icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

franica
4. feb 2013

@simonkato tak aspoň sa s ním poradíš...ako aj to je sympatické, že do teba nejde pchať hormóny a chémiu hlava-nehlava, ale myslím, že zase takto ti cyklus tiež nenechá. Neboj sa, on ti už niečo vymyslí 😉

zora256
4. feb 2013

@fidka21 Ahoj!
Ďakujem,moja,nuž tak ja som nabrala optimizmus a otehotnieť sa mi podarilo keď som už uverila,že mať vlastné nebudeme,sná´d asi treba veriť,že tak ľahko to nepôjde a to tehu nás zas prekvapí,keď nebudeme čakať naň 😉 .takže tento mesiac si budem užívať tak akoby som mala antikoncepciu ktorú pravdaže nemám 😀a príde to samé 😉 .
@simonkato Ahoj!To mi je fakt ľúto,že Ti takto skáče ms:-úHoc aj mne občas na 39dc a teraz na 35dc a min.mesiac presne na 28dc,takže neviem čo tým naším telám je a to beriem Duphaston,ale tentokrát si tie homóny znížim a uvidím,ako bude chodiť potom.a prírodné niečo si neskúšala?Femi kvapky,alebo Fytosóju?

drobca07
4. feb 2013

@simonkato ahoj zlatíčko 🙂 ..to ma mrzí, že ti to takto behá hore-dole...a čo ti môžem poradiť? alchemilkový čaj určite NIE (po mojej osobnej skúsenosti, kedy mrcha vôbec nedorazila a musela som na vyvolávačku)!!!! ja som teraz začala s FEMI kvapkami a veľmi veľa báb ich chváli a aj po nich veľa hned otehu tak som zvedavá ... sú na činnosť vaječníkov, veď kukni: cena je prijateľná a vydrží jedno balenie 6-7 týždňov tak si myslím, že je to super 🙂

http://www.prirodnekvapky.sk/kvapky/p/10/j-v-kv...

fidka21
4. feb 2013

@zora256 ono vieš ja mám taký pocit, že ten optimizmus vždy prichádza nejako tak počas mrchy alebo tesne po nej a keď sa už blíži ďalšia mrcha a nepociťujeme nič čo by smerovalo k tomu, že sme tehu tak nejako ten optimizmus klesá a zasa nastávajú dni keď už ani neveríme, že sa to raz stane a budeme tehu ... 😒 ale ako píšeš najlepšie je nesústreďovať sa na to a nečakať to aj keď je to straašne ťažké ...ja už som v takej fáze, že aj keď mi mrcha príde tak sa budem tešiť lebo aspoň zistím, či ešte potrebujem brať hormóny alebo nie 😀 tak držím palce aby ťa ten optimizmus neopustil mňa sa zatiaľ ešte celkom drži 😀

simonkato
4. feb 2013

@drobca07 Ivka nechcla som do seba nic davat ze uz stacilo za tie dva roky no ale asi nebudem mat na vyber na tie femi kvapky som pocula len same dobre referencie v piatok skusim zbehnut za gyndosom ked mrcha skonci do vtedy pokecam a poradim sa s nim.Ide mi to uz na nervy stale clovek aby len po doktoroch chodil.

renitri
4. feb 2013

@tusinka dakujeeeem 🙂
@drobca07 dakujeeem 🙂 veru...musime mysliet pozitivne a vsetko bude dobre 🙂
@ellis21 dakujem moc 🙂 no veru, zlakli sa a este ako 😀 nechapem stale... ale moc sa tesime 🙂
@zora256 uz sme povedali moc sa kazdy tesi az na mojich rodicov... ale snad ich to prejde ....
@ataner81 dakujeeem krasne 🙂 prekvapko 🙂 takze ta idem nakazit ale bacha mozu z toho byt dvojicky 🙂 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

ataner81
4. feb 2013

@renitri Renči po dvojičkách túžim od mala, takže kľudne ma môžeš nakaziť 😀 😀 😀 😀
@zora256 moja ďakujem krásne. Veď sme na jednej lodi, takže vieme ako sa každá z nás po príchode mrchy cíti ☹ Aj ja tebe prajem aby už rok 2013 a obzvlášť február priniesol vytúžené mimi 🙂 😉 Držme si palce a ono to víde.
@simonkato Simi Ivka ti radí dobre. Vyskúšaj tie Femi kvapky. Tiež som si ich kúpila keď som zistila, že sa moje šance na otehu zmenšili na 1/2 kvôli nepriechodnému vaječníku ☹ 😢 . Tak nech ten jeden pracuje na 200%

renitri
4. feb 2013

@ataner81 hej ??? tak teda specialne pre teba tehu virusiky dvojickovske 🙂 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

ataner81
4. feb 2013

@renitri ďakujem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 To by bol gól keby sa aj mne pošťastili dvojičky 😀

tusinka
4. feb 2013

@fidka21 noo, manžel s vyšetrením súhlasí, lebo aj on je už trošku nešťastný, že sa nám nedarí... ☹ a mňa celý deň dnes bolí brucho, mám pocit, že mrchaňa dorazí 😠 😠 😠 nuž čo už, ideme ďalej..ty si na tom ako???

tusinka
4. feb 2013

@drobca07 ty berieš tie kvapky už dlhšie????ja som si ich tiež kúpila, mám ich cca týždeň...takže ešte krátko, ale dúfajme, že zaberú... 😉 😉 😉

tusinka
4. feb 2013

baby, absolvovala polovička niektorej z Vás vyšetrenie spermiogramu???? ako dlho sa čaká na výsledky?????

ataner81
4. feb 2013

@tusinka ahoj moja. Môj bol a na výsledky sme čakali 10-14dní 🙂

tusinka
4. feb 2013

@ataner81 myslela som že sa čaká menej..môj pôjde asi na budúci týždeň...a čo výsledky???boli dobré???

ataner81
4. feb 2013

@tusinka oni nám tam robili ešte nejaké vyšetrenia k tomu a bolo to v štátnom zariadení, tak preto tak dlho. Drahý bolna to v auguste a výsledky boli viac-menej dobré ale do siene slávy by sa s nimi nedostal. Teraz ho chcem poslať na ďalší v marci. Ideme vo februári do CARukde najprv vyšetria mňa a potom v marci príde na rad on. Tam už výsledky budú za pár dní

tusinka
4. feb 2013

@ataner81 tak držím palce nech všetko dobre dopadne 😉

ataner81
4. feb 2013

@tusinka podobne 🙂

fidka21
4. feb 2013

@tusinka ešte nestrácaj nadej mrcha ešte neprišla tak nič nie je stratene 😉 to je super, že manžel sa chce tiež nechať vyšetriť ja si myslím, že ak by bola chyba aj vňom aspoň si to dáte do poriadku, ak ty nemaš žiadny problém...a možno je to všetko len o psychike...ja som na tom asi tak, že ani neviem, že sa mi už mrcha blíži nič ma nebolí ani nič možno len tak trochu brucho a prsia ale to už ani sama neviem či si to nenahováram 😀 začínam pochybovať, že mi ms príde bez hormónov 😒 a špinenie ti už skončilo?

renitri
4. feb 2013

@ataner81 nikdy nehovor nikdy. Pozri na mna ;)
@tusinka nam robili spg cez urologa. Rano sme z domu doniesli a do 2 hodin boli vysledky v nemocnici v labaku

zora256
4. feb 2013

@fidka21 Ahoj!
Presne ako píšeš,súhlasím z tým opimizmom to je tak:-/.Ale tak ja tomám opačne všetky možné príznaky a preto sa nedá nesústrediť na ne :-/ a nakoniec ms dorazí ☹Preto je to nafigu a všetko je ok len do ovulácie potom ma hrozne prsia a brucho bolia úplne ako v tehu až kým nepríde ms :-/ je to na šľak trafenie,proeto chcem pomaly vysadiť Duphaston aby som nemala tie hrozné bolestivé stavy bez príčiny z tehu.
@renitri Ahoj!to som rada,že sa každý teší,a tvoji rodičia prečo nie?
@ataner81 ĎAkujem veru sme na jednej lodi a moc Ti držkám palčeky a každej jednej snažilke 😉 Nech nám Valentín donesie vytúžené bábätká lásky 🙂

drobca07
5. feb 2013

@tusinka ahoj, ja tie FEMI beriem cca 3 týždne...uvidíme čo z toho bude, majú sa brať celý cyklus nonstop, to znamená aj cez mrchu 😉 ...ale čítam na ne iba samé dobré ohlasy tak som zvedavá ako zapôsobia na mňa 😉 🙂

renitri
5. feb 2013

@zora256 ja neviem. A boli ma to. Snad raz olutuju.

fidka21
5. feb 2013

@zora256 veď práve, kebyže aspoň tehu príznaky boli úplné iné ako na ms hneď by sme aspoň vedeli na čom sme ale takto sa to nedá...asi by sme sa nemali tak pozorovať a nechať to tak nech už je to ako chce 😀 ale vieš ono je aj riziko, že ak si znížiš dávku či si cyklus nenarušíš radšej na tvojom mieste sa poradím s dokim čo ti poradí...

drobca07
5. feb 2013

..ináč babule - táto stránka sú presne moje šťastné čísla 🙂 7 a 4 - môj dátum narodenia, tak dúfam, že odteraz sa mi bude už iba dariť a samozrejme aj vám a nech všetky do mojich narodenín tehuľkujeme 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

zora256
5. feb 2013

@renitri Ahoj!Neboj iste sa časom zmenia 🙂A ty sa teš na drobčekov,nemysli na nich,keď ich nezaujímate tak skús sa nadnimi povzniesť a tešiť sa ztýmiktorý sa svami tešia 🙂 A možno časom keď budú vidieť detičky,tak ich oblomia 🙂
@fidka21 Vieš doki mi nasadil lieky vtedy na 2x denne keď mal podozrenie na tehotenstvo,keď mi meškala,nuž a potom došla na 42dc :-/ a akosi som potom automaticky brala 2x denne ☹ A to mi zato takto doriadil hormóny,lebo pred tým som brala 1x denne preto si to chcem dať tak naspäť a mneje aj fuk či ms otom príde alebo nie,ve´ˇd je to nanič keď mám od ovu potom strašne boľavé prsia až po ms a pichanie vo vaječníkoch a následné bolesti vpodbrušku len kvôli tým hormónom,čo som mávala počas tehu,takže si musím dať späť to branie ako pred tým,neboj nič mi ztoho nebude ba bude mi konečne dobre 🙂
@drobca07 Ahoj!Kiežby to tak bolo,moc Ti prajem aby si mala šťastie z tejto stránky a nech si do 7.4.tehu a každá snažilka 🙂Tak ty máš predomnou národky🙂Ja mám 11.4.:-.)

renitri
5. feb 2013

@zora256 ved snazim sa na to nemysliet a tesit sa, lebo vsetci ostatny ci rodina ci priatelia abo tu baby na MK sa tesia so mnou 🙂 ale chapes ma, ta bolest tam predsa len je... Mozno to bol len sok pre nich, a ich to casom prejde... ak nie, no co uz,... nebudem prva ani posledna...

drobca07
5. feb 2013

sorry babule ale nemohla som si pomôcť na strane "šťastných čísel" 🙂 tak nech nám to všetkým víde 🙂 😉

@tusinka 8.2. baran , snaž.12mesiacov
@fidka21 váhy, 8-12.2.
@hana2626 10.2. rak
@jeackynka 14.2.. baran
@radka1303 14.2. ryby Radka -10mesiacov
@ellis21 15.2.váhy Elenka-5mesiacov
@linda555 15.2. panna , 6mesiacov
@petronellynka 16-17.2. blíženci
@sam1234 1.3. strelec , 4roky a 9mesiacov
@zora256 28.2.-7.3. baran Zora -10mesiacov

@alicek14 , baran Alica naša nová nádejná tehuľka, ktorá čaká na preradenie do tehu tabuľky (poprosím fotečku emoticon )

Tieto babule si potrebujú od snažilkovania trochu oddýchnuť a nabrať silu ale stále sú tu s nami:
@ataner81 február 2013 panna Renka budúca mamina- 1rok
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka -2roky a 6mesiacov
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička -10rokov
@leonetka baran, ďalšia budúca maminka, momentálne oddychujúca snažilka

fidka21
5. feb 2013

@zora256 jaj ja som myslela, ze od zaciatku beries 2 tabletky tak uz rozumiem preco chces len 1x 🙂 a mala si aj vtedy ms pravidelne ci?to viem presne ocom pises mna tiez vsetko bolelo pichalo uz som si aj myslela, ze som asi vtom a vzdy len sklamanie prislo takze ja uz ziadnyy z tychto priznakov neberem na vedomie ani to uz neriesim akosi mi je to jedno uz fakt som sa dostala do fazy, ze nech uz je ako chce ak ma byt bude ak nie nie nic s tym nenarobim...pockam este par mesiacov a ak nic tak uz zacnem nieco s dr riesit a aj mm poslem na vysetrennia..

fidka21
5. feb 2013

@drobca07 drzim silno palce aby ti to vyslo prajem ti to z celeho srdca ako aj vsetkym babam tu na MK 😉

zora256
5. feb 2013

@renitri Ahoj!Moja veď to,najmä v tehu tie hormóny zo sklamania sú ešte hlbšie,aj ja som zažila ale od muža,ten nemal radosť na prvý krát,keď som mu povedala,že čakáme bábo,tak tá reakcia bolela,lebo hneď povedal,prečo teraz on ešte nechcel dieťa a tak,ale ako bruško rástlo tak mal aj on radosť od 6 mesiaca 🙂A potom po pôrode bol z malého hotový a aj teraz vždy ke´d niečo nové urobí tak je dojímavý akú má radosť v očiach a tá hrdosť na synčeka zneho sála :-ňNeboj aj vaši budú ináč reagovať ku koncu a po pôrode🙂