Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T
@ellis21 kým nepodpíšeš výpoveď si stále zamestnanec - čiže sa hodíš na PN (ja si myslím, že každý normálny dr. keď aj vysvetlíš situáciu ta na PN hodí) a ak sa ti podarí otehotnieť v čase PN tak ta gyndoš už len "prehodí" na rizikové tehu a v tomto čase ťa nemôžu vyhodiť z roboty , to znamená, že bude aj nárok na materskú 🙂
@ellis21 ahoj, vypovedna lehota zavisi od toho, ako dlho si u daneho zamestnavatela. Cize nepodpisuj v strese co ti sef predlozi..Teraz ti musia subezne popri vypovednej lehote platit aj odstupne. Alebo si vydup podmienky vypovede dohodou, napr. 6 platov a skoncis hned. Idealne, ak sa poradis s pravnikom ako mas postupovat (aj na nete su rozne poradne).Hlavne nepodpisuj nic pod tlakom.. Drzim palce🙂
@drobca07 zrusenie pracovneho miesta je organizacny dovod, ci?😉 otazka je, ci naozaj to pracovne miesto idu rusit, alebo je to len zamienka na vyhadzov kvoli castejsej nepritomnosti. Preto je dolezite, co je ako dovod uvedene vo vypovedi..a ten papier by som bez porady s pravnikom nepodpisala.. zamestnavatelia vedia byt riadni haj.li a zneuzivaju nevedomost svojich zamestnancov:-/ ak ma elis21 odist, nech z toho aspon vytazi maximum😉
@bubu25 záleží od toho ako to zamestnávateľ napíše do výpovede - môže tam dať organizačné dôvody a vtedy má nárok na odstupné ale pokiaľ dá iba nejaké zrušenie dohodou alebo (je viac druhov výpovedí, neštudovala som všetky) tak už sa hneď jedná o iný zákon.... aspoň čo som v rýchlosti vygooglila 🙂 ....ve´d teraz si treba dávať taký pozor, lebo zamestnávatelia si robia zo zamestnancami čo chcú.... 😠 😠 😠
babulky..zajtra ma caka sono a dufam, ze uvidime uz aj babatko so srdieckom a nie len vacok drzte palce..poobede sa vam ozvem a snad pridam aj fotecku 🙂
AHOJTE babulky moje, citam vas citam a nemam kedy napisat, ale chcem sa Vam pochvalit moj test vysiel s krasnymi 2 ciarkami, zajtra zopakujem a hodim fotecku 🙂 som 39 DC a nic zatial necitim len take pichanie v brusku a tiez ma boli lavy vajecnik tak sa bojim co to je.. a prsia su naliate a citlive.. inak nic.. a som hladna skoro staaaaale 🙂
@tusinka tak to je super, ze mas vsetko v poriadku z toho by si sa mala tesit 😉 a manzel bol tiez? no ktovie spinenie moze mat vela pricin mozno sa ti fazulka uhniezduje .... 🙂kym nekrvacas tak je to v pohode si myslim...neboj treba mysliet pozitivne 🙂 a mavala si teketo spinenie aj pred tym ci prvy krat?
@fidka21 Ahoj!Tak aj teraz som si dala suprový teplý kúpeľ a to ma podbruško pobolieva a stále nič zato aj teraz mám ako sopeľ výtok a to len takto povečeroch už 3 deň :-/Ja nechápem čo to má byť...A to ovu nemám veď už mám 34dc zajtra už 35dc a mrchovské bolesti...
@ellis21 Ahoj!Ja som mala taký výtok presne v období keď mala prísť ms a neprišla zato po 2týždňoch som mala potom krásne testy z //.Tak moc Ti držkám palčeky hoc ja som vtedy ovu mala tesne pred ms,tak preto my pozdejšie ukázali testy //.Tak moc Ti prajem aby to bolo uhniezďovanie 😉
@janka9900 ĎAkujem moja,hoc každú chvíľu už cítim z tých bolestí,že mi príde ms do rána 😒 ,ale lepšie akoby som mala zbytočne minúť posledné 4 testy...
@typa Ahoj!To som rada,že sa máte obaja dobre 🙂A to nevadí,že nepriberáš moc 🙂Ja som začala priberať z malým až v 5mesiaci asi tak od 20tt 🙂Som mala zo 2kg na sebe a veru čo sa týka kg som na začiatku do 5 mesiaca schudla 5kg a tie potom priberala naspäť a ku koncu len o 4kg som mala viac,než na začiatku 🙂Ale podotýkam mala som 76kg keď som šla rodiť je to dosť na výšku 167cm.A čo ma trápi,že mám už 65kg ☹ A to som mala 62kg nedávno fakt po pôrode som mala 68kg čo pred tehu som od hormónov mala až 72kg najviac v mojom živote myslím v normálnom stave nie v tehotenstve ☹.Čo mám strach že zas priberiem ak budem pokračovať dlho užívaní liekov na cykly a otehotnenie☹.Ale zadovážila som si,že od ďalšieho cyklu budem brať Duphaston len raz denne snáď mi skôr pomôže,uvidím a možno potom vysadím na skúšku,ako budem fungovať bez neho aspoň sa budem menej sledovať lebo nedá sa nesledovať,keď mám brať od 10dc do 25dc stále si musím rátať koľký deň je a či som užila aj ráno aj večer,tak teraz budem brať len ráno a hotovo 🙂
dobré ránko snažilky, takže na sekundu zastúpim našu tabuľkovú @ataner81 a zmením našu "tehu novinku 🙂
@sam1234 2.2. strelec ako to s tebou vypadá? kedy testíkuješ? 🙂
@zora256 5.2. baran Zora -10mesiacov
@tusinka 8.2. baran , snaž.12mesiacov
@fidka21 váhy, 8-12.2.
@hana2626 10.2. rak
@jeackynka 14.2.. baran
@radka1303 14.2. ryby Radka -10mesiacov
@ellis21 15.2.váhy Elenka-5mesiacov
@linda555 15.2. panna , 6mesiacov
@petronellynka 16-17.2. blíženci
@alicek14 23.1. baran Alica naša nová nádejná tehuľka, ktorá čaká na preradenie do tehu tabuľky (poprosím fotečku 🙂 )
Tieto babule si potrebujú od snažilkovania trochu oddýchnuť a nabrať silu ale stále sú tu s nami:
@ataner81 február 2013 panna Renka budúca mamina- 1rok
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka -2roky a 6mesiacov
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička -10rokov
@leonetka baran, ďalšia budúca maminka, momentálne oddychujúca snažilka

@drobca07 no len teraz keď som bez roboty tak nebude ani materská ani nič, tak neviem či by sa to aj teraz hodilo. Ale ono to vždy príde, keď akurát nieje vhodná doba. 🙂