Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@simonkato to je vazne mrcha!!! Ja na Tvojom mieste by som uz z toho mala riadne nervy. Kazdy mesiac prijde inak a aj tak nie je poriadna. Mozno je to dobre, ze sa nerozbehla....mozno sa ani nerozbehne 🙂 Mne sa totiz veeeelmi paci, ako sa snazilkovska tabulka skracuje a uz sa tesim na den, kedy posledna z tabulky prida pozitivny test. To bude parada 😉 😉
@renitri no ja keď som bola teraz tehu, tak som tiež bola hrozne žravá ešte som ani nevedela že som tehu a tiež ma pobolievalo brucho ale tak skôr mi to išlo akoby do stehien no a kozy ma boleli jak šlak. Brucho sa nafúklo a už som vedela, že mrcha nedojde. No u teba je to pekne zaujímavé. Už sa teším na zajtra 😀
@typa no ved som z toho na prasky ze si chodi jak na klavir pred prvim tehu som mala mrchu ako hodinky na hodinu na den presnu a teraz toto nie anie aby sa dala do normalu .ja uz aj nadej stracam snazime sa jak blazni nepodari sa ideme lajtovo taky nic tak ja neviem ci mam stojky zacat robit .
@drobca07 ja uz neverim na nadej Ivi ona pride len zase ma bude aj dva dni natahovat do kym sa rozbehne rano uz ako keby bola v plnom prude cely toaletny krvavi a teraz vobec ani kvapka nic .
@ellis21 No veru...ak by to vyslo, tak sa asi zasobujem, lebo ked budem grckat tak bude zle....inak ja mam dost rezervy na sebe, cize niekto sa aj pyta, ze ci som neni v tom uz 😀 Mne to ostava iba v bruchu, nikde nevyraza..a kozy ma nebolia zatial... no tesim ale aj trocha bojim, ze co najdem zajtra na teste... no uvidime... uz by sa nam mohlo zadarit...
@horseshoe Neboj určite,mne ich poriadne dožužlal🙂Ale už sú ok🙂Až na tú jednu trošku ju mám plochú,ale už sú lepšie,než pred pôrodom🙂A iste Ti tie klobúčiky pomôžu,sú aj na zachytávanie mliečka,keď nedojčíš,si ich dáš,a zachytia odtekajúce mliečko,mne hrozne cez noc tieklo,ale som mala len tie tampóny ale úplne premočené zo začiatku.Ja si ich určite pri tehu zadovážim,aby som odchytila každú kvapku mliečka🙂
@zora256 mm bude mat buduci tyzden narodky, tak to by bol krasny darcek 🙂 aj vcera sa ma pytal, ze kedy uz mas dostat? tak som zahrala ze neviem kedy presne...od soboty do utorka... Este o dnesom teste nevie a snad ak budu silne // tak ak vydrzim poviem mu to na narodky 🙂 ale myslim, ze dovtedy sa bude vypytovat ci uz mrcha prisla abo ci som sa testila a nech mu ukazem testy 😀 ak to bude pravda, asi ma odlhali skor 🙂
@zora256 ano, ano, uz ich aj mam - od segry samozrejme - dala mi asi tak 80% veci od odsavacky mlieka, cez gyblik na kupkanie, oblecenie, komodu na prebalovanie, no strasne vela veci...No ja neviem, co by som si bez nej pocala, lebo vsetko je tak neskutocne drahe, ze mi je z toho zle. A este ma vedia vytocit reci typu: "dieta vela nepotrebuje" ha-ha 😠 😠 😠

@ellis21 no super 😀 ale aspon vies, kedy ta ovu je a vies sa podla toho zariadit 😉 mozno po tretom zmizne veskera bolest a ty si uz budes cely cyklus iba spokojne bahnit 😀 😉