icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

linda555
17. jan 2013

@drobca07 doba snazenia asi pol roka znamenie pann a datum neocakavanej mrchy asi 23.1. kedze mam newpravidelny cyklus a dakujem 😉

petronellynka
17. jan 2013

@drobca07 ja by som sa pridala...Znamenie blizenci ,27r a snazime sa od decembra o nase prve..dnes prisiel menzes takze v snazeni pokracujeme

jeackynka
17. jan 2013

Ahojky testik nie je treba,ako vzdy mrcha dorazila presne dnes,ozaj odkedy sa snazime tak mne mrcha ani nemeskala ani jeden den,ani len jeden dnicek mi neda nadej hnusoba 😀 takze najblizsia uz nebude 14.2......fiha to by bol tiez pekny darcek. Valentinovi no to musim uz dat 😀
@drobca07

drobca07
17. jan 2013

@petronellynka vitaj medzi nami 🙂 ...napíš mi dátum najbližšej /ne/očakávanej mrchy a tvoje znamenie ....
...snažíte sa zatiaľ asi "na náhodu" alebo aj berieš nejaké lieky, vitamíny a pod? 🙂

drobca07
17. jan 2013

@jeackynka to je sviňa jedna teda ☹ fíha a dátum teda krásny - ja som vtedy akurát objednaná k zubárke 😀 tak dúfam, že vtedy nás potešíš // aspoň ty 😉 🙂

petronellynka
17. jan 2013

@drobca07 Blizenci,27r....mrcha prisla dnes ☹ cize 17.1....beriem uz 2 tyzdne Femibion 800 a zatial to bolo na nahodu...ale uz mam doma ovu testy a pre draheho som objednala Bio MACA 🙂

drobca07
17. jan 2013

takže ešte raz aktualizujem a prikazujem všetkým /ne/očakávaným mrchám aby si láskavo dali spiatočku a už nás najbližších pár mesiacov neobťažovali svojou prítomnosťou!!!!!

@linddi 31.12. baran Zlatica
@zvolsiinylogin ?.12. ryby
@hana2626 11.1. rak
@ellis21 18.1.váhy Elenka-5mesiacov
@radka1303 18.1. ryby Radka -10mesiacov
@alicek14 23.1. baran Alica
@linda555 panna , 6mesiacov
@zora256 25.1. baran Zora -10mesiacov
@leonetka 30.1. baran
@sam1234 2.2. strelec
@jeackynka 14.2.. baran
@petronellynka 14.2. blíženci

@tatiana77 kozorožec-čakáme na potvrdenie tehu dokym
@renitri škorpión Renátka -10mesiacov - čaká sa na potvrdenie tehu dokym

@ataner81 február 2013 panna Renka budúca mamina- 1rok
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka -2roky a 6mesiacov
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička -10rokov

drobca07
17. jan 2013

@petronellynka takže najbližšia /ne/očakávaná mrcha je okolo 14.2? dobre som to napísala? aký máš dlhý cyklus? oprav ma ak som to zle popísala 😀 a Bio Mac-u berie aj ten môj - teda keď ju berie, keď ju do neho natlačím - lebo on zabudne 😅 😀

petronellynka
17. jan 2013

@drobca07 nie nie mam 30 dnovy cyklus takze cca 16-17.2
A co hovoris na tu macu? teda pan manzel?

tusinka
17. jan 2013

@drobca07 aj ja chceem 🙂🙂 som baran a dufam ze nepride 8.2. a snazime sa rok dakujeem, si zlata 😉😉😉

drobca07
17. jan 2013

@petronellynka ok, opravím to najbližšie ale tak tie dva dni hore-dole 😀 ...budeme ťa otravovať testíkovaním 😀 ...a čo na to hovorí polovička? ...zatiaľ priateľ nie manžel (som už dávnejšie rozvedená ).... berie to a neberie, on je samozrejme chlap a podľa jeho hrdosti on na chybe ničomu byť nemôže a berie to len kvôli mne, nie kvôli sebe 😠 ...ale podľa mňa mu to ešte viac zvýšilo už aj tak dosť vysoký sexuálny apetít 😀 ...ale my sme také "králičky" a keksíkujeme často tak nám to nevadí 😅 😀
...a Femibion ja už beriem rok... 🙂

drobca07
17. jan 2013

takže opäť doplňam 🙂 a zároveň vítam nové snažilky 🙂 teším sa na novú psychickú podporu 🙂
@linddi 31.12. baran Zlatica
@zvolsiinylogin ?.12. ryby
@hana2626 11.1. rak
@ellis21 18.1.váhy Elenka-5mesiacov
@radka1303 18.1. ryby Radka -10mesiacov
@alicek14 23.1. baran Alica
@linda555 panna , 6mesiacov
@zora256 25.1. baran Zora -10mesiacov
@leonetka 30.1. baran
@sam1234 2.2. strelec
@tusinka 8.2. baran , snaž.12mesiacov
@jeackynka 14.2.. baran
@petronellynka 16-17.2. blíženci

@tatiana77 kozorožec-čakáme na potvrdenie tehu dokym
@renitri škorpión Renátka -10mesiacov - čaká sa na potvrdenie tehu dokym

@ataner81 február 2013 panna Renka budúca mamina- 1rok
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka -2roky a 6mesiacov
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička -10rokov

petronellynka
17. jan 2013

@drobca07 akym testikovanyim???
No moj drahy az taky velky sexualny apetit nema (tak raz za 3-4dni) takze mojmu to neuskodi...co sa tyka tej maci tak nemal ziadny problem..som sa ho opytala ci by to nebral a on je hej... a bolo 🙂

drobca07
17. jan 2013

@petronellynka no predsa tehu testíkmi - vieš, my čo sme tu v tabuľke sa vždy už keď sa blíži mrcha niektorej z nás tak podpichujeme aby sa otestíkovali kdyby neco 😉 😀 samozrejme potom pridávame fotečky, či už ovu testov a samozrejme keď sa to niektorej zadarí aj tehu testov s príbehom ako to povedali doma svojim mm a tak... 🙂
...a to je super keď ti mm tak poslúcha 😀 ...a na tej fotečke máš psíka bichonika? to len tak pre info - lebo ja som dostala na "ježiška" malé šteniatko bichonika _ HAPPY - veľmi som po takom túžila 🙂

petronellynka
17. jan 2013

@drobca07 takze aj ovu testy si fotite? no ked budem mat pozitivny tehu test tak ho sem s radostou vycapim🙂
no musim sa pochvalit ze moj drahy sa naucil pri mne dost ustupovat aj ked je baran...ale on vie ze sa mu to oplati 🙂
Nie ja mam maltezacku Lilly...to je nase prve babo 🙂

drobca07
17. jan 2013

@petronellynka veru aj ovu testy 😀 aj vlastne všetko čo chceme takže sa s nami môžeš podeliť o čokoľvek 😀 ...aj o radosti aj o starosti - sme tu "holky pro všechno" 😉 😀 ...xixi ja mám "malú" tiež ako svoje prvé bábo - aspoň tak ju beriem - niekedy mi už polovička kričí, či iba Happy existuje a jeho zanedbávam 😀 tak mu zvyknem povedať: zvykaj si zlatinko, lebo ak bude bábatinko a Happy tak si už úplne vedľa" 😀 😀 😀 tak sa bavíme na tom....juj len keby to už tak chcelo byť konečne.... ☹

petronellynka
17. jan 2013

@drobca07 takze kedze sme zacali este len tak o skusenosti sa velmi nepodelim 🙂
Tento mesiac zacinam s ovu testami tak snad sa zadari ... ak nie pokracujeme dalej...

zora256
17. jan 2013

@kapokapo Ahoj!Tak moc Ti prajem aby bolo všetko ok🙂Potom daj vedieť,ako sa máte?

drobca07
17. jan 2013

@petronellynka nemusia to byť len skúsenosti ohľadom snažilkovania 😉 píšeme si tu o hocičom o čom chceme - pre odľahčenie témy 😀 ...nám dlhodobým snažilkám už trošku sem-tam zašibáva zo všetkým tých ovu testov, meraní BT, tabletiek, vyšetrení a pod 😀 😀 😀

petronellynka
17. jan 2013

@drobca07 tomu verim ze dlhe snazenie je velmi psychicky narocne...ako dlho sa snazis ty?

drobca07
17. jan 2013

@petronellynka ...s medzi prestávkou 10 rokov!!! ...s bývalým mm nám po 6-tich rokoch zistili, že spolu mať deti nikdy nemôžeme a ja som nijaké "cudzie" dieťatko nechcela.... po čase sme sa rozviedli....rok aj niečo som bola sama, potom som sa zoznámila so súčasným priateľom a nejakú dobu sme to brali len tak bude-nebude....od minulého roku januára sme do toho "vhupli naplno" ale žiaľ nedarí sa...brala som tbl. na povzbudenie ovu koncom min.roka ale // mi nakoniec neboli potvrdené lekárom - to bolo v novembri....plánujeme návšetvu car-u Helios v Martine.... od decembra bol môj gyndoš odcestovaný v USA a koncom januára sa má vrátiť naspäť takže idem ešte na kontrolu a uvidíme čo dalej.... plánujeme však preprábať dom alebo stavať nový tento rok tak zase možno snažilkovanie na čas odložíme.... 😢 ....čas všetko ukáže.... ale srdiečko bolí.... 😢

petronellynka
17. jan 2013

@drobca07 fuha...tak 10 rokov je dost..ae zase ked odratame tych 6 a rok a pol co si bola sama tak je to o.k...ale asi je to uz pre teba tazke ze?
Ja somzrejme ako aj ostatne dufam ze to bude cim skor..manzel na 17 r. syna z predchadzajuceho manzelstva a ja som podla gynekologa zrdava tak snad nebude problem...Moj mm je domna o 15 rokov starsi tak preto mozno neprotestoval s tou MACou ale som si ista ze mu budem musiet pripominat aby na ne nezabudal....ale ved chlapi 🙂

renitri
17. jan 2013

Ahojte... Ak chcete zvysit sexualny apetit svojim manzelom a priatelom, odporucam Tribulus (kotvicnik)...zarucene pomoze 😀 A MACA je fakt skvele pre oboch...nam asi hlavne Maca pomohla...a jasne ze vitaminy...

petronellynka
17. jan 2013

@renitri Maca je na ceste tak uvidime...myslela som ze bude len pre manzela...ja uzivam Femibion800

renitri
17. jan 2013

@petronellynka A aku macu si objednala ? prasok abo kapusle ? poviem ti, praasok som nemohla ani citit, neomohol ani dzus ani zajedanie cokoladou 😀 ..otras.. tak potom sme mali len kapsule.. Aj ja som uzivala femibion cely cas, no je dost drahy, tak som prestala, a teraz mam len kyselinu listovu... ale ta mi dochazda, tak si idem kupit bud femibion abo calibrum..

drobca07
17. jan 2013

@petronellynka je to už dosť ťažké na psychiku...raz som hore-raz dole.... proste niekedy mám chuť so všetkým "praštiť" a len tak žiť a zmieriť sa s tým, že nikdy mať bejby nebudeme a na druhej strane si to pripustiť nechcem za žiadnu cenu!!! no proste psychiatria!!!! ...ale čo už.... len rôčky pribúdajú a hodiny tikajú.... ☹

petronellynka
17. jan 2013

@renitri ja som kupila tie kapsule lebo som citala ze ten prasok je horky...to by mi mm nezjedol potom...No ale Femibion je lacnejsi nez maca...man stoji Femibion 13€ na mesiac a MACA 15€120 kapsul

petronellynka
17. jan 2013

@drobca07 urcite to netreba vzdavat....ale z mojho okolia viem ze zeny ktore nemohli mat deti a napriklad si adoptovali tak zrazu otehotneli...proste to bola psychika a ked prestali na to mysliet tak sa im podarilo....

renitri
17. jan 2013

@petronellynka ano je lacnejsi ako maca... a hej, je to otrasna chut a aj vona..takze super, ze mate kapsule 🙂

petronellynka
17. jan 2013

@renitri pises ze Vam maca pomohla...a v com konkretne? myslis celkovo v otehotneni ci v niecom specifickom..neviem totiz ci ju mam brat aj ja alebo staci ten Femibion