icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

brumka
2. jan 2013

ahote babky dneska som tu dlhsie s vami 🙂 ja som stale nachaldnuta a mm zacina byt chory ale asi priedusky,dneska siel do prace...dlho som tu nebola moze mi dakto v skratke napisat ako sa mate a co nove tehulky? lebo docitavat za skoro 2t je dost

brumka
2. jan 2013

zabudla som zajtra idem na velke vysetrenie krv+ sono 🙂 po mesiaci uvidim babnko a dostanem aj fotku 🙂 snad bude vsetko ok ale musim zaklopat nechodim kazde 2t na sono ako pri prvom tehu

franica
2. jan 2013

@brumka ahoj 🙂 Noo že čo sa tu dialo...ak si dobre pamätám, tak dve čiarky si našla na teste tatiana77, zopár báb dostalo mrchu 😠 , medzi tehuľkami sa posilnili rady chalanov a inak sme tu žili asi najviac Vianocami a Novým rokom- ja si na viac veľmi nespomínam, ale možno ma niekto doplní.
Tak ty ideš zajtra na sono! Juuuj to bude super, za mesiac to bude veľká zmena už, držíme palce, aby všetky výsledky boli ukážkové. A inak ako sa cítiš? Nevoľnosti a tie kŕčke už lepšie?

brumka
2. jan 2013

@franica pokial sa nemylim asi aj ty budes tehulka ze 🙂 ak gratulujem ale tisko... no ja musim zaklopat nevolnosti a vycerpanost takmer vymyzly, co sa tesim. a krce doktorka mi nasdila homeopatika ale nechala som si ich doma ale zazrakom presli uz tyzden nic normalne nechapem az mi to podozrive, ale tesim sa, lebo dr uz nevedela co je so mnou takze uz aj chodim 🙂 len ta nadcha nech ustupi aspon ze ze nemmam horucku, mam este zakazany paralen. a ty sa ako citis? inac brusko mam riadne, poviem mm nech mi ho odfoti. uz sa mi smeje ze kedy mi to stihlo narast 🙂
@tatiana77 tiksko gratulujem 🙂
@janka9900 jej nadherne babanko, super ako sa tesim 🙂 ako si natom?

franica
2. jan 2013

@brumka no uvidíme ako veľmi som tehuľka, v piatok príde hodina pravdy 🙂 Včera mi bolo najhoršie, úplne zle, ale dnes to je celkom fajn, uvidíme, čo prinesie poobedie a zajtrajšok. Ja brucho ešte pochopiteľne nemám, aj ked sa mi zdá, že ma trochu tlačí všetko, to je skôr také nafúknutie ako ozajstné brucho, ale tak nech ťa muž fakt odfotí, už sme zvedavé 🙂 A je super, že ti ani zle nie je- koľkáty tt si ty už oficiálne?

brumka
2. jan 2013

@franica oficialne by sm mala byt 13tt akurat som na silvestra skoncila 1trimester, uz som dala do profilu ale ja to nevidim tak neviem co je s MK. idem tak na chlp na toto vysetrenie lebo dr pocas sviatkov nevedel ako ma objednat. ale babo bolo realne pozadu o 1t mozno viac ved pochopitelne ovulka u mna podla BT bola az 19DC a sranda ze keksik vtedy nebol niekolko dni cize spermijky vydrzali na vajicko riadne dlho 🙂

franica
2. jan 2013

@brumka ahaaa už ti to vidím v profile, máš tam 14tt, iii riadne to letí...hlavne u druhých sa mi zdá, že ako super im idú tie týždne a pri mne mám pocit, že nevedia prejsť dva, kým sa vôbec dostanem k lekárovi 😀 Tak zajtra ti už určite povie lekár presnejšie infošky, ale ak spermie tak dlho čakali ako vravíš, tak vy by ste mohli mať teda tým pádom malú sestričku 🙂

brumka
2. jan 2013

@franica uvidime, ako dievcatko by som chcela, uz ked je jedno tak potom 2 🙂 no uvidime, hej dozviem sa konecne viac 🙂 na academi mi ukazuje 13+1, mam taky pocit ze toto tehu leti strasne rychlo a to sme tyzden pred terminom pozvani mojej nja kamoske na svadbu a este mm mi dal chrobaka do hlavy ze mal dojem ze ma chcela za svedka, ale ja si myslym ze skor niek ed maju svadbu v kostole

rohlicka
2. jan 2013

@franica juu takze predsa len ten piatok ides ? .. budem tu cakat na informacie .. a urcite je babenko vporiadku 🙂 len ti to lekar potvrdi . a budes mat najkrajsi oneskoreny darcek 🙂
@brumka uz sa ti ukazuju pekne tyzdne pod prispevkom .. tak gratulujem k ukoncenemu prvemu trimestru 🙂 len nech vsetko pokracuje ako ma .. a miminko rastie 🙂

franica
2. jan 2013

@brumka no uvidíš čo všetko sa do termínu zomleje, navtedy už žiaden termín nemusí byť, kľudne ho už môžte mať na svete 🙂
@rohlicka dúfam, dúfam, dúfam....veľmi by som si to želala, vieš si predstaviť, tak verím, že to tentoraz vyjde. A inak chválim novú profilovku 😉

brumka
2. jan 2013

@franica jasne tiez si myslym, ked sa este uvidi ci bude planovana sekcia alebo nie, lebo kazdy dr vravi nieco ine

rohlicka
2. jan 2013

@franica aj ja kazdu chvilu dufam ze je vsetko OK .. mam chrobaka v hlave .. kedze naposledy som mala uz davno kontrolu .. a teraz praveze by mali byt pravidelnejsie ale koli sviatkom som mala ist na kontrolu na SR co mi vsak nevyslo ☹ tak cakam este tyzden na kontrolu u madarskeho ..
viem ze je vsetko vporiadku .. ale clovek to chce mat aj potvrdene lekarom .. joooj uz aby bolo 8.1.
Emmka kope odušu .. takže vporiadku bude určite .. podla kreacii ktore stvara - hlavne v noci ked pozeram este TV 🙂 proste krasne divadielko . .a pomaly sa rozbieha aj cez den ..
len skor mam obavy z krcka .. kedze to sa nemusi nijak prejavovat .. ale vidim to na tyzden kludoveho rezimu .. kedze neviem na com sme zo zdravotneho hladiska krcku ..

brumka
2. jan 2013

@rohlicka to poznam jasa teraz tiez bojim po mesiaci na kontrolu a prvy krat mi aj krv zoberie. ked chodim teraz raz za mesiac sa bojim a pri prvom som chodila kazde 2 t a tiez som sa rovnako bala kamaratky mi davaju chrobaka do hlavy tak zvazujeme 3D aj v 16tt nie len ako som mala v 25tt koli fotkam

rohlicka
2. jan 2013

@brumka aj my sme boli 2x na 3D ultrazvuk .. v 12tt a potom v 20tt - uistili sme sa ci je zdravucke . aj ked na 99% by som si nedala zobrat babetko .. 🙂

brumka
2. jan 2013

@rohlicka moje kamosky boli az 4x na 3D, ja so bola len bv 25tt pri prvej tak sa dako viac bojim, ze ci sa mam do centra objednat, ved lacna zalezitost to nieje...predebatim s dr zajtra ale ten povie ze netreba a s mm dojednam a ked objednam sa do gin fivu

rohlicka
2. jan 2013

@brumka veru ze lacna zalezitost to nie je 😒 no my sme to uz neriesili kedze ja som mala kazdu navstevu u madarskeho lekara rovnako platenu ako 3D ale pritom to bol len obycajny utzv. ale uz cert to vem ..
takze uz vam neostava nic ine len zhodnotit financnu situaciu .. a rozhodnut sa .. kazdopadne musis verit ze vsetko bude v najlepsom poriadku .. kedze nemusis chodit na kontroly ako na hodiny klaviru .. 🙂

brumka
2. jan 2013

@rohlicka sak to, ale na 70% som rozhodnuta ist na to 3D tak uvidime 🙂 zajtra sa viac dozviem, len dufam ze moja choroba moc nestresli krvne testy. teraz mam taku tehu knizku ze neprehladna ta predtym bola lepsia. na plavanie babatiek sme tiez rozhodnuty ist ako pri prvej, snad sa nam podari aspon tie 3 kurzy dat ako vtedy

franica
2. jan 2013

@rohlicka jooj to ja veru dobre poznám, že aké dlhé je to čakanie, u mňa špeciálne toto prvé 😒 Ale neboj, ked máš takéto krásne pohyby Emmky a žiadne iné ťažkosti nepociťuješ, tak je na milión percent všetko v poriadku 🙂

Ja som bola na wc a práve som si našla taký hustý a úplne hnedý výtok ešte aj s prímesou takéto ťahavého hlienu 😖 😖 akože toto mi k šťastiu fakt nechýbalo, neviem, čo si o tom myslieť a už vôbec sa neviem nebáť ☹

brumka
2. jan 2013

@franica fu, tak neviem ak tvoj dr nema dovloneku zavolaj mu a skus ist skor, mne po prvom potrate ked som teraz otehotnela sestricka mi hned bpovedal ze pri spineni krvacani hned mam prist laebo utekat na pohjoovost. ale verim ze to v tvojom pripade nic nebude

franica
2. jan 2013

@brumka no dnes ešte nerobí, až od zajtra...aj mne povedal, že čokoľvek sa deje, mám sa ozvať, no uvidím...prinajhoršom to posuniem na zajtra a nie na piatok, podľa toho, či sa to objaví opäť

rohlicka
2. jan 2013

@franica prep okojnost dusicky chod hned zajtra ,, nemusi to byt mozno nic zle .. ale aspon budes kludnejsia ked ta lekar prezrie .. plno pozitivnej energie ti posielame .. vsetko bude vporiadku .. 😉

horseshoe
2. jan 2013

ahojte kocenky. ako sa mate? ja celkom v pohode, akurat som od rana ako tresnuta kladivom - boli ma hlava - asi sa znizil tlak a kedze ja uz mam aj tak nizky, tak sa nedivim a k tomu este aj to magnezium 3krat denne mi ho este viac znizi. 😖
jej @brumka tak ty uz si ukoncila 1.trimak?gratulkaaa 😀 😀 😀 😉 a @franica ides v piatok k dokimu? ja idem tiez - a bojim sa toho jak cert kriza 😒 aj ked mi bude robit aj sono a uvidim bambuliacika, ale ak mi povie cosi negativne o krcku, tak sa z toho sona ani nebudem vediet tesit. Tiez mam hrozu z toho vaginalneho vysetrenia - minule mi tam vopchal snad celu ruku - bolo to hrozne neprijemne, bolestive - musel to tam riadne premakat ☹ A neviem, ci mi vtedy nepodrazdil krcek, lebo ja som v ten den ledva dosla domov - mala som brutal tlaky - ledva som sa doplazila domov, keby nebolo mojho muza, tak asi prejdem po styroch 😒 Segra ked ma videla, tak mi hned bezala kupit veci do porodnice 😔 Jaj, clovek nechce furt mysliet na to a len na najhorsie, ale da sa to? Esteze mam nejaku robotu na PC do nasej firmicky, inak bych mala hlavu ako melon...

brumka
2. jan 2013

@horseshoe dakujem, takze ty este nemas zbalenu tasku? to asi len ja som bola nedockava v 6m som mala zbalene 🙂 potom mi este mm dokupoval co trebalo, ja nastastie vybavu mam ako tak aj teraz len nove podprdy, sietkovane nohavicky a nocne kosele treba nove a hlavne tehu oblecko lebo rifle su sdako natesno

horseshoe
2. jan 2013

@brumka zbalenu nemam, ale uz mam skoro vsetko pokupene. zase nechcem to nejak moc prehanat. potom by som len krcovito hladela na tu zbalenu tasku pri kazdom pichnuti. inak nocnych kosiel som dostala asi 4 pod stromcek 😀 tehu oblecko nove by sa zislo aj mne, nakolko rifle v pohode obleciem - co sa tyka noh , ale cez brucho to zacina byt tesnota ako svina 😀 Som drahemu povedala, ze neviem, ci sa mi oplati daco kupovat nove a ze asi budem chodit uz do konca v teplakoch 😀

brumka
2. jan 2013

@horseshoe 4 kosele sa ti zidu ja som mala 3 a z toho mi musle mm 2 este preprat, prva sa zaspinila hned pri porode. tak jasom veci mala polozene v detskej na posteli ked sa dalo teraz to budem mat ine, ja som mal prve tehu problem s oblecenim, ved vies 🙂

horseshoe
2. jan 2013

@brumka jj, ja viem, ze sa zidu 🙂 i ked neznasam nocne kosele 😠 - vzdy sa mi to vyhrnie az po rit a potom mi je odspodu zima, ale ked v nemocke je taky predpis, tak co narobim...Inak aj ja mam vsetko v destkej izbicke nachystane - mam uz konecne poprate vsetky vecicky pre maleho - segra mi dala kopec veci, tak mam plne 2skrine veciciek az do pol roka. 😉 A este mam dalsie oblecko od nej v space bagoch, ale to su vacsie velkosti tak som to dala vsetko do podkrovia zatial. Segra mi veeela pomohla - dala mi aj ine potrebne veci - kolotoc, deky, perinky, hrazdicku, hraciu deku, hracie lehatko, atd...
No a to tehu oblecko - to viem, ze si pisala, ze si hodne pribrala, ale to sa nemusi opakovat 😉 Skoro kazda zienka co poznam pribrala pri druhom a dalsom tehu menej a mnohe o dost menej 🙂 😉

brumka
2. jan 2013

@horseshoe taka pomoc je dobra mi sme vsetko od nuly kupovali daco sme podostavlai ako darceky potom neskorsie muz podedil od kolegov vadcie veci tak doma amse ako na vianoce same krabie s detskymi do 3r od narodenia, kocik trojkombinacia tak uz premyslame ako to porobit ked mame len jednu destku, a tam malu skrynua komodu ale bude sa musiet pre babo veci zmestit do komody len neviem kde dam tolko latkovych plienok. a uz mame premyslene postielku do splane ostane nam na prechod medzi postelou a postielkou 4cm 🙂 ak mozem odporucit sietkovane nohavicky z lekarne su paradna vec fungovala som na nich 2-3m

typa
2. jan 2013

@franica zuzka,pokial je to hnedy vytok,tak by to nemuselo byt nic zle. Ale suhlasim s dievcatami...chod radsej k dokymu.

Ja som mala dnes poradnu. Kontroloval mi krcok,lebo ma bolieva podbrusko. Ale som uzavreta,len skonstatoval,ze sme velmi pekne narastli.
Tie tripple testy mi napisal ako negativne. I ked 2x vysli pozitivne. Na oboch mi ale sestra napisala ten datum poslednej mm o 27 skor. Dr. bol nahnevany a prikazal sestre,aby zavolala na kliniku,aby to preratali na spravny datum. Ja som mu povedala,ze ma tie vysledky uz nezaujimaju. Ved o par dni mam to sono,tam sa zisti,ci je vsetko ok 🙂
Drzte sa dievcata,ziadne porody teraz,este mate 9-10 tyzdnov. Cize trpezlivost 🙂

horseshoe
2. jan 2013

@brumka jj, je to velka pomoc, ked ti moze okolie s tymi vecickami pomoc, lebo je to fakt velka investicia - vsetko je neskutocne drahe...
Co sa tyka priestoru, tak toho mame nastastie dost - konecne, ale dlhe roky sme byvali v malom bytiku, kde tiez neviem ako by som to riesila. Ale napr. segra to riesi tymi space bagmi - mas ich tiez? to su tie igelitove vaky, das tam veci a vysavacom vysajes vzduch. Vela priestoru to usetri, i ked to je len oblecenie - horsie veci su kocik a ostatne rarohy. Ale vela veci ma segra aj u mojich rodicov, lebo fakt sa to nedalo kde dat, ale oni byvaju pri nich blizko.
Sietkove nohavicky - to su tie jednorazove do porodnice, ci nejake ine? Mam v tom uz misung 😀 A naco su dobre?

franica
2. jan 2013

@typa díky Janka, snažím sa nepanikáriť- inak vždy myslím na teba ako si vtedy pocedala, že už je ako je a nezmením to, tak na to myslím, že už čo sa vo vnútri deje sa deje a lekár mi to max. skoštatuje, ale stále verím, že je všetko ok. Teším sa, že tebe povedali samé dobré správy a som si istá, že aj tá kontrola v Martine bude v poriadku 😉