Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@zora256 ahoj, asi máš trošku zlé informácie ale IUI vychádza cca okolo 100€ , to IVF (čiže umelé oplodnenie) je také drahé - ale aj to stojí cca 1000€ - aspoň takéto ceny som mala z Heliosu v Martine, takže neviem či je Infolic o toľko lacnejší keď za to máš 6xIUI....jasné ,že by tam boli aj iné výdavky, ale určite by vedeli urobiť kvalitnejšie vyšetrenia a nasadiť vhodnejšiu liečbu 🙂 ....ale to chápem keď nemáte ako....veď ja som tiež z okresu VK takže mi to nemusíš hovoriť 😀 😀 😀 😀 koniec sveta 😀 😀 😀 😀
@luciana789 ahoj, ak robíš ovu testy tak cca vieš kedy bude presne ovu, tak vtedy je najlepšie poistiť sa večer aj ráno 😉 ...ale ináč tak okolo ovu každý 2-hý 3-tí deň ....alebo "ako chutí" 😉 🙂 🙂 🙂
Ahojte dievčatá, už som to nevydržala a dnes som testla, no a test biely ako sneh. Dnes som 25DC takže neviem ale kozy ma pália a bolia hrozne, tak neviem či to nebude riadna mrchaňa. Ja sa z toho už zbláznim. jáááj, už nechcem aby prišla. 😠
@drobca07 no ovu som mala 5teho a snažilkovali sme sa 3,4,5,6 tak uvidíme 🙂
@luciana789 😀 😀 😀 😀 tak to ste teda určite nepremeškali 😀 😀 😀 😀 ...tédaaaa ako také zajačiky 😀 😀 😀 😀 presne ako my s drahým 😀 😀 😀 😀
@drobca07 😀 😀 😀 😀 😀 snáď sa to vyplatilo 😀 😀
@luciana789 budeme strašne silno držať palčeky 🙂 🙂 🙂 🙂 dávno sme tu nemali krásne // testíky 😉
@drobca07 ďakujem 🙂 aj ja vám 🙂
@drobca07 Ahoj!No presne koniec sveta tu dolu nič nemáme ☹ a všetko ďaleko na západe,a čo už keď mi nechceme žiadne radikálne zásahy do tela :-/ a najmä mužom nepohnem.Ale nevadí,sn8ď sa podarí i bez tak veď chybu vieme aj bez ďalších vyšetrení,ale proste mojimi hormónmi je to raz hore raz dole a kým som vreprodukčnom veku tot ak asi aj zostane verím,že Inofolic zaberie a budem ok,aspoň do pôrodu 🙂A potom mi jedno,či budem amť ovu alebo nie 🙂
@renitri To je super,keď si na Pn-ke lens a pekne šetri 🙂Aby bolo babulkám dobre v brušku 🙂
@zora256 hej viem ze sa liecis mas to zlozite teraz ale urcite to vsetko prejde a bude uz len dobre 😉 ja som dnes 32 DC a neboli ma absolutne nic ani nemam pocit, ze by mala mrcha dorazit takze pochybujem, zeby to vyslo takto bez priznakov asi tazko ☹ vyzera to tak, ze bez hormonov mi asi cyklus nenabehne...
@zora256 vies co vobec neviem to od potratu sa mi to pokazilo vsetko ☹ doktorka mi len nasadila duphaston ale viacej nic, potom mi ho zmenila na lutenyl a akurat co som ho douzivala v decembri...ale ked mi robievala ultrazvuk tak mi vravela, ze ovulaciu som mala tak neviem...uvidim pockam este par dni a ak nie pojdem ju navstivit a asi to uz zacnem riesit...aj ked pravdu povediac nemam ani najmensiu chut tam zasa chodit ako na klavir a vsade naokolo len same tehule mat a ja furt nist ☹
@fidka21 Ahoj!
To mi je fakt ľúto,že ste o jedno bábo prišli ☹to som nevedela.
Ani ja nechápem svoje telo veď v októbri a aj v decembri keď mi robil lekár bolo všetko ešte ok a aj ovulácia a teraz zas cysty na vaječníkoch a na obidvoch 😠 ,hrozne je to nanervy ale verím,že tie lieky mi aberú keď 80% pomohli tak mne by prečo nie,keď ja tie hormóny mám v poslednom čase raz hore raz dole,tak sa to ešte môže upraviť kým to bude riešiť čím skôr tak byto nemalo sa upevniť ale prasknúť,alebo vstrebať 🙂verím,že tehu budem ešte tento rok 🙂Proste treba veriť sús aj ty niečo hoc aj inofolic 🙂Možno it ebe zaberie🙂
ahojte baby dnes som rano moč odobrala a sla som kupit testy a testovala som o 4 hod neskor je vysledok spravny alebo nie
@zora256 dakujem ale uz som sa stym zmierila nevratim to ani nic 😔 no ved to raz je vsetko v poriadku o chvilu sa zasa cosi najde na nervy je to to telo si fakt robi co chce 😠 super, ze to beries tak pozitivne asi si z teba priklad vezmem 😉 no asi len zacat verit musime nic ine neostava zasa sa treba postavit a ist dalej...a co je to ten inofolic? este som otom nepocula...rozmyslam aj nad tymi femi kvapkami co tu baby spominali
@drobca07
@ataner81 áno ovu som mala presne na 14DC aj to špinenie bolo, strašne ma bolia kozy až pália tak uvidíme ale ešte si nechcem nič nahovárať aby som nebola potom sklamaná. Šéf mi dal nakoniec výpoveď ale pracujem preňho ńa dohodu, no nieje to nič moc ale dá sa to. Hlavne bude aby si manžel našiel riadnu prácu na zmluvu. No a malý to zvládol super. Vôbec neplakal, aj kanylu si nechal pichnúť aj v nej spal. Trošku sa bál ale vôbec neplakal. Akurát sa nevedel hodinu a pol prebrať z narkozy, čo som mala strach, lebo som bola pri nom ale nakoniec sa zobudil a úsmev od ucha k uchu, takže super, vo štvrtok ideme na vyberanie štychov. No a budem pracovať s domu.
@tusinka uvidis ako Vam ten post prospeje 😀 😀 tak potom daj vediet ako to vysetrenie dopadlo a ides s nim ci?
jeej dvojicky to je krasne len aby sa aj na teba nenalepili ale urcite by si aj tie brala ze?tak drzim palce aby sa nalepilo aspon jedno a ked ti to vyjde tak pojdem aj ja nejaku tehulku pochytat 😀
@fidka21 Ahoj!
Inofolic je liek na PCO čiže ak nenastáva ovulácia je spolu zároveň z kyselinou listovou,je to prášok ktorý sa mieša z vodou asi 1dl tak mi lekár opisoval ráno a večer,každý deň kým sa neotehotnie,mne vravel,že mám min. pol roka brať ak by nenastala zmena max. 1rokviac nie.Je to drahé jedno balenie obsahuje len 20sáčkou a stojí max 16eu niekde aj 14,50 len a na magister.sk je 3 balenie čiže mesačné za 36eu teraz,baby mi písali tu na mk z fóra inofolic skúsenosti sním,že ak sa stade objedná nad 66eu tak je poštovné zdarma,a jedna písala,že otehotnela na 2 mesiac užívania,takže sú dobré ohlasy,aj lekár vravel,že 80% žien sním otehotnelo a to len teraz nedávno vyšiel tento liek na trh🙂AK máš takéhoto druhu ťažkosti stojí zato vyskúšať a každej ktorá má polycystické vaječníky.
@ellis21 tak máš doma malého hrdinu keď to tak pekne zvládol 🙂 🙂 🙂 🙂 ...tak po tom všetkom ešte robíš pre neho na dohodu???....ale tak pravda je, že lepšie ako nič, kým za to platí treba ho zdierať čo najdlhšie 😀 😀 😀 😀 a hlavne nezabudni, že pracujeme do výšky svojho platu 😉 😀
....a veľmi ti držím palčeky nech ti to tehu čo najskôr víde a bude všetko vyriešené 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

@renitri Ďakujem veď neprestávam veriť a verím,že do budúceho roka budem tehu 🙂Musí to vyjsť veď ak nás Pán tam hore vypočuje a verím,že nás ľúbi a chce nám len dobre tak nám zošle ešte jedného anjelika 🙂A ty sa držkaj z drobčekmi 🙂Moc mám z teba radosť,že budete mať hneď dve 🙂Ja ako tínedžerka som hrozne chcela dvojičky 🙂Ale kto vie možno sa aj nám zadaria ešte aj dvojčatá 😀 asi by sme mali za toto trápenie ako boelstné 😀to by bol asi šok vrodine 🙂