icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

drobca07
18. jan 2013

@ataner81 no konečne si tu drahá 🙂 ...tabuľka je tvoja záležitosť tak to všetko pekne poopravuj 😀 idem IP cmuk

ataner81
18. jan 2013

@deculko super Evička. Dúfam, že aj u Helenky to platí 🙂

drobca07
18. jan 2013

Takto @ataner81? ale to je posledný krát!!! musíš častejšie chodiť 😉 🙂

@linddi 31.12. baran Zlatica
@hana2626 11.1. rak
@radka1303 18.1. ryby Radka -10mesiacov
@alicek14 23.1. baran Alica
@linda555 23.1. panna , 6mesiacov
@zora256 25.1. baran Zora -10mesiacov
@sam1234 2.2. strelec
@tusinka 8.2. baran , snaž.12mesiacov
@jeackynka 14.2.. baran
@ellis21 15.2.váhy Elenka-5mesiacov
@petronellynka 16-17.2. blíženci

@ataner81 február 2013 panna Renka budúca mamina- 1rok
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka -2roky a 6mesiacov
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička -10rokov
@leonetka baran, ďalšia budúca maminka, momentálne oddychujúca snažilka

deculko
18. jan 2013

@ataner81 plati,pisali sme si IP,aj ty by si mala jednu mat🙂))

drobca07
18. jan 2013

@deculko @ataner81 no zase Vám musím kočky závidieť to vaše stretko , júj či by som sa pridala 🙂 dúfam, že nám sem dáte nejakú peknú fotečku potom - to musíte teda!!! ja budem čakať 🙂

ataner81
18. jan 2013

@drobca07 šikulka 🙂 🙂 🙂 🙂
@deculko mám Evička 🙂

deculko
18. jan 2013

@drobca07 no radi by sme sa stretli aj s tebou,vsak ty si mi tu uz aj chybala...aj teraz Reny chyba...tak by som vam baby vsetko dopriala... keby sa to len dalo.... ale ta nasa fotka...to ma nestras,teraz som niekedy jak .strasidlo,vlasy odrastene...tvar si nemozem malovat,kvoli ekzemu.....a ani neviem,ci sa nam to podari,vsetkym trom naraz.... lebo ja budem tak akurat za malym behat,ledva sa s kockami porozpravam... moj mm je v praci,tak mi ho nema kto postrazit.....
budeme ta Ivi spominat,dobre... nech sa aj na teba nalepi...
papa
idem toho mojho zazraka uspat,dufam,ze sa podari,lebo ak nie,tak to bude hruza...

drobca07
18. jan 2013

@deculko @ataner81 - mňa nezaujíma, že máte odrastené vlasy a nemôžete sa maľovať a ja neviem čo ešte!!!! 😀 ...poznám vaše duše , tak chcem len nakuknúť komu v skutočnosti patria 😉 🙂 ...a keď sa tak hambíte tak poprosím foto do IP , kujém 😉 🙂

ataner81
18. jan 2013

@drobca07 never Evke, je to kočka aj s odrastenými vlasmi a bez make upu 😀 Pošleme ti fotku plnú tehu vírusíkov, nič sa neboj. Nalepiť sa niečo musí 😀

renitri
18. jan 2013

@franica no uz teraz sa lepsie testuje 🙂 a krasne sa na to pozera 🙂 a teraz uz vidiet skor testovaciu ciarku ako kontrolnu sranda... No musim vydrzat a uvidim krasnu bublinku 🙂
@petronellynka dakujem 🙂

renitri
18. jan 2013

drobca07 @deculko @ataner81 kocky a nezabudnite pridat spolocne foto 🙂
Inak chystate sa niektora na tu vystavu Dieta a rodina 8-10.2 v BA v inchebe ?

zora256
18. jan 2013

@ataner81 Ahoj!Tak sa Ti to pekne blíži🙂Moc držkám palčeky aby bolo všetko ok,a skoré zotavenie po nej🙂

zora256
18. jan 2013

@renitri Ozaj a to Ti už koľko dní mešká dnes?Aby som vedela kedy sa oplatí testovať,krásne sú tie paličky🙂

ataner81
18. jan 2013

@zora256 ďakujem moja. Ešte 4dni a mám to za sebou.Mysli na mňa v utorok 🙂 Verím, že všetko dobre dopadne 🙂

zora256
18. jan 2013

@ataner81 Ahoj!Presne na moje meninky,iste budem na teba myslieť🙂Moc Ti prajem aby si nemala žiadne ťažkosti,ktoré by nevedeli hneď vyriešiť,a po prebudení,aby mali len dobré správy 😉

ataner81
18. jan 2013

@zora256 síce nerada prajem niekomu niečo do predu ale keďže tu na MK prídem najskôr v piatok, tak ti poprajem všetko naj, naj, naj k meninám a ten najkrajší darček // k tomu 🙂

renitri
18. jan 2013

@zora256 dnes som 35 DC a meska max 6-7 dni... ale aj na mamateste som mala na 28 DC krasne uz... este nejake testy doma mam 😀

zora256
18. jan 2013

@ataner81 Moc pekne ďakujem🙂Ale tak ms má neprísť až 25.1.takže testy dovtedy nebudú,ale kiežby som už bola tehu tento cyklus sa prekonávame v sexíkovaní,muža aj zo spánku ťahám keď malý zaspí😀,nič viac si neželám,včera som si aj poplakala,pri tv ako tam dávali,že dievčatko 18mes.spadlo zo schodou lebo nevlastný súrodenci nezavreli nad schodami bezpečnostné dvierka,a zlomilo si nožičku☹.proste tá depka doľahá,aj z chladu od počasia:-/.
@renitri Ahoj!To je suepr,že po týždni tak krásne Ti ukazujú,a testíky si odlož ak vydržia aj budúci rok,aby si sa mala sčím testovať po pôrode😀.

renitri
18. jan 2013

@zora256 no tieto pozitivne testiky si odlozim na pamiatku, uvidime do kedy vydrzia..a tie nepouzite neviem..lebo zatial neplanujeme dalsie... mozno neskor..uvidime ako zvladneme jedno 🙂

ataner81
18. jan 2013

@zora256 tie depky sú najhoršie ☹ ☹ ☹ Ty máš ale doma už jedno šťastíčko, tak sa mu venuj ako sa najviac dá lebo keď príde druhé, už toho času bude menej 🙂

zora256
18. jan 2013

@renitri Ahoj!Moja,nuž ako myslíš,my sme tiež chceli pozdejšie,a dobre že sme sa dlho nechránili od pôrodu len 8mesiacov som brala hak,a vidíš malý mi už má 18mes.a nič zatiaľ.A neboj testy Ti vydržia dlho ja mám jeden úplne prvý v denníku nalepený a druhé dve zas v albume pri prvom sone na začiatku albumu ,kde má malý fotky🙂

brumka
18. jan 2013

@zora256 neboj sa aj ty sa dockas predsa jedno je tak aj druhe 🙂

zora256
18. jan 2013

@ataner81 Tak sa snažím moc mu venovať,ale rposte keďspí,tak to celé doľahne aj na mňa:-/.Celé dni som len sním sama doma,tak vieš,že sa môžem len jemu venovať😀My psy a mačky nemáme zatiaľ,až keď malý bude väčší a bude chceť tak potom bude pes,ja mám alergiu na prach a psy sa radi váľajú...A mačku chcem na jar,už ani nepočítam,koľko sme mali všetky zmyzli:-/.

zora256
18. jan 2013

@brumka Nuž ľahko sa píše,že ak je jedno príde aj druhé,keďže mm mal už aj vtedy ťažkosti zo spermiamy,a nechce sa dať vyšetriť,vieš trvalo dosť dlho takmer 4roky kým sa nám malý podaril,aj to z mojou liečbou,bez mužovho sem-tam si dal E vitamín,ale teraz už nechce nič brať.Ale čo už nádej umiera posledná,snáď do 4rokov sa podarí,a ak nie tak budeme mať len malého jedináčika.

ataner81
18. jan 2013

@zora256 je skvelé, že máš aspoň to jedno zlatíčko pri sebe. To je veľká opora a ak je nezbedník, tak nemáš ani veľmi čas myslieť na veci okolo snažilkovania 🙂

ataner81
18. jan 2013

Babule budem končiť. Idem sa trochu poľudštiť nech sa ma Evička s Helenkou nezľaknú 😀 😀 😀 😀 Majte sa krásne papapa

brumka
18. jan 2013

@zora256 to je smutne ze su taky muzi ze su hrdy a neberu to vazne a tak. ja neviem coho sa tam boja asi zeby mi utrpela hrdost. ale ja verim ez sa podari. nam prve hned na sup a kolko sme cakali na druhe uz som sa zacinala bat, uz sme sa blyzili k roku

zora256
18. jan 2013

@ataner81 Ahoj!Našťastie nie je zlý,ale tak teraz dá zabrať,lebo lozí na postele a stavia sa do okna:-/,ale ináč je to rozumné a dobré dieťa,chvala ánu BOhu.Tak keď sa hrá so svokrov,vždy myslím,nato,kiežby sme mali ešte jedno ským by sa malý hral,a robil huncútstva,ako som sa ja z bratom nahrávala...boli to krásne časy,a pri tom vo veku ako mám malého už som mala mesačného brata... 😢 až mi je smutno,že nám sa nedarí,ani druhé...A to som sa po pôrode bála,že príde druhé skoro.A prd.Asi to tak mám súdené.
tebe moja prajem aby si po laparke bolo skoro fit,a aby ste sa hneď po zotavení mohli pustiť do snažilkovania a nech sa vám hneď zadarí,aby ste sa už netrápili,nikdy viac... 😉

zora256
18. jan 2013

@brumka Ahoj!Tak rok ani nie je tak veľa,keď si to tak vezmeš po roku snaženia sa chodí k lekárom,nuž aj my sa už blížime,veď už v marci bude rok,kiežby sa skôr zadarilo,tak mm bol na vyšetrení v roku 2010,a práve rpeto,už nechce posielali nás do špecializovaného centra pre neplodné pári do BB ale tak my nemáme ani auto ani na to peniaze a ja by som si určite nechcela pichať hormóny do brucha a tak,stačí mi Duphaston a pri malom by sa mi ani nedalo ísť na umelé oplodnenie,takže radšej budem veriť,že sa podarí,veď aj rpvé je vymodlené veľa soms a modlila k sv.Tadeášovi,za neho modlila som sa za syna,a terazs a modlím,za druhé dieťatko,je mi aj fuk či bude chlapec alebo dievča tento krát,len nak je.

renitri
18. jan 2013

@zora256 no skvele, aj ja chcem dat do albumika potom 🙂 No uvidime kedy sa rozhodneme pre dalsie, abo sa mozno rozhodne bez nas 😀