icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

fidka21
15. feb 2013

@ellis21 ja tam vidim ducha 😀 takze je to tam gratulujem potichucky 🙂

zora256
15. feb 2013

@ellis21 Ahoj!Krásne🙂Gratulujem a tie sú obyčajné clear Blue?Ešte som nevidela modré paličky🙂A asi koľko takýto test stojí?Prajem vám aby tentokrát bolo všetko ok,a čo mužík?Ozaj ku ženskému asi len o 2týždne sa chystáš,nie?Lebo na sone vidno od 5tt🙂
@majka21rk Ahoj!ja keď som si po ovule raz merala mala som nad 37stupňov a ešte aj deň pred ms a prišla,proste môže byť aj od zápaľu vyššia teplota najistejšie zistíš ak ms nepríde a test Ti potvrdí 🙂Moc držím palčeky aby si si našla // na teste a ms Ti neprišla 😉

majka21rk
15. feb 2013

@zora256 dakujem moja, zapal urcite nemam lebo emm ziadne kompikacie brucho ma neboli nic som v pohode, stale spim a som unavena ,malatna asi tak dva tyzdne uz aa proste zrazu toto ,, strasne som sa pocudovala ked uz dva dni zaradom taka vysoka teplota:D skusim vydrzat do toho 19 a snad mi ms nepride a ak nie robim test 🙂 dakujem za podporu ale strasne sa bojim :((( tak strasne by som chcela ach jaj aa @ellis21 gratulujem a drzim palceky snad sa aj pridam k tebe 🙂

zora256
15. feb 2013

@fidka21 Presne moja,treba sa ztým zmieriť a keď budeme vpohodke tak to príde,ja som už pred malým bola zmierená,ztým,že nebudeme mať vlastné a že si časom adoptujeme,keď dokončíme dom a práve vtedy som otehotnela ani emsiac neprešiel a veru bola som vtom 😀.A skúšam sa na tú harmóniu akosi dostať ale nejde to tak ľahko,lebo u muža prepúšťajú každý týždeň zo 2ch☹,tak som hotová,a ešte tie lieky skúsim,kým sa nezadarí max.rok brať od budúceho emsiaca a uvidím,ale radšej nebudem myslieť nato,a nechám to tak len lieky budem brať keďže sa to má vypiť vo vode rozpustiť je to prášok,budem to brať ako vitamín a budeto ľahšie keďže denne sa m brať nemusím kukať dc 😀.Ako pri Duphastone som brala od 11dc do 25dc a tým som sa sledovala:-/.
Je to celé o nervy a tak,najlepšie je nemyslieť a tka som začala predávať niektoré nepotrebné veci po malom a tehu veci po mne,nak mi to tu netrčí,a nezaberá miesto a snáď keď ich enbudem mať tak príde aj bábo😀

zora256
15. feb 2013

@majka21rk Tak to je nádejné🙂Moc držím palčeky 😉 ,nech vám to vyjde🙂

anulik88
15. feb 2013

Ahojte smiem sa pridat. Aj mi sa snazime od marca minuleho roka. A zatial nic. Ale raz sa to u podarilo len to zle dopadlo. Ale mam niekedy pocit ze som s tym uz aj zmierena. Ale chcem sa opytat viem ze ak sa do roka paru nic nepodari da sa ist na vysetrenia myslite ze by ma vysetrili alebo musim cakat kedze sa nam raz podarilo? 😒

renitri
15. feb 2013

@ellis21 ano 🙂 ano 🙂 ano 🙂 je to tam 🙂 tesim sa s tebou 🙂

majka21rk
15. feb 2013

@zora256 snad to vyjde .. velmi dufam 🙂

fidka21
15. feb 2013

@zora256 ono vies ja sa nad tym najviac zamyslam ked sa blizi den ms ale inac to ani tak neriesim...a aj tak je to na figu mrcha mi este furt neprisla ale tak sa bojim testovat nemozem sa nejako odhodlat a vlastne ani nemam prilezitost lebo je tak rusno u nas ze sa to ani neda 😀 neboj moja nesmies nato tak mysliet, ze ho prepustia aj tak ti to nepomoze musis verit, ze jeho to obide 😉 no len potom ked vsetko predas aby ti potom nejake vecicky ostali ale to je uz najmenej kupit si ine 😉

fidka21
15. feb 2013

@anulik88 ahoj jasne ze sa mozes pridat 😉 srdecne ta vitam 🙂 ty si podobny pripad ako ja...a urcite ta vysetrie pary, ktorym sa rok nedari by uz mali ist na nejake vysetrenia ale to uz je len vas ..

anulik88
15. feb 2013

@fidka21 Ale po zakroku mi lekar zakazal snazit sa a od obnoveneho snazenia co bolo v auguste este nieje rok a bojim sa ze mi lekar odmietne urobit vysetrenie..

fidka21
15. feb 2013

@anulik88 aha ono aj zalezi ci mas nejake tazkosti cyklus mas v poriadku?

zora256
15. feb 2013

@majka21rk Určite vyjde neboj🙂
@fidka21 Ahoj!proste treba zabudnúť na Pani červenú,že kedy to má prísť a až keď už akosi sa Ti zdá dlho,že neprišla tak vtedy kukni kedy to má prísť a testovať,ak už dlhšie mešká🙂Ja nepredávam tie vecičky ktoré malý nosil,len tie čo sme nevyužili,ako rifle nechodili sme nikam a tu som ich kúpila opravila a sedeli len vskrini a hračky ako rkálky,piskačky sme veľa dostali a tie nie je problém zohnať za pár eu aj nové😀,vecičky tie nechávam,bola by som sprostá predať pretože veľa som ich nové kúpila a zo 2mesiace nosil max. takže sú vperfektnom stave,tie až potom ak fakt ani o rok nebudem tehotná,kým mám akú takú možnosť,tak si ich nechám pre druhé,alebo ich potom odložím k našim pre súrodencov to budem riešiť o rok,ak by sme nečakali bábo.A kočík a postieľku nastopro nepredám som snimi spokojná a sú dosť drahé stačilo raz kupovať nové🙂
Verím,že čoskoro budeš tehu a možno,sa zadarilo už teraz niektoré nemajú žiadne príznaky až do pôrodu 🙂

zora256
15. feb 2013

@anulik88 Ahoj!Mali by ťa vyšetriť,keďže sa vám nedaría prvé vám spontánne odišlo,zistiť príčinu že prečo odišlo a prečo sa nedarí.A najskôr vyšetrujú partnera na spermiogam,keďže ženy čaká viac a náročnejších vyšetrení,tie vyšetrujú až po výsledkoch partnera,keďže môže byť chyba aj v spermiách.Neboj sa povedz lekárovi,že sa vám dlhšie nedarí a že vám prvé odišlo,že veľmi túžite po dieťatku aby ťa vyšetril,či máš vaječníky ok,a najlepšie je včase ovulky alebo deň pred ňou či rastú a dochádza k ovulácií.A aké máš dlhé cykly?

anulik88
15. feb 2013

@fidka21 No po zakroku nie celkom trochu kolise obcas pride vcas, obcas 3 az 7 dni meska ale vraj je to v poriadku posledny mesiac pijem bylinky snad mi pomozu. Ked som mala problem s cyklom ako 17 rocna kedy som na deti nemyslela mi bylinky pomohli a boli odporucane imelove kvapky tak snad to cyklus napravi. 😒

majka21rk
15. feb 2013

@zora256 tak snad ano,,,,, ako necitim sa nejak inak ,,, jedine to ze vela spim, spim niekedy aj do jedenastej do dvanastej doobedu ajked vecer trpim nespavostou.....jedine vravim ze ta bazalka a mam take napäté prsia a nebolia ma ako pred ms ..... som fakt zvedava zeny co 🙂 a ked to nevyjde to no tak mi neostava nic ine len snazit sa dalej

anulik88
15. feb 2013

@zora256 Diagnoza preco odislo bola Mola hydatioza. A moj lekar je taky starsi pan krory sa v takychto veciach neponahla ale je u nas v meste najlepsi. A na spermiogram ma ist manzel k akemu lekarovi? A jamam cyklus tak 31 az 33 dni...

fidka21
15. feb 2013

@zora256 no len ja by som bola rada keby prisla aspon by som vedela, ze telo sa uz spamätalo a nepotrebujem hormony...ale este radsej keby som bola tehu 😉 asi este pockam do pondelka a ak nie tak testnem 🙂 jaj tak to hej ked ste ich nevyuzili tak je mudre to predat ja kebyze cakam babo tak ani nic kupovat nemusim moja sestra ma iste zasobi ta ma toho az az 🙂 dakujem ja by som bola najstastnejsim clovekom pod slnkom kebyze to uz vyslo a nejako uz mam take divne pocity v prsiach akosi ma aj svrbia...ale mozno si to uz namyslam sibe mi uz z toho 😀 a ako Valentina ste oslavovali ci to neuznavate?

zora256
15. feb 2013

@majka21rk Tak veru ak nič tak len ďalej sa snažiť,ale moc Ti držím palčeky aby vám to vyšlo 😉
@anulik88 Ahoj!
Tak to neviem čo je za diagnózu čo to znamená?A aj ja mám staršieho lekára ale je ináč veľmi dobrý odborník,a z mužom treba ísť najskôr k urológovi ten robí spermiogram,ale nie každý,niekde robia sexológovia spermiogram vo väčších mestách,lebo lieky môže dať nato len sexológ,urológ len zistí pohyblivosť spermií pod mikroskopom.Ale tak povedz ženskému,aby Ti muža poslal na vyšetrenie a on dá odporúčací list,mne on dal.A pre istotu sa opítajte dopredu toho vášho urológa či robí spermiogram,lebo niekaždý má nato mikroskop či čo.A či môžete vziať z domu alebo tam či je nejaká kabínka,kde si ten materiál muž odobere 😉,nám dovolili doma a tak rýchlo čím skôr zaniesť do ordinácie vyšetriť,a Bohužiaľ mal len 50% životaschopných a nato o 9 mesiacov som otehotnela bez liečby keďže muž minechce žiadne lieky brať vôbec☹Ale tak každý 3 mesiac sa obnovia úplne všetky takže závisí aj od stravy či má dostatok vitamínov,tak ten môj ani ovocie ani zeleninu moc neje,len cez sezónu,a aj to je problém:-/.

fidka21
15. feb 2013

@anulik88 to mas v pohode mne po zakroku neprisli vobec iba s duphastonom... ☹ a ake bylinky si uzivala a pomohli ti vtedy?ja som zacala pit caj z rebricka ale akosi mi nezabral ale to len prvy mesiac..a nato vysetrenie u dr. ked sa spytas aby ti spravil zato nic nedas aj ked si myslim, ze este sa tak dlho nesnazite, tak nemusis sa stresovat zbytocne...a spermiogram robi urolog

zora256
15. feb 2013

@fidka21 Ahoj!tak svrbenie je dobré znamenie🙂My sme neoslavovali,len ako každý deň objatie a pusinka,ale tak muž ma prekvapil čokoládou 🙂A vy ako ste oslavovali?

fidka21
15. feb 2013

@zora256 no sak ja to nepovazujem za priznak 😀 my nijako moj mm je v praci pride dnes ale nejako to neprezivame to je skor tak sviatok pre pubertakov 😀 ale urcite si dame vinecko vecer a tak 😉

anulik88
15. feb 2013

@zora256 Mola hydatioza (tak mi to vysvetlil lekar) znamena ze plod v prvich tyzdnoch pohlti placenta. Takze ked so zistila ze som tehotna ptavde podobne tam uz babo nebolo len placenta. Moj manzel tiez lieky neuznava ale na druhej stane miluje zeleninu salaty aj ovocie ale je zvarac. co niej prave povzbudiva a ani navsteve lekara sa vemi netesi tak dufam, ze ho tam dostanem.
@fidka21 Ja som pila caj z imela bieleho a teraz to kombinujem z cajom z rebricka a alchimilky. ale kamaratke pomohol k otehotneniu prave caj z imena. Aspon ona si to tak mysli pila ho par mesiacou a po 4 rokoch sa postastilo. 🙂

majka21rk
15. feb 2013

@fidka21 svrbenie na prsnikov,? no ja mam prsia cele napata ako keby boli tak eplnsie ako inokedy tak som zvedava :D

ellis21
15. feb 2013

@zora256 áno idem asi až o dva týždne, nebudem sa ponáhľať, načo sa stresovať, to sú tie obyčajné a stoja 3.20 aspoň v blave ja som ich tiež mala teraz prvý krát. Len sa zle fotia ale sú dobré. 🙂

fidka21
15. feb 2013

@anulik88 to som este nepocula mozno to vyskusam dakujem za radu 🙂 a bylinky si kupujes v lekarni ci?

fidka21
15. feb 2013

@majka21rk no veru ja sa tiez cudujem a tiez ich mam take napate ale ani nie ze bolestive len tak trochu ale ja si nemyslim, ze som tehu ja cakam na mrchu 😀

majka21rk
15. feb 2013

@fidka21 aa skade zozeniem to imelo? teda ten caj ? ) dakujem

anulik88
15. feb 2013

@fidka21 nieje zaco ja bylinkam verim priroda je bezpecnejsi ako chemia. A ano kupujem ich v lekarni pocula som sice o cinskych liecitelou co maju lepsie bilinky ale neverim tomu a v lekarni stoji krabicka 1 € alebo 1,5 € .

majka21rk
15. feb 2013

@fidka21 jaa mam dostat rchu 19 teho tak som zvedava ale namavam taketo priznakymne uz par dni pred ms mam bolesti v pod brusku aaaaa prsia citlive ale nikdy nie napäté ako teraz a take plnsie .. takze neviem 🙂