icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ellis21
16. jan 2013

@franica snáď máš pravdu, ak tá ovu bola naozaj toho 6.1. tak je to tak ako hovoríš a všetko je posunuté. Asi to nechám tak a počkám či príde alebo nepríde mrcha. No tlačí ma ten vaječník aj akoby v buchte. Počkám do pondelka. Ach je to horné toto čakanie. Chcela by som mať toľko trpezlivosti ako niektoré baby čo ani netušia a sú tehu ☹ A ty sa ako cítiš? Kedy ideš na kontrolu?

rohlicka
16. jan 2013

@horseshoe v našej rodine ocko šil na stroji (kedže mamka je skoro nevidiaca) takze tam som mala prvy "dotyk" so strojom .. 😀 ked som sa rozhodla ze sa dam na sitie jednoduchych veci .. ocko bol len rad a vysvetlil mi akurat zakladne kroky so strojom a ako vymenit spodnu nitku 😀 a pomalicky to slo.. 🙂
je to fakt velka pomoc .. ci uz len poupravit si nejaku vec .. alebo aj nieco jednoduche usit .. na sako a nohavice a tak si netrufam .. ale zosit 2ks latok .. pripadne nariasit ich 😀 to mi uz celkom ide .. a saty su hotove 😀 😀

horseshoe
16. jan 2013

@brumka oscillo som tiez skusala -ale nejaky extra ucinok som nezaznamenala. 😉

rohlicka
16. jan 2013

@brumka este vela veci tipy a triky na stroji ani ja neovladam .. ale zaklady ktore som potrebovala som si vykoumla 🙂 ale mrzi ma ze k stroju som nedostala pekny navod ze ktory steh sa na co vyuziva ..

brumka
16. jan 2013

@rohlicka jasom s horko tazko ku nasmu stiahla navod ale dako mi to nejde proste som asi anitalent keby mi t o dakto ukazal co a ako takto sa clovek len morduje

horseshoe
16. jan 2013

@rohlicka tak ocko vravis? no tak to mas fakt super ocina - uplny ukaz 🙂 😉 je to fakt velka pomoc, ked to vies 😉 to aj ocenis, ked budes mat deti - kolkokrat potrebuje clovek kadeco skratit, presit - co i len drobne upravy a so vsetkym furt bezat ku krajcirke...musim sa to aj ja veru naucit - dufam nepridem o prsty alebo neznicim vsetky gate 😀 😉

brumka
16. jan 2013

@horseshoe muzi su sikovny ved u nas mi kto skracuje teplaky a rifle moj mm 🙂 sikulka moja uzasna

brumka
16. jan 2013

@ellis21 neboj dockas sa ved 2 x sa to podarilo tak neboj, coskoro budes ma vytuzeneho drobca 🙂

horseshoe
16. jan 2013

@brumka moj muz vie tiez pekne sit - v rukach - on chodil do skautu a tam sa to vsetko naucili 🙂 tiez ocenujem, ze vie vela veci - technickych doma porobit - co sa napr. o mojom otcovi neda povedat - oni su tak rozdielny ako den a noc - a vraj zena si hlada muza na vzor otca - u mna to absolutne neplati - nastastie 😀

brumka
16. jan 2013

@horseshoe mi sme obaja dobre zrucny ale ja som s casom na niektore veci zlenivela ale vozit takze furiky kamenia hnoja ci rylovanie zahrady mi problem nerobilopriam ma to abavilo ci sekanie dreva a tak. mi sme sa obaja ako deti naucili

linda555
16. jan 2013

Caute babenky, my sa snazime uz asi rok ale len tak na neisto neseledovali sme plodne dni...teraz som si kupila ovu testy tak uvidim....akurat ma picha v podbrusku tak zasa si namyslam inak nic 😢

linda555
16. jan 2013

chcela som sa opytat ake mate skusenosti s Ovu testami ??ako su pravidla pre testovanie a podobne dakujem ?🙂

drobca07
16. jan 2013

@linda555 ahoj a vitaj medzi nami snažilkami ....a bola si už aj u dokyho, že prečo sa nedarí? či ešte nechávate na náhodu? ...ja som tiež zvykla robiť ovu testy ale už som s tým prestala, lebo mne ukazovali skoro celý cyklus // ...asi mám v tele viac hormonu LH ☹ ...skúšaj si merať BT (bazálnu teplotu) tam by sa ti mala ovula presne prejaviť 😉
...kedy máš dostať mrchu? aký dlhý cyklus?

renitri
16. jan 2013

@ellis21 ajoj. Este nic nie je stratene. Mne bola velka zima este jed som nevedela o tehu a aj teraz mi zvykne byt. Takze este to moze prist o par dni ;)
@franica dakujem, prave sedim v cakarni..

zora256
16. jan 2013

@horseshoe Ahoj!Moja nuž ja čo som pozerala tie šatky tak stáli aj 40eu a ja som za 15eu kúpila novú klokanku,a nevyužila,lebo malý mi nechcel byť v nej.Zato kamoškiná dcéra aj spávala v našej klokanke,keďže som jej požičala,takže to závisí od detičiek,či sú radi na rukách alebo nie,a podľa toho kupovať nosítka,až keď už bude na svete.
@janka9900 Ahoj!Moc vám držkám palčeky aby bábo pekne vydržalo aspoň do 37tt 😉 Len pekne oddychuj z vyloženými nohami.

brumka
16. jan 2013

@zora256 ahoj ja som mala klokanku zadarmo od rodiny, a poviem des a hroza vsetkoma bolelo, a zakovavala som o dieta. a na satk pocuvam super aviza tak uvidim mi sme mali tak silny reflux ze dcera s bolestami bruska nechcela spavat ci den ci noc bolo jej nalepsie na rukach a to sa nedalo vece ale museli sme nosit tak chcem si ulahcit pracu a ked pojdem nahodou s malou na bike ona pojde tak aspon enmusi mdo vytah utrepat kocik aj bicykel ked sa nezmestime. ja idem s tou satkou s kamartkou s postovnym aj na polovicu a su v akcii, vravim ze sa mi podari na vybave usetrit a mm chce tiez satku ze bude nosit

zora256
16. jan 2013

@drobca07
@linda555 Ahojte!Tie ovu testy ukazujú aj mne stále dve paličky,ale ovu je až keď sú obe paličky rovnako silné,a ukazujú 12h pred uvolnením vajíčka,čiže ovuláciou.Aj ja si sem-tam robím,ale vždy buď po nej alebo sa mi tesne pred minú☹,takže nechávam skôr na náhodu a do 16dc sa snažíme jak divý a po nej už len sem-tam keď máme chuť.takže asi mám ovu pozdejšie si myslím,keďže od konca ms sa snažíme častejšie akždý 2-4 deň a potom raz týždenne.Asi sa budeme musieť celý mesiac snažiť,alebo čo,len keby sme neboli po 22h unavený a aj muž skoro vstáva do práce a ja som od rána unavená a po 17h by som už najradšej spala,ale nedása lebo musím na malého dávať pozor a ahrať sa a čoto porobiť keď spí.dnes som sa už začala hýbať lebo začínam priberať,tak som si zacvičila z Oľgou Šípkovou erobic🙂Tak snáď ma dá dokopy🙂

franica
16. jan 2013

@horseshoe @typa @rohlicka baby veeelice pekne ďakujem za tie rady- no veru si tie homeo možno kúpim, i ked aj ani ja im moc neverím, raz som brala dajaké tiež "na mieru" ešte v puberte na akné, ale mám pocit, že keby som cmúľala Tic-tac, tak je efekt rovnaký, no teraz to vyskúšam aspoň- nie je to také hrozné, aby som si dávala predpisovať lieky a pod., keby som nemusela do toho Nemecka tak ani nad týmto neuvažujem, ale aspoň pre dobrý pocit, že mám po čom siahnuť, ked je veľmi zle, tak to možno skúsim...a majú to úplne bežne v lekárňach, či ako?

@ellis21 zajtra mám kontrolu, normálne sa neviem dočkať 😵 Len tak skoro, že neviem ako sa tam doplazím- lebo vtedy mi bva akurát najhoršie, ale budem musieť nejak vydržať 🙂 A tebe želám veľa trpezlivosti, ono je to straaašne ťažké, už sme tu veľakrát hovorili, že to je furt len o čakaní...občas by som chcela aby ma strelili nejakým sedatívom ako zvieratá v ZOO a prebudili ma až tesne predtým ako sa ide niečo diať 😀

zora256
16. jan 2013

@brumka Ahoj!No super,keď za polovicu zoženieš🙂Ja zas by som chcela autosedačku dokúpiť ku kočíku,lebo aj to je dobré pre detičky z refluxom a grackajúcim.Nuž kamoška si pochvaľovala našu klokanku nič ju nebolelo,sú rôzne druhy.Chvala Bohu môj nemal grckanie ani reflux,ale tak každé bábo je iné,a možno ani nebudete potrebovať pri tomto bábätku,a bude pekne spinkať v kočíku,alebo aj v postieľke🙂A z výťahom nuž nič moc,my trepeme po schodoch kočík v zime cez leto je vo vchode dolu,ale v zime je chladno vo vchode,tak to tam ešte nemáme spravené,tak muž z dosák porobil akoby koľajnice na kočík a tak ho ťaháme hore a púšťame dole,kočík.Ale tak mi bývame v rodinnom dome.

brumka
16. jan 2013

@zora256 nam bykocik ukradli, mne mala nechceala byt v kociku mi vajicko ku kociku mame mali sme ho v cene ako 3 kombinaciu preto vrtavim ze sedacky mame poriesene 🙂 starsiaeste posedi v tej co je do 18kg takze celkom fajn to vychadza. ja dufam ze druhe bude lepsie natom, lebo ta skusenost spat na rukach cez denaj v noci bola hroza, chudak mm

zora256
16. jan 2013

@franica Myslíš homeo proti vracaniu?JA som na cetovanie brala:cocculine berie sa pred cestovaním 20min.Nuž ja Ti po pravde poviem ja keď som cestovala na dlhšiu cestu aj sním som vracala,radšej si vezmi vodu so sebou a sáčky,tie sa Ti zídu a teraz keď cestujem z malým si dám radšej Ginger kapsulu pred cestovaním,ten zaberie,skôr je pre tehulky zo zázvoru.Hoc nie somt ehulka,ale proste mi býva zle od žalúdka ak je veľa ľudí a teplo a musím vláčiť 13kg drobca tak ma chytá tieseň a je mi zle☹.

zora256
16. jan 2013

@brumka Ahoj!Iste bude lepšie,ako sa vraví,ak je jedno zlé,tak druhé je moc kludné a dobré,ak je prvé dobré tak just druhé je horšie,nuž ja si na malého nemôžem sťažovať tak mám aj strach,že just druhé dá zabrať aj namiesto prvého,moja mama tak mala ja som bola kľu´das,ani omne nevedeli že som,a brat dal zabrať,aj cez noci,aj cez deň:-äA u sokry opačne dala švagriná zabrať a môjmuž bol kľuďas,takže tak...Neboj bude ok🙂

brumka
16. jan 2013

@zora256 nasa nebola zla ale tie problemy robili sarapatu, mi s mm sme si pvedli nech je aj viac nesapve aj zive aspon budeme vediet ze je zdrave 🙂

franica
16. jan 2013

@zora256 juj tak to máš divoké s cestovaním potom.....no mne zo samotného cestovania nie je zle, ja môžem od plťky po lietadlo všetko, aj kolotoče..mne šarapatí len to tehu, tak vyskúšam ten cocculine, ked to všetci chvália a predsa to nie sú lieky

zora256
16. jan 2013

@brumka Tak moc vám prajem nech je po vašom🙂Aby vám robilo radosť🙂A ako berie príchod súrodenca Barborka?
Pozrela som váš dátum pôrodu🙂Ja som mala Tp pri malom 11.7.a narodil sa 19.7.:-)Takže aj vy budete mať ráčika🙂A náš malý bol darček k mužovým 28narodeninám v deň jeho narodenín sme šli domov z pôrodnice 23.7.:-)A na starkiné sme malého krstili🙂

zora256
16. jan 2013

@franica Tak vyskúšaj,mne len raz v tehu nezabral ako som písala.Lebo sladké som nemohla vtehu hneď to prešlo do kyseliny žalúdka a preto mi bolo zle.Ale ak vpohodke môžeš čokoládu a cukríky tak Ti iste pomôže.

linda555
16. jan 2013

@drobca07 este som u dokyho nebola...teraz chcem az tie testy skusit a uvidime..mrchu cakam okolo 23.1. a cyklus om este pred pol rokom mala pravidelny a teraz aj 30 33 dnovy....

brumka
16. jan 2013

@zora256 pripravujeme ju nato ale ma obdobie vzdoru tak je to vedsela ja som maal pri prvej 4.3 a 17.3 druhy termin a porom mi vyvolavat zacali 10-11 a narodili sme sa sekciou 11.3 poobede. priznam sa ze kalendar som vobec nestudovala co je kedy

drobca07
16. jan 2013

@linda555 vyskúšaj ale keď je to už rok tak by si mala zájsť aj k dokymu, či je všetko OK, či mávaš ovulu a tak, poprípade poslať drahého na spermiogram - môže byť trošku chyby aj v ňom... alebo poskúšaj aj nejaké čajíky - alchemilku alebo tak....niektoré z nás čo sme tu sme už prešli všetkým možným a kadečo poskúšali tak ak by si chcela kľudne napíš a poradíme, pomôžeme ako vieme 😉 🙂

rohlicka
16. jan 2013

Ahojte babule - konečne sa vytvorila sukromna diskusia: Tehulky a mamičky (ktoré sa snažili o bábo od marca 2012)

Prístup majú zatial len žienky z tabulky snažiliek a tehuliek .. samozrejme vitam všetký ktoré budu chciet nakuknut ako sa tehulkam a mamickam dari ,, (postupne budem pridávat aj dalsie zienky do skupiny) 🙂 tesim sa na vsetky snazilky ktore coskoro budu do novej sukromnej temy pridavat svoje vlastne foto brusiek - uz ako tehulky 🙂 cmukam a vela pozitivnej energie pocas snazenia - ja budem cihat na tehu testiky || a dufam ze to tu s nimi bude coskoro obsypane forum 🙂