icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
9. jan 2013

@leonetka a nepovedala ti tá guľa, že kedy asi sa zadarí? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Ak ti toto veštenie víjde, máš u mňa obrovskú čokoládu 🙂

leonetka
9. jan 2013

@ellis21 no vidis a mne povedala ze do 2,5 je v poho. chodim do vojenskej k petrusovej.

leonetka
9. jan 2013

@ataner81 jasne ze povedala 🙂 , ale nepoviem ti, aby si sa na to nesustredila 😀 pekne papkat vitaminiky, uzivat si a pride to len budes kukat 😵

leonetka
9. jan 2013

@ataner81 hehe, aj u nas je to tak. len si to uzite s vitaminmi, ked budeme stari, nebudeme mat ani na lieky.

ellis21
9. jan 2013

@rohlicka máš úplnú pravdu, ja som mala celý život mačky, od mojich 10 rokov sme mali mačku, dožila sa 15 rokov to som už nebývala s našimi a keď som sa odsťahovala, tak som si kúpila dvoch kocúrov. No a teraz máme psa ale môj manžel mačku nechce lebo presne ako ty hovoríš, má predstavu len o tých túlavých. Ja sa tajne starám o jednu čo k nám chodí na balkon ale dovnútra ju nesmiem zobrať. Môj pes by ju zožral a manžel by zožral mňa 😀 Ale tak ako som ho namotala na psa, tak poctivo pracujem aj na mačke, dokonca mi hovoril, že mu v autobuse jedna pani ponúkala mačiatko, že bolo krásne ale rozmyslel si to 😠 No ja by som chcela aby pekne sa somnou mojkalo v posteli a pamätám si že tie moje mačky vždy vycítili, keď ma miečo bolelo, pekne si mi ľahli na to miesto a nepotrebovala som ani lieky. No a ten zážitok keď im zašibalo ani telku nepotrebuješ. 😀

ataner81
9. jan 2013

@leonetka ty si ale tajnostkárka 🙂 Len dúfam, že je tam rok 2013 😀

ataner81
9. jan 2013

@leonetka papám, užívam si už len to kukanie mi chýba 😀 😀

ellis21
9. jan 2013

@leonetka no tak ja som s toho jeleň, ja chodím v petržalke na záporožskú. Neviem ako to je keď jeden povie tak a jeden tak. 😖 Ale tak snáď vedia čo robia 🙂 A ty si sa ešte nesnažila? Alebo už snažilkujete?

brumka
9. jan 2013

@ellis21 ja som mal cely zivot macky to bolo uzasne, vzdy kde som bola smutna nieco mi bolo hned kocur siel ku mne do postele a spal so mnou 🙂 chyba mi to ale uz som v panelaku tak macku tu nechem. ja milujem selmy
ok papa babky, dns som len citala, utekam s malou na kontrolu dr

leonetka
9. jan 2013

@ataner81 rok 2013 je tvoj! a nas! na to vem jed 😀

leonetka
9. jan 2013

@ellis21 no a co tebe povedala? ze aky je idealny stav? asi zacneme uz od tohto mesiaca. lebo keby som mala cakat na kontrolu co bude az okolo 22.1., tak zmeskame tento mesiac lebo to budem mat uz po ovulke.

ataner81
9. jan 2013

@leonetka dostaneš po zadku a žiadna čokoláda nebude ak ma naťahuješ 😀 😀 😀 😀

drobca07
9. jan 2013

jéj baby, teraz čítam dobrý príspevok na FB , že:

!!! VAROVANIE !!!
Pitie alkoholu pred tehotenstvom moze viest k tehotenstvu !!!

leonetka
9. jan 2013

@ataner81 no hen, metoda cukru a bica 😀 opakujem, tento rok bude plodnyyyy!!! zapamataj si to! 🙂

radka1303
9. jan 2013

My sa snazime od maja 2012 🙂

ataner81
9. jan 2013

@leonetka bude, tým som si istá a verím, že sa plodnosť nalepí aj na mňa 🙂
@drobca07 bude zo mňa alkoholička 😀 😀 😀 😀 😀

drobca07
9. jan 2013

@radka1303 vitaj medzi nami snažilkami

leonetka
9. jan 2013

@ataner81 presne tak, to sa mi paci. a s tym alkoholom, len na uvolnenie, neprehanat 🙂

radka1303
9. jan 2013

@drobca07 dakujem 🙂

ataner81
9. jan 2013

@leonetka keby mi to Ivka prečítala pred rokom, tak aj pri malom množstve, no denodenne je za takú dobu zo mňa alkoholička. Ale na druhú stranu, o takomto čase je na Prednej Hore nádherne 😀 😀 😀
@radka1303 vítaj 🙂

leonetka
9. jan 2013

@ataner81 nadherne je i na lyzovacke v Tatrach, tak nevymyslaj 😀 apropo, sups, na nejaku dovcu! to vraj pomaha 😀 a chlastat si mohla na silvestra, teraz sa blizi post, len chleba, voda a vitaminy az do velkej noci 😀

ataner81
9. jan 2013

@leonetka nemohla, bola som v práci ☹ A dovča do leta nehrozí. Drahý je živnostník, takže nemá žiadnu dovolenku a teraz sa nám zíde každý cent, keďže ideme do CARu

leonetka
9. jan 2013

ved jasne, to bolo len na odhlahcenie. tehotna budes i bez dovolenky 😉 😵 😵 😵

horseshoe
9. jan 2013

@drobca07 Potvrdzujem to Varovanie - my sme s drahym pili cely ten mesiac, v ktorom sa nam zadarilo 😀 Nieco na tom bude 😉

ellis21
9. jan 2013

@leonetka nepovedala mi, že koľko je normál, no možno aj povedala ale ja si to nepamätám 😀 Inak s tým alkoholom ak je to pravde, že to vedie ktehu, tak ja už určite som, lebo bol silevester a 3.1. mal mm narodky. 😀 😀 😀

ataner81
9. jan 2013

@horseshoe fíha, žeby som po odchode z nemocnice po laparke kúpila fľašu 😀

drobca07
9. jan 2013

@radka1303 a už viete prečo sa nedarí? alebo to ešte nechávate stále na náhodu?

radka1303
9. jan 2013

@drobca07 nechavame na nahodu 🙂 este je priskoro to riesit,mali sme medzi tym svadbu,bolo kopec stresov,konecne sa to ustalilo az v decembri,co sa mi odobrilo hlavne na tom,ze mam konecne pravidelny cyklus a pod. 🙂

drobca07
9. jan 2013

@radka1303 🙂 jéj tak to gratulujem srdečne a držím silno palčeky nech si čím skôr nájdeš na testíku krásne // 😉
...ak sa chceš pridať k nám napíš nám dátum (ne)očakávanej mrchy a tvoje znamenie a dáme ťa k nám do tabuľky snažiliek 🙂

radka1303
9. jan 2013

@drobca07 jeej dakujem 🙂 predpokladany datum je okolo 18teho (+- 1den) a znamenie ryba 🙂 a to je kde ta tabulka 🙂