icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

typa
10. jan 2013

@renitri ahoj, ja som v tomto opatrna - nebudem hovrit, ze tam nieco vidim,lebo nevidim. Ale nazivo to moze vyzerat uplne inak 🙂 Drzim place. Skus o 2 dni a snad tam bude uz vididtelnejsia ciarka. 😉 😉

brumka
10. jan 2013

@horseshoe hehe ja s tym nemam problem aj ako netehu 🙂 ale snazim sa krotit, zatial som pribrala len dakych 200g oproti prvemu tehu sa drzim to som mala +8-10kg

renitri
10. jan 2013

@brumka to by bol nakrajsi darcek, lebo mm bude mat na buduci tyzden narodky 🙂
@horseshoe hh 😀 uvidime o par dni...

drobca07
10. jan 2013

@renitri posielam ti srdiečko pre šťastie aby všetko dopadlo naj naj naj... 😉 držím silno palčeky 😉

brumka
10. jan 2013

@renitri drzim ti palce 🙂

renitri
10. jan 2013

@typa tak tak..uvidime o par dni 🙂
Neratala som a neverila som ze by sa mohlo daco zadarit po takom case.. ale mozno sa mrcha zlakla a zdupkala kade lahsie, ked som jej vyhlasila vojnu a objednala sa do CARu 😀 no ale nepredbiehajme...mrchana by mala dorazit medzi sobotou a utorkom...ale bola by som spoko kebyze uz nedojde 🙂

renitri
10. jan 2013

@drobca07 jeeej, dakujeeeem 🙂 tie co som dostala doteraz, pekne setrim do CARU a ked sa zadari posielam dalej 🙂
@brumka dakujem 🙂

janka9900
10. jan 2013

@renitri noo reni, ja tam tiez vidim dusika 😵 zeby sa ta mrcha predsa zlakla caru? 😉 drzim moooc palceky 😉 😵

horseshoe
10. jan 2013

@brumka chi, no ako zjedla by som to nejak aj ja, ale nebolo by mi z toho dobre 🙂 to by som sa potom musela odvalit kdesi na gauc a tam zopar hodin odfukovat ako jez na plankach 😀
No tak to sa zatial pekne drzis, moja 😉 Ja som si u mna vsimla, ze najviac sa to priberanie rozbehlo po 20.tt. 😉

renitri
10. jan 2013

@janka9900 dakujem 🙂 no bolo by to skvele...
i ked mavam bolesti v podrbusku a suska ma pobolieva sem tam..tak nvm....prsia ako by som mala vacsie ale nie citlive... mozno je to vsetko len PMS... jaaaj, nech uz je pondelok...

brumka
10. jan 2013

@horseshoe snazim sa dodrziavat svoj jedalnicek pri ktorom som schudla na povodnua este aj daco dolu 🙂

janka9900
10. jan 2013

@simonkato skoda, ze nevyslo ☹ nejako sa ti skracuju cykly 😕 ale radsej ako by sa mali predlzovat... mozno by aj tebe duphik pomohol na upravu cyklu a uhniezdenie 😉

janka9900
10. jan 2013

@renitri no ved to, ze tehu priznaky sa dost podabaju PMS 😅 kedy robis dalsi testik? 🙂 inak nemala si ducha aj minuly mesiac s franicou? ci to bola taka moc rozmazana ciarka, ze? mas teraz iny test?

horseshoe
10. jan 2013

@renitri no ja som mala PMS stavy totozne s tehu priznakmi. takze moze to byt kludne tehu 😉

horseshoe
10. jan 2013

@brumka ale obcas aj nieco fazulke dopraj, co jej ide nachut. 😉

brumka
10. jan 2013

@horseshoe haha, neboj sa doprajem jej 🙂)) nestazuje si, vcera chcela este vecer slepaciu polievku dopriala som jej, no potom bola nespokojna tak este oriesky dostala

janka9900
10. jan 2013

@brumka ten hlien si myslim, ze nevadi, mozno sa ho len moc nahromadilo a vysiel naraz 😉 nebala by som sa, ked to bolo iba raz 😉

renitri
10. jan 2013

@janka9900 no bol ini a podla mna cudny test.. lebo sa to ukazalo neskoro a uplne rozmazane... a mala som este jeden a na nom nic... No pockame a budeme vediet viac.. i ked nejaka nadej tam je, lebo ovu bola zprava z tej asi zdravej strany... ale podla ff kalendara mi ovu oznacilo inkde, lebo som merala v ine casy vtedy... Testit asi zajtra, lebo nevydzrim sa az o dva dni 😀
@horseshoe jaaaj, nech je to pravda 🙂

brumka
10. jan 2013

@janka9900 dakujem moja a ty sa ako citis, brusko uz mas ? 🙂

janka9900
10. jan 2013

@renitri vyzera to nadejne, zajtra cakame silnejsie ciarocky 😵

janka9900
10. jan 2013

@brumka citim sa dobre, dakujem 😉 mne brusko nafuklo hned na zaciatku a ostalo stat, mam ho stale rovnake, ale dost velke 😀 nevolnosti uz asi presli, klop-klop-klop, este nech mi v utorok povie, ze je krcok ok a viac mi ku stastiu netreba 🙂 a ty ako?? kedy mas kontrolu?

renitri
10. jan 2013

@janka9900 🙂 oki, dufam, ze budu 🙂

brumka
10. jan 2013

@janka9900 ja som bola 3.1 na krva ultrazvuk a teraz idem na dalsie 24.1 tiez to iste. mne brusko vyskocilo v 8tt ale jasom trocka baculka ale uz mam pekne aj mm sa mi smeje ze pekny domcek mam 🙂 mala som 2t pokoj s nevolnostami ale uz sa mi vratili ale vecerne a trapi ma nizky tlak

janka9900
10. jan 2013

@brumka dufam, ze mne sa nevratia, som rada, ze sa konecne necitim kazdy den jak po opici 😅 mne vyskocilo hned v 4tt, a v 8tt som bola ako v 5. mesiaci 😀 chvalabohu ostalo stat, lebo by som uz vyzerala ako tesne pred porodom 😀 sice mi to moze byt jedno, vsak som doma. nech nam len pekne rastu domceky 😉 nizky tlak v tehu je lepsie ako vysoky, nie? 😉

brumka
10. jan 2013

@janka9900 ano nizky je lepsi ale nieje to bohvie co ked somv obchode odpadla mm ma chyil nastastie. vypijem 1-2 kavy tlak stale nizky, no des chodim ako alkoholik mota sa mi stale hlava, ani magnezium nemozem jest

ellis21
10. jan 2013

@ataner81 ja som tiež za, len neviem či sa to ráta od začiatku snaženia alebo ak sa aj zadarilo a nevyšlo to tak či až od kyretu. Lebo ja som otehu po 3 mesiacoch. Potom kyret a teraz je to druhý mesiac, takže dohromady 5 mesiacov tak neviem ako to budeme rátať. Inak ja si myslím presne to isté ako zora256, že to je z tehu 😀

janka9900
10. jan 2013

@brumka jaj, no tak to nie je moc prijemne 😕 mozno sa casom upravi 😉

brumka
10. jan 2013

@janka9900 no neviem ako dietasom odpadavala na nizky potom bolo obdobieco som sa liecila na vysoky, ako vela faktorov vplyvalo potom bol normalnya teraz opat nizky

ellis21
10. jan 2013

@horseshoe aj mne sa po pôrodoch upravili krámi. Žiadne bolesti a miminum krvy ale zato po druhom pôrode mám bolestivú ovu, tak si vyber. 😀

horseshoe
10. jan 2013

ach baby, akurat som doobedovala - co som uz bola hladna ako slak, ale hned som aj objimala misu 😒 nechapem. akoby mi vadili nezname druhy jedal, lebo som mala stuku a k tomu duseny fenikel so zemiakmi - malemu sa to asi nepozdavalo 😒