Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@renitri takze odporucas aj pre mna...no si ju asi nasadim...ved su to len vitaminy tak s tym nemozem nic pokazit 🙂
Gratulujem Vam k uspechu...je to vase prve? kolko ste sa snazili?
@petronellynka ano odporucam..ale ja som radsej po ovulke uz nebrala...tak si zisti ze jak to brat..
dakujeme 🙂 ano prve 🙂 na 9 mesiac to vyslo, ale to uz sme boli objednany do CARu a neratali sme ze sa nam to podari a bum //.. 🙂
@renitri necitala som zeby sa nemala brat po ovu...to iba alchemilka ci sa mylim?
No vidis potvrdzuje sa ze ked to prestanes cakat tak to pride
@petronellynka popytaj sa bab co oni na to.. hej alchemilka iba do ovu...
hej, nieco na tom bude 🙂
@petronellynka jasom len 2x brala alchemoilku do cca 10-12 DC ja som mala mrchu nepravidelnu ovu az na 19DC, 2x som ju brala 2x som otehotnela, prvy krat som ale potratila ale teraz som skoro v polovici tehotenstva 🙂 drzim palce ameral som 1 mesiac BT
baby viete mi poradit ako je to s MACA-ou? mozem ju jest stale alebo iba do ovulacie?
@brumka alchemilku neberiem lebo to nepotrebujem. Menzes mam pravidelny...cyklus 30dni...mne islo o MACA-ou
@petronellynka alchcemilka nieje len nato ale podporuje otehotnenie, ja som nemohla pol roka otehotniet a pila som a hned som otehotnela no nedopadlo to dobre dalsi mesiac sa neezadarilo ale ten dalsi ze skusim a opat som otehotnela
@brumka aha...mo ale tak uz beriem Femibion + zacnem s tou MACAou tak to nechcem zase prehanat..my sa snazime este len 1 mesiac takze este pockam a ked tak tak skusim tu alchemilku...dakujem za radu
@petronellynka jasom brala len kyselinu listovu a 2 cykly alchemilku, prve babno sme spravili po 1 cykle teraz to trvalo :(
@drobca07 ahojki, vyhod mam z tabulky, ja na to s...em, nedari sa a nedari a ani tu uz nechodim, dakujem za pochopenie...uz nechcem byt takto verejne....drzim vsetkym snazilkam palce..este raz dik
@zvolsiinylogin Ahoj!Moc Ti prajem veľa poitívnej sily,aby sa vám zadarilo,bez všetkého🙂Keď to budeš najmenej čakať 😉 Potom keď sa zadarí,budeme moc rady,keď sa ozveš🙂Veľa šťastia prajem.-)
@drobca07 ahoj, teraz keď zastupuješ Renku, tak ma môžeš znovu posunúť na koniec. Dnes som 1DC, ďalšia by mala byť 15.2.2013. Zystila som v tomto cykle, že žiadne príznaky už niesu smerodajné, jedinne asi to keď mešká mrcha. Mala som zväčšené prsia, tmavé bradavky, žilky jak svet, bolo mi zle a mala som točáky. No a mrchaňa prišla na minútku presne. Takže cyklus sa mi po kyrete vrátil späť ako hodinky, presne na 29DC v piatok ráno bez väčších bolestí príde mrchaňa. No musím sa s tým nejak zmieriť, len keby som si vedela nájsť niečo, čo mi zamestná hlavu a nebudem myslieť na to ako otehotnieť. 😠 😠 😠
Dobré ránko babule, @ellis21 - ☹ sviňa mrchatá...poznám to všetko...na nič sa už nespolieham a snažím sa nesledovať lebo by ma už bolo treba viazať do kazajky... 😖 ....ale raz to víde... po dobrom alebo po zlom....ale víde....tebe aspoň môžu tešiť tvoje dve krásny deťúrence ale ja to to prázdno v sebe nemám čím vyplniť ☹ držím nám palce aby nám to už konečne vyšlo všetkým 🙂
....aktualizujem tabuľku.... :
@linddi 31.12. baran Zlatica
@hana2626 11.1. rak
@radka1303 18.1. ryby Radka -10mesiacov
@alicek14 23.1. baran Alica
@linda555 panna , 6mesiacov
@zora256 25.1. baran Zora -10mesiacov
@leonetka 30.1. baran
@sam1234 2.2. strelec
@tusinka 8.2. baran , snaž.12mesiacov
@jeackynka 14.2.. baran
@ellis21 15.2.váhy Elenka-5mesiacov
@petronellynka 16-17.2. blíženci
@tatiana77 kozorožec-čakáme na potvrdenie tehu dokym
@renitri škorpión Renátka -10mesiacov - čaká sa na potvrdenie tehu dokym
@ataner81 február 2013 panna Renka budúca mamina- 1rok
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka -2roky a 6mesiacov
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička -10rokov
@elli21 ech škodaaaaaa, je mi to ľúto hlavne preto, že viem, že ty to ani neberieš lážo-plážo, ale fakt na to makáš 😝 Ale neboj sa, užívajte si s mužom radovánky, lebo onedlho sa vám zadarí budete v zákaze ako my...niekedy s úsmevom spomíname to obdobie snaženia, že aj to má svoje pozitíva 😉
@renitri to sa ti testuje, ked sú také výsledky, čo? 😀 😀 Myslím, že kľud na duši už mať môžeš, už len vylihuj a vydrž do kontroly, je to tam určite
@renitri no myslim ze to je nad slnko jasnejsie...gratulujem a nech rastiete do krasy a zdravia 🙂
Ahojte babule. V poslednej dobe tu nechodím lebo začínam mať stresy z blížiacej sa laparky ☹ ☹ ☹ ☹ Ešte 4dni a mám to za sebou. Ivka som rada, že ma takto pekne zastupuješ a vítam všetky nové snažilky @linda555 @tusinka @petronellynka v našej tabuľke 🙂

@petronellynka myslim ze zlepsila mm spermiogram... kedze v oktobri ho mal hrozny a zrazu sa zadarilo, i ked nevieme aky je teraz spg, ale zrejme lepsi ked sa podarilo 🙂 ale maca je celkovo velmi dobra...urcite ti neuskodi ak ju budes aj ty brat 🙂 aj ja som brala...