icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

fidka21
7. feb 2013

@drobca07 akurat som to tu chcela napisat, ze je tu nejako mrtvo posledne dni coze sa robi? 😒

typa
7. feb 2013

@drobca07 ale je krasne,ze sa ta tabulka postupne skracuje 🙂 Uz nech sme vsetky tehotne,aby uz ziadna tabulka nebola🙂

zora256
7. feb 2013

@ellis21 ĎAkujem,veď aj muž včera a ty si tehotná? 😀 Ja že prečo,lebo na tom teste sú // a ja že to je ovulačný test 🙂Kiežby bol taký tehu test,ja by bola najšťastnejšia 😀A Dnes silnie o čosi 🙂Tak len dúfam,že nepremeškám,keďže pondelko budem 11dc a pred tým nezvykneme mať sex,predca nak sa vtom nehrabe lekár 😀Tak dúfam,že ovu nastane skôr alebo potom ako budem u gyndoša 🙂
@renitri No vidíš,iste bude lepšie,neboj🙂To veľa krát aj moja mama prenáša svoju zlú náladu na nás,ale čo už každý máva občas zlýd eň a nevedia sa tešiť snami ale po čase ich to rpejde a uvedomia si naše dobré správičky a vytešujú sa snami 🙂
@fidka21 Proste treba zabudnúť na dátum mrchy a nevítať ju a nečať a snáď zabudne prísť 😀ja som tot ak mala pri malom,až som sa spamätala keď mi meškala,že kedy to mala prísť a koľký deň cyklu mám už a veru ešte ani testy nič nezaznamenali,tak som sa na ms vykašľala,až ek´d mi smrel kolegynin parfém,ktorýs a mi predtým páčil,a aj prsia moc svrbeli a boli citlivé,ma druhá kolegyňa upozornila na tehotenstvo,že nak si spravím test,ebo podľa nej som tehu,a veru mala pravdu 😀.Kiežby sa mi aj tentokrát podarilo zabudnúť na ms 😀

zora256
7. feb 2013

@typa Kiežby tak bolo ako píšeš🙂Asi by sme všetky boli moc šťastné🙂Kiežby bola len tehulkovská tabuľka 🙂

renitri
7. feb 2013

@zora256 no veru..som rada, ze je to uz lepsie.. 🙂

zora256
7. feb 2013

@renitri Neboj už bude len lešie 🙂A akos a máš?Chutí Ti všetko čo doteraz?Mne hrozne vadili ryby :-/A údeniny:-/

renitri
7. feb 2013

@zora256 Mam sa dobre..ako doteraz...Zajtra idem na sono 🙂 uz sa neviem dockat dalsej fotecky drobcov 🙂 Chuti mi vsetko..Zle mi vobec neni..vyzera to,ze ma to obide 🙂

fidka21
7. feb 2013

@zora256 no len keby to bolo take jednoduche zabudnut 😕 pamätam si pred par rokmi ako som vobec neriesila kedy chodi ani ci ma nieco boli alebo nie a vobec nie ze ci je pravidelna .. 😀 a teraz?och joj radsej by som riesila vyber plienok alebo podobnych veci 😀 😀 ale tak optimizmus ma zatial neopusta ale asi uz zachvilu opusti 😀 potom ak pries na recept ako zabudnut na ms tak sem s nim 😀

zora256
7. feb 2013

@renitri Ahoj!To som rada,že sa máš dobre a fotočkám sa tu všetky moc potešíme🙂A z tými nevoľnosťami niektorým býva zle v alebo až v trimestri ale sú i také ktroým nebýva vôbec zle držím palčeky aby Ti nebývalo zle vôbec🙂
@fidka21 TAk ak chodíš do práce tak si plánuj nejaký výlet alebo niečo načo chceš šetriť,proste nie na bábo a začínaj si užívať život bez dieťatka a nechránte sa vôbec a ono príde,lebo len usmievajúce žienky priťahujú anjelikov 🙂Ja som šetrila na práčku,chladničku vtom čase a plánoali sme porobiť si dom a potom adoptovať si ale hneď po kúpe práčky som otehotnela az poslednej výplaty sme kúpili chladničku a od vtedy nič,len čo sme od štátu dostali epnaize sme spravili elektriku do plotu a to je všetko,dom nedokončený a malý už bude mať 19-tého 19 mesiacov.A teraz si začínam užívať malého a život tešiť sa na to ako sa odnaučí v lete od plienok a z jeho rastu a plánujem sním veľa cestovať hneď ako bude škôlkár a bude vedieť povedať čo ho trápi,myslím ako cikanie,kakanie a bolesti,proste už dieťa ktroré si je vedomé čo potrebuje a nezaťažujem sa teraz z tehu,lebo to by bolo stresu z dvomi detičkami zaradom,ale sná´d sa zadarí,keď takto nebudem myslieť na tehu,a sná´=d si dá ms voľno,keď nebudem na ňu vôbec myslieť 🙂Snažím sa na snaženie nemyslieť proste si len užívať tak ako to príde samé aj sexík 😉 Teraz háčkujem a štrikujem a starám sa o synčeka,ktroý zodňa na deň je šikovnejší 🙂

renitri
7. feb 2013

@zora256 🙂 veru...myslim pozitivne, ze ma to obide 🙂 zajtra pridam foto..dufam, ze mi da 🙂

deculko
7. feb 2013

@ataner81 a @typa .... maly je ako tak uz ok...ale chytena som nadchou ja... uz od pondelka a stale ma to este drzi... uvidime kedy nam to vyjde so stretkom...

typa
7. feb 2013

@deculko len sa poriadne uzdrav 🙂 a potom ked budes ok dame stretko 😉

fidka21
7. feb 2013

@zora256 ja viem treba sa zaoberat niecim inym ale aj tak vzdy pride chvila ked nato clovek aj tak predsa len mysli 😉 ja som uz pochopila, ze to proste nema byt hlavnym zmyslom zivota ale treba si vsimat aj veci okolo... 🙂 ja ani pri sexiku nerozmyslam nad dietatom ale uzivam si manzelika ako mozem, pretoze sme spolu len cez vikendy tak sme radi, ze sme spolu 🙂 my mame take vikendove manzelstvo 😀 je to aj o drzku lebo byvam u svokrovcov v inej dedine a citim sa tu taka sama...keby bol doma kazdy den bolo by to uplne ine....vies ako ti zavidim, ze mas synceka aspon ti je veselsie a tesis sa z kazdeho jeho pokroku ale samozrejme v dobrom to myslim 😉

zora256
7. feb 2013

@renitri Ahoj!
TAk ak Ti bude robiť sono,tak Ti dá,keď si budeš pítať,ale nie vždy sa robí sono,poisťovne platia len 3 soná.Iba ak si zaplatíš + sono 🙂Ale nevadí,ak aj nebude fotka,tak aspoň dobré správy snáď donesieš 🙂
@deculko Prajem skoré uzdravenie ☹Mne malý trošku soplí a je akýsi mrzutý,len neviem čo ho trápi :-/TAk sem-tam mu dávam Sinupret,a odsávam,hoc nemá veľa soplíkov,a občas mu dám Stodal,ak by ho hrdlo trápilo,lebo občas zakašle,len dúfam,že nebude chorý,lebo ma porazí,ťažko sa cetuje autobusom k detskej a ešte ktomu len jeden bus ide spät do obeda☹
@fidka21 ĎAkujem🙂Viem akéto je ťažké,a nudné,keď si taká sama,ja som bola sama veľmi veľa,keďže zamestnanie som mala veľmi málo času,potom som na jednom mala ťažkosti z chrbticou a srdcom,tak som tam nechala,a doma v záhrade sa hrabala a nudila sa ☹kým muž pracoval,a sami vo svojom,nuž vieš soms a cítila veľa krát zbytočná a nemožná,keďže aj na kurz som chodila opatrovateľský,ale načo nemecky neviem,takže oničom,zamestnanie som si našla až po dlhomč ase a na 3 mesiac som otehotnela,a vyložili ma a potom zas sama som bola na rizikovom doma a v nemocnici,takže viem ako Ti je moc nanič samej bez muža a bábätka.Proste veľ robí aj to,že ak máš dobrú prácu tak ťa kolegyne zaujmú niečím iným,čo ony robia čo plánujú a tak,tie ženské veci a obzeranie kolego a klebety.Mne to veľmi pomohlo bavili sme sa kolegyňami o všetkom možnom a najmä som bola s takými kočenkami,ktoré nemali mužov a deti,proste maldice,ktoré sa bavia o inom svete než my plánujúce rodinku,a to veľa narobí,proste nemyslíš na to čo nemáš,ale nato čo máš 🙂Tak ak mášnejaké kamošky ktoré nemajú bábätko a deti,tak sa snimi zabav občas,vyho´d si zkopýtka a sná´d pritom nadobudneš pocit,že máš omnoho viac a možno Ti dajú nejaký typ,čo by si mohla aj ty zrealizovať u vás,čo ja viem premiestňovanie nábytku,upratovanie obnovu šatníka,alebo čojaviem čo čo by ťa zaujalo,a čas by Ti lepšie plynul a možno to príde keď nebudeš nato ani myslieť🙂

Baby dávam vám sem,fotky mojich dvoch ovulačných testíkov z 6.2.6dc a zo 7.2. 7dc 🙂Muž mi ich fotil mobilom,keďže zničím iným sa mi nedá odfotiť,tak aj tie ´dalšie vám sem dám po dvoch aby sa mu nezdalo veľa po jednom 😀

ataner81
8. feb 2013

Ahojte babule moje. Potrebovala som pár dní pauzu od koníka lebo sa sviňa depka dostavila ☹ . Navyše sa blíži mamkina operácia a s ňou sa stupňuje moja nervozita ☹ . @renitri k šťastiu stačí 1mimi ale ak by boli dvojičky ako u teba, tak sa asi od radosti zbláznim 😀 😀 😀 😀 😀 @zora256 moja ja stále verím, že tento rok bude šťastný aj keď rozhodne tak nezačal ☹ . Na Valentína nastupuje mamka donemocnice a 15.2.bude operovaná. Mne by teraz k šťastiu stačilo aby jej to všetko dobre dopadloa potom sa už plne sústredím na miminko 😀

drobca07
8. feb 2013

@ataner81 sme strašne rady, že si tu s nami 🙂 🙂 🙂 ....a ja verím, že všetko dobre dopadne, tak sa neboj....a vieš, že som dala všetkým snažilkám termín do mojich narodiek aby boli tehule takže ináč to nebude 🙂 🙂 🙂

ataner81
8. feb 2013

@drobca07 moja teraz sa to všetko tak nakopilo ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Nech už je 16.2. a ja si môžem aspoň trošku vydýchnuť

ataner81
8. feb 2013

@zora256 moja mne sa ešte nezdá, že by boli testíky pozitívne. Skús ešte pár dnítestovať

drobca07
8. feb 2013

@ataner81 určite to bude OK drahá, držíme palčeky a veríme, že všetko bude dobré 🙂

drobca07
8. feb 2013

...trošku pre úsmev 🙂 🙂 🙂 Happynka dostala malú happynku plyšovú ružovú 😀 😀 😀 😀 ....už samozrejme odmontovala noštek tak je to poloinvalidná hračka 😀 😀 😀

drobca07
8. feb 2013

a @ataner81 takto vyzerala naša včerajšia cesta k dokymu - tebe jedinej sa to asi bude páčiť....ale išli sme vyše hodiny.... ☹ otrasné niečo.....

ataner81
8. feb 2013

@drobca07 TO JE NÁDHERA 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Aj nám tu včera nasnežilo ale iba tak biedne 😒 Je to na nervy v týchto väčších mestách, sneh sa dlho neudrží ☹

ataner81
8. feb 2013

@deculko moja len si pekne drobca prelieč a stretko dáme až potom. Aj tak som teraz z tej mamkinej operácie nervózna, tak by som nebola dobrý spoločník. Ja by som to nechala až po tom 18.2.

drobca07
8. feb 2013

babule dobrá akcia pre nás aj pre mužíčkov 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 už len pár hodín!!!
http://www.jozko.sk/sk/maca-zelatinovovana-100-...

typa
8. feb 2013

@drobca07 to je mile - Tvoja Happy ma kamosku. my sme mali v triede plysoveho psa a odpadlo mu oko, tak ho spoluziaci volali bezocivy pes 🙂

drobca07
8. feb 2013

@typa ahoj 🙂 ...no tomuto psíkovi svietia očká a chodí lebo je na baterky a keď ho zapnem tak sa happy ide zblázniť a normálne šteká 😀 😀 😀 😀 a hopká okolo toho a snaží sa to chytiť ale pritom sa bojí 😀 😀 😀 😀 😀 no ideme sa pocikať niekedy na nej 😀 😀 😀 ...najlepšia hračka je aj tak kocúr 😀 😀 😀 😀 toho ničí!!!!! strááášne!!!! 😀

typa
8. feb 2013

@drobca07 ale vacsinou to praveze byva, ze kocur alebo macka su panmi a pes sa casom podriadi. Happy by sa len hrala - ved je to este steniatko 🙂
Ale uz trochu vyrastla, vsak? Aka by mala byt asi velka?

drobca07
8. feb 2013

@typa veru rastie ako z vody 🙂 ...ale stále je drobček 😀 ....aj vždy bude 😀 ....ale mala by ešte vyrásť asi cca raz tak ako je teraz a dospelá by mala mať cca 4-5kg, teraz má 2kg tučnučká je nádherne 😀 😀 😀 iba také brušinko jej trčí 😀 😀 😀
...a kocúrik je tiež tak isto starý ako ona, takže sú to dve malé klbká a obaja sa hrajú iba 🙂

renitri
8. feb 2013

@zora256 sono bude robit isto ;) uz cakam a vypytam foto
@ataner81 moc ti to zelam aby bolo coskoro aspon jedno ;)

ataner81
8. feb 2013

@renitri Renči ty si poslala dvojičkovské tehu vírusíky a Helenka s Evičkou ma osobne nakazili, tak snáď čoskoro to víde aj mne 🙂