš, či ti tie ďalšie dni príde. Ako tie čajíky a tieto veci môžu zabrať, ale ja som za to, aby ste naozaj konzultovali aj lekármi a spolu to môže ešte lepšie zabrať 😉 Ja o tých vyšetreniach veľa neviem, ale hlavne sa objednaj k svojmu ženskému a on pozrie v prvom rade teba a dohodnete presný postup

franica
20. dec 2012

@brumka podľa mňa to bude nejaký štipnutý nerv alebo čo...len nechápem prečo je to lepšie a horšie cez deň, to by potom bolo viac-menej rovnaké...hmmm tak neviem, jedine sa dostať k tej lekárke 😖

brumka
20. dec 2012

@franica ja nevimem neurolog ma ani nepozrel tak uvidime co na cievnom no neviem ci nerv ja uz fakt neviem ale je to des amala som to aj v prvom tehu ale to som myslela ze koli mojej velkej vahe ale tera to uz mam meisiac tak nieco to musi byt...dostala som typy ze su to platnicky, cievy alebo dake zle prekrvenie.

janka9900
20. dec 2012

@ataner81 som pozerala do mojich starych grafov, mam ich len v exceli a teplota mi velakrat klesla az na 11DC. kedysi som aj citala, ze co moze byt dovodom, ale uz veru neviem 😕 skus napisat do temy "bazalna teplota" nejaka baba tam bola dobra odbornicka, snad ti poradi 😉

dorekapa
20. dec 2012

@franica a ty si nemala teraz tie dni ke si ocakavala mrchu a neprisla...nepobolievalo ta brusko?Nemala si priznaky ako pred mrchou?Mna metie,ze cely cyklus ma pobolieva..ach jajj..ty budes mat krasne vianoce a ja verim,ze 7,1 sa dozvies najkrajsiu spravu od Dr.a vetko bude dobre.Budet o pre teba magicky datum

franica
20. dec 2012

@dorekapa no mala som teraz tie dni, ale mňa to až tak nepobolievalo, akurát včera večer sa mi zdalo, že trochu a vidíš do rána som mierne aj špinila...ale to nemusí byť smerodajné, mňa ani bežná ms moc nebolí a nemávam ani iné príznaky, trochu som to občas zvykla cítiť prvý deň, inak veľmi nie...takže ty to môžeš mať úplne inak 🙂

franica
20. dec 2012

@brumka neviem, či si dobre spomínam...ale nemáš ty dnes všetko najlepšie k meninám? 😀

janka9900
20. dec 2012

@brumka 😒 musis mat riadne bolesti. ked tam vcera neboli, tak kedy tam pojdes?

dorekapa
20. dec 2012

@franica no vad ja z toho netu uz som tolko toho vyguglila..fakt..uz si urcim sama diagnozu...xixixixi 🙂 🙂 🙂 no v piatok by som mala dostat.Prsia mam fakt vacsie,manzel je nimi uneseny.Mam teraz aj taky vytok bez palenia a svrbenia len to brusko ma desi..ak by som bola,nemalo by ma pobolievat. ☹ ja som zmierena s tym,ze dalsi msiac sa nepodarilo a budeme mat vianoce cervene..

brumka
20. dec 2012

@franica nene ja som mala meniny 12.8 🙂 viees co to za datum 🙂 @janka9900 tak na cievne idem za hodinu dr bol drzi hadal sa ze on tam bol do 17h pritom o 16:45 mam doklad o zaplateni ze som tam bola a klopala a volala do ambulancie no drzi ako fras, ze on ma za 15min nevysetri a ze som sa ani nemluvila ze kedy pridem, mna urgente moja doktorka objednavala, jaj no dufam ze ma vysetri aze k nemu do srmti nepachnem a cakam ze na mna narevea ze mi da zapklatit 10€...ne tiez super maraton zacal 3.1 poradna 14.1 alergolog

janka9900
20. dec 2012

@franica neboj sa toho spinenia, v teme julovky sa pomaly nenajde tehulka, co by ho nemala 😉 je to tym uhniezdovanim, ako si nasla na nete, nic viac necitaj 😉

janka9900
20. dec 2012

@brumka aky ..... 😠 ma nenapada slusne slovo 😠 vobec ti nezavidim k nemu ist. by som mu tych 10€ hodila, nech sa zadrhne 😠

brumka
20. dec 2012

@janka9900 tomu sa hovori sukromna nemocnica A.S grrrrrrr a 1€je za navstevu ambulancie a je tam napisane za nadstandardne sluzby ze mozes vyuzit napr wifi co mi je vies naco v cakarni :((((((((( poslala ma k nemu doktorka aku akutny pripad. keby ma k nemu neposlala idem jednej znamej do BA ona ma muza cievneho ved aj chirurga som cez znamost mala co ma vysetril. ale uz sami kopa drobne problemy na sekciu.

franica
20. dec 2012

@brumka jaaaaj sorry, pomýlila som si to, lebo ťa zvykli volať Dadka a ja že z Dagmar..ale vedela som, že Daniela to nie je 😀 Tak pardón, ale tak všetko naj ešte k tým augustovým 😀

@janka9900 niekedy mám pocti, že ty musíš celé dni meditovať, taký kľud z teba ide 🙂 Tak super, už si nič nečítam, ďakujem 😵

janka9900
20. dec 2012

@brumka 🙄 no super... kiez by ti na nieco prisiel, ale keby si sa tam uz nemusela vratit 😅

janka9900
20. dec 2012

@franica no meditujem cely den na gauci a celu noc v posteli 😀

brumka
20. dec 2012

@janka9900 tebe je dobre 🙂))))) no kiez, lebo dneska ma oto uz zaicna boliet tak nech to boli nech vidi ze si nevymyslam. ale cakam ze este na neurologiu a na ortopediu pravdepodobne pojdem

ataner81
20. dec 2012

@franica @brumka je Dadka-Danka 🙂 . S tými telefonátmi to bolo o držku 😠 ale už je hotovo a tentokrát to bude naposledy čo niečo také vybavujem
@brumka Daduš aspoň nebudem myslieť na to, že sa nám tak dlho nedarí ☹
@janka9900 už svoju teplotu riešiť nebudem. O to sa postará CAR. Aj tak s tým nič nenarobím. Len ma to udivuje čo sa to deje keď na začiatku bolo všetko v poriadku
@dorekapa moja ja ti poviem moje skúsenosti. Manžel absolvuje u urológa vyšetrenie prostaty a spermiogram(boli sme poslaní do tkanivovej banky). Ak chceš veľmi dôkladný spermiogram, tak odporúčam andrológa. Tebe budú brať krv na hormonálny profil 3-13-21DC. Klasické sono. Prípadne folikulometria. Dobré je aby si si robila ovu testíky a merala BT. Môžu sa ťa na to pýtať. Je možné, že ti nasadia duphaston na udržanie tehu alebo iné lieky na vyvolanie ovu ale ja som sa na to vykašlala, lebo nebudem čakať ďalšie 3mesiace či sa zadarí alebo nie.Potom ťa pošlú na laparku aby ťa pozreli z vnútra.. Rozhodla som sa absolvovať všetky základné vyšetrenia. Ak budú v poriadku, idem do CARu, kde mi ich urobia odznovu ale dôkladnejšie.

brumka
20. dec 2012

@ataner81 to hej, inac sklamem ta ja niesom danka ale darina 🙂)))))))hlavne treba pozitivne mysliet. ale fakt uz bysme daku knihu mohli spisat to by bola riadna saga. idem smer sprcha

janka9900
20. dec 2012

@brumka som ozaj zvedava ci a kto ti pride na to, co ti vlastne je. nie ze ta budu cele tehu nahanat a nic z toho 🙄