Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
ahoj ja viem ze mam cysty na vajecniku a mensiu produkciu hormonov ako by malo byt teraz buduci tyzden idem k doktorovi aaa snubenec na spermiogram :(
@ellis21 mojaaaa....dneska same krasne spravicky na toho valentina 🙂 tak teda moc drzkam palce, aby palicky silneli 🙂 ale clearblue by nemal robit duchov, takze myslim si ze je to tam 🙂 zatial iba potichucky.... tesim sa na zajtrajsi testik 🙂 mojaaaa sa tesssiiiimmm s tebou moooc 🙂
@ellis21 gratulujem 🙂 kiežby sme postupne pribúdali 🙂
@ataner81 skúk kuknúť k Helenke do témy, tam som dala testík ale nieje vidno, lebo je ten clear blue a nedá sa odfotiť lebo je to celé priesvitné. Zajtra spravím normálny červený a ten dúfam, že bude dobre vidno ale ked som sa pýtala dcéry, že koľko tam vidí paličiek tak povedala že dve ale tá druhá je slabšia, a to ona nevidí ani ked má pod nosom slona 😀 akurát som zjedla krupicovú kašu a tuniaka skoro naraz. Teraz mi je tak zle, dúfam, že to pôjde von lebo tá ryba sa asi s mliekom v mojom bruchu nekamaráti. Stále som hladná, tak dúfam, že zajtra mrcha nepríde a bude všetko ok
@luciana789 ale áno, raz to príde, ani ja si niesom ešte istá ako to je ale aj mám strach čo som mala teraz ten MA aby to bolo všetko ok. Ale už nepracujem, vlastne áno z domu tak je to pohoda anemám toľko stresu, tak snáď bude všetko tak ako má. A tebe tiež držím palce aby bolo rýchlo mimčo.
@ellis21 ďakujem 🙂 my sa snažíme zatiaľ len prvý mesiac, ale kiežby to vyšlo, strašne ma pobolieva od včera brucho a chrbát a včera aj dnes som mala trošičku hnedkastý výtok, tak uvidíme 🙂 prvé tehu som ani nevedela že som tehu, zistila som to až v 11 tt, nič mi nebolo, akurát mrcha nebola, no ja som vysadila antikoncepciu a doktorka mi stále tvrdila, že to preto, no keď som tam už na posledný krát išla, tak by mi ani nepovedala, že som tehu, keby som si nezaplatila sono, pritom pri normálnom vyšetrení to musela vedieť, no hrúza...
@luciana789 no to je super doktorka 😀 a ktorý deň cyklu si? Môže to byť ovu špinenie alebo uhniezdovanie.
@ellis21 23 a 24 DC, ved som od nej aj odišla 😀
@luciana789 ja som takto mala tiež teraz a hrozne krče som mala v bruchu, trvalo to jeden deň, potom ma začali bolieť kozy a tie ma bolia stále ale dnes ma pichá vo vaječníkoch no a na teste som mala ducha a hlavne ma hrozne bolia kríže, takže uvidím zajtra ak nedojde mrcha tak je to jasné ale aj ták sa bojím, desí má ta bolesť vaječníkov.
@ellis21 ale neboj, duch zajtra zosilnie 🙂 prsia ma len včera trošku navečer pobolievali, ale teraz nie, no tie ma ani pri prvom tehu neboleli, iba sa zväčšili aj to až neskôr 🙂
Tak opat nic ☹ mrcha prisla presne,dnes. ☹ zacinam byt zase smutna z toho ☹
@majka21rk Ahoj!Tak vám prajem aby tvoj snúbenec bol ok a tebe aby lekár dal čo najlepšie lieky aby si bola čoskoro tehulka🙂Mne nasadil Inofolic na tie cysty,vraj je to neičo nového a že úspešne 80% žien otehotnelo zneho,tak snáď zaberie aj nám 🙂
@radka1303 Ahoj!Nesmúť,neboj iste sa podarí na ďalší mesiac 😉 Ako dlho sa snažíte?Proste skús sa uvolniť a nemyslieť na bábo,a príde keď sa niečí iným budeš zaoberať a mužíka si len užívať 🙂
@ellis21 Ahoj!Akosi na tom?Robila si si testík?ALebo nebodaj prišla červená?
mozem sa vas opytat? kazdy den si meriam bazalnu teplotu ,,, ovulaciu som mala od 31.1 do 7.2 menstruaciu mam dostat buduci tyzden 19 teho februara. nestalo sa mi wste ze by som po ovulacii mala bazaônu teplotu vyssiu ako 37,5 je to normalne alebo to moze znamenat aj otehotnenie?lebo ovulka ot urcite nie je a aj pri ovulacii am teplotu bazalnu maximalnu 37,3 ale vcera som maala 37,7 a dnes rano 37,5 co je dost zaujimave lebo sa mi to este nestalo? viete mi poradit? nechce si namyslat ze som vtom tak by som rad poznala vas nazor dakujem 🙂
Kdeže ste všetky baby?Taká nuda tu je vposlednom čase:-/
@zora256 ahoj ja sa nezlostim len uz mam niekedy toho vsetkeho dost uz by sa to vsetko mohlo konecne dostat do normalu a nie stale sa cosi musi skomplikovat a akocitam tak aj tebe uz ked si myslime, ze je to fajn tak sa objavi zasa nieco ine....ale tak asi to fakt treba nechat tak a prestat nato mysliet... 🙂

ahojte zienky ja sa tez snazim uz rok a neuspesne :(