icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

rohlicka
15. jan 2013

@ellis21 jj jeden testik ta nezabije .. a nas iba posilni 🙂 uz davno tu nebol novy testik 🙂

sabaka
15. jan 2013

@kapokapo verim ze ta doktor svojimi slovami naplasil. ale viacej oci viac uvidi, je dost mozne ze ta v nemocnici ukludnia, niektori lekari zbytocne strasia. neboj, dobojujes do konca, drzim palcoky 🙂

rohlicka
16. jan 2013

juuj kocky.. dnes som to asi trosku prehnala s aktivitou. ja som uz od 9 rano hore ale ani som nepostrehla ako ten cas leti.. az ked som zacala mat pobolievanie podbruska (skoro ako ked sa blizila mrcha) som si uvedomila ze je nacase sa setrit a ist spat.. uz polehujem v posteli a trosku sa to lepsi. zobrala som 2 magneB6 .. a uvidim co to bude do rana.., dobru noc babule..

tatiana77
16. jan 2013

@kapokapo ahoj moja, nic sa neboj...ja som mala pri prvom dietati tiez cca v 36 tt malo plodovej vody.....a je zdrave a beha, skace, vsetko je v poriadku..do nemocky ides hlavne na pozorovanie...porodila som v 38tt a 3 dni...takze nic sa neboj....uvidis vsetko dotiahnes do uspesneho konca.... 🙂

ellis21
16. jan 2013

@kapokapo no tak to už si pri konci, neboj sa bude to dobré ešte vydrž tri týždne a bábatko sa môže narodiť. Držím ti palce 🙂

ellis21
16. jan 2013

@renitri ahoj, no ja som dnes 27DC a test bielučký ako sneh. No neviem asi to teda znovu tento krát nevyšlo. Pichajú ma vaječníky ale inak nič moc. Tak neviem ale asi to je predzvesť mrchy. Držím ti palce a daj vedieť čo bolo u dokyho. 🙂

franica
16. jan 2013

čaute dievčatá- koľko toho bolo poobede ešte, samé udalosti 🙂
Takže @simonkato @janka900 @kapokapo @renitri @ataner81 na všetky vás myslím, na každú pre niečo iné, ale pre jedno spoločné- aby vám všetko čo najlepšie dopadlo, silno držím palce

franica
16. jan 2013

@rohlicka teeeeeda, poviem ti chcela by som byť taký začiatočník ako ty 😉 Superkové...mňa mama toľko nahovára, že ma to naučí, aj stroj mi dá, ale ja sa tomu bránim, lebo som nervák na takéto veci, pritom by bolo super si vyrábať veci podľa seba 🙂

ellis21
16. jan 2013

@rohlicka no asi ťa nepoteším, dnes som 27DC a testíkovala som. Už som to nemohla vydržať a test biely ako sneh. ☹ Tlačí ma hrozne vaječník na pravej strane, takže asi už príde mrcha. A niečo namňa lezie, mám zvíšenú teplotu a stále mi je zima. Syn má angínu, tak neviem či to nelezie aj namňa. Tak som sa tešila, že to konečne víde. Aj sme snažilkovali dosť často a nič. Je mi do plaču ☹

franica
16. jan 2013

Baby inak vám poviem, že mám za sebou hrozný večer, ešte horšiu noc a ráno tiež nič moc.....až do večera mi bolo hrozne zle, vracala som až kým som od únavy nezaspala a potom v noci som sa zobudila na neskutočnú migrénu, zase som vracala, ani tabletku si dať, nič....hrozné a ráno tiež nevoľnosti a ešte k tomu tá cesta do práce...no už som tu a je mi o niečo lepšie len nech sa mi to neopakuje dnes, lebo to už nie som si istá, že prežijem 😖

franica
16. jan 2013

@ellis21 aaaale ellis, toto sú predsa bežné príznaky snažilky...bohužiaľ nie vždy to vyjde aj napriek snažilkovaniu, ale to predsa nemôžeš vzdať...mrchu zatiaľ nemáš, riaďme sa tým, všetko sa uvidí a možno ten celkový zlý pocit čo pripisuješ teraz angíne, ani nemusí byť ona...ešte je všetko možné. Ja som mala len ovu asi 17DC, takže 27DC by mi neukázalo ešte vtedy tiež nič...

rohlicka
16. jan 2013

@ellis21 mrzi ma ten testik 😒 aj ked este stale nic nie je stratene kym sa mrcha jedna neukaze .. 😠 priala by som ti aby sa vam cim skor podaril ten maly zazrak 🙂 tak sa hlavne dobre vyliec .. lebo ak by to tentokrat nevyslo .. dalsi mesiac budes musiet byt fit 😉

rohlicka
16. jan 2013

@franica ja som začala šiť s tym že som si nevedela najst kabelku k balerinkam 🙂 bud nebola ten typ co som hladala alebo tie ceny boli priserne drahe 🙂 tak som si kupila latku a tym sa to odštartovalo .. je to moje odreagovanie 🙂 aj ja často krat pri tom nervacim ale tesi ma vysledny efekt ak sa podari 🙂 a hlavne spokojna druha strana (ak to nerobim pre seba)..

ellis21
16. jan 2013

@franica ďakujem za podporu, ja som inak asi tiež mala ovu až 17DC, pretože vtedy ma hrozne bolelo brucho a mala som strašne veľa hlienu až taký vodový, myslela som, že mám unik moču celý deň 😀 No a tak sme snažilkovali, takže myslíš, že bol test ešte skoro? Myslela som že aspoň duch by tam mohol byť. No tak počkám a skúsim v pondelok. Ale ten vaječník ma dosť tlačí, nie bolí ale tlačí, tak neviem či to nieje cysta alebo pms

franica
16. jan 2013

@ellis21 no ja už si nepamätám presne, kedy som mala prvého miniducha, ale asi dosť neskoro, lebo fakt po uhniezdení treba čakať aspoň tých 10 dní, kým sa začne vylučovať HCG ak si dobre pamätám, takže toto u teba ešte neprešlo ani keby si bola, minimálne nejaké 3 dni ešte 😉

typa
16. jan 2013

@franica skus si v lekarni kupit homeopatika couculine alebo tak nejak sa to vola. Vraj su ucinne. Ja som o nich nevedela, a dopocula som sa o nich az v 17 tt a to mi uz byvalo zle len tak raz za tyzden. Ale vraj za 2 - 3 dni uplne ucinkuju. A potom este dr. Ti moze predpisat tei Torecan cipky - ci tak nejak. Ved sa ho skus spytat. Ale tie homeopatika urcite neuskodia a aspon Ti nebude tak zle. 🙂

rohlicka
16. jan 2013

@franica minule som nasla tabulku s hodnotami hcg ako stupa .. https://www.modrykonik.sk/fotoblog/rohlicka/alb... takze na zaciatku je fakt malicko a aj tak to zavisi od ovulky ..
@ellis21 skus testnut cez vikend 🙂

horseshoe
16. jan 2013

@franica ahojky, tak aj ty sa trapis? mne je tiez priserne zle od rana. zatial som negrcla, ale ak to do obeda neprejde, tak uz viem ako to skonci...fuj, mam aj nizky tlak a to nestastne magnezium mi ho este viac znizuje... 😒 k tomu mi je mozno tazko od zaludka aj z toho zeleza co uzivam - no kto sa ma vtom vyznat. Navyse mam pobolievanie brucha - ale v spojitosti s nahlou prihodou brisni - super 😖
Ech, esteze som aspon doma. Ale tiez tu mam kopec roboty. Nielen na PC ale aj musim zajst na urad podat dan.priznanie. nechce sa mi a nechce sa mi ani vybavovat s nimi, ak tam je nieco zle vyplnene...aaach, to bude zase den... ☹

rohlicka
16. jan 2013

@franica a tu mam kratke info o cocculine 🙂
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/rohlicka/alb...
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/rohlicka/alb...
on je fakt ucinny pri cestovani .. mamka si ho kupila ked sa bala ist 1x lietadlom .. ale vidim ze je vhodny aj pre tehulky a nevolnosti 🙂

horseshoe
16. jan 2013

@rohlicka moja ja to cocculine poznam - je to fakt dobre pri cestovani. 😉 aj by som ho teraz uzila, ale vzhladom na objem liekov, ktore pojedam kazdy den uz nechcem viac zatazovat zaludok... 😒

horseshoe
16. jan 2013

@franica ano Zuzanka - ako pise @typa mozes si vypytat od dokiho tie Torecan cipky proti nevolnostiam - davaju sa do zadnice, co mne bolo extremne proti srsti 😀 cize som sa na to nikdy neodhodlala a rovnako maju tiez dost neziaduce ucinky - busenie srdca a tak- takze aby bol niekto s tebou ked si to tam narves - aspon ten prvykrat - to ma upozornoval aj doki 😉
uz jako sa rozhodnes, ale ja bych radsej tu cocculinku cmulala 🙂 😉

rohlicka
16. jan 2013

@horseshoe to ti verim že beries toho dost .. ja som od 20tt prestala brat tehu vitaminy na odporucania lekarky aby som nemala velke babo ... a mam ich opat zacat brat 2tt pred porodom.. ale teraz na kontrole u tej zdravotnej sestry mi odporucila vitaminovy sirup, ktorym si predbezne doplnam potrebné vitaminy .. 🙂 a beriem len magne B6 ale poslednu dobu niekedy az ako cukriky 😀 kedze bolesti sa stupnuju

brumka
16. jan 2013

ahojte babky tak vcera som si objednala babysatku snad bude dobra kamoska si objednavala tak zobrala aj mne. pozeram ze riesite homeopatika, ja si neviem pomoct ale nemam snimi dobre skusenosti teda mam ale záiadny efekt :( aspon s tym sedatifom, ale zase to je o psychike cize clove k musi chciet verit

rohlicka
16. jan 2013

@brumka a aku satku si nakonieco bjednala .. aj ja vaham nad jednou ..

brumka
16. jan 2013

@rohlicka http://www.ellevill.com/en/specials tu zelenu velkost 6, 5 uz nemali, kamaratka maskusenosti tak povedala zeby mi mala byt dobraa co sme aj pozerali po nete ze keby som j u nechcela da sa celkom slusne aj predat potom v bazare
nadherne si usila saty, jasom akurat 4 vankuse ateraz sa trapim s paplonom :( proste ked mi nema kto ukazata ako nastavit masinu a zakladne stehy je to na potvoru

horseshoe
16. jan 2013

@rohlicka moja a kde, kto ta naucil sit? sijes normalne na stroji? ja sa toho celkom bojim - mi to pride strasne zlozite a pritom by som to tak potrebovala - vzhladom k mojej postave musim vsetko skracovat, zuzovat, takze by mi to ulahcilo zivot a usetrilo grose v penazenke 🙂 😉

brumka
16. jan 2013

@horseshoe to na seba nekupis veci? ja mam dojem z evsetko je len pre stihle, ja so musim kupovat vadcie cisla abysom tam natlacila zadok len zial tie su na moju 159cm vysku dost dlhe takze ja vsetko musim skracovat :(

horseshoe
16. jan 2013

@brumka no super - tak si sa rozhodla pre satocku 😉 inak nie si sama co nema dobre skusenosti s homeopatikami - mojej segre brutalne rozdrazdili ekzem a muzovi zase vobec neucinkovali - a to chodil k doktorke, ktora sa zaobera len homeopatikami - cize mal liecbu situ uplne na mieru. No niektore - napr. to cocculine mam vyskusane ze pri nevolnostiach pri cestovani to zabera, i ked sa z toho drieme ako svina - ale to je normalny vedlajsi efekt takychto liekov 😉

rohlicka
16. jan 2013

@brumka ja som uvazovala nad touto.. ale neviem ktory model .. http://www.liliputi.sk/index.php?option=com_vir...

brumka
16. jan 2013

@horseshoe skusim ho vyskusat, ja som sa terza liecila z nadchy s oscillom ci zabralo nezabralo neviem po tyzdni som bola ok. len hrdlo sa dlhsie liecilo. a sedatif som skusala na dcerke do 1 roka aby spala ci cez den alebo v noci t o bolo jedno stale spala cez den po pol hodinkach a v noci horko tazko 4
@rohlicka tie mi nic nehovoria teda ziadne, pozeram akurat ze to su jednotne velkosti. jasom to nechala na kamaratku co ma skusenosti aj so satkami aj s nosicmi