icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

renitri
17. jan 2013

@petronellynka myslim ze zlepsila mm spermiogram... kedze v oktobri ho mal hrozny a zrazu sa zadarilo, i ked nevieme aky je teraz spg, ale zrejme lepsi ked sa podarilo 🙂 ale maca je celkovo velmi dobra...urcite ti neuskodi ak ju budes aj ty brat 🙂 aj ja som brala...

petronellynka
17. jan 2013

@renitri takze odporucas aj pre mna...no si ju asi nasadim...ved su to len vitaminy tak s tym nemozem nic pokazit 🙂
Gratulujem Vam k uspechu...je to vase prve? kolko ste sa snazili?

renitri
17. jan 2013

@petronellynka ano odporucam..ale ja som radsej po ovulke uz nebrala...tak si zisti ze jak to brat..
dakujeme 🙂 ano prve 🙂 na 9 mesiac to vyslo, ale to uz sme boli objednany do CARu a neratali sme ze sa nam to podari a bum //.. 🙂

kapokapo
17. jan 2013

@zora256 ahoj dakujem, dam vediet potom ako sme dopadli...

petronellynka
17. jan 2013

@renitri necitala som zeby sa nemala brat po ovu...to iba alchemilka ci sa mylim?
No vidis potvrdzuje sa ze ked to prestanes cakat tak to pride

renitri
17. jan 2013

@petronellynka popytaj sa bab co oni na to.. hej alchemilka iba do ovu...
hej, nieco na tom bude 🙂

brumka
17. jan 2013

@petronellynka jasom len 2x brala alchemoilku do cca 10-12 DC ja som mala mrchu nepravidelnu ovu az na 19DC, 2x som ju brala 2x som otehotnela, prvy krat som ale potratila ale teraz som skoro v polovici tehotenstva 🙂 drzim palce ameral som 1 mesiac BT

petronellynka
17. jan 2013

baby viete mi poradit ako je to s MACA-ou? mozem ju jest stale alebo iba do ovulacie?

petronellynka
17. jan 2013

@brumka alchemilku neberiem lebo to nepotrebujem. Menzes mam pravidelny...cyklus 30dni...mne islo o MACA-ou

brumka
17. jan 2013

@petronellynka alchcemilka nieje len nato ale podporuje otehotnenie, ja som nemohla pol roka otehotniet a pila som a hned som otehotnela no nedopadlo to dobre dalsi mesiac sa neezadarilo ale ten dalsi ze skusim a opat som otehotnela

petronellynka
17. jan 2013

@brumka aha...mo ale tak uz beriem Femibion + zacnem s tou MACAou tak to nechcem zase prehanat..my sa snazime este len 1 mesiac takze este pockam a ked tak tak skusim tu alchemilku...dakujem za radu

brumka
17. jan 2013

@petronellynka jasom brala len kyselinu listovu a 2 cykly alchemilku, prve babno sme spravili po 1 cykle teraz to trvalo :(

zora256
17. jan 2013

@kapokapo Ahoj!Ok,Ďakujem,a moc vám prajem aby všetko dobre dopadlo🙂

zvolsiinylogin
17. jan 2013

@drobca07 ahojki, vyhod mam z tabulky, ja na to s...em, nedari sa a nedari a ani tu uz nechodim, dakujem za pochopenie...uz nechcem byt takto verejne....drzim vsetkym snazilkam palce..este raz dik

ellis21
17. jan 2013

@radka1303 no čo je s tebou? vyzerá to na mrchu? mna bolia vaječníky a kríže takže u mňa asi áno, jáááááááááááááááááááááááááj ja ju nechcem. 😠

zora256
17. jan 2013

@zvolsiinylogin Ahoj!Moc Ti prajem veľa poitívnej sily,aby sa vám zadarilo,bez všetkého🙂Keď to budeš najmenej čakať 😉 Potom keď sa zadarí,budeme moc rady,keď sa ozveš🙂Veľa šťastia prajem.-)

radka1303
17. jan 2013

@ellis21 aaach moja,uz aj je ☹ co narobim,pokracujeme dalej 😀

ellis21
18. jan 2013

@radka1303 ahoj, aj ja som dnes dostala, som s toho nešťastná tak som si myslela, že to vyšlo. Keby sa dalo na to aspoň nemyslieť. Neviem na čo sa mám zamerať aby som to prestala riešiť, takže ďalšia bude 15.2.2013 😠

ellis21
18. jan 2013

@drobca07 ahoj, teraz keď zastupuješ Renku, tak ma môžeš znovu posunúť na koniec. Dnes som 1DC, ďalšia by mala byť 15.2.2013. Zystila som v tomto cykle, že žiadne príznaky už niesu smerodajné, jedinne asi to keď mešká mrcha. Mala som zväčšené prsia, tmavé bradavky, žilky jak svet, bolo mi zle a mala som točáky. No a mrchaňa prišla na minútku presne. Takže cyklus sa mi po kyrete vrátil späť ako hodinky, presne na 29DC v piatok ráno bez väčších bolestí príde mrchaňa. No musím sa s tým nejak zmieriť, len keby som si vedela nájsť niečo, čo mi zamestná hlavu a nebudem myslieť na to ako otehotnieť. 😠 😠 😠

drobca07
18. jan 2013

Dobré ránko babule, @ellis21 - ☹ sviňa mrchatá...poznám to všetko...na nič sa už nespolieham a snažím sa nesledovať lebo by ma už bolo treba viazať do kazajky... 😖 ....ale raz to víde... po dobrom alebo po zlom....ale víde....tebe aspoň môžu tešiť tvoje dve krásny deťúrence ale ja to to prázdno v sebe nemám čím vyplniť ☹ držím nám palce aby nám to už konečne vyšlo všetkým 🙂
....aktualizujem tabuľku.... :
@linddi 31.12. baran Zlatica
@hana2626 11.1. rak
@radka1303 18.1. ryby Radka -10mesiacov
@alicek14 23.1. baran Alica
@linda555 panna , 6mesiacov
@zora256 25.1. baran Zora -10mesiacov
@leonetka 30.1. baran
@sam1234 2.2. strelec
@tusinka 8.2. baran , snaž.12mesiacov
@jeackynka 14.2.. baran
@ellis21 15.2.váhy Elenka-5mesiacov
@petronellynka 16-17.2. blíženci

@tatiana77 kozorožec-čakáme na potvrdenie tehu dokym
@renitri škorpión Renátka -10mesiacov - čaká sa na potvrdenie tehu dokym

@ataner81 február 2013 panna Renka budúca mamina- 1rok
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka -2roky a 6mesiacov
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička -10rokov

renitri
18. jan 2013

Ahojte. Pre pokoj v dusi som dnes robila dva testiky a silnejsie // asi uz nemozu byt 🙂 a mam uz peknu zbierku.
@ellis21 mrchana dorazila ?? A vyzeralo to nadejne. Mrzi ma to :( Niektore priznaky su rovnake ako PMS.

franica
18. jan 2013

@elli21 ech škodaaaaaa, je mi to ľúto hlavne preto, že viem, že ty to ani neberieš lážo-plážo, ale fakt na to makáš 😝 Ale neboj sa, užívajte si s mužom radovánky, lebo onedlho sa vám zadarí budete v zákaze ako my...niekedy s úsmevom spomíname to obdobie snaženia, že aj to má svoje pozitíva 😉

@renitri to sa ti testuje, ked sú také výsledky, čo? 😀 😀 Myslím, že kľud na duši už mať môžeš, už len vylihuj a vydrž do kontroly, je to tam určite

petronellynka
18. jan 2013

@renitri no myslim ze to je nad slnko jasnejsie...gratulujem a nech rastiete do krasy a zdravia 🙂

ataner81
18. jan 2013

Ahojte babule. V poslednej dobe tu nechodím lebo začínam mať stresy z blížiacej sa laparky ☹ ☹ ☹ ☹ Ešte 4dni a mám to za sebou. Ivka som rada, že ma takto pekne zastupuješ a vítam všetky nové snažilky @linda555 @tusinka @petronellynka v našej tabuľke 🙂

typa
18. jan 2013

@ataner81 neboj,urcite to dopadne skvele 🙂

brumka
18. jan 2013

@ataner81 neboj vsetko bude ok, jedna znama stale ze nemoze mat deti sla na laparku a po par mesiacov mala // 🙂

ataner81
18. jan 2013

@typa @brumka ďakujem baby. Ja sa samotného výkonu a prípadnej bolesti nebojím. Mám strach z toho čo mi po nej povedia, že tam našli. Verím, že mi všetky zlé veci odstránia, pohýbu a rozhýbu mi všetkým a konečne aj ja otehotniem ☹

ataner81
18. jan 2013

@rohlicka @deculko babulky ndnes to stretko platí však? Už sa na vás teším 🙂

ataner81
18. jan 2013

@drobca07 Ivka @linda555 nemá termín mrchy a @leonetka sa presúva na spodok tabuľky k nám snažilkám s neurčitým dátumom

deculko
18. jan 2013

@ataner81 plati Reny🙂)))