Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ellis21 aaaach do frasa...takto zasa naťahovať a čiaročkovať 😠 Ale tak prvá mrcha po, to je vlastne nič...to máš teraz takú riadnu očistu a môžeš hneď po nej ísť na to, podľa mňa sa zadarí hneď 😉
@janka9900 no veruže mi chutí, už som si dala obed číslo 1 a keď príde mm na prestávku, tak s ním zrejme dám číslo 2 😀 Ja mám ten pocit, že tá žravosť mňa len tak neprejde, aj keď ktovie...každopádne si vravím, že to o niečo ľahšie tají ako ked je človeku zle 🙂
však to, že bolo by to síce super hned na prvý šup znovu otehotnieť, ale zase ono sa to stáva málokedy a možno lepšie, že sa ti steny maternice trochu zregenerujú a tam potom fazuľka lepšie zapadne 🙂
No veru budem si musieť dávať pozor, ale tak snažím sa jesť aspoň dobré veci- výživné a zdravé, ked už som hladná, ale hladovať určite nemienim 🙂 Ja celkovo nie som nejaká útla, tak aspoň hneď tak nezbadať pribratie...a za týždeň mi môže začať byť zle a potom sa to vyrovná :-P
@horseshoe ja sa mam tak v norme.... da sa to... vlasy mam ale take skarede,nechcem si ich dat teraz farbit..a plet mam dost hroznu,este som taku nemala...ani v prvom tehu... mam na tvari exzem,na ktory mi nic nemozu teraz dat,takze som cerveno flakata. a make up si na to nemozem davat.. no hroza... a zaludok... vies co,da sa to uz zvladnut,ale mam pocit,ze pri tomto druhom tehu sa viacej stazujem na to,ako mi je... nejako to viem horsie zvladat ako pri prvom...
@franica mne začalo byť zle v 7tt ale nevracala som, ale nebolo to nič príjemné, ja som sa zobudila o 4 ráno a musela som si dať aspoň suchý chlieb lebo by som nevstala neskôr. Ale dalo sa to, horšie to bolo na večer, to som odpadávala od únavy a od toho ako mi bolo zle, lenže som musela utekať s detmi na krúžky a variť atd, tak to nebolo nič príjemné. Pekne oddychuj a hlavne nebud hladná, jedz po troškách a často potom ti nebude tak zle. 🙂
@ellis21 wooow ja seriózne dostávam tehu tipy!!! 😵 Ja som sa budila pred pár dňami - ešte keď som mala iba slabo pozitívne tie testy - okolo piatej ráno na to, že som straaaaašne hladná, ale nejak som to vydržala, ani teraz mi nepríde zle ked sa nenajem a tak, len je to fest nepríjemné ten hlad a potom sa mi v hlave robia predstavy na kadejaké dobroty ako v Tom&Jerry 😀 😀 Ja zatiaľ nemám iné deti a teda ani toľko starostí, takže som plne povoľná v odovzdaní sa nevoľnostiam hocikedy 😀
Ahojte žienky 🙂 dnes mame dosť nabity program, kedze vecer cestujeme domov za rodicmi na vianoce .. a este ideme posledne veci povybavovat .. takze ja vemi na vas cas nebudem mat 😒 ale urcite tu aspon nakuknem 🙂
@ataner81 a @deculko z mojej strany stretko plati 🙂 tesim sa na vas kočeny 🙂
@janka9900 neboj sa Janka .. my sa pokusime čo najlepsie nakazit našu Renatku tehu virusikmi .. a o rok na to ako hovoris bude stretko s kočikmi 🙂
trošku na rozptylenie (kedže konečne sme sa dočkali nášho svadobného klipu):
pekny dnik 🙂
@franica no vidíš, to boli poslíčkovia 😀 Tak si to pekne užívaj priberaj a ja si užijem Silvestra aj za vás tehuľky aby vám nebolo smutno. Nápište mi čo pijete a ja si za vás pripijem, to budem vyzerať 😀 Lebo potom už budem tehu aj ja a nebudem môcť. 😀 To som ale kolegiálna však? Vidíš ako vás mám rada? 😀 Obetujem sa 😀 😀 😀 😀
@franica joj,ani nevies ako sa tesim 🙂 Zajtra ideme k nasim...5 hodin v aute,ale velmi sa tesim. Vysledky budu mozno dnes,ale asi nie. Mam tam zvysene riziko na ds,ale nijak velmi. Som uz objednana po sviatkoch na genetiku a potom uvidime. Este chcem ist do mt na prenatalny screening. Nemam strach,ved tym aj tak.nic nezmenim. Aj tak by som na potrat nesla,cize nemam mat dovod sa strachovat 🙂
@typa hmmm tak ked to bolo iba trochu mimo limit, tak ja verím, že to nakoniec bude fajn...ty si inak tiež taký obdivuhodný kľuďas 🙂 Ani na to netreba myslieť, len si uži pekne sviatky doma a určite nás informuj, ako zareagovali budúci starí rodičia 🙂 🙂
@ellis21 takej mega opici sme ešte na výške hovorili gorila 😀
@typa Ahoj!Moc Ti prajem aby výsledky boli vporiadku a nepotrvdili ds 😉 ,a ako píšeš,že by si nešla na potrat,ani ja by som nešla,veď aj detičky z ds,sú zlatučké,ba viac sivážia život,a robiaveľa radosti rodičom,lebo oni sú nevinný ľudkovia,nevedia ublížiť nikomu,ba rozdávajú radosť🙂
@rohlicka
@deculko
@janka9900
@typa
@ellis21
@franica Ahojte baby a aj ďalšie ktoré tu nie ste na tejto strane.Prajme krásne šťastné a Veselé Vianoce takto popredu,keďže neviem kedy tu budem,lebo program nabitý😀 všetci budeme už od zajtra doma,tak pôjdeme k našim,aj k svokrovcom aj oni prídu knám,a vôbec neviem kedy budem mať čas koníkovať,ale iste ak si čas nájdem tak sa ozvem🙂Veľmi budem rada,ak počas sviatkou pribudnú tehulky a budnú snažilky 😉 Nezabudnite potom pozitívne testíky nahodiť nech vidíme🙂Aj ja ak by som mala na Silvestra testík z // nahodím,hoc sa necítim byť tehu,ale tak človek nikdy nevie čo snami zamýšľa Pán tam z hora 🙂Pekný dník prajem🙂
Tak folikulometriu v tomto cykle prepasnem kvoli sviatkom, ale pojdem hned 2.1. ze ci prebehla ovulka..mala by byt z tej mojej hanblivej pravej strany 🙂
Takže prvý regulérny poobedňajší šlofík za mnou 🙂 Ja som normálne za vyše hodiny zaspala!! Ja chápem, že väčšina z vás by sa na to iste nechala nahovoriť hneď, ale ja som cez deň nikdy nevedela spať, NIKDY- jedine v prípade nejakej choroby s horúčkami, ešte ani ako dieťa som nespávala, v škôlke ani raz 🙂
@renitri nevadíííííííí, ale kedy by mohol byť lepší čas na ovu ako cez Vianoce!!! To bude ten dlho spomínaný spôsob "pod stromčekom" 😀 A ked bude aktívna hanblivá strana, tak by Dr. možno veľa ani nevidela...
@zora256 ďakujeme krásne, užite si sviatky s rodinou a medzičasom nezabudnite ani vy s mužíkom podľahnúť stromčeku 😉 😉
@ataner81 @deculko - ja som mala zle tušenie ☹ zajtra nemozem prist kedze do dnešneho vlaku sa už nedostaneme taky je plny .. prideme az zajtra naobed do KE ale kym dojdem domov s kuframi a ideme aj s kacurikom na sviatky .. cize nebudem stihat utekat este do mesta ... ☹ ☹ ☹ tak ma to mrzi .. ale sobota doobedu mi nevyhovuje - nestiham to ..

dobre ranko 🙂
@franica len jedz vsetko, kym ti chuti 😉 ja som tiez zo zaciatku bola stale hladna a za diabolsky salat by som vrazdila 😀 a to sa mi zdal este malo stiplavy 😀 a vidis, ze spinenia sa bat nemusis 😉 ked sa opat ukaze, tak ho ignoruj 😉 cervena krv neni dobra, ale ani ta nemusi zmanenat nic zle 😉
@deculko @rohlicka baby, zajtra si riadne uzite, nakazte @ataner81, nech na buduci rok mate vianocnu stretavku uz s kocikmi vsetky tri 😉