Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@leonetka chodím na pilates a naša cvičiteľka cvičí s nami mojžišku. Pijem čaje od výmyslu sveta, grepujem sa,vitamínujem, testujem,meriam.......proste všetko, čo sa dá a má a nič ☹ ☹ ☹ ☹ 22.1. Budem vedieť viac. A tie spermie nie sú ukážkové ani z ďaleka(teda neboli,neviem ako sú moje kamošky-spermošky teraz na tom 😀 )ale tabuľkovo spadajú ešte do normy
@leonetka neznižuj si dávku, ak budeš tehu, tak je možné, že ti ju ešte zvíši. Ja som kôli tomu prišla o bábo, že som neskoro začala brať lieky, lebo som o tom nevedela. No a doktorka hovorila, že som prišla v hodine dvanástej inak bez tých hormonov by som mohla potratiť, no asi už aj tak bolo neskoro. Tak teraz dúfam, že to bude ok. A kam chodíš k lekárke?
@renitri jasnačka, že pomôžu. Iná možnosť nie je 🙂
@leonetka nedokážem na to nemyslieť úplne ale je pravda, že počas zimy a Vianoc som sa na to až tak nesústredila. Užívala som si trhy, sneh, pečenie, punč a častokrát som si na nejaké tehu veci, či dni cyklu aj pár dní nespomenula. Vianoce by mali byť povinne a zo zákona aspoň 2x do roka 😀 . Ja to ale na prirodzené otehu nevidím 😒 . To by bol zázrak zázrakov
@ellis21 ja mam l-thyroxin. v decembri som mala 2,9 TSH. takze chce to uz len trosicku potiahnut dole na cca 2. brala som 50mg 5x denne a 25mg 2x denne. no a kazala mi zvysit opacne, cize 75mg 5x denne a 25mg 2x denne. ja to ale beriem na striedacku radsej. je to len minimalna uprava. bojim sa totiz, aby som neprestrelila tu hodnotu a nemala ju prilis nizku. lebo ja som zas pravdepodobne kvoli tomu potratila. som mala prilis vysoke davky a dostala som sa do opacneho extremu, hypertyreozy. gyndos vravel ze to je este horsie ako hypo. na zaciatku tehu hcg aj tak znizi hodnotu TSH o nieco, lebo tieto dva hormony akoby spolupracovali. takze ja sa tak bojim prilis znizenej hodnoty jak cert kriza. no ved uvidime. doktorka tiez len odhadom skusa tie davky, takze snad nerobim nic zle. sama povedala, ze ak budem citit busenie srdca, potenie, mam si to znizit. nepotim sa sice, ale to srdce, no niekedy blbne 🙂
Baby prestaňte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Už žiadne reči o mojom možnom tehu. Proste laparka o 2týždne a o mesiac CAR
@ataner81 pozor, ja ta nenamotavam 🙂 iba do buducnosti to vidim cez moju vestecku gulu, ze sa zadari. len sa treba venovat inym zaujmom. ste zdravi? ste. tak jak ze by sa nezadarilo. este ma napadlo, ze moze byt, ze tvoje telo zabija spermie neviem ako sa to vola, ale na nieco take vas netestovali?
Dobre ranko dievčata .. teda obed .. nanervy s tym vstavanim .. vecer som isla naschval okolo polnoci spat aby som rano vstala skor .. samozrejme vstala som bez budika 6:30 .. o 7h som sa uz vygulala z postela 😀 pozrela novinyk na MK a maily a pod .. a kedze tu nikto nebol a vonku sero tak som si lahla opat k drahemu a vstala som teraz o 11 😀 a to som chcela vyuzit cim viac denneho svetla .. kedze musim sit na stroji a vecer ma potom uz aj tak budu susedia hnat ze nech to vypinam .. 😠
ale posmiala som sa kočky na prispevkoch 🙂 s tym pocasim .. 🙂
@ataner81 inac aj u nas vcera nasnezilo pekne .. 🙂 od poobedia od 4h pekne snezulkovalo .. som bola ako XXL snehova vlocka 😀 ani zima mi nevadila .. kedze milujem tu atmosferu 🙂
@brumka ale ako ty hovoris .. snezik ma aj nevyhody .. posmyknutia sa obavam aj ja ..
@typa no tak ty mas podarene sny .. mile rada ti potom vyrozpravam ako prebiehal porod 😀 ja sa nanho totiz tesim .. a pokial dopadne ako si predstavujem a ako planujem sa aj s Emmkou dohodnut a este jej dohovarat ze nech to mame rychlo za sebou 🙂 .. potom sa mozes cokolvek pytat 🙂
@renitri @ataner81 musite ist do toho pozitivne ... pre vas znamena januar nov zaciatok .. velke zmeny .. 🙂 silno na vas myslim .. aby vsetko dopadla ako ma 🙂
@drobca07 ty sa nam este pochval ako ste sa s mm zabehali s novym clenom rodinky ? 🙂 ak budes mat hod aj nejaku dalsiu fotecku 🙂
@leonetka aby som nezabudla 🙂 ty si sa nechcela pomalicky snazit od januara ? ci teraz nechapem z prispevkov ..
@rohlicka ahojcek tehulka-ranostajka 🙂 to by sa mi hodilo, mne sa taaak nechce tento mesiac vstavat do roboty 😀 ano, mame to v plane od tohto mesiaca, uz som nejaky 8DC ale este sme sa k tomu nedopracovali 😀 najvyssi cas, nejako zacat. to vies, manzelstvo vo vyssom veku, to uz neni jak za mlada 😀 😀 😀
@ellis21 hehe, no ja mam znizenu funkciu. lenze tou davkou co mi naordinovala, plus femibionom, kt som veselo brala a obsahoval jod, sa mi hodnoty rapidne znizili na spodnu hranicu a ked som do toho otehu, tak zrazu sa mi znizili este viac a prehupla som sa do zvysenej funkcie stitky. cize na zaciatku liecby som mala hodnotu TSH 5,2 a na zaciatku tehu, co bolo par mesiacov na to, bolo TSH 0,0005. total extrem 😒
@rohlicka dakujem za opýtanie 😀 no máme veselo ti poviem... Happynka je nádherná, rastie ako z vody , bola okamžite miláčikom celej rodiny (dokonca aj môj ocino ,ktorý nemá rád psy s ňou spí na gauči 😀 ) ...ešte s ňou nemôžem chodiť vonku , boli sme len asi 3x aj to len na chviľku aby neprechladla....ciká a kaká hocikde - takže sme sa stali doma "Derickom, kriminálkou Las Vegas, Maiami a neviem čím ešte dokopy" a vyhľadávame mláčky skôr ako do nich stupíme 😀 😀 😀 😀 😀 ....už iba čakám kedy zmizne z povrchu zeme tá hnusná biela studená vec a teším sa na tie prechádzky 🙂 .....kedže sa mi pokazil telefon tak fotí momentálne celá rodina, ja to potom dám dokopy a spravím celý album 🙂
@ellis21 hm, co je podla nej v tehu dobra hodnota? lebo do 2,5 by to malo byt ok vraj. ako, snazim sa moc nedrzat tych hodnot, lebo taka namerana hodnota nie je fixna. ono sa ti to meni kazdy den plus minus trochu, zalezi aj od vonkajsieho prostrediia, stres je napr. nas velky nepriatel a tak. takze urcite sa nechcem teraz moc sledovat, som si povedala, ked to bude plus minus okolo tych 2 tak to bude dobre.
@drobca07 no aka skvela zabava 😀 hladat po dome mlačky a hovienka 😀 takže veru sa nenudis 😀 to je dobre odreagovanie 🙂
ono to tak byva s tou oblubou .. 🙂 ja to tvrdim o mačkach - kedze vela ludi nema rado mačky (ale tvrdia to preto lebo s nimi nebyvali .. a poznaju len tulave "dedinske" ..) každy jeden clovek ktory k nam prisiel s tym ze mačky nemusi odchadzal s opacnym nazorom 🙂 zviera si ziska kazdeho .. a je to skvely antistresovy maznacik .. proste zabudnes na hnev pri nom 🙂
ideme si sať s drahym "ranajky" :D na obed .. 😀 a potom sa este stavim pokukučkovať co nove 🙂
@ellis21 vyrabali kedysi take prenatalne vitaminy bez jodu, ale uz ich nedostat 😒 teraz beriem kyselinu listovu s dha, a potom take B vitaminy s kyselinou listovou, dokopy listovka 700mg, tak to snad staci. nevesaj hlavu, este to neni vela mesiacov. zadarilo sa ti uz v minulosti, podari sa coskoro. mozno este tvoj organizmus nebol na to pripraveny. my sme este neskusali, ale pozorovanim som zistila, ze az v decembri som konecne mala cyklus na aky som bola zvyknuta. to som mala pocit, ze sa dostavam do starych kolaji a to bol 5.mesiac od kyretu. takze ziadne strachy.

@ataner81 no ja som toto mala keď som ostala teraz v okotóbri tehu. 😀 Len aby si tú laparku nakoniec neodložila na dobro 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀