Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@renitri @horseshoe to som sa nasmiala včera na tých kotvičníkoch....to musí byť zaujímavý ten účinok, mm ked si to prečítal hneď rozbehol google-search, že čo to za zázračnú bylinu 😀 My sme to nepotrebovali, ale tak zadarilo sa nám rýchlo..možno po viecrých mesiacoch by sme po ňom siahli i my...minimálne ja tajne 😀 😀 😀
@rohlicka tak to video brutál...až sa musím zamýšľať nad tým, či je to ešte zdravé....ale technika je to dobrá 🙂 Ale v mojom prípade bude ťažšie utajiť, prečo mám potrebu tak zhlboka dýchať a ako nevracať verejne 😀 Ale asi to nebudeme ani tajiť, ved toto sa ani nedá, to keždý deň minimálne celé doobedie...myslím, že pôjdem z pravdou von, bude čo bude
@rohlicka pozrela som si len zaciatok a hned som to vpypla, dako mi prechadzal mraz po chrbte...ja som skusila predmesiacom trochastiahnut brucho a vobec neslo inokedy som ten tuk stiahla, fazulka ma riadny domcek a ked to videl mm hned ma vykarhal ze aby som babatku neublizila, akurat som si merala obvod brucha 87cm povodne som mala 81 tusim
@brumka ved ked mi to video poslala kamoška .. nechapala som prečo mi odporuča radsej NESKUSAT jogu pre tehotne .. 🙂 POCHOPILA som az po prvom cviku .. 😨 😨 😨 akoze ja som tiez vedela moje tučikove brusko stiahnut 😀 😀 ale teraz viem max hornu čast zaludok stiahnut a potom pekne vidno tehu brusko .. ale co ta zena dokazala .. fakt pochybujem ze je uplne zdrave .. ved nie zo srandy je domček tak dopredu polozeny ..
@horseshoe ahoj..po zmerani dnesnej BT sa mi graf nejak zmenil...ovu sa mi posunula o 2 dni..je toto mozne ???? a to som bola v stredu na folikulometrii a tam videla tekutinu v bruchu, cize som bola uz po nej... Tak ako moze ten graf ukazovat nieco ine ???? pre porovnanie dam oba...
prvy obrazok je povodny graf kde je ovu na pondelok a druhy obrazok je uz dnesny kde sa to zmenilo na stredu
Ahojte kočeny. Ja mám ešte stále Vianoce, drahý je doma(do práce ide v pondelok), tak si to všetko riadne užívame a vychutnávame, tak na vás akosi nemám čas. V pondelok začínam vybavovať vyšetrenia na laparku, ktorá mi už tento mesiac určite víde a vo februári po laparke a nakazení T vírusmi od Evičky a Helenky si to ešte pre istotu poistím CARom a potom to už bude tutovka 😀 😀 😀 😀 Inak babule @rohlicka @deculko 18.1. o 16:30 priebežne platí. Ešte dajte nejaké miesto a ja tam budem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 @franica Žužu blahoželám. Vravela som, že tentokrát bude mimi tam, kam patrí a aj so srdiečkom 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Mám tu tabuľku ale musíte mi ju aktualizovať:
@jeackynka 21.12. baran
@linddi 31.12. baran Zlatica
@zvolsiinylogin ?.12. ryby
@sam1234 6.1. strelec
@hana2626 11.1. rak
@renitri 12-15.1. škorpión Renátka
@ellis21 18.1.váhy Elenka
@alicek14 23.1. baran Alica
@leonetka ? baran
@zora256 ? baran Zora
@tatiana77 kozorožec-čakáme na potvrdenie tehu dokym
@ataner81 január 2013 panna Renka budúca mamina
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička
@ataner81 ahoj moja 😉 tak tento rok ta caka najvacsi zazrak v podobe babenka 😉 nejako mam tusaka ze vam rok 2013 prinesie obrovske stasticko 😉 moji dobri znami tiez akurat idu absolvovat umele oplodnenie - snazia sa uz 3roky, idu do Ciech a tam im povedali ze uz je povolene vkladat len 1embryo ale ze uspesnost je velmi vysoka - 90% 😉 Strasne im drzim palce a rovnako aj vam 😉 nech ta babulky na tom stretnuti riadne nakazia- vidis ako @rohlicka pekne nakazila @franica 🙂 takze ich riadne ošahaj 😀 😉
@renitri Ahoj!🙂Nuž tak ja som si dala zas ciele,len aby som nemyslela,na bábo,a sná´d sa do plánov pritrafí aj bábo🙂keď ho budeme najmenej čakať,do marca sa snažíme a ak nič tak nasadím hak a až keď malý bude škôlkár a nájdem si prácu potom sa začneme znovu snažiť.A snáď bude aj lepšie,keď malý bude už veľký brat keď príde bábo,veď máme ešte v podstate len 25rokov,tak o 3roky to ešte nebude tak moc hoc viem,i tak mi to trvá,kým sa zadarí,ale čo už ľahšie mi bude,iste než takto neviem či som alebo nei som každý emsiac sklamanie,na psychiku to nie je dobré,a vtedy zas bude vedeiť že mám hak,tak vtom niesom,a hotovo🙂a tak veľa vecí treba ešte na dome porobiť,a niet z čoho...Nejako bude,a darmo,že my by sme chceli keď tam hore nám ho akosi nechcú poženať,ale verím,že váms a iste podarí,ve´d sa snažíte ešte len o prvé,tak sa vám musí podariť,čím-skôr 😉.Moc držím palčeky aby si bola vtom a koľko dní máš do ms,že častejšie chodíš cikať?Ja zatiaľ mám len 8dc:-/.
@horseshoe Ahoj!
Tak mne lekár takto všetko nehovoril ale keď som bola v 32tt v nemocnici,tak mi druhý lekár pozeral malého a povedal,že mi nemá 1900g ale len 1700g,tak som bola zarazená,že taký rozdiel,a už mi menej týždňov povedal lekár,ako môj gynekológ,ale zas keď to teraz pozrem,tak mal iste pravdu ten v nemocnici,lebo malý sa narodil pozdejšie ale načas podľa pôrodníka a asistentky🙂A zas v pôrodnici ako presne mi lekárka odmerala o 12h 3500g a o 2h ráno keď mi ho po pôrode zmerali rpesne mal toľko🙂
@typa Ale tie týždne u teba letia😀 zakaždý keď ťa tu vidím,tak máš aj o 2týždne viac🙂Ako sa máš?A mimochodom aj ja som nakupovala v 20tt prvé bodynká malému🙂Ale potom,už len ponožtička a na krst košieľku,ináč sme všetko mali ešte z nás a podostávali sme kopu vecí,kočík a postieľku sme kupovali nejak 3mesiace predpôrodom🙂Jedine matrac nám meškal,ten sme kúpili týždeň pred pôrodom.-)Ale potom som si už aj ja vydýchla,keď vešetko bolo oprané vyžehlené zabalené a na mieste🙂
juj babule od pol 4 som hore... neviem zaspat .. lebo vecer som isla skor spat (okolo 22:30 a nie obvykle po polnoci) . tak som sa od 4h do 5h hrala na mobile.. potom len tak prevalovala .. kazdu chvilu zakryvala mm lebo sa odkopaval 😀 a uz sa mi ani neoplati zaspat 😀 tak pozeram co nove na MK ..
@zora256 Avoj. No to vies s tym odhadom hmotnosti je to tak, ze sa meraju 3 veci - ako som uz pisala - obvod bruska, dlzka stehennej kosti a obvod hlavicky - len podla tohto dokazu odhadnut hmotnost, ktora ale moze byt vacsia alebo mensia - odchylka je 200g (ak je to viac, tak doktorko nevie merat). Moj gyndos je skuseny stary porodnik, takze on mi povedal, ze on ked s na mna pozrie - na to moje brusko, tak vidi, ze viac ako 1700g nemoze to babo mat. On mi este vravel kopu inych veci - ze aku ma poziciu - ze dole hlavickou - chrbatik vpravo - porodna pozicia c.2 - iba som kukala, ze co...
Takze skutocna hmotnost babatka je vo hviezdach aneb uvidi sa pri porode. Ani dlzka babatka sa neda zmerat - to uz vobec nie - da sa zmerat len na zaciatku tehu, ale potom to uz nejde - ono je stocene ako jezko do klbka a skutocna dlzka sa zmerat len po porode 😉
Samoska tu hmotnost babatka treba spravne odhadnut, lebo je to dolezite - aby sa vedelo, ci babatko prospieva - ci mu ide dostatocne vela zivin cez placentu - moj gyndos uz posielal niekotre pacientky do nemocky kvoli neprospievajucemu plodu - hypotonicky jedinec - vtedy sa vraj ukonci tehu v 34.tt. Takze je to dost dolezite. Tiez aj moc velke babatka - hypertroficke nie su dobre. No ale doki vidi uz len z prietokov, ci je babo dostatocne vyzivovane - malo by sa to kontrolovat - ale ani toto nie je 100%.
Inak tvoj maly mal velmi dobru porodnu vahu - zevraj nad 3kg je to super - take babatka su vraj najzivotaschopnejsie - najlepsie prospievaju, atd. Zase nad 4kg hmotnost uz nie je moc ziaduca, treba ich dat na pozorovanie, hlavne tie od 4500kg a viac 😉 Zase len plati stare dobre zivotne pravidlo - ani vela ani malo nie je dobre - zlata stredna cesta 😉 😉 😉 Ale keby to zena volov vedela ovplyvnit, vsak - to sa neda 🙂
@rohlicka Bre ranko moja - nespis nahodou teraz? 😀 Hentake prevalovanie v posteli poznam velice dobre - drahy odfukuje a ja cumakujem do tmy. 😀
Akurat tuto noc som vynimocne dobre spala - nechapem preco, ale zobudila som sa az o 9hod. 🙂 A vyspinkana do ruzova 🙂 Drahy akurat isiel po ranajky do obchodu. Hehe, obedovat budeme asi o 15hod. 😀 Hanba mi 😀 Ale idem robit len taky jednoduchy obed - lososa a porovu polievku so syrovymi haluskami - to bude rychlo.
Mno, dnes idem porobit s drahym nakupy veci pre babatko cez internet 🙂 Dufam, ze natrafime na dobre ceny 🙂 Ak mas nejake linky na dobre eshopy -semka s nimi 🙂 😉
a mne je stale blbje dievcata... niezeby strasne zle ale dobre vyzera inac... ak hodinu nejem,tak mi je stale horsie a horsie az musim... kedy to uz prejde...rozhodne mi je dlhsie zle ako pri prvom tehu... skusim si vsugerovat,ze mi uz o tyzden bude dobre...
ahojte babky som tu na skok, mali sme horor v noci dcerkadostala chripku stale ma 39,5 a zrazame od noci teploty neje nepije ale teraz mi konecne spi. a mne sa vracaju nevolnosti ale vecerne.
@horseshoe Ahoj!Presne ako píšeš🙂Nedá sa ovplyvniť,ale tak môj malý oberal zo mňa živyny mala som až nadbytok a vďaka malému som chudšia o 10kg ešte aj teraz🙂A to mám ešte zo 5kg nazvyš ale neriešim🙂Hlavné je,že sa dobre cítim vo svojej koži,kiež by som už čakala bábo🙂Chýba mi ten pocit pohybu drobčeka v brušku:-/ale verím a veriť budem,že čoskoro sa rozrastieme,a budem ´mať malýs a ským hrať,len ako ten čas ide,a už narok mi malý ide do škôlky☹Je mi toho ľúto,že ja budem doma z drobcom ak budem a malý bude v škôlke,ale budem chodiť hľadať si zamestnanie a je otázne či si nájdem takú prácu,ktorá je na jednu smenu☹.A nehovoriac o cestovaní,či budem načas doma,aby som ho mohla vyzdvihnúť zo škôlky.Je toho moc a mám aj strach,ale nejako sa to snáď vyrieši 🙂 .
@horseshoe Ahoj!Mojka,neviem čo vám chýba,ja som postieľku,a kočík tu kúpila a aj klokanku. www.lacnejsie-nekupis.sk a ozaj vedierko na kúpanie a podložku na prebaľovanie som kúpila na www.mamaaja.sk tam je tiež e-shop a veľa vecí tam je🙂
čaute, vidím, že výkon sa aj na MK rovná takej ospalej nedeli...aspoň u mňa- už včera som poobede podriemávala, ale dnes! Aj doobeda, teraz sme si mm trochu pospali obaja...no asi platí, že keď spím, tak mi nie je zle..dnes sa mám celkom fajn, uvidíme ako ďalej 🙂
Tak pekne víkendujte ďalej, tehuľky oddychujte, snažilky snažilkujte 😉 😉 😝
@zora256 tak uz si ma odhalila aj Ty. Minule @franica pisala,ze si urcite pridavam po 2 tyzdnoch,lebo mi to nejak prirychlo rata. Ani ja neviem,kde to ubehlo. Mam sa dobre...myslim,ze uz male kope. Asi 2 tyzdne citim take tukanie v podbrusku 🙂 Dr. mi povedal,ze to moze byt babo. Tak som rada,ze sa ozyva 🙂
V piatok ideme na ten prenatalny screening,aby nam povedali,ci je babo v poriadku. Sa tesim,lebo ho aj mm bude vidiet. My zatial nemame kupene vobec nic,ale chcem aspon postielku pozriet. Nech potom nekupujem vsetko naraz 🙂
Mozno mi da nieco aj sestra. Keby mame dievcatko,tak mam plno veci 🙂
Dievca,ved Ty si este mladucka. Aj keby babo bolo neskor,to je uplne v poriadku. Starsi surodenci sa vedia krasne starat o mladsich 😉
@horseshoe ďakujem moja 🙂. Kiežby sa tvoj "tušák"splnil a už aj ja by som bola konečne tehulka a potom maminka ☹
Babule stále nemám dátumy od niektorých z vás 🙂 :
@jeackynka 21.12. baran
@linddi 31.12. baran Zlatica
@zvolsiinylogin ?.12. ryby
@hana2626 11.1. rak
@renitri 12-15.1. škorpión Renátka
@ellis21 18.1.váhy Elenka
@alicek14 23.1. baran Alica
@leonetka ? baran
@zora256 25.1. baran Zora
@sam1234 2.2.. strelec
@tatiana77 kozorožec-čakáme na potvrdenie tehu dokym
@ataner81 január 2013 panna Renka budúca mamina
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička

@franica huraaaa 😉 je to tam!!!! ******** je to tam! ************** tesim sa velmi.