icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

horseshoe
10. jan 2013

Babulky-tehulky- mamicky - chodili ste na predporodnu pripravu - kurz? Pomohlo vam to pri porode s dychanim, tlacenim, atd.? Ja idem zacat teraz od pondelka. Som zvedava...

snehuliacka
10. jan 2013

@renitri no držím palčeky, nech tie čiarky len silnejú a potom bude laparka odložená, niekedy sa to samo spraví počas tehu. 😉

renitri
10. jan 2013

@snehuliacka dakujem 🙂 no snad bude vsetko fajn.

franica
10. jan 2013

seruste- sledujem vás v pribežne, ale písať som nejak nestihla, ale @renitri drahá toto vyzerá nádejne, podľa mňa lepšie ako tie minulý mesiac, tie boli také rozpité a toto je také duchárske...no veľmi ti držím palce, ja by som určite nevydržala a robila hned zajtra ráno- ved tak som aj robila 😝 Inak ked si pozrieš tie moje z vtedy, či sme tu nad nimi dumali, tak ten úplne prvý je čisto že biely aspoň na foto, to len dobrý úmysel a asi intuícia našej @drobca07 tam toho ducha videl, ale na druhý deň to začalo byť trochu vážnejšie...takže zajtra budem hľadať nové foto, rýchlo to sem daj 😉
a ďalší podozrivý adept je aj @ellis21 ...nooooo ak zrátam to, s akým elánom ste sa na to vrhli, aj muža si mala doma a teraz máš takéto stavy, neviem-neviem.....tiež by som ti najradšej naordinovala jedno ciknutie 😀 😀 😀 😀

rohlicka
10. jan 2013

@renitri jj dušik tam je 🙂 neviem sa dočkať dalšieho testikovania 🙂 to budeme všetky kukať 🙂 držime silno palce .. 🙂

rohlicka
10. jan 2013

@franica ty sa nam pochval ako sa dari v praci .. ci sa trosku zlepsila naladicka .. alebo ta drzi depkovanie nadpracou ? 😉 kiez by si vydrzala aspon skusobnu a bola zavodou koli materskej 🙂

rohlicka
10. jan 2013

Ďalšie dievčatko ktoré nám posilní zostavu 🙂
@tatarida - snaž 2m, termin 01/02/2013 - JAKUBKO ♂
@sanchez81 - snaž 4m, termin 13/02/2013 - ANDREJKO ♂
@kapokapo - snaž 3m, termin 17/02/2013 - EVIČKA ♀
@basikes - snaž 3m, termin 20/02/2013 - EDKO ♂
@horseshoe - snaž 4m, termin 07/03/2013 - TOMAŠKO ♂
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 10/03/2013 - ALEX ♂
@rohlicka - snaž 2m, termin 14/03/2013 - EMMKA ♀
@mamkabeika - snaž 4m, termin 24/03/2013 - MIŠKO ♂
@stansn - snaž 3m, termín 03/2013 - DIEVČATKO ♀ 🙂
@veonka - snaž 4m, termín 26/03/2013 - ADAMKO ♂
@lilli251 - snaž 2m, termín 06/04/2013 - MATEJKO ♂
@julinka88 - snaž 6m, termín 08/05/2013 - CHLAPČEK ♂
@lumiva - snaž 4m, termín 08/05/2013 - RAMNEET ♀
@dominika1516 - snaž 6m, termín 15/05/2013
@typa - snaž 4m, termín 06/06/2013
@kaprkapr - snaž 3m, termín 24/06/2013
@sabaka - snaž 7m (max. 2,5 r), termín 25/06/2013
@brumka - snaž 8m, termín 09/07/2013
@janka9900 - snaž 3m (max. 3r), termín 12/07/2013
@deculko - snaž 7m, termín 17/07/2013
@wewerka27 - snaž 6m, termín 20/07/2013

Vyhrievane miesta
- pozitívne testíky (čakáme na ďalšie infošky) - zatiaľ tiché gratulácie:
@waltea - podaj o sebe infošky
@tatiana77 - 24.1.2013 (ultrazvuk)
@franica - Zuzanka premiestnim ta na čestne miesto tehulky (hore) po najblizsej kontrole ked ti dá termin pôrodu 🙂

zora256
10. jan 2013

@renitri Ahoj!To Ti verím,že si zvedavá,či je to pravda alebo nie,ja verím,že hej🙂To máš fajn,že tvoj muž sa zaujíma o teba a tiež chce bábo,zrejme keď je taký zvedavý či Ti došla ms🙂Toho môjho zaujíma,kedy budem ako na našej svadbe o 5kg menej a vyšportovaná:-/.Proste sa zaujíma opačným smerom,ale čo už nie každý chlap je pozorný...
Budz rada,že sa o teba tak zaujíma,kiežby ten môj mal viac pochopenia.
@horseshoe Presne ako píšeš,všetko je moc drahé ja v poslednom čase tu nakupujem na mk,po druhých deťoch používané šaty ba aj hračky.A veru len prebaľovacia penová podložka na komodu stála vyše 20eu a komodu sme tiež novú kúpili za 59eu,a kýblik na mama a ja stránke v e-shope vyšiel tiež okolo 20eu,kočík na lacnejsie-nekupis.sk bol za 180eu z nafukovacímy kolesami a postieľka z úložným šuflíkom 130eu a to bez matraca ten sme u nás kúpili za vyše 20eu,atď.moc drahé všetko a kiež nebyť vecí po sestre a ešte po mne a bratovi,tak sa nedoplatím,a ešte že rodina podonášala pri prvej nášteve zopár vecičiek🙂

zora256
10. jan 2013

@rohlicka Baby ja tak viem,že materskú dajú po dlhšej dobe pracovnej doby asi nejak rok by mal byť odpracovaný,ja som mala takmer 3mesiace len skúšobnej a bolo málo,neviem presne koľko dní by malo byť odrobených ale tak sa ma v sociálke pítali vyše 200dní,asi rok sa mi marí.

deculko
11. jan 2013

ahojte dievcata,vcera som tu nebola.. @renitri ... drzim palce..
@brumka a @janka9900 tiez mam pocit,ze mi uz medzi sviatkami bolo od zaludka lepsie a teraz zase o nicom.... napina ma aj cez den... nastastie predychavam..aspon vcera som to predychala.. nejako dlho to tento krat trva...

rohlicka
11. jan 2013

@zora256 jj viem ze minimalne celyy kalendarny rok musis byt pracujuca aby si mala naroḱ na matersku .. ale Zuzka @franica pracovala v inom zamestnani aj pred tymto .. preto si myslim ze jej bude stacit aspon preckat skusobnu 🙂

brumka
11. jan 2013

@zora256 ma ,atersku musis mat odrobenych 270dni co je 9m
@horseshoe mna vybavicka vysla postielka pevna ziadna rozhejgana ako mali v ikey aj s polokokosovym madracom terza chcem kupit kokosovy do 100€, kocik mame tiez novy 420€ ale uz sa da kupit ten isty novy za 300€ prebalovac pult ci nepamatam ten mame na mieru da sa prerobit na komodu tusim 40 alebo 80€ teraz neviem al uz by ho spravil lacnejsie lebo nas bol original prvy potom moj mm navrhol este dalsie 2 opre znamych. mi mmae vanicku so stojanom aby sm kupali v destkej, ja niesom na vedierka, vo vanicke doteraz kupeme ale dame do vane ta tusim stala 35€ ale nepamatam si ci aj stojan s vanickou bolo to davno, ale vsetko mame pekne poodkladane takze sme tu ako v skladisku v nasom malom byte. mi sme nemali po km dedit tak smekupovali nove lebo sme vedeli ze pre druhe ostane

horseshoe
11. jan 2013

@zora256
@rohlicka

Caute kocky tych 270dni musis mat odrobenych spolu za posledne 2roky 😉 ja som este na poslednu chvilu stihla to dobrovolne nemocenske si doplacat a tak mi bude vychadzat maximalna materska -nejakych 600-700eur.skoda ze sa to uz neda, teda da ale uz sa to neoplati.

ellis21
11. jan 2013

@franica ešte je skoro na test, mrcha má prísť až o týždeň ak bude cyklus 28-29 neviem aký bude ked prvá mrcha mi prišla na 35DC. Tak uvidím ale kozy bolia riadne, včera som na nich ani nemohla spať. 😠

brumka
11. jan 2013

@horseshoe ja dufam ze daku matersku dostanem kazdy vravi nieco ine

brumka
11. jan 2013

@deculko @janka9900 mne bolo prve tehu zle uplne cele tehu a este aspon pol roka po porode co som sa nevedela dostat z tej patologickej anemie
@horseshoe akurat som zbadala ze sa pytat na predporodnu jasom chodila vyse 2m k zdravotnej sestre, skor sme preberali porodnice, ako sa rodi, a hlavne ako sa starat o babo ako ho utisit, koza na kozua laktaciu. ale raz nam ukazaal ako dychat no ja ako satmatik som mala problem a sakra velky no neviem ako zvladnem a potom na kramararoch bolo povinne sedenie u psychologickyasi nieco cez hodinu aby mohol otecko ku porodu ako aj to bolo podal mna dost poucne

horseshoe
11. jan 2013

@brumka najjednoduchsie bude, ked sa pojdes spytat do socialnej poistovne, ci mas narok 😉

brumka
11. jan 2013

@horseshoe no do nasej urcite nie, lebo vdaka nim som natom tak jze keby som teraz neotehotnela avyhodia mna z prace nedostanem podporu, okradli ma o 15mesiacov... a ani telefony tam nezdvyhaju nic, proste banda slepic co si prenajali najdrahsiu budovu u nas a v kazdej kancelari vo velkosti bytu sedi jedna neochodna slepica

horseshoe
11. jan 2013

@brumka to myslis SP v Malackach?

brumka
11. jan 2013

@horseshoe hej presne, velmi radi nedavaju kopie a zahadzuju prihlasoacie fomulare, keby som nemala druhy pilier tak po 3r budem velmi prekvapena

horseshoe
11. jan 2013

@brumka parada, dobre vediet, lebo neviem, ci tam nespadame aj my 😠 😠 😠 doteraz som si vsetko vybavovala vo svojom rodnom meste, ale uz sme menili trvaly pobyt. Ale zdravotku mame v BA - tam som volala, takze to viem stopro. Este overim tu socialku...

ellis21
11. jan 2013

@renitri no čo testíkovala si? rýchlo hoď foto nevieme sa dočkať 😀

brumka
11. jan 2013

@horseshoe neviem akom meste byvas ale ked si pri ba tak si myslym ze do BA spadas na socialku, ale ja som dopadla zle vdaka nim proste tlacivo A ze som im oznamila ze som na RD mali ale to aby mi platili druhy pilier to tam uz nemali ale odrobene roky si niesom ista ako to s tym je

horseshoe
11. jan 2013

@brumka no my byvame v sice v dedinke pri BA, ale uz spadame pod okres Malacky. Ale zdravotnu poistovnu mame stopro v BA. To uz mam zistene telefonicky. No takze uvidime...zavolam na socialku a spytam sa.
U teba neviem moja, ci mas alebo nemas narok - ja som sa vzdy taketo veci pytala na socialke. mala som asi stastie na solidnych zamestnancov...

brumka
11. jan 2013

@horseshoe jasom si uz zvykla ze ja stastie ze solu vzdy pritiahnem zo vsetkym, ja mam zdravotku tu, aj vseobecna aj dovera tu je takze to je asi vsetko. musim si to pozistovat cez niekoho ako to mam vlastne. lebo mam z toho chaos ja dufam ze gyndak a na 3m vypise na pnke ale nechcel minuly tyzden ked som sa pytala a dufam ze materska bude lebo pracovny vztah mi stale plynie

horseshoe
11. jan 2013

@brumka no dufam mojka, ze ti to s tou MD vyjde. Tak ja som uz volala na socialku a patrim tam, kde ma sidlo zamestnavatel - cize rodne mesto. Vlastne aj on podava tu ziadost o MD, ktoru vypise gyndos. Ale ak uz pojdem na rodicovksu dovo, tak musim vypisat to tlacivo ja a doniest ho na socialku, ktora spada podla miesta mojho trvaleho bydliska. takze takto to je.

ellis21
11. jan 2013

@horseshoe ja som chodila pri dcére a houby mi to bolo platné, lebo som pri pôrode zabudla na všeko a pri synovi som už nechodila a išlo to nejako samo. Aj pôrodné asistentky ti budú hovoriť čo máš robiť ale niekomu to pomáha. Rozhodne to nieje na škodu, no ja by som už nešla 😀

brumka
11. jan 2013

@horseshoe ja som myslela ze robis u muza vo firme zas mi nieco uslo. hehe 🙂 ale aj tak po pordoe a rped porodom su to sakra behacky aj tak. pozistujem asi buduci mesiac co a ako, ale aj tak ina moznost ako dostanem nedostanem nieje. tak uvidime len dufdam ze ukecam gyndaka na tu pbnku

renitri
11. jan 2013

@ellis21 @horseshoe @franica @rohlicka @zora256 a aj ostatne babulky....
Tak baby...je to tu... aspon dufam 🙂 stale neverim.... Dnes 28 DC a asi 10-12 DPO....Pridam hned aj tri foto, fotila som z viac uhlov.. Horny testik je zo vcera, stredny a dolny z dneska 🙂 Tak posudte same 🙂

horseshoe
11. jan 2013

@brumka ano, ano, mame vlastnu firmu, ale ta ma sidlo v nasom rodnom meste stale. tu mame len pobocku. 😉 tak si si dobre pamatala 😉