Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@franica Ahoj!Tak tie 4dni to veľa nenarobí🙂A ty vieš presne kedy ste mali sexík🙂A veru hlavné je aby bolo na správnom mieste uhniezdené🙂Moc držkám palčeky aby všetko bolo ako má byť🙂
@renitri Ahoj!A ako sa máš?Ja unavene malý mi chodieva o pol noci spať a dnes nespal poobede tak konečne pôjde už okolo 19h spať🙂Nebudem tu dlho lebo háčkujem a ja tiež verím,že sa zadarí čoskoro ešte skôr ne v marci🙂A iste aj vám 😉
@franica dakujem 🙂 chytam ich 😝 No snad to pojde rychlo a bez problemov..tych sme uz v zivote mali viac ako dost.... No som zvedava ze ci dojde.. mala by od 11-15.1 uvidime...
Ale mozes mi pripomenut ake si mala pocity teraz po ovulke..tusim ziadne, ale potom si mala duchov na teste a co dalej ? A kedy si mala ovu a sexik?
@zora256 Ja ? ale v robote som uz...takze tu sa nudim cely den... vikend mam volny, tak budem upratovat.. A mozno sa budeme stahovat do vacsieho, ale este to nie je uplne iste.. ale nadej tam je... No musim sa nam do marca obom zadarit, ved my uz sme tehulky, len cakame na testy 🙂
@renitri ja po ovulke nič zvláštne, trochu také jemné vibrácie v podbrušku, ale mesiac predtým mi to napr. signalizovalo mrchu...a potom prsia začali byť citlivé a väčšie, inak dlho nič, až teraz pred pár dňami tie nevoľnosti, ale to už bol aj 6tt snáď. A snažilkovali sme v podstate hned os skončenia mrchy kedy sa len dalo až dobrých pár dní aj po pozit. ovu testoch
Toľko moje know-how 😀 😀 😀 😀
@renitri Presne už sme,len tie testíky nechcú ukázať 😠 ,ale veĎ nám o niekoľko dní iste ukážu 😉 ,len musíme zabudnúť testovať a na návštevu pani čiernej dáme si dovču a nebudeme doma😀 a sná´d po dovči nám testy ukážu aj // 😉 čiže vy sa sťahujte a ja sa zaneprázdim z malým a háčkovaním🙂
@franica Veď iste mne lekár vravel 12.7. tu kalkulačky 11.7. a podľa sexu presne vyšlo na 19.7.ako sa malý aj narodil,takže je to rôzne a pritom prvé pobyhy som cítila v 17tt čo je tiež skoro,ako mi jedna vravela že tie bývajú v strede a nič len presne 19.10.sme malai sex a maý sa 19.7.nardil tak je to čudné a pritom nebol prenášaný ale rpesne vyzeral vraj ano načas🙂Tak nedá sa to presne upresniť,keďpríde čas,vtedy sa narodí,len približne sa dá vypočítať.-)
@franica ja zatial tiez nic necitim..akurat dnes chodim castejsie na wc cikat... ale to nic nemusi byt.. a tie prsia kedy zacali byt citlivejsie a vacsie? Mna aj pobolieva sem tam v podbrusku, ale to bolo aj minuli mesiac.. Takze vravis ze staaale sa snazilkovat.. a jak casto ste sa? denne ci obden ? a kedy si mala ovu?
@zora256 Tak veru, snad sa to uz blizi a testiky ukazu 🙂no uvidime ako to s tym bytom bude...
@deculko bud rada, ze TI chuti jest. Ja mam stale problem s jedenim. Mm je uz zo mna nestastny, pretoze jem menej ako pred otehotnenim. Ja som bola velky jedak a teraz jem ako maciatko - to hovori on 🙂 nic mi nechuti. Na zaciatku som schudla 3 kg a odvtedy som pribrala len 1 kg spat. Ale brusko mi uz narastlo 🙂 Pokial Ti chuti tak jedz 😉
@deculko ahoj ty si mala sekciu? som myslela ze nie? aku mas velku jazvu? ja skoro 15cm na moju vysku dost a este mam na pupku pruh takze mna to tam boli, ale teraz je jazva kludna prve 2m ma neskutocne blela aj krce normalne ako kebysom mala daco vzrastene ale doky mi nato nic ze mozno to bude druha sekcia ale o hrubke jazvy nic mi nehovori do knizky mi napisal akurat sirku panvy len druhe a tretie cislo a tak citatelne ze neviem ani co to je tak som stale navazkach
@renitri mm ti odkazuje, že ti mám povedať, že sme snažilkovali STÁLE STÁLE v jednom kuse 😀 😀 😀 Je na seba patrične hrdý 😉 😝 ale pravda je taká, že fakt sme sa snažili každý deň i keď nie vždy to vyšlo, ale málo dní sme vynechali..ovu som mala cca 3.12. a teda od konca poslednej mrchy čo bola v polke novembra sme tak fungovali až po asi 5 DPO a zabralo...niekde sa hovorí, že obdeň je lepšie, no mne sa osvedčila taktika radšej každý deň ...ja ked vidím dve paličky na ovu testoch, tak mám pocit, že to určite prepasieme ak čo i deň vynecháme 🙂
@franica vidis moja, vidis - ja to stale vravim - sexovat a sexovat treba 😀 😀 😉 i ked vy ste predcili aj nas v tom snazilkovani a to moj drahy bol este posilneny kotvicnikom 😀 😉 aj ja som toho nazoru, ze treba kazdy den - hlavne ten tyzden, kedy je ovulka a po nej 😉 takze @renitri - radim ti zvolit rovnaky postup 😉 😉 😉
@franica tak nech tvoj mm dobehne mojho mm zaucit 😀 a potom aj nam sa podari...No tak musime skusit tvoju taktiku nabuduce..ale nvm ci budem tolko vladat 😀 asi to nechame, len na kazdy den v obdobi pred pocas a po ovulke...
@horseshoe mm bol z kotvicnika strasne nadrzany 😀 tak ho prestal brat...no ale mu ho asi zas nasadim a pekne si to uzijeme 😀
@typa u nas to viac krat denne bolo velmi daavno...teraz je fajn, ked je pocas ovu 😀
@zora256 jj, sona sa zvykny mylit a hlavne je dolezite, kto ti to sono robi - lebo vela doktorov ich nerobi dobre - ledabolo a potom aj hadzu take gramaze, ze maminy su vystresovane az do porodu. mojej segra napriklad povedala jej dokina, ze babo bude mat max. do 3kg. A maly sa narodil 3600g. No tak o 600g sa pomylit - to uz je dost. A takych pripadov je vela, prevela.
Inak ja mam zaznam z toho prietokoveho sona a tam sa pocita ta hmotnost aj na zaklade rozmerov hlavicky, bruska a stehennej kosti a potom sa to jaksi priemeruje a vypocita a je to nasledovne:
hlavicka a stehenna kost zodpoveda rozmerovo: 30+5tt
brusko zodpoveda rozmerovo: 31+4tt
Sme sa s drahym smiali, ze to bude bruskatec po nom - ma vacsie brusko ako nozicky a hlavicku 😀 😀 😀 Ale to je samoska taka sranda - vsetko je v norme.
Vysvetloval mi aj ako funguju prietoky cez pupoc.snuru a prietoky hlavicky, ale to je na dlhsiu debatu- to su take grafy, ktore musia byt vo vzajomnej rovnovahe 🙂
@renitri hehe 😀 no ved aj moj 😀 konecne som ho nemusela nahanat 😀 on ho bral len 1mesiac a hned v tom mesiaci sa nam zadarilo 😉 Sam povedal, ze sa citil taky nabudeny - podla mna to ma efekt. Dokonca cez ovulku bol chory a aj tak sa premohol 🙂
Ale s tym kotvicnikom opatrne treba, lebo vraj sa ma brat tak ze 1mesiac a potom 2-3mesiace pauza -alebo tak nejako - pozri si diskusie na MK 😉 😉
@renitri nech ho tvoj drahy zacne poctivo brat - moj tusim bral 2krat denne. my sme sa snazili 4mesiace.Ale ten posledny stvrty mesiac bol naozaj aktivny - tak ako @franica kazdy den - najma v ten tyzden ovulky a po nej. Tiez som vtedy skusila tie ovu testy a tie mi ukazali, ze ovulu mam az na 18.den - to bolo tiez take prekvapenie. No a brali sme vitaminy - ja Femibion, cerstvu grepovu stavu kazdy den, manzel ten kotvicnik a Selezin ACE.
@horseshoe No neviem kolko tbl on bral denne.. No asi sa musime aj my posnazit viac.. Ja si meriam BT a aj na folikulometri, a aj ja mavam ovu az na 17-18 den... Aj ja som brala femibion, teraz mam len kys.listovu a take vitaminy v jednom ze (vapnik, horcik, zinok...) A cajik, aj grep som skusala a aj femi kvapky.. A mm bral vit. E,C, zinok-selen, a taky multi vit. a ten kotvicnik, aj MACU obaja..takze vselico..Asi zas nasadim pre neho zinok selen, kotvicnik...
@renitri No tak to mas tu ovulu tak isto ako ja 🙂 😉 A vidim, ze co sa tyka merani a uzivania vitaminov tak ste poriadne zbehli 🙂 Takze asi vela neporadim, lebo ste toho skusili uz dost...No len co si ja este spominam, tak som pila 2krat denne caj Gynastan. A jedla som furt na ranajky jogurty s jemnymi bio vlockami, do toho som si sypala drvene lanove semiacka, orechy, Goji. Manzelovi som to tiez vnucovala - ale nie vzdy uspesne 😀 Ale aspon orechy jedol v robote - vlasske - tie mu vzdy chutili, tak si kazdy den hodil za hrst do huby - inak tie vlasske su najzdravsie - to je vitamova pecka 😉 A este sme pili po veceroch cervene vinko 1-2pohare kazdy kvalitneho cerveneho. To ma zevraj tiez pozitivny vplyv. Aj sme sa boli v ten mesiac zabavit na svadbe - tam sme sa riadne opili, aj v kine, na muzikale sme boli a tak - to bol taky reset nasej psychiky a myslim aj to dost pomohlo k uspechu. 😉
No ja verim, ze sa vam zadari - drzim moc, moc palce 😉
@renitri pekny grafik - teplotka pekne vybehla cez ovu a potom kusok padla - ale to je normalka a drzi sa ti pekne hore teraz - to je velmi dobre 😉 😉 😉 Tak klop-klop nech to teraz vyjde 😉 😉 😉 Inak dnes u mojho gyndosa bola nabita cakaren - gyndos vravel, ze maju dalsi naval tehuliek. Ja som zazila tu vlnu v juli - vtedy ich bolo tiez hrozne vela - takze asi je nejaka dobra konstalacia 🙂 😉 😉
@franica 😀 si sa bala že nebudeš vedieť utajiť tehulkovanie ked zacne vykukovat brusko -- pozri ako ho tato sikovna teta na pilatese SCHOVALA svoje VELKU TEHU BRUSKO - hned prvy cvik (ukazu aj z boku) 😨 😨 😨 😕 😕 😕
fuu ale vyzera to hrozostrasne .. neviem kde by som ja Emmku schovala 😀
@typa ja mam tie chute nechute na striedacku v jeden den aj viac krat....rano mi chut pomazanka chrenova,ze az... a po obede uz o nej nemozem ani pocut... a tak je to uplne so vsetkym...na co si pomyslym,na to nemam chut a tazke je pre mna varit,lebo na vsetko mam nechut...stale... ale ked nejem chvilu,niekedy aj len pol hodinu ked nic nezjem,tak mi je tak zle,ze musim aj ked kusok rozka nasilu a zlepsi sa to...
@brumka ja som len doteraz o tej sekcii mlcala... aj druhy krat mam zarucene planovanu sekciu... su to take moje tajne dovody,o ktorych radsej mlcim... porodnika som mala uplne super, zasil mi to tak,ze uz na treti den som behala ako srnka,ani stehy mi nevyberal,a teraz vobec nic nie je vidno... aj mi to potom po dvoch mesiacoch kontroloval a zrastene to mam dobre... v tomto je profik a aj s druhym k nemu pojdem... ale asi fakt sem tam kusok bude jazva boliet,ked sa brusko bude natahovat,vsak uvidime...

@renitri zlatá si veľmi 😵 posielam ti extra dávku nákazy TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ja si myslím, že vy nie ste nejaký moc zložitý párik, v tom CARe vám pomôžu raz-dva, ja to cííítim...ale ešte (ne)počkajme na túto ďalšiu mrchu 😉