Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@leonetka zlatko ako oficiálnu snažilku by som ťa chcela posunúť do tabuľky, tak mi prosím napíš dátum neočakávanej mrchy 🙂 @fidka21 @hana2626 babule kedy testíkujete? 😀
Naša tabuľka:
@fidka21 váhy, 8-12.2.
@hana2626 10.2. rak
@jeackynka 14.2.. baran
@radka1303 14.2. ryby Radka -10mesiacov
@ellis21 15.2.váhy Elenka-5mesiacov
@linda555 15.2. panna , 6mesiacov
@petronellynka 16-17.2. blíženci
@sam1234 1.3. strelec , 4roky a 9mesiacov
@tusinka 5.3. baran , snaž.12mesiacov
@zora256 28.2.-7.3. baran Zora -11 mesiacov
@alicek14 , baran Alica naša nová nádejná tehuľka, ktorá čaká na preradenie do tehu tabuľky (poprosím fotečku emoticon )
Tieto babule si potrebujú od snažilkovania trochu oddýchnuť a nabrať silu ale stále sú tu s nami:
@ataner81 február 2013 panna Renka budúca mamina- 13 mesiacov
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka -2roky a 6mesiacov
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička -10rokov
@leonetka baran, ďalšia budúca maminka, momentálne oddychujúca snažilka
Ahojte baby, prosím vás máte niektorá skúsenosť so spontánnym potratom?? Ďakujem... ☹
@renitri Ahoj!Tak to je super,jeden dostaneš u gyndu a druhý po pôrode v pôrodnici 🙂A ako sa máte?Krásna je tá fotka zo sona 🙂Kiežby každá snažilka čakala aspoň jedno babulko a tie čo nemajú ani jendo a dlho sa snažia by čakali hneď aj dve ako ty 😉
@simkarobkova Ahoj!Myslíš taký potrat,keď ešte je úplne len na zčaiatku tehu hneď po dátume ms?Lebo tak u mňa si lekár myslel,že som ho mohla mať ešte v máji,keďže meškala aj týždeň a potom prišla,len jeho test vtedy svetlo ukázal // ale už potom ani jedna,tak ani neviem,či som mala spontánny potrat,ale ak ťa zaujíma spontánny potrat ako prebieha,tak si pozri vo fórume nájdeš veľa tém na potrat.
aj ja by som sa k Vám chcela pridať 🙂 ataner81
@zora256 tak to hej vidim, ze tiez to v zivote nemas lahke ale to asi nikto z nas kazdy si niecim presiel a stale prechadza...vies moja praca je tiez viac menej doma staram sa o brata choreho aj ked mam vysoku skolu nemozem si najst pracu tu na Orave je to proste des v kazdej praci ocakavaju ze uz vsetko vies ako skoda sa rozculovat..ale snazim sa najst si aj poriadnu pracu lebo ma uz svihne doma 😀 a ako este sledujes ovu ci uz mas po nej? 😀
@zora256 ahoj. Hej dostaneme dva u gyndy a dva po porode. Mame sa veeeelmi dobre. Neni mi vobec zle. Papam vsetko. Uz mam prve tehu gate aby mi netlacili zbytocne brusko. Takze rastieme ;) na dalsom sone budu krasne velke uz. Veru kazdej to prajem ci jedno abo rovno dve ;) dufam ze ma budes coskoro nasledovat ;) a aj ostatne babulky.
@luciana789 ahoj moja. Vítame ťa medzi snažilkami v našej tabuľke 😀 . Poprosím ťa uviesť dátum neočakávanej mrchy, tvoje znamenie, ak chceš, tak dobu snaženia a tvoje meno 🙂
Naša tabuľka:
@fidka21 váhy, 8-12.2.
@jeackynka 14.2.. baran
@leonetka 22.2. baran
@hana2626 6.3. rak
@alicek14 , baran Alica naša nová nádejná tehuľka, ktorá čaká na preradenie do tehu tabuľky (poprosím fotečku testíku )
Tieto babule si potrebujú od snažilkovania trochu oddýchnuť a nabrať silu ale stále sú tu s nami:
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka -2roky a 6mesiacov
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička -10rokov
@ataner81 Ďakujem 🙂 lev, 18-19. 2., snažíme sa od začiatku roku 2013 🙂
Vítame novú snažilku 🙂
@fidka21 váhy, 8-12.2.
@jeackynka 14.2.. baran
@luciana789 18-19.2 lev, 1mesiac
@leonetka 22.2. baran
@hana2626 6.3. rak
@alicek14 , baran Alica naša nová nádejná tehuľka, ktorá čaká na preradenie do tehu tabuľky (poprosím fotečku testíku )
@luciana789 ahoj a vitaj 🙂 snažíte sa iba na náhodu alebo si pomáhate aj nejakými vitamínikmi? vidím, že už máš doma jedno zlatíčko 😉 takže pre teba by otehu nemal byť problém 🙂 , držím silno palčeky, nech je to čím skôr 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@drobca07 Ďakujem 🙂 zatiaľ iba na náhodu, no prvé tehu vyšlo na druhý krát, takže uvidíme 🙂 kiežby sme aj teraz také šťastie mali, no keď tu na MK čítam o problémoch s otehotnením, tak neviem...veď uvidíme 🙂
@luciana789 netreba si to pripúšťať a určite to príde 🙂 🙂 🙂
@simkarobkova Zlatík a čo by si potrebovala vedieť? Napíš IP.
@luciana789 ahoj neboj urcite sa podari, nam tiez prve teu vyslo po 1 cykle a to druhe az po 8mesiaci, takze kazda sa raz docka 🙂
@ataner81 to mi je luto uplne ta chapem ... ☹ tiez sa mi zda, ze uz to vsetko trva nejako dlho uz som si zvykla, ze v zivote si na vsetko musim pockat u mna je to vo vsetkych smeroch takto a nebavi ma to...aj ked sa mi hned po svadbe podarilo otehotniet nechcela som tomu uverit, ze by sa len predsa nieco zmenilo a prislo to tak rychlo no a vidis aj to tak dopadlo ☹ takze nic ine ako cakat a dufat nam nepomoze a hlavne sa nelutovat 😀 ja ak to tento mesiac nevyslo tak sa idem objednat k liecitelke nic zato nedam ak to skusim 😀
@ataner81 no po potrate sme mali pauzu asi 4 mesiace takze presne od toho marca 2012 sa snazime aktivne cize 11 mesiac je to teraz tiez mi to uz ako vecnost pripada 😖 a najviac ma stve ako mi kazdy cumi po bruchu kebyze sa aspon nenapadne pozru a nie ked to vidim aj ja 😀 tebe sa to nestava? 😀 tak to mas fajn, ze mas potom ja som tiez mala na nu ist ale rozhodli sme sa, ze este pockame chvilu, ze asi na to moc tlacime a ked sa nepodari aspon do aprila tak asi ma predsa len neobide...

@renitri To Ti verím a vtedy možno dostaneš aj darček od gyndoša,ja som dostala prenatal box a boli tam vzorky na pranie a voda Lucka a cumlík od 0-6mes. a letáčiky a hapybaby časopis počas tehu a po pôrode potom v nemocke som dosatla druhú škatuľku pre drobca z ďalšími vzorkami super vec 🙂Ale niekaždý gyndoš má zmluvu stými,čo propagujú stýmito vecami :-/A tú po pôrode som si pri prebraní prvej škatule podpísala,tú druhú a tak vedeli v pôrodnici,že mi majú dať tam druhú lebos a gyndoš pítal kde budem rodiť a tam asi dali poslať 🙂