Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@horseshoe ja som doposial mala tiez take ze som nevedela co so sebou .. ani tabletka nezaberala poriadne .. akurat tymianova masticka alebo tzv "boxer" masticka - thajska .. ale tie navaly tepla a potu .. a potom zima .. na grcanie a odpadnutie zaroven .. ja som posledne mesiace pred snazenim prosila draheho aby mi urobil babo a zbavil bolesti (aj mrchy na 9mesiacov) 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@rohlicka a vidis ako ta pekne posluchol 😀 😀 😀 😉
tymianova masticka?boxer masticka? 😀 ja som asi z ineho sveta, ale este som o takych nepocula. ale presne tie stavy som mala aj ja - ze horucava a potom zima - ako v prechode - niekedy to mam aj teraz v tehu. A tiez na grcku aj na odpadnutie 😖 A to aj teraz v tehu 😀 Vlastne ked si to tak rozlozim tie vsetky pocity a bolesti na tych doterajsich 8mesiacov, tak vlastne tiez prezivam kadejake stavy - ako take brutal krce ako pri kramoch to nie, ale tiez kadejake bolesti buchty, tlaky, tvrdnutie, zle mi je, horucava, zima, na odkvecnutie 🙄 Furt cosi. Pokoja nemam. Ale hlavne nech je maly zdravy - co uz ja vydrzim vsetko 😵
aktualizujem tabuľku 🙂 čoskoro nám začnú ubúdať tehuľky .. a budeme musieť urobiť MAMIČKOVSKÚ TABUĽKU 🙂
@tatarida - snaž 2m, termin 01/02/2013 - JAKUBKO ♂
@sanchez81 - snaž 4m, termin 13/02/2013 - ANDREJKO ♂
@kapokapo - snaž 3m, termin 17/02/2013 - EVIČKA ♀
@basikes - snaž 3m, termin 20/02/2013 - EDKO ♂
@horseshoe - snaž 4m, termin 07/03/2013 - TOMAŠKO ♂
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 10/03/2013 - ALEX ♂
@rohlicka - snaž 2m, termin 14/03/2013 - EMMKA ♀
@mamkabeika - snaž 4m, termin 24/03/2013 - MIŠKO ♂
@stansn - snaž 3m, termín 03/2013
@veonka - snaž 4m, termín 26/03/2013 - ADAMKO ♂
@lilli251 - snaž 2m, termín 06/04/2013 - MATEJKO ♂
@julinka88 - snaž 6m, termín 08/05/2013 - CHLAPČEK ♂
@lumiva - snaž 4m, termín 08/05/2013 - RAMNEET ♀
@dominika1516 - snaž 6m, termín 15/05/2013
@typa - snaž 4m, termín 06/06/2013
@kaprkapr - snaž 3m, termín 24/06/2013
@sabaka - snaž 7m (max. 2,5 r), termín 25/06/2013
@brumka - snaž 8m, termín 09/07/2013
@janka9900 - snaž 3m (max. 3r), termín 12/07/2013
@deculko - snaž 7m, termín 17/07/2013
@wewerka27 - snaž 6m, termín 20/07/2013
Vyhrievane miesta 🙂
- pozitívne testíky (čakáme na ďalšie infošky) - zatiaľ tiché gratulácie:
@waltea - podaj o sebe infošky
@tatiana77 - 24.1.2013 (ultrazvuk)
@franica - Zuzanka premiestnim ta na čestne miesto tehulky (hore) po najblizsej kontrole ked ti dá termin porodu 🙂
@horseshoe mamka je maserka na rehabilitacii 🙂 a tam pracuje s mastičkou "boxer" je skvela proti bolesti .. az akoby vyštipe miesto ktore natries a nasledne vyhreje a bolest je preč 🙂
Boxérsky analgetický krém: http://www.thajskamasaz.sk/eshop/masazne-balzam...
a ta tymianova mastička je z firmy JUST (mamkina kolegyna s tym pracovala a tak sa k tomu dostala) tiez odporucam 🙂
Tymianový krém: http://www.just.sk/produkty/bylinne_kremy/k5142/
@rohlicka ahoj jej ty pouzivas just? paradna ved ja od nich beriem narosan cucuriedkovy ako tehu vitamiby yial stostoji 41€ale zatial sa citim lespie ako prve tehu a ten tymianovykrem kje parada malu mi 2x vysekal z choroby, teray mala 1 den skoro24h 40st teploty nedarilo sa nam zrazat a na druhy den ako keby jej nic nebolo. odporucam zial ale tehotne to nemozu
@horseshoe odporucam tu znacku su drahy ale super, ja mam viac pripravkov aj na zuby, co mi ziaden zubar ani lekarnik nepomohli za x rokov ateraz mam lepsie dasna ale stale to nieje ono ale je to sakra rozdiel
@brumka aj toto je zazrak 🙂 http://www.justnahrin.cz/produkty/speciality_ju... eukaliptovy sprej 🙂 mne to pripomina detstvo .. kedze z toho spreju staci malicicko na vreckovku alebo na roh vankusa a upchaty nos je zrazu fuč 🙂
utekám žienky .. musim si este nastrihat latku .. ale ja tu este pridem vecer 🙂
Písala som papiere do práce. Samo o sebe je to náročné ale keď vám pri tom hučí 6detí je to sila. Ale už to mám 🙂
Takže pridávam dobu snaženia:
@linddi 31.12. baran Zlatica
@zvolsiinylogin ?.12. ryby
@hana2626 11.1. rak
@renitri 12-15.1. škorpión Renátka -10mesiacov
@jeackynka 17.1. baran
@ellis21 18.1.váhy Elenka
@radka1303 18.1. ryby Radka -9mesiacov
@alicek14 23.1. baran Alica
@zora256 25.1. baran Zora -10mesiacov
@leonetka 30.1. baran
@sam1234 2.2. strelec
@tatiana77 kozorožec-čakáme na potvrdenie tehu dokym
@ataner81 február 2013 panna Renka budúca mamina- 1rok
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka -2roky a 6mesiacov
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička -10rokov
simonkato Simi si poklad 🙂 ďakujem a pošlem nové odo mňa 🙂
čaute, konečne som vás dočítala 🙂 Dnes ste zamakali, to sa mi páči 😉 Ja som mala hrozný deň, ja neviem, asi toto nebude práca mojich snov a vôbec...neviem, či som nespravila chybu, no nechcem to po 3 dňoch nejako uzatvárať, nechám to zatiaľ tak ako je, ale mám vážne problémy ráno vstať a pozbierať sa a ísť tam 😖 Teší ma iba myšlienka, že ak všetko dobre dopadne, tak aj tak pôjdem na tú materskú a ked aj nie, tak čo už, dlho by som tam nepobudla...
@leonetka máre pravdu s tými srdiečkami, minule v aute ma akurát napadlo, že juuuj ja som uch chcela poposielať v tom prípade, že mi doki potvrdí dobré správy, ale potom som toho mala tak veľa, takže už aj preposielam a rovno jedno aj pre @ataner81 pre bolesti a pre úspešnú laparku ...keby som ich mala viac, dám každej aj po 3 😉 😉
@franica ahoj moja. 😉 veru tak - nad pracou sa nezatazuj - aj tak pudes na matersku, tak co tam uz naspekulujes, nie? 🙂 no ak vobec vydrzis chodit tam do materskej - rozumej 34.tt - este ani ja nie som na nej 😀 ale drzkam palceky, nech sa to zlepsuje a nech vsetko prebieha hladko 😉
Zienky - mamicky - tehule - mam taky sukromny problemik a to male bradavky 😅 a preto sa bojim, ze maly sa kvoli tomu bude horsie prisavat alebo sa neprisaje vobec. Tak sa chcem spytat, ci ste niektora na tom podobne ako ja a pouzivate/pouzivali ste nejake pomocky ako formovace bradaviek, klobuciky, masirovanie ci taky vycucovac bradaviek - rozumej http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...
Kazdej rade budem vdacna, nakolko s prsiami mam uz beztak problem - mavam v nich cysty a keby len to - v jednom z nich mam aj nezhubny fibroadenom - to este pred tehu mi zistili, tak sa bojim, ci vobec budem kojit. 😒 Plus tie krpate bradavky. Nem dobra kombinacia... 😒
@horseshoe díky Evi, tak ja dúfam, že sa to tam nejako zlepší či vykryštalizuje, lebo takto tam nevydržím ani do piatku 😀 A do 34tt tiež nie to už viem teraz....idem si dávať menšie ciele a to že najskôr do konca mesiaca a potom uvidím, ak celkom ok tak ideálne vydržať aspoň do konca skúšobnej doby a odtiaľ už podľa toho ako a na čo sa budem cítiť 🙂
A s tými bradavkami ti moc neporadím, ja mám skôr opak, že som rada, ked mi je trochu zima- vtedy vyzerajú celkom normálne 😀 😀 😀 😀 Ale ja si myslím, že toto je tiež také individi, že to je jedno aký majú tvar, veľkosť, farbu...sú tam od jedinej funkcie, takže to pôjde bez problémov, uvidíš 😉
@franica jj, to s tymi malymi cielmi nie je zly napad 🙂 😉 nakoniec to takto dobojujes az do 34.tt 😀 😉
mno a tie moje bradavky - to vies, ja zase rada polemizujem a riesim 😀 😀 uz som raz taka. A je mi blbe sa pytat dokiho, nech ich on posudi ake su 😀 To uz sa ho fakt mozem na vsetko pytat - aj aku mam buchtu 😀 Hanba 😅
Ty sa mas, ze mas take sosaky 😀 😉 Ale fakt - pokial budes mat mliecko, tak nema problema. Moja sesterka vraj take ma, pritom ma malicke prsia a kojila ako blazen 🙂 No ale vselico som uz o tom citala - ze je to problem, aj ze nie je. Uvidime 😉
baby, čítam, že píšete o srdiečkach...🙂 aj mne sa jedno včera objavilo 🙂 som tu nová, ešte to neovládam... 😀 😀 😀 to sa tu posiela pre "šťastie"????? či....?????????? 😀 😀 😀 😀

@leonetka @horseshoe inac o tej uprave kramov ako sa bavite .. moja mamka mala to iste .. brutalne kramy zakazdym .. bolestive .. az odpadavala ze ju zo skoly niesli na internat na izbu .. proste mrchajzna jedna zakazdym ako sa patri .. a po porode poriadne ani nevedela ze ju ma 😀 takze dufam ze toto "zdedim" 😀