Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Babulky tak som tu po kontrole a vysmiata ako leco 😀 😀 😀 Nakolko poradna dopadla super. Krcok sa zlepsil oproti minulemu tyzdnu - minule bol skrateny o 2cm a makky a teraz je skrateny len o 1,5cm a je tuhy. 🙂 🙂 🙂 Neotvaram sa. Doki mi povolil prechadzky aj chodenie na predporodnu pripravu. 🙂 🙂 🙂
Robil mi sono a nase chlapciatko ma uz 1700g - super hmotnost -nad moje pomery kedze som malicka, chuducka a pomenej som pribrala. Inak norma hmotnosti pre 31.-32.tyzden - ja som este len teraz zacala 32.tt je az 1860g - to je horna hranica -europsky priemer - doki mi ukazoval tabulky. Takze maly je na tom uplne super. Samoska je to, orientacne, priblizne...Ale ja sa neskutoce radujem - necakala som taku velku hmotnost ze 1700g - wauuu 😵 😵 😵 😵
Robil mi aj prietoky placenty - vysli velmi dobre a robil aj prietoky hlavicky - to mame dokonca vyyyborne 🙂 Nie kazdy doki robi tie prietoky hlavicky, ale moj ano - je to dolezite preto, aby si babo nezhromazdovalo krv v hlave - vtedy sa vraj rodia imbecilne deti. No suma sumarum som stastna ako blcha - viac mi netreba ku stastiu - lebo to boli tyzdne strachu...
A @franica a @deculko - myslim na vas baby a drzim silno palceky - dnes je stastny den, uvidite 😉 😉 😉
@horseshoe inak bábatká najviac priberajú v 8a 9 mesiaci, takže kľudne sa môžte vyšplhať aj na 4kg. 😀 No a potom veľa štastia pri pôrode 😀 Ak si maličká, a malý bude moc veľký tak cisársky ťa neminie. 😀 Ležala som v nemocnici s mamičkou, tá čakala druhé a deti sa nám narodili v ten istý deň ale pred 10 mi rokmi. Ona rodila cisárskym a ja normálne. Hovorili jej, že to bude väčšie bábo a keď sa jej malý narodil, mal 5540dg, všetci lekári aj sestričky aj z iných oddelení sa chodili naňho pozerať ako na zázrak. Tie naše detičky vyzerali pri ňom ako predčasne narodené 😀 A ona chúďa po cisárskom nemala ani silu ho dvihnúť. 😀
čaute žienky, nestíham vás čítať, som tu iba na skok zatiaľ u našich, iba vám chcem povedať, že je to tam!!! Ja som skoro omdlela na tej koze, gyndoš sa tešil so mnou 🙂 Máme asi 6 týždňov a bije nám srdiečko (zato to moje sa na chvíľu zastavilo). Som hrozne rada a hrozne mi odľahlo, potom neskôr vám prídem kuknúť 😵 😵 😵 😵
ďakujem, ďakujem všetkým kočky- je super vás mať, ste trochu ako mlôj manžel- pri mne v dobrom, aj zlom 😀 Ale už sa sústreďujeme len na to dobré 😉 Stále lietam v oblakoch, dnes sa mi bude oveľa, oveľa lepšie zaspávať ak vôbec 🙂 Aj mm sa samozrejme veľmi teší, ak sa podarí, tak príde aj skôr z práce.
@brumka super fotky, krásne vidno bábätko, na mojom pochopiteľne bola len malinká machuľa a srdiečko sme tiež ešte hľadali, ale hlavne, že to tam bolo, Dr. povedal, že nabudúce si to môžem odfotiť mobilom, že tak to bude najlepšie, aj knižku mi dá vtedy, o 2 týždne
@horseshoe tak aj ty máš dobré správy, to je paráda, super, ja som vedela, že 4-ka nesklame, už len deculko nech zahlási dobré správy a bude to fakt krásny deň
a z čírej radosti a už oprávnenosti ....chytajte snažilky!!!!!!!!!!!
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

@janka9900 no dúfam, že máš pravdu 😀 Musím myslieť na niečo iné, lebo potom si ani sexík neužívam a beriem mm len ako darcu spermíí 😀 😀 😀 Ale nie, len je lepšie ak sa na to nemyslí. 😀 A máš pravdu, tie pasy sú len od lúla no takže ich treba aj pre novorodenca. 😀 Sú pre deti do 5 rokov len na dva roky. No čo už.