Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ataner81 ja mám teraz super doktora, keď som od tej ženy odišla, tak tento ma upokojoval a povedal, že veď to sono nie je o peniazoch, keď ho je treba spraviť aj viackrát za tehotenstvo, keď je nejaký problém, tak sa spraví, ale čo ma na nej najviac udivovalo bolo to, že keby som tak povedala, že si ho nezaplatím, tak potom by mi ani nepovedala, že som tehotná? by ma len tak pustila preč 😒
@luciana789 nepoviem keby si tam chodila každý týždeň, že chceš sono ale takto 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Niektorým lekárom by mali vziať diplom 😠
No myslela som ze ked som prvikrat otehotnela skoncilo to molou hidatiozou to je diagnoza znamena ze plod pohltila placenta a ak som spravne pochopila lekara rata sa to medzi vyvinove chyby. A tak ma napadlo ci si myslis ze by BIo.folic mohli zabranit opakovaniu tejto diagnozi...
@zora256 No myslela som ze ked som prvikrat otehotnela skoncilo to molou hidatiozou to je diagnoza znamena ze plod pohltila placenta a ak som spravne pochopila lekara rata sa to medzi vyvinove chyby. A tak ma napadlo ci si myslis ze by BIo.folic mohli zabranit opakovaniu tejto diagnozi...
@zora256 Uzivat preventivne, preventivne uz pijem caje z roznych biliniek, myslis ze mozem uzivat aj bio folic, mam kamaratku (slobodnu) ktora si mysli ze to uz prehanam, ze ma prilis silnu tuzbu po dietati. Myslite ze je to tak alebo len ona ma iny pohlad kedze po detoch ani nahodou netuzi. aspon zatial.
@ataner81 Ďakujem krásne,veru už by bolo načase,najmä keď si pomyslím,že malý mi už o 5 mesiacovbude mať už 2roky:-/ a ja moc chcem aby druhé bolo skôr ao bude mať naše prvorodené 3roky,aby ten rok nebol o veľa pozdejšie čo by som si ho nechala doma kým druhé nebude mať rok.
@anulik88 Ahoj!Bylinky piješ na úpravu ms?A na cyklus?Lebo tak Kyselina je vtedy dobrá na branie,keď ješ pomenej zelenej zeleniny,Ak ješ dostatok zeleniny každý deň zelenolistej,tak nepotrebuješ brať Bio-folic,ja mámvstrave len cez sezónu zeleniny zelenolistú,ináč mrkvu,kukuricu,a zemiaky,ryžu mám cez týždeň aj viac krát,proste len kapustu,šaláty,tie nekupujeme,keďže muž ich vôbec nechce a ja len pre seba kupovať sa mi neoplatí,zato sadievam a keď je vzáhrade tak zjem,lebo semiačká vyjdú lacnejšie,a malý čo zje to je nič,tekmer,keďže je ešte malý a len ochutnáva🙂
@zora256 Ano caje pijem na upravu , len nechcem aby to vyzeralo ze som uz uplne zufala, aj ked niekedy asi som. A salaty sice jedavam aj v zime ale nie tak pravidelne, tak to s tym biofolicom skusim nezvladnem dalsie tehotenstvo ak sa zadari z diagnozou mola. A co sa tyka mojho muza on je ako zajac za den zie aj dve hlavy ladoveho saltu alebo cinskej kapusti tak snim by nemal byt problem.
@ataner81 Veď to,že sme tu už dlho snažilkami:-/,ale neboj čoskoro to príde toj muž berie niečo?Či on je ok,užs a nepamätám?Môj začal E vitamín brať včera,a ja budúci mesiac začnem Inofolic brať,tak dúfam,že do 3mesiacov sa zadarí,keďže u mužov je cyklus 72dňový kým sa celé semenníky obnovia vymenia spermie všetky.Tak dúfam,že to bude ok a aj ja sa zatiaľ dostanem do normálu z vaječníkmi,ale dúfam,že dovtedy ty už budeš tehulka,moc Ti prajem 😉 Teraz užkonečne prestávam krvácať ale ešte mám stále 5 kapsúl Atb zospodu z nešným večerom dokopy a potom Vagilact aby som upravila flóru po Atb.A aj ms dôjde kým dokončím regeneráciu 😀 takže február je oddychom v snažení pre mňa.
@anulik88 Vau to je teda zriedkavý chlap,alebo len moja rodina opovrhuje zeleninou?? 😕 U nás ani brat,ani muž ani svokor,nikto nechce zeleninu,nuž svokor ešte šalát a uhorky zje,ale iné nie,a muž vôbec ani hrášok:-/Len čerstvý zo záhrady surový.Zato ja zas nekupujem lebo by sa len pokazilo,ja sama nezvládnem ani najmänšiu hlávku kelu,nieto karfiol,a také,hoc ľúbim vyprážaný karfiol,ale proste to už nie je zelená zelenina brokolicu nemám rada nafukuje ma:-/
Neboj nie si zúfalá snažilka,ale ak nemáš praidelnú ms a bolestivú,tak tie bylinky sú fajn,len aj to amx. len 3 šálky denne sa smie lebo ak viac vypiješ tak majú opačný efekt,a ako píšeš pomenej ješ zeleninut,ak Ti len pomôže Bio-folic,ale zato sú aj drahšie vitamíny ako Calibrum babplan tam je tých vitamínov 5 ak sa dobre pamätám,všetko na podporu otehotnenia a zdravie bábätka v prvom trimestri 😉 TAk uvidíš v lekárni🙂
Aktualizácia tabuľky:
@fidka21 váhy, 8-12.2.
@jeackynka 14.2.. baran
@linda555 15.2. panna , 6mesiacov
@luciana789 18-19.2 lev, 1mesiac
@leonetka 22.2. baran
@sam1234 1.3. strelec , 4roky a 9mesiacov
@tusinka 5.3. baran , snaž.12mesiacov
@hana2626 6.3. rak
@zora256 28.2.-7.3. baran Zora -11 mesiacov
@radka1303 15.3. ryby Radka -10mesiacov
@petronellynka 17-18.3. blíženci
@ellis21 15.2.váhy Elenka ďalšia nádejná tehulka, čakáme na potvrdenie doktorom(kedy máš kontrolu?)
@alicek14 , baran Alica naša nová nádejná tehuľka, ktorá čaká na preradenie do tehu tabuľky (poprosím fotečku testíku )
Tieto babule si potrebujú od snažilkovania trochu oddýchnuť a nabrať silu ale stále sú tu s nami:
@ataner81 február 2013 panna Renka budúca mamina- 13 mesiacov
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka -2roky a 6mesiacov
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička -10rokov
@zora256 Nie tvoja rodina je uplne v pohode to skor mam ja s toho pocit ze je viec zeleniny nez je zdrave a ja jej nejam ta ako on aj z dovodu ze casto zje aj to co by som zdedla ja. Ale nevadi mi to ked mu chuti. Je fajn precitat si ze niesom zufala. A mam pocit ze do tej lekarne asi pojdem cim skor nema zmysel dlho premyslat doma asi aj tak nic nevymyslim. 😒
@anulik88 V lekárni Ti poradia,či tie na plánovanie tehotnosti vitamíny sú lepšie albo stačí na plánovanie len kyselina listová,je viac druhov aj tu na bazáre nájdeš aj Elastiq,aom videla a aj obyčajná kyselina bola,a aj v lekárni je viac druhov a aj ceny sú rôzne,ja som Bio-folic tu kúpila za 4eu celé balanie 60ks,sa moc oplatilo,keďže v obyčajných sú len 30ks,a stoja aj 7-13eu,ale tak uvidíš,čo u vás majú unás len Calibrum majú v lekárni a Bio.folic okolo 7eu a Calibrum 10eu. u mojej sestričky u gyndu zas Femibion 800 je za 13eu.
@ataner81 Vau to máš super,tak to sa vám rovno podaria aj 3jičky😀Ten môj sa dlho nenechal nahovoriť na nič a aj teraz len E vitamín,keďže vtedy nám pomohol,tak len ten je ochotný aj teraz brať ale len max.2mesiace ke´dže som čítala,že stačí 2mesiace a na 3mesiac sa to až odzrkadlí na spermiách keďže za 72dní sa obmenia všetky,zrejú 72h.tak uvidíme🙂
@ataner81 Ty si dobrá a to máš fakt dobrého chlapa,ten môj aj Paralen si dá už len ak umiera😀.Proste svokriná blbá výchova,ona taktiež napríklad dobre že nevykrvácala kým mala ms nechodí pravidelne k ženskému,lebo že ona nebude brať žiadne lieky dáky krém dostala potom ako jej vybrali maternicu,lebos a o seba vôbec nestarala,a aj to na 13rok od pôrodu švagra šla a vtedy jej zistili nejaký nádor a preto jej vyoperovali maternicu a aod vtedy asi tak raz bola tam a to je už 6rokov.A k zubárovi až keď umiera od boelsti lebo má strach z vŕtania či čoho a proste aj synov má takých sprostých...Jedine švagriná si dáva záležať na zuboch hoc na gyndu neviem či chodí na preventívku,ale k zubárovi si dáva záležať.

...Hm...ja sa ani nesnazim a obavam sa, ze som zasa nestihol vytiahnut vcas.... 😀 a moja laska nebeska bude opat v stave pozehnanom...a reraz zvazujem ci mam kupit tehotensky test alebo ho viac do dierky nestrkat...ale ak sme tehotni , tak ono je to uz vlastne jedno...ci nie?