icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ellis21
30. jan 2013

@leonetka mala som to v oktobri a potom už mrcha neprišla a bola som tehu a teraz to mám druhý krát v živote. No asi sa aj tak nezadarí, pretože sme snažilkovali v pondelok tak asi sme to prepásli no čo už a teraz mm príde až v sobotu, tak zase nič. No čo už. 😠

ellis21
30. jan 2013

@ataner81 ale to už je neskoro nie?

zora256
30. jan 2013

@ellis21 Ahoj!Tak snáď sa vám podarí,moc vám držím palčeky aby sa vám zadarilo 😉 to sme tu každá tak,že sa nevieme nesledovať ☹

renitri
30. jan 2013

@zora256 no veru..zatial ani neviem ze som tehu 🙂 ale v piatok ked bude srdiecko si to budem uvedomovat viac uz 🙂

drobca07
31. jan 2013

Dobré ráno snažilky, dnes už máme štvrtok a to je dobré znamenie, že týždeň ide dole z kopca 🙂 🙂 🙂 a ešte sa nám blíži taká "jubilejná" strana a šťastná 7 🙂 🙂 🙂 🙂

drobca07
31. jan 2013

...booooože , tak toto sa na mňa presne hodí 😀 😀 😀 😀 😀 😀

seraa
31. jan 2013

@ baby
Ahojte
to je pravidlo ze ked praskne fol. vajicka je spinenie?

drobca07
31. jan 2013

@seraa ahoj, nemusí byť ale môže 🙂

fidka21
31. jan 2013

@tusinka v pohode ja som sa uz s tym ako tak vyrovnala zivot ide dalej 🙂 aale 33 ved to je este nie tak vela to mas tak akuratny vek ja poznam zeny co otehotneli v 42 takze casu este stale je dost 😉 neboj sa urcite sa ti to podari ja v to pevne verim 😉 a riesila si uz s lekarom, ze uz rok sa ti nedari ci este chces pockat?

fidka21
31. jan 2013

@zora256 dnes som 20 DC takze este tak 8-10 dni si pockam a asi aj dlhsie ako poznam mrchu tak ma necha vyckavat a nadeje robit 😠 😠 no uvidis ak tak za vyskusanie nic nedas ked nepride zasa prejdes na duphaston ale skus sa aj s dr poradit co by ti nato povedal ...ja teraz tiez uvidim som zvedava ci bez hormonov sa jej uraci prist premna aj to by bol uspech 🙂

ellis21
31. jan 2013

@seraa ahoj, ja to tiež momentálne s babami riešim už od včera, včera som začala špiniť a dnes tiež ale brucho ma hrozne bolelo včera, dnes mi je fajn, no a podarilo sa včera aj snažilkovať tak už by v tom bol čert aby to nevyšlo 😀 Ale ja som toto špinenie mala len raz v živote, teraz je to druhý krát a vtedy som ostala tehu, tak neviem. Ale aj som čítala, že špinenie v strede cyklu nieje dobré, tak ja som s toho aj tak jeleň. 😠

seraa
31. jan 2013

@ellis21

ja som tiez pocula ze moze byt spinenie ked sa vajicko implantuje..
no je to asi u kazdeho inak .. neviem,.. tiez mam v tom chaos..

ellis21
31. jan 2013

@seraa a ty sa ako dlho snažíš? už máš aj deti?

seraa
31. jan 2013

@ellis21

my sa snazime rok a pol a stale nic, deti nemam este
teraz mi doktro predpisal duphaston a povedal ze to by malo pomoct
ze vytera vsetko ok.. tak dufam..

typa
31. jan 2013

@drobca07 no to je perfektne - asi zacnem praktizovat. Ten obrazok vystihuje aj mna 😉

ellis21
31. jan 2013

@zora256 no snažili sme sa aj včera a dnes zas špiním, len sa bojím, či to nieje nejaký hormonálny problém. Už aj to som čítala, že špinenie v strede cyklu nieje dobré, že vtedy sa nedá otehotnieť, tak teraz som s toho debil. 😠

ellis21
31. jan 2013

@seraa no tak to je dosť dlho, a bola si už aj na nejakých vyšetreniach? Alebo partner? A kam chodíš k doktorovi? Vidím, že si z Blavy ako ja. 🙂

seraa
31. jan 2013

@ellis21

no ja som bola az po roku , dovtedy som to neriesila ,
urobil mi sono, hormonal obraz, sledovanie 3 tyzde ovulaciu, povedal ze vyzera vsetko ok, len ze zlte teliesko (hormon ktory ho tvory) klesa zavcasu a ze duphaston to vyriesi..
este mam jeden cyklus a ak nic idem znova a urobi asi podrobnejsie vys.

ellis21
31. jan 2013

@seraa no tak to držím palce, ja som ho nikdy nebrala ale tu veľa báb o ňom píše, že im pomáha. Tak nech sa čoskoro zadarí. 🙂

janka9900
31. jan 2013

@ellis21 uz striehnem na 700 😵 😉

seraa
31. jan 2013

@ellis21

dakujem !
zadari zadari, uz coskoro 😉
vsetkym nam sa zadari 🙂

typa
31. jan 2013

@ellis21 ja ked som otehotnela, tak ma tiez bolelo podbrusko v case ovulky -to som dovtedy nikdz nespozorovala. Spinit som nespinila, ale 2 dni som mala akoby strasne nafuknute brucho. Vtedy som si ano nebola ista, ci to vobec ovulka je 😉 A ona bola 🙂

drobca07
31. jan 2013

@seraa @ellis21 špinenie počas ovu alebo implantačné špinenie nie je nebezpečné!!! pokiaľ je to samozrejme špinenie a nie jasná krv!!! môže to byť spôsobené pri ovu - keď je viac folikov alebo praskne drobná cievka a pri implantačnom keď sa fazuľka hlbšie zavrtáva do výstelky maternice - to spôsobuje (môže a nemusí) špinenie....takže je to blbosť, že nie je pri tom ovu alebo je to nebezpečné - ja keď som takto pri ovu špinila tak mi doky povedal, že mám silnú ovu , robil mi pritom aj sono a to môže byť aj výhoda 😉 🙂 lebo lepšie vieš kedy máš začať s keksíkom 🙂

ellis21
31. jan 2013

@typa no vtedy v októbri som to mala aj ja tak, bola som najúknutá a trvalo to až do tehu, no teraz ma bolelo brucho aj pravý vaječník ale je zvláštnte, že ma prvý krát absolútne nebolia prsia. Je to zvláštne, že každý mesiac je to trochu iné. Ale nič iné mi neostáva len čakať do mrchy. Jááááááj 😠

ellis21
31. jan 2013

@seraa super, že máš toľko optimizmu aj po roku a pol. To je dobre, že sa nedepkuješ 🙂

ellis21
31. jan 2013

@drobca07 no dúfam, že máš pravdu, tiež asi nieje dobré všetko čítať na nete, potom je s toho človek viac blbý ako keby nič ani nečítal.

drobca07
31. jan 2013

@ellis21 presne tak, nečítať všetko - lebo aj tak čo možno platí na 1000 žien neplatí práve na teba, každá sme iná a naše telá fungujú ináč takže nestresovať sa a vsugerovať si, že toto je to najlepšie čo sa nám mohlo práve stať (teda pokým nám nie je zle a nebolí to!) 🙂 🙂 🙂 ...ty len pekne "poskáč" po mm a čo najviac 😉 🙂 🙂 🙂

ellis21
31. jan 2013

@drobca07 no ved som skákala v pondelok, včera a teraz asi až v sobotu ale nevadí, snáď sa niečo vo mne udrží 😀 😀 😀

drobca07
31. jan 2013

@ellis21 nikdy nevieš kedy to príde 🙂 🙂 🙂

typa
31. jan 2013

@ellis21 moc by som Ti priala, aby Ti to vyslo. 🙂 🙂 🙂 Vsetkym vam prajem, aby ste boli cim skor tehotne. Nech urobime velke stretko bruskatych a uz nebruskatych 🙂