Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@rohlicka ja mám termín 24.03. 2013
aktualizujem tabulku 🙂
@tatarida - snaž 2m, termin 01/02/2013 - JAKUBKO
@sanchez81 - snaž 4m, termin 13/02/2013 - ANDREJKO
@kapokapo - snaž 3m, termin 17/02/2013 - EVIČKA
@basikes - snaž 3m, termin 20/02/2013
@horseshoe - snaž 4m, termin 07/03/2013 - TOMAŠKO
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 10/03/2013 - ALEX
@rohlicka - snaž 2m, termin 14/03/2013 - EMMKA
@mamkabeika - snaž 4m, termin 24/03/2013 - MIŠKO
@stansn - snaž 3m, termín 03/2013
@veonka - snaž 4m, termín 26/03/2013 - ADAMKO
@lilli251 - snaž 2m, termín 06/04/2013 - MATEJKO
@julinka88 - snaž 6m, termín 08/05/2013
@lumiva - snaž 4m, termín 08/05/2013 - RAMNEET
@dominika1516 - snaž 6m, termín 15/05/2013
@typa - snaž 4m, termín 06/06/2013
@kaprkapr - snaž 3m, termín 24/06/2013
@sabaka - snaž 7m (max. 2,5 r), termín 25/06/2013
@brumka - snaž 8m, termín 09/07/2013
@janka9900 - snaž 3m (max. 3r), termín 12/07/2013
@deculko - snaž 7m, termín 17/07/2013
@wewerka27 - snaž 6m, termín 20/07/2013
Vyhrievane miesta:
- pozitívne testíky (čakáme na ďalšie infošky) - zatiaľ tiché gratulácie
@waltea - podaj o sebe infošky
@franica - 7.1.2013 (ultrazvuk)
@ellis21 - pevne verím že to nebolo len zbytkové hcg a pochváliš sa nám čoskoro ďalším || testíkom
@tatiana77 - 24.1.2013 (ultrazvuk)
@brumka jaj, no jasne, byvanicko nepusti - to chapem. ale ved nikto nevieme dopredu kolko deti budeme moct mat a vobec budeme mat - to su len take planovacky 😉 Nemusi sa mi podarit druhe rovnako tak, ako sa moze stat, ze ked budem cakat tretie - zistim, ze su to dvojicky alebo viacicky 😀 😵
@ataner81 Tak vedla nas byva suseda - mimochodom super zenska, ktora ma dvojicky chlapcov - uz ale vacsich. Nemohla otehotniet, takze sa nejako hormonalne liecila a boli z toho dvojicky. 🙂 Porodila ich v 7.mesiaci a to bola skoro cele tehu v nemocke. Tie deticky mali kazde sotva kilo. Povedala, ze to bol boj - choroby, imunita, zaostavanie vo vyvoji, musela s nimi cvicit vojtovku. Ale potom ked preslo to zle obdobie, tak vravi, ze oni kedze su dvojcata sa perfektne vzdy sami zahrali. Teraz su uz vacsi a su to super chalani - mam ich hrozne rada. Aj velmi nadani - hudobne.
Ja by som tiez brala dvojicky, ale uvedomujem si, ze kazde dvojickove tehu je extra rizikove a ja uz mam problem teraz ked cakam jedno. Tiez asi ta starostlivost o ne je narocna. Ale je to krasne mat naraz 2 deticky - ta myslienka je super 🙂 😉
dobre babky idem off snazim sa upratat len chodim ako joefre... majte sa pekne tak sa uvidime asi az po silvestri takze drzte sami a prajem vseto dobre do noveho roka
@horseshoe keby mi dali možnosť výberu, tak ani sekundu neváham a vyberiem si dvojičky chlapcov.Mám pocit, že by som to zvládla a aj tehu by nebolo až taký problém keďže k drobnej postave mám ďaleko 😀 .Ale keďže tú možnosť nemám, tak je mi to šuma fuk. Pevne verím, že po liečbu hormónami to nedôjde a ja otehu prirodzene. Je úlohou Helenky a Evičky aby ma riadne nakazili 😀 a ja to s drahým už len dokopem do zdarného konca
@ataner81 ahoj Renka este som netestikovala, lebo sa nechcem sklamat, tento mesiac sme sa seba s mm nemali velmi cas, tak uvidime. Nemam este kupeny ani test, ked tak po vianociach. sice viem, ze by to bolo najkrajsie na vianoce... no neviem este.. som nejaka zo vsetkeho zmetena 😒 a smutna, lebo uz sa tiez dlho snazime a nevychadza.. idem radsej piect kolaciky a tesit sa z vianoc s malou 🙂
@ataner81 no jasne moja, treba mysliet pozitivne - ja tiez pevne verim, ze sa vam to s drahym podari 😉 😉 😉 Uz som vam tu vsetkym slubila, ze si pri buchani sampusu budem zelat pre kazdu snazilku mrnusika, pripadne aj viacerych naraz 🙂 😉
Inak to zvladanie tehu nezalezi od postavy - je jedno, ci je niekto drobny alebo robustny 😉 So mnou na jogu chodila tehulka, co cakala dvojicky - mala tusim este drobnejsiu postavu ako ja. A ani brusko nemala nejake velke. A porodila tusi m v 38.tt - uplne pohoda. Ja som napriklad pred tehu aj dost sportovala - takze fyzicky som toho zvladla niekedy viac ako moj 90kilovy muz 😀 A vidis teraz ledva fucim a vsetko ma boli. Podla mna to zavisi od toho, ako silna je maternica, ako je ulozena, kolko hormonov sa ti vyplavuje, atd.
@alicek14 úplne ťa moja chápem. Ja doma tiež nemám testy. Len by ma to pokúšalo a bielu už nechcem ani vidieť(teda okrem snehu 😀 ). Ja som ale pokušiteľ, tak som musela trochu podpichnúť. Keď sa rozhodneš testíkov, tak sa nám ozvi ako si dopadla. Krásne Vianoce tebe a malej 🙂
@horseshoe ja som to myslela tak, že keď si drobnejšia, je to väčší nápor na chrbticu,panvu a tak. Samozrejme, že hrajú úlohu aj iné faktory, ktoré si vymenovala ale aj tak cítim, že by som tehu a aj starostilovsť o mrňatá v pohode zvládla 🙂
Babule pre dnešok končím. Idem písať záznamy a pohrať sa s deťmi. Majte sa krásne papa
Ahojte dievčatá, práve som doupratovala kuchyňu, dopiekla som 8 druhov koláčikov a vyzeralo to akoby tam vybuchla pomba. 🙂 Už som ko. No idme dať deti do poriadku, ak zajtra nebude koniec sveta tak sa vidíme na mk pa 😀
@ataner81 Ja viem,že je to ťažké:-/Veľmi ťažké,najmä keď na okolí je každá druhá tehulka☹ja som to prežívala vyše 3rokov☹A keď som sa začala tešiť,z tehulkami,a nemyslieť na seba a na ten bôľ,proste som prestala závidieť a užívať si to ticho a to,že nemáš zatiaľ starosti z bábom,a vtedy keď som sa zmierila,že budeme mať len adoptované,tak prišlo vlastné,ako dar za ten všetok bôľ,čo som sa naplakala,až mi dušu trhalo,ale oplatilo,sa,proste skús to brať z tej druhej strany,a príde to,keď to prestaneš,tak intenzívne riešiť,ako si písala až vo februári,sa vám dá ísť do Car-u,tak zatiaľ to hoď za hlavu a užívaj si to ticho,a snáď aj vám to príde jak blesk z jasného neba,moc vám to prajem 😉
@tatiana77 Ďakujem,nuž snažím sa idú Vianoce,najkrajší deň vroku🙂A rodinka spolu,čo viac si môžem priať🙂Som vďačná Bohu,že mám i jedného synčeka,po dlhých rokoch,tieto Vianoce budú konečne tie pravé pre mňa malý ktorý rozbaľuje darčeky🙂Hoc aj vlani sa snažil,viď prvé foto a dnes druhé foto,pred Vianočný darček aby toho nemal naraz veľa,lebo si myslím,že by nevedel sčím sa skôr hrať😀.
čaute baby, tak čo dnes, dáme tiež veľký pokec? 😉 Pridajte, lebo sa obávam, že ak začne víkend a predvianočné prípravy a potom sviatky, tak sa dlhooooo neuvidíme...ale zase nevadí, aspoň tu pribudne viac // naraz 😉 😉
Dnes ráno našťastie žiadne špinenie, tak som taká rada - človek sa až na wecko bojí ísť, hrôza 😀 Inak som posledné dni taký nejaký hladoš....každé dve-tri hodiny som hladná, nech sa najem čohokoľvek a najviac mi chutí korenené, pálivé a slané 🙂
Tak šup-šup píšte, dnes už nič nerobte, dobehnete to cez víkend a nech aj muži pomáhajú 😀 😀
Vsetkym Vam prajem prijemne prezitie vianocnych sviatkov, aby sme sa radovali a vsetko dobre do noveho roka.... 🙂
Dobre ranko baby,
dnes poslednych 8 hodin v robote.....uz sa neviem dockat, kedy bude 18:00 a zatvarame 🙂

@zora256 jej to si pekne napisala, tak Ti drzim palce, nech sa Ti tvoj sen splni!!! a daj urcite vediet....tesim sa, ze si v pohodke... 🙂