icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ellis21
4. jan 2013

@janka9900 no dúfam, že máš pravdu 😀 Musím myslieť na niečo iné, lebo potom si ani sexík neužívam a beriem mm len ako darcu spermíí 😀 😀 😀 Ale nie, len je lepšie ak sa na to nemyslí. 😀 A máš pravdu, tie pasy sú len od lúla no takže ich treba aj pre novorodenca. 😀 Sú pre deti do 5 rokov len na dva roky. No čo už.

janka9900
4. jan 2013

@ellis21 no neda sa na to nemysliet, hlavne, ked si myslis, ze mas ovu 😀 ale darcom je to v tej chvili asi jedno 😉 teraz si uzijes s mysliekou, ze ovu uz bola 😉
... tych novorodencov na pase by urcite vsetci rozoznali 😀

horseshoe
4. jan 2013

Babulky tak som tu po kontrole a vysmiata ako leco 😀 😀 😀 Nakolko poradna dopadla super. Krcok sa zlepsil oproti minulemu tyzdnu - minule bol skrateny o 2cm a makky a teraz je skrateny len o 1,5cm a je tuhy. 🙂 🙂 🙂 Neotvaram sa. Doki mi povolil prechadzky aj chodenie na predporodnu pripravu. 🙂 🙂 🙂
Robil mi sono a nase chlapciatko ma uz 1700g - super hmotnost -nad moje pomery kedze som malicka, chuducka a pomenej som pribrala. Inak norma hmotnosti pre 31.-32.tyzden - ja som este len teraz zacala 32.tt je az 1860g - to je horna hranica -europsky priemer - doki mi ukazoval tabulky. Takze maly je na tom uplne super. Samoska je to, orientacne, priblizne...Ale ja sa neskutoce radujem - necakala som taku velku hmotnost ze 1700g - wauuu 😵 😵 😵 😵
Robil mi aj prietoky placenty - vysli velmi dobre a robil aj prietoky hlavicky - to mame dokonca vyyyborne 🙂 Nie kazdy doki robi tie prietoky hlavicky, ale moj ano - je to dolezite preto, aby si babo nezhromazdovalo krv v hlave - vtedy sa vraj rodia imbecilne deti. No suma sumarum som stastna ako blcha - viac mi netreba ku stastiu - lebo to boli tyzdne strachu...
A @franica a @deculko - myslim na vas baby a drzim silno palceky - dnes je stastny den, uvidite 😉 😉 😉

typa
4. jan 2013

@horseshoe gratulujem k super poradni a ako si sa veeeeelmi bala 🙂 Krasne ste vyrastli za tych par tyzdnov... este raz gratulujem 😉

rohlicka
4. jan 2013

@horseshoe wau moja tak to sa tesim s tebou .. veruze ani ja som necakala ze tvoje "drobatko" bude mat 1700g ale vidis maly je bojovnik a berie od mamicky vsetko co mu dava 🙂 tak len nech pekne rastie a bude z neho chlapisko ako sa patri 🙂

horseshoe
4. jan 2013

@typa dakujem moja 😉 ano, bala som sa velmi, ale je to vyyyborneee 🙂 a malicky je krasny 😵

horseshoe
4. jan 2013

@rohlicka jej, dakujem rohlicek, no veru, je to riadne chlapisko 😀 Len nech pekne aspon este kilecko priberie a budem spokojna 🙂 🙂 🙂 Tak uz len nech sa to aj nadalej takto dobre vyvija... 😵 😵 😵

rohlicka
4. jan 2013

@horseshoe ja som si vcera povedala po poradni ze ešte 2 kg a može sa narodit (aby mala prilizne taku vahu s akou sme sa narodili ja a aj mm) 🙂

simonkato
4. jan 2013

@franica moja uprimnu sustrast prajem mrzi ma to s deduskom ja som o svojeho prisla min rok a stale to boli.Dufam a verim ze od doktora donesies tie najlepsie spravy.Drzim prsteky myslim na teba.

horseshoe
4. jan 2013

@rohlicka no oni tie deticky zhruba za posledne 2mesiace aj tie 2kg priberu - plus minus 😉 ja som mala porodnu vahu 3,3kg a manzel 4kg, ale jeho mama pribrala 30kg - takze si ho vlastne vypapkala 😀

brumka
4. jan 2013

@horseshoe jasom mal porodnu hmotnost v 37tt 2300g a mama pibrala cez 30kg ale to ta zla strava acigarety :( a mm mal 2700g a dcerka mala 3490g a 51cm v 42tt a odhadovali mi 4100g a pribrla som 22kg

horseshoe
4. jan 2013

@brumka chi, no doktori vravia, ze ta hmotnost baba sa odvija aj od toho kolko zena priberie - zeny co priberu vela, maju aj vacsie deti a naopak. ale su aj vynimky. Dolezita tiez skladba a kvalita stravy - si myslim. 😉

ellis21
4. jan 2013

@horseshoe teda, veľmi sa s tebou teším, že všetko je tak ako má byť. Ja som pri oboch detoch pribrala 29kg, pri dcére ma strašili, že bude malinká a mala 3160g a 48 cm a syn mal 3950g 52cm. Neviem ako to je s tým priberaním. Možno je na tom niečo pravdy. 🙂

janka9900
4. jan 2013

@horseshoe gratulujem k vybornym vysledkom, len tak dalej 😵

brumka
4. jan 2013

@horseshoe u mna to bolo ine, ja som mala zle zapisovabne priberanie, ze som len 14 pribrala som zle diktovala podla sona mi povedali tolko ale zase prve tehu som sa svelijako stravovala ale teraz sa stravujem ukazkovo az dobre 🙂

ellis21
4. jan 2013

@brumka ja som zase hovorila dokimu menej ako som naozaj pribrala, lebo vždy mal k mojej váhe pripomienky, no ale keď mi tak chutilo 😀 A dosť som bola naliata vodou, takže aj to bol dôvod že som vyzerala ako vorvaň 😀

ellis21
4. jan 2013

@horseshoe inak bábatká najviac priberajú v 8a 9 mesiaci, takže kľudne sa môžte vyšplhať aj na 4kg. 😀 No a potom veľa štastia pri pôrode 😀 Ak si maličká, a malý bude moc veľký tak cisársky ťa neminie. 😀 Ležala som v nemocnici s mamičkou, tá čakala druhé a deti sa nám narodili v ten istý deň ale pred 10 mi rokmi. Ona rodila cisárskym a ja normálne. Hovorili jej, že to bude väčšie bábo a keď sa jej malý narodil, mal 5540dg, všetci lekári aj sestričky aj z iných oddelení sa chodili naňho pozerať ako na zázrak. Tie naše detičky vyzerali pri ňom ako predčasne narodené 😀 A ona chúďa po cisárskom nemala ani silu ho dvihnúť. 😀

franica
4. jan 2013

čaute žienky, nestíham vás čítať, som tu iba na skok zatiaľ u našich, iba vám chcem povedať, že je to tam!!! Ja som skoro omdlela na tej koze, gyndoš sa tešil so mnou 🙂 Máme asi 6 týždňov a bije nám srdiečko (zato to moje sa na chvíľu zastavilo). Som hrozne rada a hrozne mi odľahlo, potom neskôr vám prídem kuknúť 😵 😵 😵 😵

rohlicka
4. jan 2013

@franica mojka krajšie spravičky si nam ani nemohla podať 🙂 veeeeeelmi sa tesime s tebou .. 🙂 ani som sa nechcela daleko pohnut od NB aby som si hned nasla info o tebe 🙂
teraz uz len vela zdravička maličkej fazulke 🙂 a maminka sa musi setrit poriadne ako sa len da 🙂

brumka
4. jan 2013

tak v rychlosti pridavam, hore je nase ruhe doky nechel davat nekvalitnu foto a dole je dcerka 🙂
@franica gratulka takze uz mas aj knizku? 🙂

rohlicka
4. jan 2013

@brumka krasne bambuliatko 🙂 aspon mas na porovnanie pri oboch detickach 🙂 pozeram ze 2 tyzdnovy rozdiel fotky zo sona 🙂

brumka
4. jan 2013

@rohlicka hej chcem aby obe mali rovnako fotky aj 3D a potom plavajuce babatka 🙂 dr nadaval ze to koli sviatkom tak zle vychadza vsetko na chlp, dalsia poradna a krv 24.1. teraz som na sone babo videla lepsie ako je na ffoto, akurat nacvicovalo spartakiadu 🙂

janka9900
4. jan 2013

@franica gratulujeeeem k fazulke na spravnom mieste a bijecemu srdiecku 😵 nech len pekne rastie, setri sa 😉

janka9900
4. jan 2013

@brumka pekne fotecky, aj ked prva trosku rozmazana, ale vsetky vieme, co tam mame hladat 😉

tatiana77
4. jan 2013

@franica jeej, gartulujem....velmi sa tesim........drz sa, aj ked nema moc pekne spravy ohladne rodiny...ale taky je kolobeh zivota...

rohlicka
4. jan 2013

@franica dal ti aj fotečku ? .. 🙂

franica
4. jan 2013

ďakujem, ďakujem všetkým kočky- je super vás mať, ste trochu ako mlôj manžel- pri mne v dobrom, aj zlom 😀 Ale už sa sústreďujeme len na to dobré 😉 Stále lietam v oblakoch, dnes sa mi bude oveľa, oveľa lepšie zaspávať ak vôbec 🙂 Aj mm sa samozrejme veľmi teší, ak sa podarí, tak príde aj skôr z práce.

@brumka super fotky, krásne vidno bábätko, na mojom pochopiteľne bola len malinká machuľa a srdiečko sme tiež ešte hľadali, ale hlavne, že to tam bolo, Dr. povedal, že nabudúce si to môžem odfotiť mobilom, že tak to bude najlepšie, aj knižku mi dá vtedy, o 2 týždne

@horseshoe tak aj ty máš dobré správy, to je paráda, super, ja som vedela, že 4-ka nesklame, už len deculko nech zahlási dobré správy a bude to fakt krásny deň

franica
4. jan 2013

a z čírej radosti a už oprávnenosti ....chytajte snažilky!!!!!!!!!!!
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

deculko
4. jan 2013

@franica uprimnu sustrast Zuzi...

ellis21
4. jan 2013

@franica jáááj zlatinko ani nevieš ako si ma veľmi potešila. Aj ja som čakala, kedy sa konečne ozveš. Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeľmi sa teším a teraz nás pekne nakaz chichi 😀 A už ti dal aj termín pôrodu? 🙂