icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
11. jan 2013

@renitri namiesto mňa bude tehu Elenka @ellis21 🙂

ataner81
11. jan 2013

@ellis21 BOSORKA 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

renitri
11. jan 2013

@tatiana77 dakujem 🙂
@ellis21 ok, idem kuknut...🙂
@ataner81 aj mne sa stupnovali bolesti, cakala som mrchu skor a vidis ako to dopadlo...

renitri
11. jan 2013

@ataner81 no aj to je mozneeee 🙂 pocity na to ma 🙂

rohlicka
11. jan 2013

@renitri krasne testiky ... to sa mi pači .. vidiš že si dobre zabludila k nám do plodnej skupinky veselych ženušiek 🙂

renitri
11. jan 2013

@rohlicka dakujem 🙂 aj mne sa pacia 🙂 no veru, dobre som sem dosla, skvele sa tu citim 🙂
@ellis21 pocuj, a ktory DC si si robila tie testy ? inak ja mam stale take brucho ako si mala ty, dokonca vacsie 😀 vsak neskor odfotim a uvidis...

deculko
11. jan 2013

@renitri super super dufam,ze sa budeme s tebou uz len tesit🙂))))

renitri
11. jan 2013

@deculko no dufam, ze hej 🙂 Pomohli mi vase tehu virusiky a srdiecka 🙂 a osahavanie mojej kamosky ktora je uz v 36tt...akurat na silvestra som si sadla za nu a som jej hladkala brusko a maly kopkal mozno prave vtedy sa to stalo 🙂

typa
11. jan 2013

Ahojte 😀😀😀😀
Gratulujem dalsej uspesnej snazilke Renatke 🙂
My mame iba dobre spravy. Dr. povedal,ze babatko je ucebnicove...vraj je uplne v poriadku. Nic nenasvedcuje tomu,ze by bolo chore 🙂🙂🙂🙂
A bude to chlapec - takze meno bude Milan po tatovi 🙂🙂
Este mi zmenil datum porodu na 29.05.,lebo sme vacsi ako podla poslednej menstruacie 🙂

renitri
11. jan 2013

@typa dakujem 🙂 no dneska same dobre spravy 🙂 super, ze ste ok a bude to chlapcek 🙂

ellis21
11. jan 2013

@ataner81 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 inak aj môj muž mi stále hovorí že som bosorka 😀 😀 😀

janka9900
11. jan 2013

@typa no kraaaasa, gratulujem 😵

ataner81
11. jan 2013

@typa ďalší pipík, veľká gratulka 😀
@ellis21 no vidíš, že neklamem 😉 😀
@renitri Renči žiadne namotávanie 🙂

ellis21
11. jan 2013

@renitri ked som teraz pozerala tie stránky tak som tam písala, že som si robila 27dc a nič, aj 29dc a nič potom som sa na to vy....a a spravila som 31dc a už boli dve čiarky, takže viem že teraz testovať nemá zmysel, len sa namotám. Budem si myslieť radšej že som prechladnutá a prepracovaná 😀 Išla som k doktorovi 4+3tt a videl len bodku. 🙂

ellis21
11. jan 2013

@ataner81 to som nepovedala, že klameš 😀 Super, že si pamätáš viac ako ja 😀 😀 😀 No ale ide to vekom tá zábudlivosť 😀
@typa jéééé ďalší vajkoš paráááááááda, držím palšeky. 😀

deculko
11. jan 2013

dalsi piatok sa kocky stretavame a nasu Reny @ataner81 nakazime🙂)) super,radsej sa netesim,nechc nam to vyjde🙂))
a to ze tam mas az take deti Reny,tak to klobuk dolu,ze ich zvladas,davali vam nejake skolenie,ked ste tam nastupovali,ze co a ako robit? ako na nich? ja som tu pestunku pre istotu ani nepozerala,uz len ta uputavka bola taka hrozna... ja som teraz taka rozcitlivela,ze pre istotu pozeram len komedie a rozpravky...aj z inych uputavok na krimi a tazke filmy plne nasilia mi je zle...

deculko
11. jan 2013

dievcata,chcela by som ist cez vikend kupit vysavac..na koberec...ak mate nejake typy,skusenosti,ktory je dobry,mozte poradit... ja mam teraz reklamny zelmer (darovali nam ich pri vymene okien za plastove) ale je nanic... fakt neviem,aky mam vziat..

ataner81
11. jan 2013

@deculko školenia? A to je čo? 😀 😀 😀 😀 Nastúpila som do práce, kolegyňa po nočnej mi ukázala papierovačky a kam treba odniesť deti do školy a bolo po školení. Poraď si ako vieš. Buď vlastné skúsenosti, čo ja nemám alebo google alebo knihy alebo vnútorný pocit ako vychovávať deti 🙂 . na stretko sa už veľmi teším, chystaj slinky 😀 😀 😀 😀
@ellis21 nesranduj s tým vekom, veď som rovnako stará ako ty 🙂

rohlicka
11. jan 2013

.. nový chlopisko do partie 🙂
@tatarida - snaž 2m, termin 01/02/2013 - JAKUBKO ♂
@sanchez81 - snaž 4m, termin 13/02/2013 - ANDREJKO ♂
@kapokapo - snaž 3m, termin 17/02/2013 - EVIČKA ♀
@basikes - snaž 3m, termin 20/02/2013 - EDKO ♂
@horseshoe - snaž 4m, termin 07/03/2013 - TOMAŠKO ♂
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 10/03/2013 - ALEX ♂
@rohlicka - snaž 2m, termin 14/03/2013 - EMMKA ♀
@mamkabeika - snaž 4m, termin 24/03/2013 - MIŠKO ♂
@stansn - snaž 3m, termín 03/2013 - DIEVČATKO ♀
@veonka - snaž 4m, termín 26/03/2013 - ADAMKO ♂
@lilli251 - snaž 2m, termín 06/04/2013 - MATEJKO ♂
@julinka88 - snaž 6m, termín 08/05/2013 - CHLAPČEK ♂
@lumiva - snaž 4m, termín 08/05/2013 - RAMNEET ♀
@dominika1516 - snaž 6m, termín 15/05/2013
@typa - snaž 4m, termín 29/05/2013 - MILANKO ♂ 🙂
@kaprkapr - snaž 3m, termín 24/06/2013
@sabaka - snaž 7m (max. 2,5 r), termín 25/06/2013
@brumka - snaž 8m, termín 09/07/2013
@janka9900 - snaž 3m (max. 3r), termín 12/07/2013
@deculko - snaž 7m, termín 17/07/2013
@wewerka27 - snaž 6m, termín 20/07/2013

Vyhrievane miesta
- pozitívne testíky (čakáme na ďalšie infošky) - zatiaľ tiché gratulácie:
@waltea - podaj o sebe infošky
@tatiana77 - 24.1.2013 (ultrazvuk)
@franica - Zuzanka premiestnim ta na čestne miesto tehulky (hore) po najblizsej kontrole ked ti dá termin pôrodu
@renitri - dovolila som si ta šupnuť na vyhrievané miesto v našej tehu tabulke 🙂 tiško gratulujeme a verim že čoskoro sa nam budes chvalit spravou od lekara 🙂

zora256
11. jan 2013

@rohlicka
@brumka Ahojte!Tak nejak,hej viem,že vyše 200dní takže 270dní 9mes.to neviem,či aj z prestupom sa ráta,alebo len v jednom zamestnaní v kuse.A čo sa týka postieľky aj my sme novú kupovali bez matraca stála 130eu a matrac sa dal kúpiť v nábytkárkom obchode aký len chceš,mimáme penový,ešte vo fólii,a od 1 roka ani nepoužívame,už väčšiu postieľku máme pritlačenú k moje posteli tak sa nám lepšie búva🙂A kočík sme kúpili Ador tiež nový z lasnejsie-nekupis za 180eu z nakukovacími kolesami na tej stránke sú aj postieľky,aj kočíky veľa vecí aj detské izby.My sme obyčajnú komodu kúpili + podložku penovú tiež nové.A vedierko je veľmi dobrá vec kým bábo má koliky,kúpesa v ňom ako v maternici nie je mu zimka a nebojí sa vody nereve ale vidí kam sa dáva a obľúbi si vodičku a kúpanieje len do pol roka🙂Ale nedala by som ho za nič🙂A tiež všetko odkladám pre ďalšie bábo a potom posuniem súrodencom🙂

deculko
11. jan 2013

@tatarida ako sa mas.....vsak ty to mas uz co by dub ... uz kazdu chvilu mas tehu za sebou🙂)))

rohlicka
11. jan 2013

@deculko o chvilku zacnu ubudat tehulky .. tak musi prist dalsi velky naval tehulied to tehu tabulky 🙂

zora256
11. jan 2013

@horseshoe Nuž asi hej🙂Tak fajn,ja som Bohužiaľ nemala tuná možnosť mať riadnu prácu zo zmluvov a keď som mala tak som just vtedy otehotnela ale nevadí🙂
@renitri Krásne🙂Tíško gratulujem a už si sa ku gyndovi objednala o dva týždne už bude vidno fazuľka🙂Alebo o 3tt.Proste v 5tt vidno už🙂

kaprkapr
11. jan 2013

@rohlicka ahoj,prosim ta mozes mi do tabulky napisat chlapcek a meno Tobiáš 🙂 dakujem

zora256
11. jan 2013

@typa Gratulujem k chlapčeku🙂Baby akosi sa zas rodia chalani,takže zrejme ak by sa aj nám zadarilo,tak mám istého chlapčeka ďalšie juj ale by som bola aj rada,niežeby som nechcela dievčatko ale proste všetko by bolo fajn aj druhému čo má malý už doma🙂

ataner81
11. jan 2013

@kaprkapr blahoželám k chlapčekovi 🙂

zora256
11. jan 2013

@drobca07 Tak baby,den zo včera mi ovulačné testy silnejú,tak dnes poistíme,keďže sme sexík nemali 4dni ako lekár kázal,nuž dúfam,že sa zadarí a ak nie čo už:-/.Dnes mám 14dc,verím a dúfam,že spermija aspoň jedna dominantná a zdravá prežije zo 2dni a oplodní vajko🙂

zora256
11. jan 2013

@ataner81 Tak moc držkám palčeky aby ms došla,keď si ju želáš,nuž ale ak by neošla cez výkend,radšej si daj vziať krv na hormonálny profil,ak nechceš odkladať laparku,tá iste ukáže či narastá hcg alebo nie,a dajú Ti vyvolávačku a hotovo🙂

brumka
11. jan 2013

@zora256 ved ako kazdemu vyhovuje, nam ta vanicka vyhovovala jasom bola min mesiac uplne odpisana pos ekcii tak kupal muz, mi mame polsky kocik ja niesom na poslke ale anmar hilux je super 3kombinacia, len velka do auta ale do terenu super a pohodlie uzasne aj pre velke deti 🙂 to tie postielku su vsade ine. mne mala uz spi na posteli a ked budu deti vadcie dostanu poschodovku na mieru + ortopedicky madrac. mne uz len drobnosti chbyaju pre ddruhe ako ten novy madrac. chceme novy ale uz len kokosovy

janka9900
11. jan 2013

@deculko 😀 aj ja vyberam od rana vysavac a uz ma to vobec nebavi 🙄 mm bol kuknut v meste, ze 70% zlavy, to hej, drahsie ako na nete. aj ja budem vdacna za kazdy tip na bezsackovy 😉