icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

horseshoe
10. jan 2013

@ellis21 no super 😀 ale aspon vies, kedy ta ovu je a vies sa podla toho zariadit 😉 mozno po tretom zmizne veskera bolest a ty si uz budes cely cyklus iba spokojne bahnit 😀 😉

janka9900
10. jan 2013

@brumka no mas to zaujimave s tym tlakom 😕 uz to len nejako dobojovat do konca tehu, potom budes mat viac moznosti, ako si pomoct 😉 ja som odpadavala tiez kedysi, ale neviem z coho 😕

ellis21
10. jan 2013

@renitri no ja tam vidím ducha a ty si ktorý DC? Odpadnem, tuším ti to višlo. 😀

brumka
10. jan 2013

@janka9900 inac u teba asi skoro pre prvorodicku ale mam dojem ze uz zacinam citit pohyby

janka9900
10. jan 2013

@horseshoe tebe sa tie nevolnosti tiez akosi vracaju, esteze to mas za par 😉

janka9900
10. jan 2013

@brumka inak mne sa zda uz tiez uz par dni, ale este som nepisala 🙂 minule tehu som si ich uzila 7 tyzdnov a zda sa mi to celkom podobne, este len take mini motyliky 🙂

brumka
10. jan 2013

@janka9900 🙂 jasom mala pri prvj 17tt cize ako druhorodicka bysom mohla uz skor ale mozno su to creva ale citim to v okoli pupka

horseshoe
10. jan 2013

@janka9900 no presne moja, ja to mam skoro cele tehu. ☹ jedine 5.-6.mesiac bol najlepsi - ani nevolnosti, ani bolenie buchty a pod. Vtedy som sa citila velmi dobre. Ech, aspon ze uz idem do finale...

renitri
10. jan 2013

@ellis21 dnes som 27 DC... no nieco tam je, ale uvidime neskor, ze ci to bude silniet.... bodaj by si mala pravdu 😀

janka9900
10. jan 2013

@brumka ja minule tiez koncom 17tt som citila. teraz citim stale na lavej strane, ako aj minule, akoby na tom istom mieste 🙂 ale mozno su to creva, ked ma riadne skope, nebudem pochybovat 😉

ellis21
10. jan 2013

@renitri nechcem ťa namotávať ale ja som teraz tiež mala takého duch, potom o dva dni už silnejšie. Veľmi ti držím palčeky aby to vyšlo. 🙂

renitri
10. jan 2013

@ellis21 dakujem 🙂 snad to uz konecne vyslo 🙂 a ty si ktory DC ?

ellis21
10. jan 2013

@renitri ja som teraz 21DC a neskutočne ma bolia prsia, idem sa zblázniť, žeby som mala tak rozhádzané hormóny a mrchaňa príde silá jak tá po kyrete. Neviem, snažím sa na to nemysleť ale bolia ma aj keď sedím pri počítači 😠

simonkato
10. jan 2013

@janka9900 @drobca07 dievcence ja nemozem hormonalnu liecbu neskutocne mi z toho vyskocia peconovky doki by mi ho uz davno dal povedal ze mi ho predpise az ked budem tehu aby mi zbytocne do vtedy pecen nedrazdil .Ako mrcha sa od raneho wc vobec nerozbehla uz neni po nej ani neznak.

renitri
10. jan 2013

@ellis21 mna nastastie nebolia... ale zas brucho citim... myslela som si ze dojde mrchana, a je to vsetko PMS aj ta moja zravost...no uvidime co je to...

typa
10. jan 2013

@simonkato to je vazne mrcha!!! Ja na Tvojom mieste by som uz z toho mala riadne nervy. Kazdy mesiac prijde inak a aj tak nie je poriadna. Mozno je to dobre, ze sa nerozbehla....mozno sa ani nerozbehne 🙂 Mne sa totiz veeeelmi paci, ako sa snazilkovska tabulka skracuje a uz sa tesim na den, kedy posledna z tabulky prida pozitivny test. To bude parada 😉 😉

drobca07
10. jan 2013

@simonkato to som nevedela zlatko....a na druhej strane...keď sa nerozbehla.... 😉 ešte vždy je tu nádej 😉

ellis21
10. jan 2013

@renitri no ja keď som bola teraz tehu, tak som tiež bola hrozne žravá ešte som ani nevedela že som tehu a tiež ma pobolievalo brucho ale tak skôr mi to išlo akoby do stehien no a kozy ma boleli jak šlak. Brucho sa nafúklo a už som vedela, že mrcha nedojde. No u teba je to pekne zaujímavé. Už sa teším na zajtra 😀

simonkato
10. jan 2013

@typa no ved som z toho na prasky ze si chodi jak na klavir pred prvim tehu som mala mrchu ako hodinky na hodinu na den presnu a teraz toto nie anie aby sa dala do normalu .ja uz aj nadej stracam snazime sa jak blazni nepodari sa ideme lajtovo taky nic tak ja neviem ci mam stojky zacat robit .

@drobca07 ja uz neverim na nadej Ivi ona pride len zase ma bude aj dva dni natahovat do kym sa rozbehne rano uz ako keby bola v plnom prude cely toaletny krvavi a teraz vobec ani kvapka nic .

ellis21
10. jan 2013

@simonkato a nieje to uhniezdovanie? neskúšala si test?

simonkato
10. jan 2013

@ellis21 nemoze to byt uhniezdovanie moja bol to cely toaletak krvavy .Je to zacinajuca mrcha a test som si robila vcera pre istotu kedze od dnes dostavam injekcie od bolesti na chrbat a bol negativny.

renitri
10. jan 2013

@ellis21 No veru...ak by to vyslo, tak sa asi zasobujem, lebo ked budem grckat tak bude zle....inak ja mam dost rezervy na sebe, cize niekto sa aj pyta, ze ci som neni v tom uz 😀 Mne to ostava iba v bruchu, nikde nevyraza..a kozy ma nebolia zatial... no tesim ale aj trocha bojim, ze co najdem zajtra na teste... no uvidime... uz by sa nam mohlo zadarit...

zora256
10. jan 2013

@horseshoe Neboj určite,mne ich poriadne dožužlal🙂Ale už sú ok🙂Až na tú jednu trošku ju mám plochú,ale už sú lepšie,než pred pôrodom🙂A iste Ti tie klobúčiky pomôžu,sú aj na zachytávanie mliečka,keď nedojčíš,si ich dáš,a zachytia odtekajúce mliečko,mne hrozne cez noc tieklo,ale som mala len tie tampóny ale úplne premočené zo začiatku.Ja si ich určite pri tehu zadovážim,aby som odchytila každú kvapku mliečka🙂

zora256
10. jan 2013

@renitri Ahoj!Moja ja tam tiež vidím slabunkú čiaročku,tak počkaj zo 3dni a skús znovu testnúť,to by už mali byť potom silnejšie 😉 Moc držkám palčeky aby silneli,a nebol pokazený test 😉

renitri
10. jan 2013

@zora256 dakujem 🙂 tak bud sme slepe vsetky abo fakt nieco bude 😝 ... uz nech su tam silne kolajnice a budem kludna a stastna 🙂

zora256
10. jan 2013

@renitri Ahoj!Neboj iste budú 😉 ,len vydrž aspoň 2 dni a bude väčší rozdiel medzi testmi.

renitri
10. jan 2013

@zora256 mm bude mat buduci tyzden narodky, tak to by bol krasny darcek 🙂 aj vcera sa ma pytal, ze kedy uz mas dostat? tak som zahrala ze neviem kedy presne...od soboty do utorka... Este o dnesom teste nevie a snad ak budu silne // tak ak vydrzim poviem mu to na narodky 🙂 ale myslim, ze dovtedy sa bude vypytovat ci uz mrcha prisla abo ci som sa testila a nech mu ukazem testy 😀 ak to bude pravda, asi ma odlhali skor 🙂

zora256
10. jan 2013

@renitri Tak môj sa nezvykne pítať,skôr ja zvyknem povedať:-/.ALe tak ak budeš žiariť od šťastia odhalí ťa aj bez slov🙂Držkám palčeky🙂

renitri
10. jan 2013

@zora256 dakujem moja 🙂 Moj sa pyta, zaujima ho to dost.... NO som zvedava co bude...

horseshoe
10. jan 2013

@zora256 ano, ano, uz ich aj mam - od segry samozrejme - dala mi asi tak 80% veci od odsavacky mlieka, cez gyblik na kupkanie, oblecenie, komodu na prebalovanie, no strasne vela veci...No ja neviem, co by som si bez nej pocala, lebo vsetko je tak neskutocne drahe, ze mi je z toho zle. A este ma vedia vytocit reci typu: "dieta vela nepotrebuje" ha-ha 😠 😠 😠