Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@renitri To je vždy tak,nedá sa každému vyhovieť🙂Ale čo už,musia byť stále kompromisy,a robiť čo najmänšie zlo,tak aby čo najlepšie bolo každému.A ako sa máš?
@alicek14 Ahoj!Mne posladná ms meškala 10dní,tak si vieš predstaviť:-/aké sklamanie som zažila pre mňa najväčšie vtomto roku,ale som sa pozbierala a nevzdávam to,idem ďalej,a teraz som zas pred ms dnes mám 27dc a prsia mám trošku zväčšené a boľavé bradavky a podbruško sem-tam zabolí,tak si moc nerobím nádej,lebo som si robievala každý mesiac stýmito príznakmi a nič ztoho nebolo☹.Ale verím,že sa Novým rokom bude lepšie dariť každej snažilke 😉
@kapokapo Ahoj!To Ti vôbec nezávidím,mne puchli nohy po pôrode☹a veru je to nepríjemné,mne kázali mať nohy vteple a tak sa mi zbytočná voda vypotila znich,zababuš si ich a snáď to pomôže aj tebe 😉
@alicek14 ahoj,to som rada,ze sa tu nasla medzi tolkymi babenkami jedna taka,co mala prekvapenie na Vianoce ako ja...ktore sa vola sklamanie.Ja som bola z toh uplne mimo..Este aj bradavky mam tmavsie,le tie kramy mam slabsie.Dostala som ich 25.12 a uz vcera mi koncili.Cely den nic a tak sme si vecer dali taky povianocny keksik a spustili sa opat,ale trosku.Dr.odporucil kamaratke,ze nech skusia sex pocas ms..ze aj to pomoze niekedy pri otehotneni.Ako dlho sa vy snazite?
@zora256 ano cele je to o kompromisoch... Mam sa dobre, uzivam si volnejsie dni.. teda viac doma s mm ako v praci... Ale to sa potom zas zmeni a od januara robim uz na zmluvu, a nebudem musiet chodit na UP sa podpisovat.. Chystame sa lyzovat cez vikend do Semmeringu, tak to dneska vybavujem..Kamoska je z USA a zije tu teraz, a prisli jej kamosi na navstevu tak chceme ist piati.. A ty ako ??? kedy sa budes testovat ?? 🙂 Ja by som mala mat ovulku v nasledujucich dnoch...
@kapokapo fiiiiha to je riadny opuch! No už bude stačiť tých nákupov a už len vyložiť a vylihovať 🙂 Ja som niekde počula, že na to pomáha, ked so natrieš Alpou a zabandážuješ...ak myslíš možeš vyskúšať, pokaziť to nemôže nič 🙂
@renitri vy ste nejakí lyžiari, tak si to tam užite, ale dávajte pozor a ak budeš mať plodné dni, tak nezabudnite využiť čerstvý horský vzduch 😉 😉
@rohlicka no ako v bytíku? Už sa udomácňujete? Vecičky ožehlené? To už je super, také malé finále pre príchodom...hlavne to nepreháňaj a ešte veľa oddychuj skôr ako ti malá slečna začne diktovať 🙂
@drobca07 jejko mojka to je ale krasny hafanek 🙂 to je maltezacik ci bisonik ci nieco ineho? Ja som mala dlhe roky westika - dodnes na nu spominam, je to ozaj clen rodiny - ako deculko 🙂 tuzim opat po psikovi aj moj manzel - chceli by sme jack russel teriera -uz mame aj meno vybrate davno 😀 v buducnosti si urcite kupime 🙂
Vies ako sa to vravi - pes je jedina laska ktora sa da kupit za peniaze 😉 😉 a je to fakt pravda - nikto nikdy ta nebude mat rad tak ako pes- uprimne a bez vyhrad 😉
Ahojte kocky 😉 co mate noveho okrem pribratych kileciek? 😀 mna ide potrazit z toho oddychovania 😀 minuly rok som v takomto case brazdila luky a lesy na bezkach a teraz som ako taka kvasnica doma zavreta 😵 😵 este mi gyndos prizvukoval ze nie ze ma stretne kdesi na bezkach- lebo my sme sa po minule roky viackrat na tych bezkach stretli 😀 a ja za nebojte sa pan doktor zas tak trafena nie som 🙂
Jaj babulky ale to setrenie ma cosi do seba - uz nemam tlaky, ani brucho netvrdne ani buchta neboli- prosto pohoda - dufam ze aj moj krcok zdiela rovnake leharo ako to ja pocitujem 🙂 inak maly sa velmi hybe - vrti sa tam ako taky hadik 🙂 ma velmi rad hladkanie, takze vzdy ked si pohladkam brusko hned mi kopancekmi odpoveda 🙂 no zlate je to strasne 😵
@franica ano moja uz sa pomalicky zabyvavame .. este su tu mini upravy ktore pomalicky absolvujeme .. ale inac uz sme tu KONECNE DOMA 🙂
zehlenie ma zatial caka len mm tricka a pod co sa pri prevazani pokrcilo .. v januari mi donesu vecicky po segrinej malej .. a tie planujem pomaly opierat a zehlit .. cize tak na februar mam postarane o zabavu 😀
ved ak budete chciet vo februari by sme mali uz mat podokoncvoane veci - aby ste prisli skolaudovat bytik 🙂
ale to este dohodneme detailiky v januari 🙂
kedy skusis dalsi testik ? ..
Ahojte dievčence, dlhšíe som tu nebola, nebol čas. Čo je nové? Ďakujem veľmi peken za darček 😀 Som tu na skok, lebo ako som doma, tak vstávam okolo 12.00 a potom nič nestíham, takže nieje času na mk ale už ste mi chýbali. Ja som doma na očr ešte s malým ale 2.1. už idem do roboty a 4.2. na tú operáciu s malým. Som 8DC pekne som sa vyčistila a dúfam, že je všetko pripravené na mimi. 😀 Mrchu som mala silnú a trvala 5 dní ale skončila akoby uťalo ani ma nič nebolelo, takže celkom fajn. Už sme začali snažilkovať, no ešte asi nemám plodné dni. Ale nebudem to riešiť, od nového roku idem chudnúť a snáď sa zadarí čo najskôr. A čo vy? Sú nejaké nové tehule? Zuzi a ty ako sa cítiš? Je všetko ok?
@rohlicka juj tak aj Emuska je take vrtidielko malicke 🙂 😉 aj moj je taky a zda sa mi ze coraz castejsie to robi - kazde dve hodky - no uz vidim aky bude mat rezim ked sa narodi 😀 spinkat asi moc nebudeme 😵 ale nepredbiehajme. Hlavne ze sa nasim drobizgom v tych bruskach tak paci 😉 nech tam pekne vydrzia az do konca 😉
Tak uz ste v novom bytiku? No krasa, je to super pocit - vlastne je len vlastne 😉 my sme v nasom vlastnom byvanicku od leta ale stale dozariadzuvame, postupne dokupujeme, doladujeme...tak prijemne zahniezdovanie prajem 😉
@horseshoe @ellis21 čaute, vďaka za opýtanie, myslím, že sa mám čoraz horšie..hurááááá 😀 😀 Akože nie je to strašné, ja viem, že iné to majú ďaleko horšie a že teraz to iba začalo, takže to vôbec nemusí byť zenith... proste ako sa ráno zobudím od včera, tak sa cítim stále ako po opici- také divné od brucha, nie je mi na vracanie úplne, ale chvíľami ako keby a potom zas nie...len predýchavam a pijem čaj, dnes celé doobeda som nič nejedla radšej, ani som hladná nebola, teraz trochu obedu a je mi o dosť lepšie..takže tak na hojadčke, ale je to ešte veľmi v norme 🙂
Trochu to začína byť ťažké to tajiť pred rodinou, ked furt po mne chcú niečo, čo inokedy nemám problém spraviť a teraz sa už všelijak vyhováram- babke vláčim ťažké nákupy, teraz by chcela vlasy farbiť, ale nechcem si ani spomenúť na pach tej farby...mama, že nech idem s ňou na jednu návštevu...proste doma porobím varenie, pranie a tak potom sa dovlečiem do postele, za každým úkonom aspoň hodinová pauza..no neviem ako dlho to takto utajím, ale min. do tej kontroly by bolo dobre 😖
@horseshoe v podstate sme si bytik nabytkom zariadili .. vela sa nam tu uz nepomesti .. ale este napr. musime dokupit dvoj-dvere kedze mame prechod aj zo spalne do obyvacky ,.. a ziadne dvere tu ani nie su len zarubna .. takze to je nutnost kym sa Emmka narodi .. a postupne uz len dekoracne vymalovat jednu stenu v kazdej izbe na ozivenie .. a doodkladat veci ktore mame este v starom byte ..
kedy zacinas s opieranim veciciek ? 🙂
@franica no tak to su prve zachvevy nevolnosti 🙂 len sa ty pekne sanuj a nech ta nenapadne robit psie kusy ako vlacit babke nakupy a pod. 😠 ak to chces este utajit pred rodinou povedz ze si chora alebo mas seknute v chrbte, ze ta velmi boli atd atd. 🙂 inak ja som mojej rodine nepovedala ze mam tie problemy s krckom a teraz cele dni vylihujem - kazdy na mna nadava a svokra ma ide zozrat 😀 ale nech ju aj rozdrapi je mi to jedno 😀 hovorim ze ma vsetko boli a tvrdne mi brucho- to zas pocuvam prednasky o tom ako za ich cias tehule este na roli kopali do porodu 😠
Ja som to nechcela hovorit kvoli tomu ze by vznikla hrozna panika v rodine a kazdy by sa ma furt pytal co a ako a furt by to riesili- a mne toto nerobi dobre na nervstvo.
No drzkaj sa ty a nic nerob 😉 a kedy to mas ist k dokimu?
@horseshoe presne tak, že keby o tom vedeli, už by ma posielali za všetkými lekármi, sledovali by ma, začali by riešiť, že ako chcem teraz do roboty takto chodiť...a ja tiež nemám nervy to všetkým 106x opakovať, nehovoriac o tom, že ešte ani ja neviem ako sme na tom. A ked to všetko dobre dopadne, aj tak to chcem mať zatiaľ pre seba pre vyššie uvedené dôvody.
Koncom januára zase bude mať svokra 60-ku a tam bude celá família a to mi chýba najmenej, aby sa tam mňa vypytovali svoje blbosti a aby si to svokruša nechala pre seba je zase impossible.
K dokimu mám ísť 7.1., takže týždeň aj dačo. To s tou chorobou je ešte celkom dobrý nápad, to by šlo...ale nechám si to navtedy, ked mi bude ešte horšie 😝
Vidím, že sa píše ďalšia kapitola knihy Ty a tvoja svokra 😀 Nechaj tak, treba si z nej robiť srandu ako ju to štve a hotovo...ani najmenej ju do toho ako ty tehuľkuješ..ked budeš chcieť 9 mesiacov sedieť v lotosovom sede tak budeš a hotovo 🙂
@rohlicka no my mame este vela dorabaciek a dozariadzovaciek ale my mame domcek to je cosi ine. Jaj, ked si predstavim kolko nas to uz stalo - az mi je zle. A furt to neni nahotovo.
Vies co mojka to pratie veciciek idem na to uz po novom roku vzhladom ku neistote s mojim krckom nesmiem nic nechavat na neskor. Segra mi uz inak kupila plnu igelitku veci do porodnice a rozne lekarenske veci- no stalo to kolo 60eur - pekna to sumicka, ze? 😠 inak uz mame postielku, matrac, 2 skrinky do detskej na vecicky...v polke januara by mal prist kocik. Ale stale vela veci nemam - musim to vsetko podokupovat co najskor...
@franica dobre robis ze to chces utajit - ozaj to nikomu nerobi dobre ked ho furt riesia a vypytuju sa - na to bude este cas cele tehu 😉 okrem toho ked si mala aj to mimo tehu a sama nevies na com si a chces mat svaty pokoj od vypytovania. No tie rodinne oslavy su super fakt 😠 my sme mali teraz oslavu v rodine a kedze mame este jednu tehulku v rodine ktora je ale o par tyzdnov menej tehotna ako ja tak som sa nevyhla sustavnemu porovnavaniu - zhodnotene a oklepnute - mam male brucho 😠 no neni to dvakrat prijemne ti poviem ale mam na haku- este aj takymito sprostostami abych sa zapodievala -nestoji mi to za to 😵 a ty bud tiez v klidku - vyhovor sa na certa diabla a pekne sa setri 😉
Joj no moja svokra - ide ma z nej slak trafit niekedy, bohate mi staci ked som tu takto na chvilku na sviatky inak bych spakatela nadobro 😵
@horseshoe však to, že celé tehotenstvo sa ťažko tají, lebo na začiatku keď ešte nič nie je vidno, ti môže byť zle a keď už nie je, tak začne vykúkať bruško...preto sa snažím kým sa dá, nech je to naše (a ešte vaše 😀 ) malé tajomstvo, potom to už aj tak bude vedieť celý svet. Mne ešte nie je nič vidieť, ale ja to mám aj naturálne dobre maskované 😀 A okrem toho je to ešte veľmi skoro. Akurát sa vyhýbam všemožne aperitívom a vianočným punčom a vareným vínam- pritom to jediné považujem za plus na zime, ale tak čo už...idem všade autom a potom vravím, že veď šoférujem 🙂
No tak tá vaša oslava musela byť tiež riadna otrava....ja neviem, prečo ľudia nepochopili, že ani deti nemajú radi, ked ich porovnávajú- kto je vyšší, väčší, ťažší, kto má aké známky....prečo by to mali dospelí či tehuľky rady? 😠 😠
@franica no to mi niečo pripomína, ja som tiež mala pocit, že mám stále opicu a potom som sa začala budiť okolo 4.00 ráno, že som hladná a musím si niečo dať, lebo by mi bolo zle. No ale hlavne že je všetko ok, a toto vydržíš 😀 Už sa neviem dočkať, keď prídeš od doktora a dáš nám info. 😀 Mňa tak strašne tlačia vaječníky, že ma ide poraziť, neviem čo to je ale na ovu je asi skoro keď som len 7DC. 😠

@kapokapo pekne pekne puchnes .. moja sesterka mala take nohy v 9 mesiaci .. den po nasej svadbe 😀 a tyzden na to porodila .. kontaktuj to radsej s lekarom .. davajte si pozor 🙂