Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ellis21 ĎAkujem,veď aj muž včera a ty si tehotná? 😀 Ja že prečo,lebo na tom teste sú // a ja že to je ovulačný test 🙂Kiežby bol taký tehu test,ja by bola najšťastnejšia 😀A Dnes silnie o čosi 🙂Tak len dúfam,že nepremeškám,keďže pondelko budem 11dc a pred tým nezvykneme mať sex,predca nak sa vtom nehrabe lekár 😀Tak dúfam,že ovu nastane skôr alebo potom ako budem u gyndoša 🙂
@renitri No vidíš,iste bude lepšie,neboj🙂To veľa krát aj moja mama prenáša svoju zlú náladu na nás,ale čo už každý máva občas zlýd eň a nevedia sa tešiť snami ale po čase ich to rpejde a uvedomia si naše dobré správičky a vytešujú sa snami 🙂
@fidka21 Proste treba zabudnúť na dátum mrchy a nevítať ju a nečať a snáď zabudne prísť 😀ja som tot ak mala pri malom,až som sa spamätala keď mi meškala,že kedy to mala prísť a koľký deň cyklu mám už a veru ešte ani testy nič nezaznamenali,tak som sa na ms vykašľala,až ek´d mi smrel kolegynin parfém,ktorýs a mi predtým páčil,a aj prsia moc svrbeli a boli citlivé,ma druhá kolegyňa upozornila na tehotenstvo,že nak si spravím test,ebo podľa nej som tehu,a veru mala pravdu 😀.Kiežby sa mi aj tentokrát podarilo zabudnúť na ms 😀
@zora256 no len keby to bolo take jednoduche zabudnut 😕 pamätam si pred par rokmi ako som vobec neriesila kedy chodi ani ci ma nieco boli alebo nie a vobec nie ze ci je pravidelna .. 😀 a teraz?och joj radsej by som riesila vyber plienok alebo podobnych veci 😀 😀 ale tak optimizmus ma zatial neopusta ale asi uz zachvilu opusti 😀 potom ak pries na recept ako zabudnut na ms tak sem s nim 😀
@renitri Ahoj!To som rada,že sa máš dobre a fotočkám sa tu všetky moc potešíme🙂A z tými nevoľnosťami niektorým býva zle v alebo až v trimestri ale sú i také ktroým nebýva vôbec zle držím palčeky aby Ti nebývalo zle vôbec🙂
@fidka21 TAk ak chodíš do práce tak si plánuj nejaký výlet alebo niečo načo chceš šetriť,proste nie na bábo a začínaj si užívať život bez dieťatka a nechránte sa vôbec a ono príde,lebo len usmievajúce žienky priťahujú anjelikov 🙂Ja som šetrila na práčku,chladničku vtom čase a plánoali sme porobiť si dom a potom adoptovať si ale hneď po kúpe práčky som otehotnela az poslednej výplaty sme kúpili chladničku a od vtedy nič,len čo sme od štátu dostali epnaize sme spravili elektriku do plotu a to je všetko,dom nedokončený a malý už bude mať 19-tého 19 mesiacov.A teraz si začínam užívať malého a život tešiť sa na to ako sa odnaučí v lete od plienok a z jeho rastu a plánujem sním veľa cestovať hneď ako bude škôlkár a bude vedieť povedať čo ho trápi,myslím ako cikanie,kakanie a bolesti,proste už dieťa ktroré si je vedomé čo potrebuje a nezaťažujem sa teraz z tehu,lebo to by bolo stresu z dvomi detičkami zaradom,ale sná´d sa zadarí,keď takto nebudem myslieť na tehu,a sná´=d si dá ms voľno,keď nebudem na ňu vôbec myslieť 🙂Snažím sa na snaženie nemyslieť proste si len užívať tak ako to príde samé aj sexík 😉 Teraz háčkujem a štrikujem a starám sa o synčeka,ktroý zodňa na deň je šikovnejší 🙂
@zora256 ja viem treba sa zaoberat niecim inym ale aj tak vzdy pride chvila ked nato clovek aj tak predsa len mysli 😉 ja som uz pochopila, ze to proste nema byt hlavnym zmyslom zivota ale treba si vsimat aj veci okolo... 🙂 ja ani pri sexiku nerozmyslam nad dietatom ale uzivam si manzelika ako mozem, pretoze sme spolu len cez vikendy tak sme radi, ze sme spolu 🙂 my mame take vikendove manzelstvo 😀 je to aj o drzku lebo byvam u svokrovcov v inej dedine a citim sa tu taka sama...keby bol doma kazdy den bolo by to uplne ine....vies ako ti zavidim, ze mas synceka aspon ti je veselsie a tesis sa z kazdeho jeho pokroku ale samozrejme v dobrom to myslim 😉
@renitri Ahoj!
TAk ak Ti bude robiť sono,tak Ti dá,keď si budeš pítať,ale nie vždy sa robí sono,poisťovne platia len 3 soná.Iba ak si zaplatíš + sono 🙂Ale nevadí,ak aj nebude fotka,tak aspoň dobré správy snáď donesieš 🙂
@deculko Prajem skoré uzdravenie ☹Mne malý trošku soplí a je akýsi mrzutý,len neviem čo ho trápi :-/TAk sem-tam mu dávam Sinupret,a odsávam,hoc nemá veľa soplíkov,a občas mu dám Stodal,ak by ho hrdlo trápilo,lebo občas zakašle,len dúfam,že nebude chorý,lebo ma porazí,ťažko sa cetuje autobusom k detskej a ešte ktomu len jeden bus ide spät do obeda☹
@fidka21 ĎAkujem🙂Viem akéto je ťažké,a nudné,keď si taká sama,ja som bola sama veľmi veľa,keďže zamestnanie som mala veľmi málo času,potom som na jednom mala ťažkosti z chrbticou a srdcom,tak som tam nechala,a doma v záhrade sa hrabala a nudila sa ☹kým muž pracoval,a sami vo svojom,nuž vieš soms a cítila veľa krát zbytočná a nemožná,keďže aj na kurz som chodila opatrovateľský,ale načo nemecky neviem,takže oničom,zamestnanie som si našla až po dlhomč ase a na 3 mesiac som otehotnela,a vyložili ma a potom zas sama som bola na rizikovom doma a v nemocnici,takže viem ako Ti je moc nanič samej bez muža a bábätka.Proste veľ robí aj to,že ak máš dobrú prácu tak ťa kolegyne zaujmú niečím iným,čo ony robia čo plánujú a tak,tie ženské veci a obzeranie kolego a klebety.Mne to veľmi pomohlo bavili sme sa kolegyňami o všetkom možnom a najmä som bola s takými kočenkami,ktoré nemali mužov a deti,proste maldice,ktoré sa bavia o inom svete než my plánujúce rodinku,a to veľa narobí,proste nemyslíš na to čo nemáš,ale nato čo máš 🙂Tak ak mášnejaké kamošky ktoré nemajú bábätko a deti,tak sa snimi zabav občas,vyho´d si zkopýtka a sná´d pritom nadobudneš pocit,že máš omnoho viac a možno Ti dajú nejaký typ,čo by si mohla aj ty zrealizovať u vás,čo ja viem premiestňovanie nábytku,upratovanie obnovu šatníka,alebo čojaviem čo čo by ťa zaujalo,a čas by Ti lepšie plynul a možno to príde keď nebudeš nato ani myslieť🙂
Baby dávam vám sem,fotky mojich dvoch ovulačných testíkov z 6.2.6dc a zo 7.2. 7dc 🙂Muž mi ich fotil mobilom,keďže zničím iným sa mi nedá odfotiť,tak aj tie ´dalšie vám sem dám po dvoch aby sa mu nezdalo veľa po jednom 😀
Ahojte babule moje. Potrebovala som pár dní pauzu od koníka lebo sa sviňa depka dostavila ☹ . Navyše sa blíži mamkina operácia a s ňou sa stupňuje moja nervozita ☹ . @renitri k šťastiu stačí 1mimi ale ak by boli dvojičky ako u teba, tak sa asi od radosti zbláznim 😀 😀 😀 😀 😀 @zora256 moja ja stále verím, že tento rok bude šťastný aj keď rozhodne tak nezačal ☹ . Na Valentína nastupuje mamka donemocnice a 15.2.bude operovaná. Mne by teraz k šťastiu stačilo aby jej to všetko dobre dopadloa potom sa už plne sústredím na miminko 😀
babule dobrá akcia pre nás aj pre mužíčkov 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 už len pár hodín!!!
http://www.jozko.sk/sk/maca-zelatinovovana-100-...
@typa ahoj 🙂 ...no tomuto psíkovi svietia očká a chodí lebo je na baterky a keď ho zapnem tak sa happy ide zblázniť a normálne šteká 😀 😀 😀 😀 a hopká okolo toho a snaží sa to chytiť ale pritom sa bojí 😀 😀 😀 😀 😀 no ideme sa pocikať niekedy na nej 😀 😀 😀 ...najlepšia hračka je aj tak kocúr 😀 😀 😀 😀 toho ničí!!!!! strááášne!!!! 😀
@typa veru rastie ako z vody 🙂 ...ale stále je drobček 😀 ....aj vždy bude 😀 ....ale mala by ešte vyrásť asi cca raz tak ako je teraz a dospelá by mala mať cca 4-5kg, teraz má 2kg tučnučká je nádherne 😀 😀 😀 iba také brušinko jej trčí 😀 😀 😀
...a kocúrik je tiež tak isto starý ako ona, takže sú to dve malé klbká a obaja sa hrajú iba 🙂

@drobca07 akurat som to tu chcela napisat, ze je tu nejako mrtvo posledne dni coze sa robi? 😒