Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@linddi 31.12. baran Zlatica
@hana2626 11.1. rak
@radka1303 18.1. ryby Radka -10mesiacov
@alicek14 23.1. baran Alica
@linda555 23.1. panna , 6mesiacov
@zora256 25.1. baran Zora -10mesiacov
@sam1234 2.2. strelec
@tusinka 8.2. baran , snaž.12mesiacov
@fidka21 váhy, 8-12.2.
@jeackynka 14.2.. baran
@ellis21 15.2.váhy Elenka-5mesiacov
@petronellynka 16-17.2. blíženci
@ataner81 február 2013 panna Renka budúca mamina- 1rok
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka -2roky a 6mesiacov
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička -10rokov
@leonetka baran, ďalšia budúca maminka, momentálne oddychujúca snažilka
@renitri Ahoj!ĎAkujem áno dnes mám meninky a končím dnes z Duphíkom,veľmi túžim po // a nechcem ms na piatok ale vôbec do októbra nechcem ms 😢 .Ale ak bude tak snáď do mojich narodenín sa zadarí bábo. 😔
TAk to máš už za pár,kiežby som už tam trvala🙂Ale iste raz to príde🙂Moc držkám palčeky aby bolo všetko ok na sone🙂
@zora256 Zlata,Ty sa vzdy tak.zaujimas? Mame sa dobre, maly kopka a uz mi celkom podrastlo brusko. I ked dr. sa ma vcera spytala,ci som uz porodila alebo.ci som potratila. Takze asi to velmi nie je vidiet. Ale je to cim dalej realnejsie 🙂
Vidim,ze vam sa zatial nedari,ale ved casu mate este dost. Ved uz jedneho fesaka mate a este bude urcite dalsi 🙂 Ked bude ten spravny cas,urcite sa babo podari. Pekne oslavuj a pripi si niecim dobrym aj za mna.
@typa Ahoj!SI mylá,ale ja alkohol nepíjam ani na Silvestra🙂A nezvykneme oslavoať meniny,max.si niečo kúpim a to mi aj stačí🙂Som rada,že sa máš ok,a že aj malý pekne kopká🙂Len nak vám robí radosť,a verím,že iste sa podarí aj druhé,len čas tomu treba:-ňA moc dúfam,že sa zadarilo,tento mesiac sme za za posledné 2roky prekonali až 8x sme malis sexík 😀,a to min.mesiac len 4x a pred tým tiež sme mávali max 4-5x za mesiac a teraz až 8 neuveriteľných za 19dní od ms😀
@tusinka vidim, ze sme natom podobne...no ja momentalne som vo faze ze ak mi pride aj mrcha tak ma to na jednej strane aj potesi lebo aspon budem vediet, ze uz lieky nemusim uzivat ale este viac sa budem tesit z // 🙂
silno ti drzim palce aby si sa dockala vytuzenych // bolo by super kebyze sa mozeme tesit obidve 🙂
Ahojte snažilky 🙂 tak ako sa dneska máme? konečne streda - júj už ideme dole kopcom 🙂 ešte zajtra a v piatok mám dovolenku a ide sa na ples 🙂 teším teším veľmi, konečne sa ide niečo diať 🙂
@hana2626
@radka1303
@linda555
@zora256
@linddi - ako babule? ozvite sa či /ne/došli mrchy? dávno sme tu nemali krásne testíky // tak už by bolo načase 🙂 ...a ak nebodaj mrchy dorazili aktualizujte mi dátum ďalšej hnusoby.....ktorá už samozrejme nedôjde!!! 😉
@linddi 31.12. baran Zlatica
@hana2626 11.1. rak
@alicek14 23.1. baran Alica
@linda555 23.1. panna , 6mesiacov
@zora256 25.1. baran Zora -10mesiacov
@sam1234 2.2. strelec
@tusinka 8.2. baran , snaž.12mesiacov
@fidka21 váhy, 8-12.2.
@jeackynka 14.2.. baran
@radka1303 14.2.. ryby Radka -10mesiacov
@ellis21 15.2.váhy Elenka-5mesiacov
@petronellynka 16-17.2. blíženci
no vidím kočky, že okolo Valentína tu budeme mať testovacie pokúšanie 😉 😀
@tusinka ĎAkujem krásne🙂Za priania,kiežby som bola už v tehu bola by som najšťastnejšia vnoci som 3x vstala na wc:-/ a aj ma podbruško do strán bolí,dúfam,že nemám zápaľ,leboa j pri včerajšej aktivite z mužom ma to celé bolelo,akoby ma tlačilo a aj zo spodu...nevim čo si mám otom celom myslieť,musím si pekne počkať do ms,či príde,keďže som ešte len 26dc a na testoch ešte nič...
A ty si natom ako?
@renitri Ahoj!ĎAkujem🙂Národky mám 11.4..A veru včera ma bolelo aj pri keksíku podbruško,celé aj zo spodu akoby narážal na niečo,ako keď lekár kontroluje krček☹A aj ma pichá,páli na oboch stranách pobruška občas,len dúfam,že nemám zápaľ,lebo na testy je skoro zatiaľ mi ani dnes neukázali druhú čiarku ešte som len 26dc,kiežby som bola tehu bola by som najšťastnejšia na svete 😔 ,Ale nechcem si to ešte pripúšťať,lebo oto äčšie je sklamanie,keď dôjde ms☹.
A ty ako sa máte?

@drobca07 dakujem...ono vies clovek sa v zufalstve chyta uz kazdej slamky ak cajiky nepomozu skusim nieco ine...akurat riesim jednu liecitelku dostala som nanu typ vela ludi si ju chvali tak akurat zhanam kontakt je to dost zlozite no uvidim....tiez sa nevzdavam aj ked su dni kedy uz fakt nevladzem ☹
musime bojovat a ono sa to urcite podari verim tomu budem ti drzat silno palce aby ti to vyslo... 😉
mojim znamenim su vahy a mrchu cakam-necakam 8.2 pripadne 12.2 tazke mi je to urcit lebo neviem co sa bude diat bez liekov 😝