icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

janka9900
21. dec 2012

dobre ranko 🙂
@franica len jedz vsetko, kym ti chuti 😉 ja som tiez zo zaciatku bola stale hladna a za diabolsky salat by som vrazdila 😀 a to sa mi zdal este malo stiplavy 😀 a vidis, ze spinenia sa bat nemusis 😉 ked sa opat ukaze, tak ho ignoruj 😉 cervena krv neni dobra, ale ani ta nemusi zmanenat nic zle 😉

@deculko @rohlicka baby, zajtra si riadne uzite, nakazte @ataner81, nech na buduci rok mate vianocnu stretavku uz s kocikmi vsetky tri 😉

ellis21
21. dec 2012

@franica ahoj zlatinko, test nebol hlásim 1DC, došla taká mrcha, že si každú pol hodinu musím meniť vložku. Som sklamaná ale na druhej strane som rada, že mi telo zase funguje a môžme sa snažilkovať osto šest. 🙂

franica
21. dec 2012

@ellis21 aaaach do frasa...takto zasa naťahovať a čiaročkovať 😠 Ale tak prvá mrcha po, to je vlastne nič...to máš teraz takú riadnu očistu a môžeš hneď po nej ísť na to, podľa mňa sa zadarí hneď 😉

@janka9900 no veruže mi chutí, už som si dala obed číslo 1 a keď príde mm na prestávku, tak s ním zrejme dám číslo 2 😀 Ja mám ten pocit, že tá žravosť mňa len tak neprejde, aj keď ktovie...každopádne si vravím, že to o niečo ľahšie tají ako ked je človeku zle 🙂

ellis21
21. dec 2012

@franica a ty si ako na tom? ja to tiež neberiem tragicky, som rada, že sa dobre prečistím a bacha na tú žravosť, ja ked som bola teraz tehu, tak som do toho 9 tt pribrala 5 kg, ja som jedla aj v noci jáááj 🙂

franica
21. dec 2012

však to, že bolo by to síce super hned na prvý šup znovu otehotnieť, ale zase ono sa to stáva málokedy a možno lepšie, že sa ti steny maternice trochu zregenerujú a tam potom fazuľka lepšie zapadne 🙂
No veru budem si musieť dávať pozor, ale tak snažím sa jesť aspoň dobré veci- výživné a zdravé, ked už som hladná, ale hladovať určite nemienim 🙂 Ja celkovo nie som nejaká útla, tak aspoň hneď tak nezbadať pribratie...a za týždeň mi môže začať byť zle a potom sa to vyrovná :-P

deculko
21. dec 2012

@franica ono tu zravost som mala zo zaciatku aj ja...a vselijake chute mnam...az potom prislo to nechutenstvo a nevolnosti..... zatial chute nemam stale...

franica
21. dec 2012

@deculko však to, že väčšina hovorí, že okolo 6-7tt im začína byť zle a ja mám pocit, že sa tomu nevyhnem, takže teraz si vlastne robím zásoby (okrem tých, čo už mám 😀 ) A ty ako Evka- už trochu lepšie či stále len pustý chlebík papáš?

franica
21. dec 2012

@ellis21 to predošlé bolo tebe, len sa to neoznačilo 🙂 Nainštalovala som si iný prehliadač a akurát MK v tom nejak hapruje 😠

deculko
21. dec 2012

@horseshoe ja sa mam tak v norme.... da sa to... vlasy mam ale take skarede,nechcem si ich dat teraz farbit..a plet mam dost hroznu,este som taku nemala...ani v prvom tehu... mam na tvari exzem,na ktory mi nic nemozu teraz dat,takze som cerveno flakata. a make up si na to nemozem davat.. no hroza... a zaludok... vies co,da sa to uz zvladnut,ale mam pocit,ze pri tomto druhom tehu sa viacej stazujem na to,ako mi je... nejako to viem horsie zvladat ako pri prvom...

ellis21
21. dec 2012

@franica mne začalo byť zle v 7tt ale nevracala som, ale nebolo to nič príjemné, ja som sa zobudila o 4 ráno a musela som si dať aspoň suchý chlieb lebo by som nevstala neskôr. Ale dalo sa to, horšie to bolo na večer, to som odpadávala od únavy a od toho ako mi bolo zle, lenže som musela utekať s detmi na krúžky a variť atd, tak to nebolo nič príjemné. Pekne oddychuj a hlavne nebud hladná, jedz po troškách a často potom ti nebude tak zle. 🙂

franica
21. dec 2012

@ellis21 wooow ja seriózne dostávam tehu tipy!!! 😵 Ja som sa budila pred pár dňami - ešte keď som mala iba slabo pozitívne tie testy - okolo piatej ráno na to, že som straaaaašne hladná, ale nejak som to vydržala, ani teraz mi nepríde zle ked sa nenajem a tak, len je to fest nepríjemné ten hlad a potom sa mi v hlave robia predstavy na kadejaké dobroty ako v Tom&Jerry 😀 😀 Ja zatiaľ nemám iné deti a teda ani toľko starostí, takže som plne povoľná v odovzdaní sa nevoľnostiam hocikedy 😀

rohlicka
21. dec 2012

Ahojte žienky 🙂 dnes mame dosť nabity program, kedze vecer cestujeme domov za rodicmi na vianoce .. a este ideme posledne veci povybavovat .. takze ja vemi na vas cas nebudem mat 😒 ale urcite tu aspon nakuknem 🙂
@ataner81 a @deculko z mojej strany stretko plati 🙂 tesim sa na vas kočeny 🙂
@janka9900 neboj sa Janka .. my sa pokusime čo najlepsie nakazit našu Renatku tehu virusikmi .. a o rok na to ako hovoris bude stretko s kočikmi 🙂
trošku na rozptylenie (kedže konečne sme sa dočkali nášho svadobného klipu):

https://www.youtube.com/watch?v=uWUJky9gPZI

pekny dnik 🙂

ellis21
21. dec 2012

@franica no vidíš, to boli poslíčkovia 😀 Tak si to pekne užívaj priberaj a ja si užijem Silvestra aj za vás tehuľky aby vám nebolo smutno. Nápište mi čo pijete a ja si za vás pripijem, to budem vyzerať 😀 Lebo potom už budem tehu aj ja a nebudem môcť. 😀 To som ale kolegiálna však? Vidíš ako vás mám rada? 😀 Obetujem sa 😀 😀 😀 😀

franica
21. dec 2012

@ellis21 ešteže ťa máme! 😀 Tak za mňa si daj hlavne ten šampus- ten môžem 🙂 Z ostatných mi je dosť zle aj mimo tehotných stavov... a moc si neprivykaj na pripíjanie, lebo s tým budeš musieť tiež seknúť skôr ako by si si myslela 😉

typa
21. dec 2012

@franica joj,ani nevies ako sa tesim 🙂 Zajtra ideme k nasim...5 hodin v aute,ale velmi sa tesim. Vysledky budu mozno dnes,ale asi nie. Mam tam zvysene riziko na ds,ale nijak velmi. Som uz objednana po sviatkoch na genetiku a potom uvidime. Este chcem ist do mt na prenatalny screening. Nemam strach,ved tym aj tak.nic nezmenim. Aj tak by som na potrat nesla,cize nemam mat dovod sa strachovat 🙂

ellis21
21. dec 2012

@franica 😀 šampus mám rada aj ja, tak to si dám jednu flašu za teba, jednu zamňa. No už sa teším, vidím, že nový rok budem mať návštevu. Opicu jak hrom 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

franica
21. dec 2012

@typa hmmm tak ked to bolo iba trochu mimo limit, tak ja verím, že to nakoniec bude fajn...ty si inak tiež taký obdivuhodný kľuďas 🙂 Ani na to netreba myslieť, len si uži pekne sviatky doma a určite nás informuj, ako zareagovali budúci starí rodičia 🙂 🙂

@ellis21 takej mega opici sme ešte na výške hovorili gorila 😀

ellis21
21. dec 2012

@typa tak ti držím palce, páči sa mi tvoj prístup. Aspoň nestresuješ bábatko a uvidíš že všetko dobre dopadne. 🙂
@franica to nebude gorila ale celé stádo 😀 Idem do obchodu, nemám wc papier 😀 😀 😀 Potom sa zas prihlásim, zatiaľ pa.

typa
21. dec 2012

@ellis21 pozeram, ze Tebe prisla ms...to je prva po kyrete? Aspon vies, ze sa to vsetko upravilo a bude to urcite ok. Teraz to zase musite s mm dobre nacasovat 🙂
Ja uz len 4 hodiny v praci 😉

zora256
21. dec 2012

@tatiana77 Presne,v obochod bude nával:-/Aj preto chodí vzime tatino nakupovať,aby sme sa neprehriali ja z malým v ochode,kým sa pri kase načakáme:-/.

zora256
21. dec 2012

@typa Ahoj!Moc Ti prajem aby výsledky boli vporiadku a nepotrvdili ds 😉 ,a ako píšeš,že by si nešla na potrat,ani ja by som nešla,veď aj detičky z ds,sú zlatučké,ba viac sivážia život,a robiaveľa radosti rodičom,lebo oni sú nevinný ľudkovia,nevedia ublížiť nikomu,ba rozdávajú radosť🙂

zora256
21. dec 2012

@rohlicka
@deculko
@janka9900
@typa
@ellis21
@franica Ahojte baby a aj ďalšie ktoré tu nie ste na tejto strane.Prajme krásne šťastné a Veselé Vianoce takto popredu,keďže neviem kedy tu budem,lebo program nabitý😀 všetci budeme už od zajtra doma,tak pôjdeme k našim,aj k svokrovcom aj oni prídu knám,a vôbec neviem kedy budem mať čas koníkovať,ale iste ak si čas nájdem tak sa ozvem🙂Veľmi budem rada,ak počas sviatkou pribudnú tehulky a budnú snažilky 😉 Nezabudnite potom pozitívne testíky nahodiť nech vidíme🙂Aj ja ak by som mala na Silvestra testík z // nahodím,hoc sa necítim byť tehu,ale tak človek nikdy nevie čo snami zamýšľa Pán tam z hora 🙂Pekný dník prajem🙂

renitri
21. dec 2012

Tak folikulometriu v tomto cykle prepasnem kvoli sviatkom, ale pojdem hned 2.1. ze ci prebehla ovulka..mala by byt z tej mojej hanblivej pravej strany 🙂

franica
21. dec 2012

Takže prvý regulérny poobedňajší šlofík za mnou 🙂 Ja som normálne za vyše hodiny zaspala!! Ja chápem, že väčšina z vás by sa na to iste nechala nahovoriť hneď, ale ja som cez deň nikdy nevedela spať, NIKDY- jedine v prípade nejakej choroby s horúčkami, ešte ani ako dieťa som nespávala, v škôlke ani raz 🙂

@renitri nevadíííííííí, ale kedy by mohol byť lepší čas na ovu ako cez Vianoce!!! To bude ten dlho spomínaný spôsob "pod stromčekom" 😀 A ked bude aktívna hanblivá strana, tak by Dr. možno veľa ani nevidela...

@zora256 ďakujeme krásne, užite si sviatky s rodinou a medzičasom nezabudnite ani vy s mužíkom podľahnúť stromčeku 😉 😉

zora256
21. dec 2012

@franica Ďakujeme,krásne neboj nezabudneme podľahnúť čaru Vianoc🙂

renitri
21. dec 2012

@franica len oddychuj ked si to telo ziada 🙂 No ovulka by mala byt 1.1 😀 ale plodne dni od 29.12 do 2.1...takze ak by sa zadarilo bude to silvestrovske pocatie 😀

franica
21. dec 2012

@renitri to je tiež dobré, vtedy je tiež voľno ...teda ako u koho- u tých s plodnými dňami ani nie 😉 😀 😀

renitri
21. dec 2012

@franica vsak nechame sa prekvapit 🙂 mm by mal krasny darcek k narodkam 🙂

rohlicka
21. dec 2012

@ataner81 @deculko - ja som mala zle tušenie ☹ zajtra nemozem prist kedze do dnešneho vlaku sa už nedostaneme taky je plny .. prideme az zajtra naobed do KE ale kym dojdem domov s kuframi a ideme aj s kacurikom na sviatky .. cize nebudem stihat utekat este do mesta ... ☹ ☹ ☹ tak ma to mrzi .. ale sobota doobedu mi nevyhovuje - nestiham to ..

janka9900
21. dec 2012

@ellis21 tak dosla dnes? 😒 aspon budes kludnejsia, ked sa postasti az mesiac po, bude lepsie prostredie 😉
@franica dnesny spanok ti zavidim aj ja 😅 dnes mame den otvorenych dveri a zvoniacich telefonov 😢
@zora256 dakujem, aj vam celej rodinke prajem stastne a vesele 😵