Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@leonetka zlatko ako oficiálnu snažilku by som ťa chcela posunúť do tabuľky, tak mi prosím napíš dátum neočakávanej mrchy 🙂 @fidka21 @hana2626 babule kedy testíkujete? 😀
Naša tabuľka:
@fidka21 váhy, 8-12.2.
@hana2626 10.2. rak
@jeackynka 14.2.. baran
@radka1303 14.2. ryby Radka -10mesiacov
@ellis21 15.2.váhy Elenka-5mesiacov
@linda555 15.2. panna , 6mesiacov
@petronellynka 16-17.2. blíženci
@sam1234 1.3. strelec , 4roky a 9mesiacov
@tusinka 5.3. baran , snaž.12mesiacov
@zora256 28.2.-7.3. baran Zora -11 mesiacov
@alicek14 , baran Alica naša nová nádejná tehuľka, ktorá čaká na preradenie do tehu tabuľky (poprosím fotečku emoticon )
Tieto babule si potrebujú od snažilkovania trochu oddýchnuť a nabrať silu ale stále sú tu s nami:
@ataner81 február 2013 panna Renka budúca mamina- 13 mesiacov
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka -2roky a 6mesiacov
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička -10rokov
@leonetka baran, ďalšia budúca maminka, momentálne oddychujúca snažilka
Ahojte baby, prosím vás máte niektorá skúsenosť so spontánnym potratom?? Ďakujem... ☹
@renitri Ahoj!Tak to je super,jeden dostaneš u gyndu a druhý po pôrode v pôrodnici 🙂A ako sa máte?Krásna je tá fotka zo sona 🙂Kiežby každá snažilka čakala aspoň jedno babulko a tie čo nemajú ani jendo a dlho sa snažia by čakali hneď aj dve ako ty 😉
@simkarobkova Ahoj!Myslíš taký potrat,keď ešte je úplne len na zčaiatku tehu hneď po dátume ms?Lebo tak u mňa si lekár myslel,že som ho mohla mať ešte v máji,keďže meškala aj týždeň a potom prišla,len jeho test vtedy svetlo ukázal // ale už potom ani jedna,tak ani neviem,či som mala spontánny potrat,ale ak ťa zaujíma spontánny potrat ako prebieha,tak si pozri vo fórume nájdeš veľa tém na potrat.
@zora256 tak to hej vidim, ze tiez to v zivote nemas lahke ale to asi nikto z nas kazdy si niecim presiel a stale prechadza...vies moja praca je tiez viac menej doma staram sa o brata choreho aj ked mam vysoku skolu nemozem si najst pracu tu na Orave je to proste des v kazdej praci ocakavaju ze uz vsetko vies ako skoda sa rozculovat..ale snazim sa najst si aj poriadnu pracu lebo ma uz svihne doma 😀 a ako este sledujes ovu ci uz mas po nej? 😀
@zora256 ahoj. Hej dostaneme dva u gyndy a dva po porode. Mame sa veeeelmi dobre. Neni mi vobec zle. Papam vsetko. Uz mam prve tehu gate aby mi netlacili zbytocne brusko. Takze rastieme ;) na dalsom sone budu krasne velke uz. Veru kazdej to prajem ci jedno abo rovno dve ;) dufam ze ma budes coskoro nasledovat ;) a aj ostatne babulky.
@luciana789 ahoj moja. Vítame ťa medzi snažilkami v našej tabuľke 😀 . Poprosím ťa uviesť dátum neočakávanej mrchy, tvoje znamenie, ak chceš, tak dobu snaženia a tvoje meno 🙂
Naša tabuľka:
@fidka21 váhy, 8-12.2.
@jeackynka 14.2.. baran
@leonetka 22.2. baran
@hana2626 6.3. rak
@alicek14 , baran Alica naša nová nádejná tehuľka, ktorá čaká na preradenie do tehu tabuľky (poprosím fotečku testíku )
Tieto babule si potrebujú od snažilkovania trochu oddýchnuť a nabrať silu ale stále sú tu s nami:
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka -2roky a 6mesiacov
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička -10rokov
Vítame novú snažilku 🙂
@fidka21 váhy, 8-12.2.
@jeackynka 14.2.. baran
@luciana789 18-19.2 lev, 1mesiac
@leonetka 22.2. baran
@hana2626 6.3. rak
@alicek14 , baran Alica naša nová nádejná tehuľka, ktorá čaká na preradenie do tehu tabuľky (poprosím fotečku testíku )
@luciana789 ahoj a vitaj 🙂 snažíte sa iba na náhodu alebo si pomáhate aj nejakými vitamínikmi? vidím, že už máš doma jedno zlatíčko 😉 takže pre teba by otehu nemal byť problém 🙂 , držím silno palčeky, nech je to čím skôr 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@drobca07 Ďakujem 🙂 zatiaľ iba na náhodu, no prvé tehu vyšlo na druhý krát, takže uvidíme 🙂 kiežby sme aj teraz také šťastie mali, no keď tu na MK čítam o problémoch s otehotnením, tak neviem...veď uvidíme 🙂
@luciana789 ahoj neboj urcite sa podari, nam tiez prve teu vyslo po 1 cykle a to druhe az po 8mesiaci, takze kazda sa raz docka 🙂
@ataner81 to mi je luto uplne ta chapem ... ☹ tiez sa mi zda, ze uz to vsetko trva nejako dlho uz som si zvykla, ze v zivote si na vsetko musim pockat u mna je to vo vsetkych smeroch takto a nebavi ma to...aj ked sa mi hned po svadbe podarilo otehotniet nechcela som tomu uverit, ze by sa len predsa nieco zmenilo a prislo to tak rychlo no a vidis aj to tak dopadlo ☹ takze nic ine ako cakat a dufat nam nepomoze a hlavne sa nelutovat 😀 ja ak to tento mesiac nevyslo tak sa idem objednat k liecitelke nic zato nedam ak to skusim 😀
@ataner81 no po potrate sme mali pauzu asi 4 mesiace takze presne od toho marca 2012 sa snazime aktivne cize 11 mesiac je to teraz tiez mi to uz ako vecnost pripada 😖 a najviac ma stve ako mi kazdy cumi po bruchu kebyze sa aspon nenapadne pozru a nie ked to vidim aj ja 😀 tebe sa to nestava? 😀 tak to mas fajn, ze mas potom ja som tiez mala na nu ist ale rozhodli sme sa, ze este pockame chvilu, ze asi na to moc tlacime a ked sa nepodari aspon do aprila tak asi ma predsa len neobide...

@renitri To Ti verím a vtedy možno dostaneš aj darček od gyndoša,ja som dostala prenatal box a boli tam vzorky na pranie a voda Lucka a cumlík od 0-6mes. a letáčiky a hapybaby časopis počas tehu a po pôrode potom v nemocke som dosatla druhú škatuľku pre drobca z ďalšími vzorkami super vec 🙂Ale niekaždý gyndoš má zmluvu stými,čo propagujú stýmito vecami :-/A tú po pôrode som si pri prebraní prvej škatule podpísala,tú druhú a tak vedeli v pôrodnici,že mi majú dať tam druhú lebos a gyndoš pítal kde budem rodiť a tam asi dali poslať 🙂