Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Oficiálne vítam novú snažilku v našej tabuľke 🙂 Keď budeš tehula @radka1303, tak ťa v tehu tabuľke privíta naša Helenka @rohlicka 🙂 @linddi @zvolsiinylogin haló, haló baby ozvite sa nám
@linddi 31.12. baran Zlatica
@zvolsiinylogin ?.12. ryby
@hana2626 11.1. rak
@renitri 12-15.1. škorpión
@jeackynka 17.1. baran Renátka
@ellis21 18.1.váhy Elenka
@radka1303 18.1. ryby Radka
@alicek14 23.1. baran Alica
@zora256 25.1. baran Zora
@leonetka 30.1. baran
@sam1234 2.2. strelec
@tatiana77 kozorožec-čakáme na potvrdenie tehu dokym
@ataner81 február 2013 panna Renka budúca mamina
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička
Od ktorej dobrej dušičky mám srdiečko? Ďakujem krásne. Do laparky si srdiečka nechám aby mi priniesli ťastie a potom ich všetky rozdám 🙂
Pomooooooooooooc, mám pocit, že mi zvnútra režú maternicu ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@leonetka @typa toto bude mega-brutál-silná bolestivá mrcha ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Normálne mám tlaky, mám pocit, že mi maternica ide vypadnúť. Láme ma v krížoch a príšerne ma bolia bedrové kĺby. Čím je mrcha bližšie, tým sa tlaky stupňujú, sú dlhšie a doba medzi nimi sa skracuje. Keď sa to zmení v jeden súvislí tlak, viem, že mrcha príde do hodiny. Budem teraz nechutná ale najlepšie mi je pri veľkej potrebe keď tlačím 😒 . Teraz je to ostrá bodavá-rezavá bolesť
Inak babule naša Ivka mala nápad, že by sme do tabuľky snažiliek mohli doplniť aj dobu snaženia. Čo vy na to snažilky?
snazime sa druhy mesiac ale zatial nic...stale dostanem mrchu a k dokt.nejdem :D nehame to na nahodu 😉 😉
vela ziem ma cystu to je vlastne cim sa ta cysta urobi v tele zeny ?
zora256 🙂 😀 ahoj snazime sa o druhe babo Marko ma dva roky a akosi sa nedari asi som uz stara koza a moj chlap sa troska trapy ...citujem: "ani dieta neviem spravit,som uz stary" :( ukludnila ssom ho ze to je mojou horm.zmenou ze v nom a nech si to nepripusta.....:D_:D...nehame tomu cas :D
Takže pridávam dobu snaženia:
@linddi 31.12. baran Zlatica
@zvolsiinylogin ?.12. ryby
@hana2626 11.1. rak
@renitri 12-15.1. škorpión
@jeackynka 17.1. baran Renátka
@ellis21 18.1.váhy Elenka
@radka1303 18.1. ryby Radka -9mesiacov
@alicek14 23.1. baran Alica
@zora256 25.1. baran Zora -10mesiacov
@leonetka 30.1. baran
@sam1234 2.2. strelec
@tatiana77 kozorožec-čakáme na potvrdenie tehu dokym
@ataner81 február 2013 panna Renka budúca mamina- 1rok
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička -10rokov
@lara30 To nič môj muž mal v roku 2010 len 50% životaschopných spermií,a neje žiadne vitamíny ani nič nechce pchať do seba,a nič okrem sexu nie je ochotný pre bábo spraviť ešte že sa vtom roku zadaril náš malý syn,ináč by sme boli bez detný.A ja sa liečim kvôli nepravidelným cyklom,po pôrode som mala PCO tie sa našťastie vlani v októbri upravili,a liečim sa naďalej aby som mala pravidelnú ms z ovuláciami.malý už bude mať 19.1. 18mesicov.

@radka1303 jé tak ťá vítam medzi nami, vidím, že aj ty máš mať mrchu ako ja 🙂 Tak dúfam, že nepríde 😀