Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@horseshoe hehe no tak ako citam tvoj prispevok .. som na tom podobne 😀 ta chodza je ovela pomalsia .. aj ked obcas sa viem poponahlat ale nasledne spomalim na slimaciu rychlost 😀 minule ked som sla z obchodu ma obehli 2 ženy 😀 tak mi bolo smiesno lebo ja som mala pocit ze idem rychlo az kym som nevidela ako su uz daleko predomnou 😀
ja som doteraz pribrala 3kg no po vianociach sa budem uz len asi gulat 😀
posledne dni nemozem dlho sediet vzpriamene lebo hned citim ako Emmku pučim .. a akonahle sa opriem vidim ako sa pekne vlni 🙂
mne skor robi problem otacanie v posteli 😀 citim sa ako velryba a to este nie som ani v 9. mesiaci 😀 hura no tak to sa len tesim 😀
@rohlicka vau pri 3kg ako velryba no to nie, ale brusko mas nadherne, ja som si pripadala uplne ako vorvan, inac opatrne teraz nieje snehu ale ked bude abysi saneposmykla
@janka9900 no to uvidime len to zatial vyzera ze nik do mna nechce sprtat lebo som tehu ako neurolog nakazal magnezium uprava stravy to praktizujem avykladat nohy co nemozem ze sa mam ukazat po tehu ze ma vysetri
@ataner81 tak to si dobre urobila neznasam take osloveni Darka Dara Dora
@ataner81 takze po novom roku pojdem k Dr.a ten ma objedna na odber krvi na hormony. tie čisla 3-13-21 DC t osu dni cyklu kedy sa odobera krv?
Asi vyzeram fakt ako hlupa,ale doteraz som sa o to nezaujimala,lebo som verila,ze sa nam to postasti bez lekarov..Prve dietatko som pocala rychlo,je pravda s inym manzelom.Terza som cerstvo druhkyrat vydata a je to ine...zial
@rohlicka vy ma s Evičkou pekne nakazíte T vírusíkom a keby k tomu aj nasnežilo, tak to bude úplne ideálne 😀
@dorekapa áno, choď k dr. a povedz, že sa už rok snažíte a nič. Najlepšie by bolo tam teraz zavolať a spýtať sa či po Novom roku môžeš rovno prísť ten 3DC na krv kvôli hormonálnemu profilu. Niektorí doktori berú krv iba 2x za cyklus. Ideálne je 3x.(3-13 a 21 deň cyklu, berie sa to od prvého dňa poslednej meštruácie) Odporúčam objednať muža k urológovi už teraz lebo sú dlhé čakacie doby, navyše sú sviatky, takže teraz všetci dovolenkujú a v januári bude na doktorov nával.A vôbec nie si hlúpa. Ak niečo nepotrebuješ, tak to neriešiš a nevieš o tom. Kľudne sa ma pýtaj na čo chceš. Keď môžem, poradím.O chvíľu budem odborník aj na IUI, IVF, ICSI atď(to je umelé oplodnenie a inseminácia) ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@dorekapa záleží to od diagnózy. Niečo sa dá vylepšiť tabletkami a niečo bohužiaľ nie. Navyše kvalita spermií sa mení každým dňom. Záleží to od stravy, spánku, aktivity, oblečenia, stresov..............Na zhodnotenie stavu partnerových spermií sa robia minimálne 2 spermiogrami, ideálne sú 3. Preto ak vám víde zlý spermiogram, vôbec sa neľakaj. Môže to byť len momentálna situácia. Odporúčam ale konzultáciu spermiogramu viacerými odborníkmi v danej oblasti. Náš urológ povedal, že spermiogram nie je výstavný ale v poriadku. Gynekologička povedala, že je to hotová katastrofa a jedine umelým sa dopracujeme k mimi. Mne to nedalo, tak som volala na miesto, kde drahý daroval spermie a obehala som aj iných urológov a potvrdili mi slová nášho urológa. Gyndoška ma zbytočne vystrašila. Spermiogram ale absolvujeme znova a to v CARe kde je oveľa dôkladnejší. Ak chcete ešte počkať, tak sa na to teraz vykašli a choď za doktorom až v januári. Len aby si nebola prekvapená, že ti krv zoberie až vo februári alebo rovno nasadí liečbu hormónmi. Ja som si veľa o tom všetkom prečítala a rozhodla som sa pre vyšetrenia
@ataner81 mas pravdu.Aj manzelovi som povedala,ze co ak by sme isli po novom roku k Dr.a a on odmieta.Ze teraz nejde nikam.Ta liecitelka mu povedala,ze keby isiel v decembri na spermiogram,tak mu ukaze,ze ma slabe spermie a ze to dost zamava s jeho psychikou..comu verim,lebo nie je to prijemne podstupovat tolke vysetrenia.Ja verim,ze sa nam to podari a ak obaja usudime,ze je cas ist k Dr,tak pojdeme.Mame toho aj dost na halve.Kupili sme dom a od leta ho prerabame a do leta sa chceme stahovat.Take perne obdobie..
Babule doplnte mi prosím údaje
@tatiana77 18-22.12. kozorožec
@alicek14 20.12. baran Alica
@werusss 21.12. váhy Veronika
@jeackynka 21.12. baran
@zora256 30.12-10.1. baran Zora
@linddi 31.12. baran Zlatica
@zvolsiinylogin ?.12. ryby
@leonetka 4.1. baran
@sam1234 6.1. strelec
@hana2626 11.1. rak
@renitri 12-15.1. škorpión Renátka
@ellis21 váhy Elenka - čakáme na potvrdenie tehu
@franica váhy Zuzanka - čakáme na potvrdenie tehu
@ataner81 január 2013 panna Renka budúca mamina
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička
Ahojte baby. Mam pre Vas zaujimavy pribeh. Tento cyklus mi doktor robil HP, 10DC,17DC,24DC. Vsetko som mala v absolutnom poriadku, az na to, ze som mala skoro ovulaciu, ale telo sa s tym vedelo vysporiadat a vytvorit zlte teliesko. Ale 24dc, ked som bola mi hovori, ze vo vajecniku mate vytvorenu bunku, co znamena, ze sa Vam neuvolnilo vajicko, cize fyzicky ovulacia neprebehla.....ale podla krvnych vysledkov ano. Splasila som sa, on nebojte sa, dame lieky a to Vam praskne...takze som bola v tom, ze tento mesiac mozem ocakavat menzes. Ale stale nic ( v utorok som mala dostat), vcera rano som bola nesmierne unavena a stale mi trebalo na WC, pichalo a tahalo ma po bokoch v brusku....a vsak co urobim si test, za to nic nedam. I tak mam ist dnes na kontrolu......a co cert nechcel vysiel pozitivny...a ja som celu noc nespala, vsak som akoze nemala mat ovulaciu. Uz som bola na kontrole a dr sa pyta, prisiel Vam menzes...hovorim nie, no lebo hormon prostegon mate velmi vyskoky a to byva iba v tehotenstve....no hovorim ano, mala som pozitivny test....aj sa na mna pozrel , ale nic nevidel...vsak je to fakt skoro.....takze baby zazraky sa deju a mame krasny darcek k Vianociam a moj k nedelnajsim narodeninam.....🙂) Inak som brala vceliu matersku kasicku a manzel selen+ zinok...tak skuste mozno Vam to pomoze....a pytala som sa, ze to co zostalo vo vajecniku nevadi, ze tam mam...ze nie...inak to mohlo byt aj zlte teliesko..ze to bolo netypycke...ale kaslem na to, hlavne, ze je vsetko OK...idem sice az 24.1. na UZV a krv...ale nevadi....tesim sa na sviatky...a pevne verim, ze to dopadne dobre...pre zaujimavost som si merala BT a mala som 37,3 co som nikdy nemala @sabaka dakujem za dobry tip ohladne kasicky a selenu...asi nam pomohol..🙂)
@magnolie123 ja som brala antikoncepciu 11 rokov, potom som rok vysadila a otehotnela skoro na prvykrat
Babule doplnte mi prosím údaje: @zvolsiinylogin u teba dátum mršky a @alicek14 netestíkovala si? 😀
@alicek14 20.12. baran Alica
@werusss 21.12. váhy Veronika
@jeackynka 21.12. baran
@zora256 30.12-10.1. baran Zora
@linddi 31.12. baran Zlatica
@zvolsiinylogin ?.12. ryby
@leonetka 4.1. baran
@sam1234 6.1. strelec
@hana2626 11.1. rak
@renitri 12-15.1. škorpión Renátka
@ellis21 váhy Elenka - čakáme na potvrdenie tehu dokym 🙂
@franica váhy Zuzanka - čakáme na potvrdenie tehu dokym 🙂
@tatiana77 kozorožec-čakáme na potvrdenie tehu dokym 🙂
@ataner81 január 2013 panna Renka budúca mamina
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička
@rohlicka hehe 😀 no vidis moja, ako to na nas obe dolahlo. 😵 A to sme obe vela nepribrali - jednoducho je to zataz na organizmus. Ja napriklad ked si cupnem tak sa prekoprcnem dozadu ako taky chrobak 😀 😀 😀 Holenie buchty zacina byt sportova dicsiplina 😀 A o tom spani mi ani nehovor - nedajboh najst dobru polohu - ani ten vankus v tvare hada mi nepomaha. Tesim sa aj na ten 9.mesiac - neviem si predstavit kde naberiem tu silu na porod, tlacenie a vsetko - ty kokos, to bude sila, ked teraz uz aj chodenie mi robi problem a to sa plizim ako taka lemra 😵 😵 😵
@rohlicka konecne sa nam dnes drobcek ukazal a bude to chlapcek Alex 🙂
ahojte babulky som uz po maratone dneska tak cievne ok, ako bol v pohode aj posrandoval daktore srancy sa mi nelubili mal komentare k tomu ze som brala hak no nebudem mu radcej hovorit ze po porode nabehnem opat na antiku 🙂 bolasom u obvodacky tak ja nevie vobec co mi je dala mi homeopatika akoze na bolest aastmu ze o mesiac sa mam ukazat ale to nezabere lebo neverim nato, lebo je to podsate len placebo len cukor tak sa stavm ze o mesiac pokracuju vysetrenia
@tatiana77 tisku gratulujem 🙂))))))
@erienka jasom pri prvom tehu otehonel apo 1 cykle po vysadeni hak a teraz az po 8m od vysadenia
a inac doky stale basnil ze to bude chlapec a ked som sa spytal ci videla na sone povedal ze nie nepozeral. skor bysom dievcatko chcela alae hlane nech je zdrave ale takeho chrobaka do hlavy mi dal na najblyzsie 2 mesiace
@tatiana77 Jééj,krásny príbeh a šťastný koniec prajem🙂Moc gratulujem vidíš,zázraky sa dejú,len treba veriť na ne🙂
@slavkaadusko Vau,tak náš sa ukázal len v 28tt a potom už nie,a ani skôr🙂
@brumka A vkoľkom si týždni tehu?

ahojte dievcata,len z rychlika vas citam...po dlhych dnoch idem sa rozptylit k nasim,lebo nasi boli chori,tak sme tam dlhsie neboli... moj mm chodi domov o 8 a uz sa tu doma sem tam nudime... a akurat dnes sa tu pise...
@franica drz sa,fakt to bude ok,dievcata ti pekne radia
a @horseshoe skusas si davat Magne B6 ? moj doky to odporuca od polky tehu kazdej...
drzte sa vsetky dievcata,papa zatial