icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

sanchez81
5. jún 2012

@basikes vy ste ale prípady 🙂 nakoniec tá tabuľka bude vyzerať tak, že tam naozaj popridávam aj veľkosť topánok a podprsenky, aby sme vedeli spraviť štatistiku aký vplyv to bude mať na kojenie 😀 😀 😀

brumka
5. jún 2012

@sanchez81 tak to mi musis potom k tej kollonke podprsenka a kojenie pridat niekolko riadkov navyse 😎

leonetka
5. jún 2012

@sanchez81 joo, to vies, cakanie na ovu, cakanie na MS, skratka stale cakanie, nejako si ten cas musis spestrit 😀

basikes
5. jún 2012

@sanchez81 too by sa uz hodil skor nejaky 3D graf 🙂

simonkato
5. jún 2012

Ach jaj zase mi to raz meska babule citim sa ale skor ako pred mrchou tvar vyhadzana jak pubertiacka ale nezvik ze ma hrozne bolia prsia a som ospala uz zo dva tyzdne ale ten blby test zase negativny chvala bohu bol posledny tak uz ma nebude mat co pokusat a tak skoro novy nekupim.Nech uz teda ta mrcha pride ked uz ma a mozeme dalej snazilkovat.Gyndos nasadil dake fajne vitaminy pre mna a aj pre draheho tak snad zaberu.

ataner81
5. jún 2012

@sanchez81 veľmi dobre si odviedla pozornosť od sanžilkovania. Tie sumy za "detské"topánky sú nehorázne. Od žabiek za 50 po botasky za 100 a oveľa vyššie

ataner81
5. jún 2012

Babulky na dnes končím. Prišiel mi mužíček a sice už asi ovulka bola ale nácvik na tú ďalšiu určite prebehne 😉 😀 Krásny večer papa zajtra

deculko
5. jún 2012

ahojte dievcata,som tu nova...v tejto teme... to je strasne,zase mam svoje dni mrchu.... ja chcem uz babatko... to je to cakanie take .... tazko byt trpezlivy.... a to je len druhy mesiac snazilkovania za mnou,druhy cyklus a jedno babo uz doma mame... ako dlho sa uz snazite vy... :( zase cakat.... :( je to len chvilkove smutenie,ale co uz... ide sa dalej...ale ja uz som chcela babatko teraz....

sanchez81
5. jún 2012

@deculko ahoj vitaj, neboj sa, tu nie je čas a priestor na smútenie, tu sa iba rehoceme. Takže smiechom k trvalej tehotnosti!!! 😀 😀 😀

dominika1516
5. jún 2012

@sanchez81 no aj ja si myslim ☹ uz som bola presvedcena ze ked mi meskali co sa nestava tak ze uz to bude mat radostny dovod ☹

horseshoe
5. jún 2012

@sanchez81 babule, vy ste sa tu dnes rozpiiiiiiiiisali, ale ja mam hrozne moc roboty a nemam cas prispievat a uz vobec nie citat. Ale toto s tymi znameniami ma zaujalo 😀 A co sa s tym ako sleduje? 😀 😅 No ale nejdem trhat partu, ja som skorpion - vraj najhorsie znamenie 😀 😀 😀

leonetka
5. jún 2012

@horseshoe sledujeme tym, co sme zac, prip. kto aky je. napr. uz teraz vieme, kto tu bude za najhorsieho 😀 😀 😀 zartujem samozrejme 😉

horseshoe
5. jún 2012

@deculko No hlavne ti odporucam nebrat to tak vazne 😉 😉 😉 temer vsetky sa tu snazime od marca - je to aj nazov temy 😀 Takze ked sa na to pozries realisticky a v globalnom meritku - snazime sa vsetky velmi kratko 😀 Tak ziadne smutenie, nalej si s drahym cerveneho vinka a hlavne pohodaaaa 😉 😉 😉 😉 😉

horseshoe
5. jún 2012

@leonetka hehe, takze vcelku ide o h.... 😀 😀 😀

mabika
5. jún 2012

@sanchez81 no tak mne tam mozes napisat pannu, sa to ani nezda, kolko panien sa tu o dieta snazi 😀 ako to chcu dosiahnut? 😀
Inak ak by som si ja mala vybrat, tak veru radsej jesenne alebo zimne dieta ako letne. Neznasam teplo a mat na sebe v horucavach nasosnuteho kojenca x krat denne telo na telo, ach jaaj. Ale nejdem si vyberat, nech mam hoci aj najletnejsie ake je, len nech uz je, ze ano.

A cislo topanok vam nepoviem, lebo sa hanbim 😎

mabika
5. jún 2012

@horseshoe no veru, vsak to tu bolo pred chvilou o znameniach deti... a skoncili sme pri rodicoch?
@deculko na co ta melancholia, po 2 cykloch, prosiiim ta.... sak si uzivaj nechraneny sex, lebo najblizsie az pri dalsom bejby alebo az po prechode bude, ha ha

sanchez81
6. jún 2012

dobré ránko, kočky, je tu niekto? 🙂 Dneska mám fajnovú náladičku 😀

sanchez81
6. jún 2012

@kapokapo, ešte mi chýba tvoje znamenie 😉

veonka
6. jún 2012

dobré ránko babenky! čo nové? fúúú včera ste toho riadne popísali, keby sa malo poradie úspešných // zoradiť podľa počtu príspevkov tak budem asi na konci tej našej tabuľky 😅 , ktorá bude fakt raz slávna! 😵
Baby nebláznite ešte aj s čínskym horoskopom, poprsím a topánkami... lebo to by sme tam mohli popridať už naozaj všeličo 🙂 . možno štatisticky by bolo vhodné ešte pridať vek oboch partnerov- postačí v našom kalendári nie tom čínskom...

inak pozor, pozor- včera som o 21.00 testovala ovulku a bacha- to už na 11 DC a oči som pučila, lebo boli tam dve fakt skoro na chlp rovnaké čiarky. To neverím..... ak je to tak tak alchemilke sa budem klaňať od rána do večera, lebo to je zázrak čistý tak skoro ovula u mňa. no, ale aby ste si nemysleli, bol v tom jeden malý háčik- MM bol ale hrooooooozne 😖 unavený 😠 vraj "ma dnes ne-to ..." 😖 tak hádam vajko počkalo a dnes sa trochu pochlapí ten môj strelec strelený... 😀 - myslíte že keď je test pozitívny koľko dní maximálne sa dá rátať za schopných? fňuk... dúfam že to neprešvihneme.

sanchez81
6. jún 2012

@veonka vyzerá to, že sme tu zatiaľ samé 😉 Inak, keď ťa tvoj m. nechcel po-to, mala si ho ty 🙂 MM vždy ida na to čisto psychologicky a povie mi - ak mi nedáš, tak si zoberiem hahahaha 😀 😀 😀 😀

veonka
6. jún 2012

@sanchez81 vidíš, tak to ma nenapadlo 😀 , my máme asi nejakú tichú dohodu, že keď ne-to tak ne-to. asi zavediem tvoju metódu aby sa vylúčilo zmeškanie ovu, len preto že on je unavený 🙄 . ale tak, čo už s ním. je to blbé tak nasilu... a navyše hovoril že on na nejaké ovu testy neverí. 😝 hm... asi som to nedomyslela s tou stratégiou, lebo som mu povedala že mám plodný dník a to ho asi ešte viac unavilo 😠 ... nemala som nič hovoriť o plodných dňoch a možno by som ho nejak "prebrala" 😀

brumka
6. jún 2012

dobre ranko, pozeram ze ste mali este vecer veselo. mi sme cez unavu mali uspesny vecer 🙂

sanchez81
6. jún 2012

@veonka veru, nič nehovoriť, nahodiť pekné prádielko a ide sa na vec 😀

veonka
6. jún 2012

@sanchez81 no... ale s tým prádielkom to mám tiež odskúšané a je to dosť "okaté" 😀 ... ale zaberá, to hej 😀

veonka
6. jún 2012

@brumka tak super, že ste mali úspešný večer, ja práve fňukám, že mm bol na smrť unavený 😠 a nič nebolo 😢 ... ale dnes má smolu, dnes ho vzkriesim 😎

sanchez81
6. jún 2012

@veonka tak aby to nebolo okaté, tak si "zabudni" vziať osušku do kúpeľne. Tak nech ti ju donesie a keď už tam bude môže ti poutierať chrbátik... 😉 Ja teda môjho prosiť nemusím, on sa chytí na bársčo 😀

basikes
6. jún 2012

ahojte🙂 ja som nechala nasu nepravidelnu pravidelnost na nahodu-nikoho som neznasilnovala a viete ako to dopadlo? ze v domneni, ze uz je po ovu, som 6dni trucovala, cize som nebola iniciativna, po tych 6 dnoch, bol sex 2dni po sebe bez mojej iniciativy, ale prd z toho, lebo to vyzera, ze som mala ovu posunutu a bola presne cez tych 6 dni 😖

veonka
6. jún 2012

@sanchez81 no keď mám pravdu povedať u nás musím vždy ja niečo vymyslieť, lebo mm akosi stratil apetít. neviem či je to vekom, stresom, prácou, snažením... alebo tým že sme spolu už 7 rokov... no kedysi fakt kľudne 5x za deň a teraz 5x za mesiac ☹ čo už no... mne je to ale blbé ho stále uháňať a zvádzať fakt už pomaly nasilu...

sanchez81
6. jún 2012

@veonka ale neboj sa, to je určite len prechodné obdobie. Otvorte si fľašu vínka a len tak kecajte. Keď sa uvoľní, bude určite prístupný všetkému 😉

veonka
6. jún 2012

@basikes nemáš trucovať!!! 🙂 ale jasné, treba občas zahrať "chutnú" 😀 ja som to tiež už aplikovala, ale obdivujem ťa, lebo ja nevydržím dlho... tak max. pol dňa- deň 😀 ale väčšinou ho uháňam ja a on trucuje 😖. no... ťažko to je zladiť a ešte aj s plodnými dňami no koniec...
ale je to blbé, my sa upierame na snaženie ako cestu k bábatku a už len to nás vie vzrušiť 😀 a tí chlapi to majú ináč. vždy som myslela a aj všade sa píše že majú väčší apetít ale už tomu neverím teda vôbec, aspoň u nás to vôbec neplatí. mám také podozrenie že mm to snaženie cíti ako tlak ... ako stroj na výrobu bába. myslela som že to bude brať ináč. 😝