Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@typa tak tak..uvidime o par dni 🙂
Neratala som a neverila som ze by sa mohlo daco zadarit po takom case.. ale mozno sa mrcha zlakla a zdupkala kade lahsie, ked som jej vyhlasila vojnu a objednala sa do CARu 😀 no ale nepredbiehajme...mrchana by mala dorazit medzi sobotou a utorkom...ale bola by som spoko kebyze uz nedojde 🙂
@brumka chi, no ako zjedla by som to nejak aj ja, ale nebolo by mi z toho dobre 🙂 to by som sa potom musela odvalit kdesi na gauc a tam zopar hodin odfukovat ako jez na plankach 😀
No tak to sa zatial pekne drzis, moja 😉 Ja som si u mna vsimla, ze najviac sa to priberanie rozbehlo po 20.tt. 😉
@janka9900 no bol ini a podla mna cudny test.. lebo sa to ukazalo neskoro a uplne rozmazane... a mala som este jeden a na nom nic... No pockame a budeme vediet viac.. i ked nejaka nadej tam je, lebo ovu bola zprava z tej asi zdravej strany... ale podla ff kalendara mi ovu oznacilo inkde, lebo som merala v ine casy vtedy... Testit asi zajtra, lebo nevydzrim sa az o dva dni 😀
@horseshoe jaaaj, nech je to pravda 🙂
@janka9900 ja som bola 3.1 na krva ultrazvuk a teraz idem na dalsie 24.1 tiez to iste. mne brusko vyskocilo v 8tt ale jasom trocka baculka ale uz mam pekne aj mm sa mi smeje ze pekny domcek mam 🙂 mala som 2t pokoj s nevolnostami ale uz sa mi vratili ale vecerne a trapi ma nizky tlak
@brumka dufam, ze mne sa nevratia, som rada, ze sa konecne necitim kazdy den jak po opici 😅 mne vyskocilo hned v 4tt, a v 8tt som bola ako v 5. mesiaci 😀 chvalabohu ostalo stat, lebo by som uz vyzerala ako tesne pred porodom 😀 sice mi to moze byt jedno, vsak som doma. nech nam len pekne rastu domceky 😉 nizky tlak v tehu je lepsie ako vysoky, nie? 😉
@ataner81 ja som tiež za, len neviem či sa to ráta od začiatku snaženia alebo ak sa aj zadarilo a nevyšlo to tak či až od kyretu. Lebo ja som otehu po 3 mesiacoch. Potom kyret a teraz je to druhý mesiac, takže dohromady 5 mesiacov tak neviem ako to budeme rátať. Inak ja si myslím presne to isté ako zora256, že to je z tehu 😀
ach baby, akurat som doobedovala - co som uz bola hladna ako slak, ale hned som aj objimala misu 😒 nechapem. akoby mi vadili nezname druhy jedal, lebo som mala stuku a k tomu duseny fenikel so zemiakmi - malemu sa to asi nepozdavalo 😒

@renitri ahoj, ja som v tomto opatrna - nebudem hovrit, ze tam nieco vidim,lebo nevidim. Ale nazivo to moze vyzerat uplne inak 🙂 Drzim place. Skus o 2 dni a snad tam bude uz vididtelnejsia ciarka. 😉 😉