icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

franica
11. jan 2013

@brumka ja neviem, či rozumiem správne týmto úradným veciam, ale podľa toho, čo si písala by si materskú mať mala...ak ti skončí RD a budeš neď PN v takzvanej ochrannej dobe, čo je asi 7 dní, tak sa ráta ako keby si bola zamestnaná a materskú normálne budeš dostávať, akurát vypočítaná bude z nejakého predpokladu zárobku a nie presne z tvojich výplat...akurát tú PNku musíš mať, to si pýtaj, lebo ak nie, tak nie som si istá.....hoci ak si mala pracovný pomer prerušený z dôvodu MD alebo RD tak by si možno aj tak stíhala ešte ten limit, ale tá PN je istota 😉

franica
11. jan 2013

hiiiii už som sa prehupla na 666, takže
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

drobca07
11. jan 2013

keďže tu @ataner81 dnes asi nie je dovolím si ju zastúpiť 🙂
@linddi 31.12. baran Zlatica
@zvolsiinylogin ?.12. ryby
@hana2626 11.1. rak
@renitri 12-15.1. škorpión Renátka -10mesiacov
@jeackynka 17.1. baran
@ellis21 18.1.váhy Elenka
@radka1303 18.1. ryby Radka -9mesiacov
@alicek14 23.1. baran Alica
@zora256 25.1. baran Zora -10mesiacov
@leonetka 30.1. baran
@sam1234 2.2. strelec

@tatiana77 kozorožec-čakáme na potvrdenie tehu dokym

@ataner81 február 2013 panna Renka budúca mamina- 1rok
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka -2roky a 6mesiacov
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička -10rokov

brumka
11. jan 2013

@franica dakujem ved uvidim ako dopadnem, ja mam chaos z toho lebo este v decbmri som sa pytala na tu DNP cez jednu znamua ona ze sa mi to neoplati ze ak neotehotniem do septembra ze sa mi to neoplati

brumka
11. jan 2013

T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T

ellis21
11. jan 2013

@renitri tak som ti to hodila na net do kalkulačky, to znamená že si 3+6, zajtra končíš 4tt a v nedelu začínaš 5tt, tak kľudne ku koncu budúceho týždna by som išla, už bude vidieť či je to v maternici a ak sa poštastí tak aj srdiečko. No závisí to aj od toho kedy bola ovu a kedy si otehotnela, lebo môže to byť neskôr a podľa ultrazvuku budeš menej. Choď v piatok. 😀 Samozrejme ak to vydržíš 😀 😀

renitri
11. jan 2013

@ellis21 ovu musela byt 30 abo 31.decembra... no pockam, a pondelok zavolam gyn...

radka1303
11. jan 2013

7 dniii do NEocakavanej mrchy (hnusnej potvory 😀 ) dnes odchadzame na 4 dni na Kretu,18 teho sme sa brali,tak snad nam 18tka prinesie stastie...keby tak teraz ze je rok 2013 a 18teho zistim ze sme fazulkovy...to by bola sranda 😀 13 stastna 18 tiez 😀

horseshoe
11. jan 2013

TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

ellis21
11. jan 2013

@radka1303 som na tom rovnako a máš nejaké iné pocity? Alebo myslíš, že príde mrcha. Dúfam že nie 😀

drobca07
11. jan 2013

@radka1303 tak šťastnú cestu ...a plodnú hlavne ak tam ideš s mm 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

radka1303
11. jan 2013

@drobca07 ano ideme spolu...no tak ja dufam ze uz tam cosik je a ked nie donesieme suvenir 😀

brumka
11. jan 2013

ahojte prave som voalal na ifo linku sp apovedali ze aj pnku budem mat platenu aj materku ze tam ide len o to ze mi trva pomer 🙂
este dakte overit

radka1303
11. jan 2013

@ellis21 no ze mi nieje zrovna najlepsie...ale tak to moze byt z toho ze aj malo buvam...na mrchu sa necitim,zatial,zacala som viac papat ale neprirovnavam to moznemu tehotenstvu (pre istotu) uz som si jeden test robila,ale aj tak bol negativny,mozno som ho robila moc skoro....inak ma bolieva hlava (lenze na to beriem lieky,lebo mavam caste migreny,no v poslednom case je to ina bolest,inak to citim)a za posledny tyzden mam taku spavost ze pridem z prace vidim postel a spim 😀 lahnem o 15tej a vstanem o 18-19tej 😀

ataner81
11. jan 2013

Ahojte babulky. Ako pekne som vystihla magickú 666 🙂 🙂 🙂 🙂 . ďakujem Ivka za zástup. Ešte tam hodím údaje od Elenky. @renitri Reni, tak toto je jasné tehu 🙂 🙂 🙂 🙂 Neblahoželám aby som nič nezakríkla, kým ti to doky nepotvrdí ale už je to jasné 😉 🙂 .

janka9900
11. jan 2013

pre vsetky snazilky, T virusiky, aby snazilkovska tabulka za chvilku nebola 😉
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

janka9900
11. jan 2013

@brumka pisem ti IP 😉 ...

ataner81
11. jan 2013

Babule tá doba snažilkovania je myslená od kedy ste začali snažilkovať až po dobu tehu potvrdené dokym. Takže ráta sa aj doba kedy ste po MA museli čakať, brali ste lieky alebo čokoľvek. Dúfam, že ste ma pochopili 🙂
@linddi 31.12. baran Zlatica
@zvolsiinylogin ?.12. ryby
@hana2626 11.1. rak
@renitri 12-15.1. škorpión Renátka -10mesiacov
@jeackynka 17.1. baran
@ellis21 18.1.váhy Elenka-5mesiacov
@radka1303 18.1. ryby Radka -10mesiacov
@alicek14 23.1. baran Alica
@zora256 25.1. baran Zora -10mesiacov
@leonetka 30.1. baran
@sam1234 2.2. strelec

@tatiana77 kozorožec-čakáme na potvrdenie tehu dokym

@ataner81 február 2013 panna Renka budúca mamina- 1rok
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka -2roky a 6mesiacov
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička -10rokov

radka1303
11. jan 2013

@ataner81 o mesiac menej 🙂 v maji sme zacali ale az v juni to bol mesiac nasho snazenia...ci ratas to inac?? 🙂

ataner81
11. jan 2013

Tehulky posielajte nám snažilkám vírusíky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Inak ešte raz ďakujem za srdiečka. Včera mi pomohli. Bola som v Šaci po papiere na laparku. Sestrička mi všetko vysvetlila a rozprávala o tom tak nadľahčene akoby som išla iba na pedikúru. Nič to nie je, fuk fuk a hotovo, nič sa nemusí stať............No proste bola zlatá, tak mi odľahlo. Bola som si aj po výsledky krvy a ster. Minulý mesiac som mala mierny zápal, takže aj keby mrcha prišla na čas, laparku by mi nerobili. Teraz tam tiež niečo mám(nie je to zápal)ale vraj to vôbec nič nie je. Že vraj niektoré ženy majú stále vyššie hodnoty a nebude problém urobiť mi laparku. Veľmi sa teším. Dokonca mi dnes klesla BT z 37,1 na 36,8 takže mrcha je za dvermi. Príde dnes alebo zajtra. Teším sa, že mi už nič nebude brániť v mojom sne mať miminko. Od februára idem na to 😀 😀 😀 😀 😀

ataner81
11. jan 2013

@radka1303 ja osobne rátam od mesiaca v ktorom sme začali ale ak chceš, dám ti tam o mesiac menej 🙂

janka9900
11. jan 2013

@radka1303 stastnu cestu a krasnu dovolenku 😉 😵 nech vas po prichode prekvapi ten najkrajsi darcek 😉

radka1303
11. jan 2013

@ataner81 jaaaj nie to je v poho...ja som to len tak 🙂 ze sa mi to zdalo presnejsie 🙂

radka1303
11. jan 2013

@janka9900 dakujemeeeee 🙂

ataner81
11. jan 2013

@radka1303 každá baba si to asi ráta inak. Dám ti tam pri najbližšej aktualizácii 9mesiacov 🙂 . A krásnu dovolenku, možno poslednú poriadnu vo dvojici 😀

ataner81
11. jan 2013

Jéééééj ďalšie srdiečko. Od koho? Veľmi mi pomáhajú, ďakujem ľšte raz 🙂

janka9900
11. jan 2013

@ataner81 odomna 😉

radka1303
11. jan 2013

@ataner81 dakujem dufam ze coskoro uz poletime,ale musime este nieco pobalit,aj ked vela netrba... 🙂

ataner81
11. jan 2013

@janka9900 ďalšie tehu srdiečko, aby z toho neboli trojičky 😀 😀 😀 😀 😀 Ďakujem 🙂

tatarida
11. jan 2013

@renitri jejoooooooo 🙂 drzim palceeeee silno moc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!