icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

zora256
5. feb 2013

@fidka21 Ahoj!
Tak chodila mi pravidelnejšie do 32dc prišla vždy.Tak dúfam,že to tak aj bude🙂Max nech som tehu🙂A nemusí prísť na 9mes.🙂Aj tebe prajem zo srdeička aby sa vám čím skôr podarilo bábo 🙂

zora256
5. feb 2013

@drobca07 Ahoj!Mne už napíš 11 mesiac snaženia,keďže už tento mesiac je 11 cyklus ktorý sa ideme snažiť dnes mám 5dc🙂

renitri
5. feb 2013

@zora256 ano ja viem...verim ze sa to zmeni casom... Hlavne ze som OK, zle mi nebyva, a stoji pri mne mm a rodina... Onedlho sa dam aj ja na PN-ku radsej...

drobca07
5. feb 2013

@renitri ja pevne verím, že keď im budeš pravidelne nosiť fotečky zo sona tak budú už vo veľkom riešiť výbavičku a všetko okolo toho 😉 ...a na PN sa hoď čím skôr - veď si predsa zaslúžiš klídek - veď budeš maminka dvoch kráááásnych fazuliečok 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ...juj keby si videla ako sa vytešujem, keď si pozerám tvoju fotečku - usmievam sa do monitora a kolegyňa sa na mne rehoce 😅 😅 😅 😀 😀 😀 😀
...a opravujem tabuľku

@tusinka 8.2. baran , snaž.12mesiacov
@fidka21 váhy, 8-12.2.
@hana2626 10.2. rak
@jeackynka 14.2.. baran
@radka1303 14.2. ryby Radka -10mesiacov
@ellis21 15.2.váhy Elenka-5mesiacov
@linda555 15.2. panna , 6mesiacov
@petronellynka 16-17.2. blíženci
@sam1234 1.3. strelec , 4roky a 9mesiacov
@zora256 28.2.-7.3. baran Zora -11 mesiacov

@alicek14 , baran Alica naša nová nádejná tehuľka, ktorá čaká na preradenie do tehu tabuľky (poprosím fotečku emoticon )

Tieto babule si potrebujú od snažilkovania trochu oddýchnuť a nabrať silu ale stále sú tu s nami:
@ataner81 február 2013 panna Renka budúca mamina- 1rok
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka -2roky a 6mesiacov
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička -10rokov
@leonetka baran, ďalšia budúca maminka, momentálne oddychujúca snažilka

zora256
5. feb 2013

@renitri Ahoj!Iste bude všetko ok 🙂A veru na Pn-ke si čo to prichystáš pre detičky a aj si oddýchneš kým sa dá 🙂Lebo z rastúcim bruškom sa bude ťažšie oddychovať 🙂
@drobca07 ĎAkujem 🙂

renitri
5. feb 2013

@drobca07 No verim, ze sa to casom zmeni 🙂 Hej, na PN pojdem koncom mesiaca abo od marca..uvidime ako sa budem citit a ako na tom budu fazulky 🙂 Moja zlataaaaa 🙂 som rada ze sa so mnou tesis 🙂 tak kolegyna ma zabavu tiez 🙂

renitri
5. feb 2013

@zora256 🙂 veru, na PN-ke budem pekne chystat a nakupovat vecicky... a jasne ze veeeela oddychovat 🙂 no som zvedava ake budem mat brusko 😀

drobca07
5. feb 2013

@renitri 😀 😀 😀 😀 to teda má a furt...to ja keď vidím pozitívne testíky a fotečky zo sona tak sa škerím do monitoru 😀 😀 😀 😀 ....a ty sa ako cítiš takto v 8tt? nejaké príznaky, nevoľnosti,...? 😉 fazuľky poslúchajú?

renitri
5. feb 2013

@drobca07 zlata si 🙂 vsak pockaj ked sa budes vytesovat zo svojich testikov a foteciek 🙂 No dnes som podla ms 7+3 a podla sona 6+5...takze zatial to ratam podla ms..Inak sa citim dobre..ziadne nevolnosti nastastie nemam, bolesti brucha sem tam, ale nic hrozne... a prsia uz tiez nie su az take citlive a bolestive ako boli... takze super 🙂 chute tiez nemam ziadne extra, ale ak baby zacnu pisat o tom co jedia a maskrtia tak ma veruze chutky chytaju 😀 takze fazulky posluchaju a uvidime ich zas v piatok 🙂

drobca07
5. feb 2013

@renitri no keby keby....snáď raz.... 😉 ...tak to je super že tak krásne poslúchajú 🙂 🙂 🙂 ...nezabudni potom na nás s fotečkou 🙂

renitri
5. feb 2013

@drobca07 neboj, pride to 🙂 posielam ti dvojickovske tehu virusiky 🙂 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT Ano, super..som rada ze som OK..a dufam, ze aj nadalej budem 🙂 Neboj, nezabudnem...fotecku nahodim hned ako budem mat 🙂

drobca07
5. feb 2013

@renitri 😀 😀 😀 😅 😅 😅 dakujém

drobca07
5. feb 2013

tak toto som si musela "ukradnúť" pre všetky snažilky 🙂

Nás pět malých trpaslíčků, má furt nějakou smůlu,
proč to naše štěstíčko, není vůbec vzhůru?
Štěstíčko, štěstíčko, koukej se už probudit
my chceme sněhurkami taky všechny být.
Mrcho jedna ošklivá, koukej nás opustit
a naše miminkovské štěstí k nám pustit.
Chcem se hezky kulatit, každé kilčo dobré,
nakupovat hadříky, růžové a modré.
Chystat kočárky a postýlky,
pro naše malé andílky.
Smůlo zlá, co lepíš se nám na paty,
my pošleme tě do pekla a skončí naše trampoty.
Trpaslíčků pět pak bude taky Sněhurkami,
těšit se budem s dětičkami.
😀 😉

simonkato
5. feb 2013

Uzasne kazdej snazilke prajem takehoto bocianika

tusinka
5. feb 2013

@drobca07 takže mrcha hnusná došla a ani ma tento mesiac nenaťahovala- prišla o 3 dni skôr 😠 😠 😠 no čo už, ideme ďalej...poprosím Ťa, môžeš mi dať do tabuľky že je nechcem dostať 5.3.2013 ďakujeeem... 😉

tusinka
5. feb 2013

@fidka21 takže nič, mrcha došla ☹ dohodli sme sa práve s manželom, že sa zajtra objedná na ten spermiogram- a uvidíme 😕 😕

zora256
5. feb 2013

@renitri Ahoj!Neboj iste krásne veľké ako sa patrí,nezabúdaj že vtvojom brušku rastú dve rozkošné bábätká,ktoré potrebujú miesta veľa 🙂Tak nebuď smutná,ale budz rada,že budeš mať dve naraz 🙂Lepšie ako sa snažiť 2x :-/ a Bohvieako dlho ☹.Ja som vždy chcela mať dvojičky,ale čo už ja si musím čoto vytrpieť kým budem mať dvoje detí,zatiaľ jedno a čochvíľa budeme mať 6rok výročia a veru od sobáša sme sa len snažili takmer 4roky kvôli prvému a od vlaňajška o mesiac bude rok snaženia sa za druhým...a to mám len dvoje želaní,aby sme boli zdravý všetci a mali ešte jedno bábo 🙂A každej tehulke prajem rýchly a čo najmenej bolestivý pôrod a zdravé bábätká 🙂
A snažilkám krásne testík z // a zdravé fazuľky v brušku 😉

zora256
5. feb 2013

@simonkato Krásny obrázok kiežby to bolo takéto jednoduché 🙂Asi by sme všetky mali aj zo 10detičiek 🙂
@drobca07 Krásna báseň 🙂Kiežby každej snažilke tam hore Pán vyslišal túto báseň jak modlitbu 😉

renitri
5. feb 2013

@zora256 ano ano rastu dve a potrebuju miestecka viac ;) som moc stastna ze budu dve lebo mm chcel iba jedno a ja dve tak to mame jednym supom ;) ale kto vie mozno o par rokov pride dalsie 😀

fidka21
6. feb 2013

@zora256 dakujem krasne podobne aj ja tebe prajem aby to uz vyslo co najskor 😉 tak za vyskusanie nic nedas moznoze fakt ti bude stacit uzivat len 1x ak ti to vyhovovalo predtym mozno aj teraz budes mat pravidelnejsi cyklus 🙂 ale najlepsie by bolo keby si uz fakt ta mrcha oddychla na 9 mesiacov ja by som sa vobec nenahnevala 😀

fidka21
6. feb 2013

@tusinka to mi je luto ☹ ja som si uz fakt myslela, ze ti to vyslo...a je dobre, ze aj manzel pojde na vysetreniie mozno chyba je vnom a nie v tebe a mozno len nejaka banalna, ktoru isto poriesite a nabuduce to vyjde 😉

zora256
6. feb 2013

@renitri Ahoj!Veru má to výhodu,že takto budú hneď dve a aj sa budú mať ským hrať,nie ako náš :-/.Prajem všetko najlepšie🙂
@fidka21 Ahoj!Veru mohla by si ms dať dovolenku na 9mesiacov u každej snažilky 🙂nik by sa nehneval 🙂

zora256
6. feb 2013

Ahojte,tak dnes mám 6dc a už vidno // na ovu teste,takže zrejme ovu ude asi tak do 10dc,takže testovať budem kým nebudú rovnaké 🙂Len dúfam,že aj sexík bude pred časom ovu aby sme nepremeškali 🙂

ellis21
6. feb 2013

Ahojte dievčatá, tak som doma z nemocnice. Mallý to zvládol super ani neplakal aj infúzie si nechal dávať. len ja som plakala jak malé decko ked bol na sále ale všetko sme zvládli a konečne sme doma. Vo štvrtok ideme na vybratie štychov a už to udeme mať všetko v poriadku. á 5 štychov ale nič ho nebolí, odkedy sme prišli domov, tak sa hrá na doktora a operuje ma a stále mi hovorí to isté čo som mu hovorila ja aby sa nebál. 😀 Už mi 30-krát berie krv, už budem asi potrebovať tranfúziu 😀 😀 lebo už nemám ani kvapku chichi, no chcel mi aj ruku zašívať a pýtal si ihlu a niť ale to som mu našťastie vyhovorila, tak som ponatieraná a odkrvená 😀 😀 No a tehu neviem, dnes som 19DC a včera ma hrozne bolelo brucho myslela som že dostanem mrchu a mala som ružový výtok ale len trochu. No a dnes už nič nebolí len kozy, takže to už je asi PMS no uvidíme.

ellis21
6. feb 2013

@zora256 ty si ma ko vyplašila 😀 ja som len tak zbežne čítala a vidím že na teste // a nedočítala som to celé až potom, ja že už si tehu 🙂 No tak sa pekne snažte 😀

renitri
6. feb 2013

@zora256 no veru aspon sa spolu zahraju ;) uz rodicia su viac v pohode ako predtym. Dneska mi volal ocino ako sa mam a mama tiez vysvetlovala ze mala vtedy tazky den. Babka ju asi predtym dobre sprdla a ona to posunula aj ocinovi. Tak hadam ze to bude este lepsie.

tusinka
6. feb 2013

@fidka21 dík za povzbudivé slová 😉 manžel sa dnes objednal, budúci týždeň v stredu ide...a aspoň budeme zase múdrejší 🙂 🙂 🙂

fidka21
6. feb 2013

@zora256 no len keby sa jej dalo rozkazat. 😀 😀 asi sa jej treba nejako vyhrazat aby sa spamatala a oddychla si tych 9 mesiacov 😀

fidka21
6. feb 2013

@tusinka tak to je super zasa budete o krok vpred a aspon zistite nacom ste 😉 mna uz zacalo dnes brucho boliet a aj krize takze asi sa uz aj mne hlasi 😠

drobca07
7. feb 2013

ahojte kočky 🙂 ...to čo je dneska ,že tu nie je žiadny príspevok????? nehambíte sa???? tak šup šup nejaké nové infošky ako sa máte, či mužíčkovia poslúchajú, či snažilkujete a tak 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
...a aktualizujem tabuľku - a zajtra si ju už prevezme moja drahá @ataner81

@fidka21 váhy, 8-12.2.
@hana2626 10.2. rak
@jeackynka 14.2.. baran
@radka1303 14.2. ryby Radka -10mesiacov
@ellis21 15.2.váhy Elenka-5mesiacov
@linda555 15.2. panna , 6mesiacov
@petronellynka 16-17.2. blíženci
@sam1234 1.3. strelec , 4roky a 9mesiacov
@tusinka 5.3. baran , snaž.12mesiacov
@zora256 28.2.-7.3. baran Zora -11 mesiacov

@alicek14 , baran Alica naša nová nádejná tehuľka, ktorá čaká na preradenie do tehu tabuľky (poprosím fotečku emoticon )

Tieto babule si potrebujú od snažilkovania trochu oddýchnuť a nabrať silu ale stále sú tu s nami:
@ataner81 február 2013 panna Renka budúca mamina- 1rok
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka -2roky a 6mesiacov
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička -10rokov
@leonetka baran, ďalšia budúca maminka, momentálne oddychujúca snažilka