Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@renitri Ahoj!Mysli na drobčiatko,vieš ako sa vraví kľudná maminka kľudné bábätko,hádam nechceš aby bolo urevané,že?Ja som počas tehu veľa krát myslela na túto frázu a tak som predýchavala a naučila sa jedným uchom dnu a druhým von pri svokrovcoch len aby bábo bolo kľudnej povahy a musím odklopkať,že je až veľmi dobré,dieťatko usmievavé🙂
O hodinku končím nočnú a začína môj kolotoč. Majte sa tu zatiaľ krásne, držte sa papa
@zora256 ahoj 🙂 ano budem kludnejsia ked bude vsetko prestahovane uz.. tento tyzden chceme uz vypratat stary byt a vsetko poukladat abo vyhodit v novom.. Takze este par dni.. Dneska som bola balit nejake veci na starom..ani sa nezda kolko veci tam mame.. ach jaj.. ale dneska uz len oddychujem v robotke..🙂
@ataner81 drzim palce a myslim na teba, nech ide vsetko dobre 🙂
@renitri Ahoj!Tak veru aj u nás to tak je,nezdá sa čo všetko máme,ale keď sa má poupratovať tak je toho niekedy až priveľa najmä veci po malom:-/kiežby sme mali už druhé a nak to rozpredám,lebo už máme malú postieľku plnú.
@ataner81 Moc myslím na teba,aby Ti všetko dobre dopadlo 😉 .
Ach baby tak ma pobolieva podbruško a to ešte zajtra beriem Duphaston,som zvedavá na ktorýd eň dorazí ms,kiežby nedoarila na 9mes.ale cítim sa na ms,takže nak dlho nenaťahuje.
@zora256 no veru...strasne vela veci mame... ale teraz som rohzodnuta kopu veci ktore nepotrebujeme vyhodit, lebo takto to dalej nejde... aj saty darujeme niekam..
Inak ja ja mam zas dneska bolesti.. teraz som par dni bola v pohode a dnes zas... ale ziadne spinenie, iba bolesti...
@renitri Nedá sa mi odfotiť.☹
Píše:
Veľmič častým javom počas gravidity je bolesť,ktorá sa vyskytuje v oblasti podbruška,ale môže ísť do strán,do oblastí slabín.Silnejšia je pri vzpriamenej polohe,naopak slabšia v ľahu.Ak je to tento druh bolestí,môže byť spôsoený väzmi,ktoré fixujú maternicu v správnej polohe.Volajú sa oblé väzy.Odstupujú od rohov maternice a prechádzajú slabinovým kanálom až do oblasti veľkých pyskov ohanbia,kde sa upínajú.Pri zväčšujúcej maternici sa môže natiahnutie oblých väzov spôsobiť uvedené ťažkosti.Aj keď to znie paradoxne ide o "normálnu"bolesť.Vo väčšine prípadov uvedené bolesti trvajú do 23-25.týždňa a potom spontánne ustúpia.
@renitri Ahoj!To je fajn,najmä,keďe čakáš bábo a pri prvom sme každá moc veľké pozorovateľky 😀.Hoc ja sa príliž pozorujem aj teraz a stále si vravím,že iste to nie je tehu,majd nabudúce....Ale proste nedá sa najmä večer a počas spánku ma bolieva podbruško,a ako som písala čo písal ten lekár,takže to iste nie je tehu,lebo v tehu bolí v stoji a nie poležiačky:-/.Lens a držkaj a odychuj keď sa Ti len dá🙂
@zora256 NOv eru...furt sledujem vsetko hehe.. Ja nastastie este viem spat na bruchu, nevadi mi nic... akurat ma straaasne aj prsia bolia... No hej, pekne sedim v robotke pred PC a nic nerobim... Akurat mi mm volal, ze preniesli veci, co som doobeda nabalila... takze super.. pokracujeme zajtra..
Este nic neries, este je skoro... vydrz a vyjde to aj tebe 🙂
@renitri Ahoj!Iste raz to musí vyjsť🙂.A tie prsia aj mňa moc boleli vtom čase,len kiežby pri Duphatone neboleli vždy týždeň pred ms☹A aj to podbruško,od ukončenia ms každý deň buď vaječníky a po ovu podbruško,je to nanič,a to už viac mesiacov od kedy beriem Duphaston☹Len sa bojím nebrať ho,lebo potom by sa mit o celé čo sa dalo do poriadku pokazilo:-/.Tak nejako to musím vydržať kým neotehotniem a potom max do 17tt kým ho musím brať.
@zora256 No veru, tie prsia su bolestive.. a viac ma trapia ako bolesti v brusku...nahodou sa dotknem prs a konec.. Tak dufam, ze coskoro budes tehu a nebudes uz dlho musiet brat dufika... ja beriem iba kyselinu listovu, idem su kupit asi femibion abo calibrum zas.. a pijem cajik pre tehule 🙂
@renitri Ja som musela aj spávať vo vypchávkových podprdách aby sa mi ich nič nedotklo.A ďakujem za prianie🙂Si zlatá🙂Ja som brala len na začiatku calibrum a potom ako sa mi minul,tak Femibion 800 a potom Femibion 400+Dha a nakoniec Femibion Energy mum kým som kojila🙂Sú dosť drahé ale zato som rada,že som ich brala malý je rozumný chlapec🙂
@zora256 no mozno vyskusam aj ja spat v sportovej podprde... aj ja som si kupila uz vo februari calibrum 2krat, a potom stale femibion..len uz to slo do penazi a nic sa nedialo, tak radsej iba cistu kys. listovu a kupila som vselijake vitaminy pre nas oboch a asi aj pomohli..lebo mm mal pred 2 mesiacmi otrasny spg a podarilo sa, tkaze podla mna pomohli a zlepsili mu ho... A teraz si zas kupim nieco lepsie ked uz som tehu 🙂
ataner81 zlatko tfuj tfuj tfuj dnes všetko určite dopadne najsamlepšie a bude to zase krôčik vpred k vytúženému mimi 😉 🙂
ahojte dievcata...
presne tak ako @drobca07 aj mna hned napadla nasa Reny ,takze @ataner81 drz sa,uz to budes mat za sebou,vysledky budu suprove a miminko na ceste uz blizko🙂))
inak ak chcete kocky,tak si pozrite v tej nasej i vasej sukromnej teme fotku,ktoru som tam teraz pridala...ako moj maly vyvadzal vcera so svojim kamaratom....
papa

@sabaka jasnačka, veď ty si pre nás dlhodobé snažilky inšpirácia. Prvá si prelomila hranicu neúspechu. Všetky ťa (niektoré síce pomalšie ale predsa)nasledujeme 🙂