icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
9. jan 2013

Chyba v tabuľke. Naša @renitri je Renátka a nie @jeackynka. Napravím to pri ďalšej aktualizácii

ataner81
9. jan 2013

@zora256 toho čaju mám v sebe už 3litre ☹ Pekný zvyšok dňa, papa. Ja idem teraz kúpať deti, takže budem chvíľu mimo

zora256
9. jan 2013

@ataner81 Tak príjemné čľapkanie z detičkami🙂Tak už iba ak si dáš proti bolesti niečo ak nevydržíš.Maj sa🙂

lara30
9. jan 2013

zora256 : co je to PCO ,? nepoznam skratky .... 😒
a teraz chcete , snazite sa o druhe babo ?? :D ako ja a moj chlap tiez ziadne lieky neberie a ani ho ktomu nedonutim.... 😀 tak nehame tomu volni priebeh 😉 😉

horseshoe
9. jan 2013

@leonetka mas ho mit draha...uz letiiiiii 😉 😉 😉 😉

leonetka
9. jan 2013

@ataner81 ejha, ani ja nemam skusenosti s takouto bolestivou mrchou. ale ako to uz byva, moze to byt cokolvek. take krce v maternici mozu byt naozaj aj uhniezdovanie. ale ked ta to reze a pali, to uz by bolo moc. 😒 nech ti to coskoro prejde, daj o sebe vediet.

leonetka
9. jan 2013

@horseshoe huh, mam srdiecko. od koho asi?? 😀 sice som to tak nemyslela, ze si ho vyzobronim.... ale beriem to tak, ze je od tehule, takze bude urcite magickeee 😵 akoby som sa ti dotkla brucha. dakujem 😉

ataner81
9. jan 2013

"S tebou mne baví svet" som mala v priamom prenose naživo 😀 😀 😀 😀 4decká vo vani a ja som ich sprchovala 😀 😀 😀 Ale bačkúrky som dať dole nezabudla 😀 😀
@leonetka našťastie nepáli. To by som sa stresovala, že je to močový mechúr. "Len"to reže a bodá. Našťastie to nie je súvislá bolesť ☹

ataner81
9. jan 2013

@leonetka srdiečka som minule rozdávala ale teraz si ich šporím na laparku, nech mi všetko dobre dopadne. Hneď po nej ich porozdávam a hádaj komu jedno poputuje? 😀 😀 😀 😀

horseshoe
9. jan 2013

@leonetka ale jooooj - vies co sa vravi - nememu decku ani vlastna mat nerozumie 😀 treba si vypytat, ked sa ziada 😉 a jasne, ze je magicke 😉 lebo to vies - ono je napoly odo mna a napoly od krpceka v brusku - lebo vsak v jednom tele mi teraz biju 2 srdiecka - takze to mas maminkovsko-babatkovske srdiecko 🙂 😉 😉

horseshoe
9. jan 2013

@ataner81 aj tebe som poslala, draha, aby si si nemyslela, ze si horsia ako @leonetka 😀 😉 nech prinesie stasticko 😉

leonetka
9. jan 2013

@horseshoe no to si pekne napisala. 🙂 tak si ho usporim kym aj ja budem mat vnutri dve srdiecka a potom poputuje dalsej snazilke 😉

leonetka
9. jan 2013

@ataner81 hm, hm, divne ta bolest. som zvedava, co sa z toho vykluje.

ataner81
9. jan 2013

@horseshoe jééééj ďakujem tebe aj drobčekovi. Toto srdiečko si rozhodne nechám 🙂

ataner81
9. jan 2013

@leonetka teraz to ustúpilo, dúfam, že to nezakríknem a už sa tá bolesť nevráti lebo ráno bolo mimoriadne bolestivé ☹ ☹

ataner81
9. jan 2013

Dofrasa, zakríkla som to ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

horseshoe
9. jan 2013

@ataner81 a ty co mas moja take bolesti? nechce sa mi vsetko citat - mam vela roboty na kompe - tak iba jednym okom sledujem. Co mas dostat kramy? Ci co?

ataner81
9. jan 2013

@horseshoe áno mám ale tentoraz sú tie bolesti horšie. Mám pocit, že mi niekto z vnútra reže maternicu. Normálne mávam tlaky ☹

horseshoe
9. jan 2013

@ataner81 fuuuha 😒 A uz si take mala? Aj si si dala nieco proti bolesti, ci sa bojis, ze ak by nahodou si bola tehu? Moze to byt inak aj uhniezdovanim vaja. Akoze nevylucuj ani tuto moznost. Ja som mala tiez bolesti velke. No najhorsie to, ze teraz nevies na com si a nemozes si dat liek proti bolesti 😖 Jedine sa skrutit niekde do klbka ako jezko - nejaky gauc, deka. No drz sa moja a hlavne nech to rychlo prejde, ako to nema byt sposobene babenkom 😉 😉 😉

horseshoe
9. jan 2013

@ataner81 pripadne si skus tehu test spravit -ak mas dostat dnes, tak by to uz malo ukazat 😉 a nehovor ze si nespravis, lebo nie si 😉 ved to mas jedno - aj tak ides na laparku, tak toto by bola super spravicka a ak nie si tehu, tak tiez pohoda - ides na laparku 😉

ataner81
9. jan 2013

@horseshoe žiaden tehu test sa nekoná lebo tehu nie som. Je to príchod mrchy akurát sú tentokrát bolesti iné a väčšie ☹ A ani ten gauč nehrozí lebo mám 24ku, takže do zajtra som v práci. Tabletku som si nedala ale asi si ju večer dám. Nič sa nemôže stať lebo mimi nieje od oplodnenia 20dní spojené s obehom matky

horseshoe
9. jan 2013

@ataner81 tak si daj aspon tu tabletku - chuda, takto trpiet ☹ no inak ja neviem ako je to s tym mimi, lebo mne gyndos hovoril, ze 4.tyzden je najdolezitejsi - lebo sa vytvaraju zaklady organov - vtedy nastavaju geneticke poruchy. ale neviem ci to myslel ze 4.tt od poslednej mrchy alebo od oplodnenia - koniec koncov tam tiez nikdy presne nevies, kedy to nastalo. Takze v tomto som ja debil 😒 Ale to keby mal clovek takto furt brat do uvahy tehotnost, tak trpi ako Job stale... 😖 Takze pekne si tu tabletku daj 😉

ataner81
9. jan 2013

@horseshoe 4týždeň od oplodnenia. okolo 20dní trvá kým sa vajíčko oplodní, doputuje do maternice, zavŕta sa a napojí na matkin obeh. Potom nastáva ten najdôležitejší 4tt 🙂 Informácie sú z múdrych knižiek, googla a gynekologičky. Zatiaľ sa to celkoim dá. Bolesť trvá niekoľko minút a potom mi dá na chvíľu pokoj. Nemám rada tabletky a beriem ich len ako sa vraví"tesne pred smrťou v hodine dvanástej" 🙂

horseshoe
9. jan 2013

@ataner81 no tak potom pohoda - 4.tt od oplodnenia by uz malo byt kazdej snazilke jasne "vo co go" a nasledne by sa mala podla toho zariadit 🙂 😉
Ja som brala tie tabletky od bolesti furt pri kramoch - proste nedalo sa vydrzat. Ja som ich tiez nemala rada, ale ked to nejde, tak to nejde bez nich. Jedine ak ma to chytilo v noci, tak som si spravila caj so slivovicou (alebo naopak? 😀 a supla sa do horucej vane. Akurat mi manzel hovoril, ze ako ti je len dobre bez tych kramov, vsak? A ja ze no fakt super - teraz mam namiesto toho ine zase. Okrem toho hodina velkeho umuceni (porod) sa blizi, cize tam sa mi to vsetko zrata aj s urokmi 🤐
Tak pekne zhltni pirulu a netrp 😉

leonetka
9. jan 2013

@ataner81 dobre mojko, ale snazilkovali ste tento mesiac cca cez plodne dni? ak ano, tak tehu vylucit nemozes. chapem, ze nechces testovat (i ked ja by som urcite testovala 😉 ) tak nic neostava len cakat. a ked bude moc boliet tak si daj pre istotu paralen lebo ibik sa v tehu nemoze 😉

leonetka
9. jan 2013

@horseshoe mozno sa ti po porode upravia kramy tak, ze ani nebudes vediet ze ich mas. 😉

horseshoe
9. jan 2013

@leonetka no to je moje zbozne prianie 🙂 😉

ataner81
9. jan 2013

@horseshoe také bolesti mám pri krámoch. Tabletku vôbec neberiem a rovno prechádzam na liečbu hruškou 😀 😀 😀
@leonetka nechcem sa na nič namotávať. Nechcem a nebudem si pripúšťať možnosť, že by som mohla byť tehu. Nerobí mi to dobre keď mrcha nakoniec dorazí a ona dorazí vždy ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Nedáš do tabuľky aj ty dobu snaženia?

deculko
9. jan 2013

ahojte dievcata...tak docitala som vas,dnes ste toho vela stihli... ledva som docitala a idem zase kusocek daco zjest,lebo pred chvilou som objimala wc... strasne,kedy ma to prejde... umyvala som mojmu tvrdohlavemu malemu ritu... strasny moj tvrdohlavec,nechce stale do nocnika ani na zachod...
dnes sme boli na kontrole na neurologii kvoli reci,spravili mu kontorlne EEG po pol roku a mame ho uplne v poriadku,som tomu velmi rada...dost sa moj maly pri tom vyplakal... ... podla doktorky by sa mal moj maly rozrozpravat,ale pre istotu nas posiela za psychologickou,aby sme nic nezameskali... kolektiv by mu spravil dobre...no len tie plienky...tak zvazujem,ci ho na pol dna nedat do sukromnej skolky... uvidime.... len neviem,ako ho tam budem nosit,lebo aj k babke,ked som chodila do roboty,tak ho niekedy musel nosit na rukach moj muz,lebo maly nechcel....a do skolky? ja ho uz jednak nenunesiem a ani ho dvihat nemozem... uvidime..vsetko si necham premysliet v hlave...

simonkato
9. jan 2013

@ataner81 2roky a od kyretu je uz 6mesiac