icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

horseshoe
29. dec 2012

@rohlicka hehe ale tak to nasi chlapcekovia budu mat tazke - budu sa pred nimi naparovat a predvadzat ako taki kohuti 😀 😀 😀 a vase babulky s @kapokapo budu namyslene ze im ani zastruhany vlas do ritky im neprejde 😀 😉

horseshoe
29. dec 2012

@typa to je ta vcestna placenta? Ci iba nizko ulozena je? Moja segra ju mala nizko ale potom sa jej upravila 😉 neboj nic, do ziadnej nemocky nepojdes - len sa pekne sanuj a drz toho bobrika zdrzanlivosti teda 😉 vidis ze tu mas medzi nami dalsie spolutrpitelky 😉 idealne tehu neexistuje -vzdy sa nieco vyserie ci pocas tehu ci pocas porodu - kazda si musime niecim prejst - udel nas zien 😵

rohlicka
29. dec 2012

@horseshoe vedela som ze ty mi to s tymi spermiami a maknutim krcka vysvetlis 🙂 dakujem .,, negooglila som si to len z pocutia som to vedela 😀
a urcite je lepsie neriskovat .. nestoji to zato predcasne porodit .. a hlavne ked ti to zdravotne problemy nepovoluju .. ved uz sa ani nenazdame a mame uzlicky v naruci 🙂

typa
29. dec 2012

@horseshoe ved jasne,moje tehotenstvo.je uplne v pohode 🙂
Presne je to vcestna placenta a totalis je taka,ze uplne prekryva porodne cesty. Ak sa mi neposunie,tak budem musiet rodit cisarskym a pravdepodobne budem velmi krvacat z nej. Ale este ma 5 mesiacov na to,aby sa zdvihla...nech ju ten moj krpec pekne potiahne zo sebou dohora 🙂

typa
29. dec 2012

@rohlicka @horseshoe uz sa tesim na fotky vasich drobcov 🙂🙂🙂

rohlicka
29. dec 2012

@typa mne zase dlhu dobu placenta pucila malu uplne dole do panvy .. a lekar mi povedal ze rastucou maternicou sa popotiahne aj placenta hore .. aj ked ja mam inac postavenu placentu verim ze aj tebe sa to rastom maternice upravi ..
pokial mas inac tehulkovanie vpohode .. tak si ho uzivaj plnymi duskami 🙂

horseshoe
29. dec 2012

@rohlicka presne tak moja😉 a co sa tyka mna tak ja budem sexovat asi az po porode 😀 mam sprosty citak ze maly pojde von skor 😒 tento citak mam preto ze ho citim velmi nizko. Pevne ale verim ze vydrzim aspon do februara-moj zbozny ciel.
Idem hajat i ked sa mi vobec neda ale musim- tak bru nocku 😉

horseshoe
29. dec 2012

@typa moja hovorim- moze sa to este pekne upravit - hlavne veeela oddychuj, lez a tak 😉 bude to dobre len treba mat zvyseny kludovy rezim 😉

horseshoe
29. dec 2012

@typa aj ja sa velmi tesim na malinkeho a vobec na fotocky vsetkych babatiek z tejto temicky 🙂 len nech tam este ten moj mely vydrzi aby bol z neho riadny buchtosko 😉

rohlicka
29. dec 2012

@horseshoe len nech sa Tomaško pekne drži kde je 🙂 ved ma tam taku pohodičku .. vodičku .. klidek 🙂 komu lepšie .. uz som sa ta chcela spytat co o takej hodine este nespinkas 🙂 nebolo to zvykom aby si tu vysedavala tak dlho 🙂 aj ked sa tesim tvojej spolocnosti ... idem aj ja pomaly .. zajtra mam este rusny program .. preniest par veci zo stareho bytu .. nakupy .. a pomaly moze prist silvester ...
skoncim hore pupčekom na gauči .. aj ked bude u nas navsteva (2 ludia a 2-ročne babo) myslim si ze nas silvester bude lazo-plazo pohoda .. 🙂

horseshoe
29. dec 2012

@typa aj ja sa velmi tesim na malinkeho a vobec na fotocky vsetkych babatiek z tejto temicky 🙂 len nech tam este ten moj maly vydrzi aby bol z neho riadny buchtosko 😉

ataner81
30. dec 2012

Ahojte babule. Tak dnes opäť v práci. Tie sviatky mi tak rýchlo zbehli ☹ ☹ ☹ ☹ Ja chcem ešte Vianoce ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Tak som si ich krásne užívala a ako Zuzka @franica napísala, využívala som mužíčkove voľno 😀 😀 😀 😀 😀 Chudák, už sa nevie dočkať roboty 😀 😀 😀 😀 @alicek14 takto ťa tá mrchaňa naťahovala? 😠 Toto by malo byť zakázané. Keď už nie si tehu, tak nech láskavo mrchaňa chodí načas a nenaťahuje nás. @ellis21 júj moja, mrcha síce prišla ale aspoň si sa vyčistila a už nemáš žiadne zbytkové hcg v krvi a v januári , keď test ukáže //, bude to tutovka, že si tehula 😀
Naša zmenšujúca sa tabuľka
@jeackynka 21.12. baran
@zora256 30.12-10.1. baran Zora
@linddi 31.12. baran Zlatica
@zvolsiinylogin ?.12. ryby
@leonetka 4.1. baran
@sam1234 6.1. strelec
@hana2626 11.1. rak
@renitri 12-15.1. škorpión Renátka
@ellis21 18.1.váhy Elenka
@alicek14 23.1. baran Alica

@tatiana77 kozorožec-čakáme na potvrdenie tehu dokym

@ataner81 február 2013 panna Renka budúca mamina
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička

ataner81
30. dec 2012

@drobca07 Ivuš takto oneskorene ale predsa, všetko NAJ NAJ NAJ k meninkám a čo najskôr ozajstné tehulkovské, tučné // na teste 🙂

ataner81
30. dec 2012

@kapokapo moja takto vyzerajú moje nohy v lete a to nie som tehula ☹ Keď si predstavím, že budem tehotná v tých najväčších horúčavách.........asi ma budú prenášať vysokozdvižným žeriavom ☹

kapokapo
30. dec 2012

@leonetka ahooooj, ja som bola na farbenie uz 2krat, ale az po prvom trimestri a na melir, kedze to sa nedava az na pokozku.... ale kolegyne vsetky farbia...

kapokapo
30. dec 2012

ahojte baby, dobre ranko.... juuuj, dnes je to presne uz len 7 tyzdov do porodu.... bojiiiiim :D

ataner81
30. dec 2012

Babule tehule otázočka na vás. Môžu tehotné mať umelé nechty? Teda či im tá UV lampa neškodí(dúfam, že ste ma pochopili lebo po tých sviatkoch mám spomalené myslenie-povedala blondína 😀 😀 😀 😀 -a vyjadrujem sa ako hotentot)

horseshoe
30. dec 2012

@ataner81 chi tak to ma nikdy nenapadlo to s tou UV lampou 😀 kokso este aj na take mysliet 😀 esteze ja neznasam umele nechty- to by zas bolo spekulacii v mojej hlave 😵 ale ked sa nad tym logicky zamyslam tak UV ziarenie je vlastne elekromag. ziarenie a to je vsade okolo nas- elektro spotrebice, vedenie,...A aj slnko je UV ziarenie. Takze suma sumarum - dla mna to neskodi, je o minimalne posobenie a velmi kratko 😉

horseshoe
30. dec 2012

@kapokapo ale moja jake bojim? Ja sa tesim kazdemu dnu co ma priblizi k porodu - zachcilu mas drobca pri sebe - vsak po tom vsetky najviac tuzime - drzat ich konecne v naruci 🙂 😉

franica
30. dec 2012

Ahojte, ale ste to tu včera roztočili- to mám rada, ked mám čo čítať 🙂
Dnes som o pol siedmej ráno mala prvú oficiálnu návštevu záchoda na kolenách 😖 Našťastie som už nemala nič v bruchu, tak ma len tak ponaťahovalo, kyseliny, ale už je to teda asi tu...ešte som si potom pospala a teraz mi je vyslovene dobre, nasilu som si aj raňajky dala, aby som príliš nevyhladla 🙂

franica
30. dec 2012

@typa hovorila som mm o tých 4 mesiacoch a zmohol sa na "Ježiiiiiš"- a to v Boha neverí 😀 😀 @horseshoe @rohlicka ano, ano, aj my máme bobríka, ked som bola gyndoša vtedy navštíviť, tak mi to priamo zatrhol bez toho, aby sa na čokoľvek pýtal alebo pozeral, lebo som v jeho očiach a priori riziková, takže to hneď vylúčil...a potom som si čítala v augustovkách, že aj iné baby tam dobrovoľne nesexujú, lebo mali už skúsenosti, že po ňom v prvom trimestri špinili, takže radšej nie. Uvidíme, čo povie toho 7.-ho, ale keďže sa ku mne stavia takto, už to vidím, že budeme mať ban ešte rok po pôrode 😀

ataner81
30. dec 2012

@horseshoe to ma len tak napadlo lebo známa je tehu a má umelé nechty 🙂

rohlicka
30. dec 2012

@ataner81 ja som si zistovala kade tade tie infosky s UV lampou v tehotenstve .. a niekde uvadzali ze neskodi a niekde ze skodi .. 😀 nevyznala som sa v tom .. inde ze lepidlo je skodlive 😀 takze nemam jasnu odpoved ..

inac snivalo sa mi s tebou ze si si nasla v januari na testiku || 🙂 a nemusela si ist na laparku 🙂

horseshoe
30. dec 2012

@franica tak prve objimanie misy mas za sebou vravis 😀 treba papkat po troskach a aj pit po troskach- hlavne ze ti je uz fajn 😉 my sme sexikovali aj tie prve 4mes. normalne, ale vtedy som na to nemala vobec chut, takze toho bolo malo. Teraz dobrovolne drzime celibat lebo sa bojime kvoli tomu krcku. No ja hodnotim cele tehu za dost tazke- najprv sa clovek 4mes. boji ze potrati, je mu zle, boli brucho, hormony a potom zase ako vstupis do 3.trimestra tak zas tvrdnutie brucha, hrozba predcas. porodu, bolesti chrbta, atd. Najlepsi bol tak 5.-6.mesiac- aspon ja som sa citila vtedy najlepsie.Ale holky vydrzime to, vydrzime - musiiime 🙂 😉

ataner81
30. dec 2012

@rohlicka keby si tak mala pravdu s tým snom 😒 Každopádne ťa v januári poriadne vystískam aby to vo februári bola tutovka 😀

franica
30. dec 2012

@horseshoe no jo, inak ako po troškách to ani nejde..začnem s chuťou jesť a po pár hltoch sa mi hocijaké jedlo začína stavať krížom v krku, zato piť musím v jednom kuse, voda a čaj inak mám pocit, že vyprahnem a mi je zle...ou jééé 😀

rohlicka
30. dec 2012

@franica zacinaju dobre tehu znamenia .. vsetko musi byt urcite vporiadku 🙂 velmi sa s tebou tesim na toho 7.1. 🙂 vsetky tu budeme od rana na MK cakat v zastupe ako sovičky na skvele spravičky od teba 🙂 a prvu fotecku .. juuuj
len nech sa zaludok drzi ked nastupis do prace .. kedy vlastne nastupujes ? ..

hehe ked sa tak bavime o nevolnostiach .. aj mne stoji caj po ranajkach v krku .. obcas mam aj teraz take stavy ked rozdychavam ako na zaciatku tehu - nastastie rozdycham to 🙂

rohlicka
30. dec 2012

@ataner81 to si pis ze februar bude tutovka .. 🙂 teraz uz mi nic nemoze vbehnut do nasho stretnutia .. @deculko Evička .. co ty na to ? .. dame si opravny termin stretnutia 🙂 v januari .. verim ze sa k nam pridas .. ako sa inac mas ? ..

deculko
30. dec 2012

@rohlicka ahoj,normalne si ma tu pritiahla na MK teraz🙂))))))))) 😀 😀 😀 len tak som dostala vnuknutie,ze sa tu pozriem🙂)) dneska sa mam fajn🙂) ale inac som stale dost unavena a zaludok este uplne ok nie je... este ma trapi... ...tak normalne tehulkovsky sa mam 😀 jasne,ze som rohodnuta kedykolkovek pripravena ist nakazit nasu Reny🙂)) staci dohodnut termin🙂)) ja sa prisposobim🙂

franica
30. dec 2012

@rohlicka no dúfam, že je všetko ok, včera som trochu prepadla panike, lebo chtiac-nechtiac sa mi občas zdá, ma bolí v tom jednom boku, ale vždy sa to snažím zahnať, ale ked to fakt cítim, tak vtedy sa veľmi bojím, tak ma mm ukľudňoval...no už aby som fakt bola po tej kontrole, nech viem či áno, či nie.
A s tou prácou mi ani nehovor, mám z toho horror, idem prvýkrát v stredu, ale ked to bude takéto, tak ja neviem, čo spravím...kokso to je načasovanie...akurát tie nevoľnosti a ešte aj únava, k tomu to cestovanie..no proste si nenavyberám, lebo dobrovoľne by som to isto inakšie zariadila, ale nie je to v mojej kompetencii 🙂