icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
18. feb 2013

@zora256 no tak to poznám 😠 . Muž robí na stavbách a veľa krát si prevŕta ruku, má kovovú pilinu v oku, či popáli sa zváračkou. Je mu to absolútne jedno až kým mu to nezačne hnisať. A aj tak idem na pohotovosť až po mojom hodinovom výstupe a prednáške o zdraví ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Na preventívku a k zubárovi ho tiež musím objednávať ja lebo sám to neurobí. Proste ako malé trucovité decko. jemu nič nie je, tak na čo by niekam chodil 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

zora256
18. feb 2013

@ataner81 Mne pred 2rokmi vieš čo urobil objdenala som ho k zubárovi a on nešiel,tak soms a vykašľala,nak mi nerobí hanbu u lekárov,tak ho už ani neobjenávam,jeho zdravie,a keď namňa nedá,tak bude v dôchodovom veku jesť kašičky a hotovo...Ja sa nemienim rozčuľovať na jeho nezáujeme o svoje zdravie,si svoje ničiť.:-/len mi je to ľúto,že má taký nezáujem.A tie popáleniny či porezanie a škrabnutie ani môj si nechce veľa krát vydezinfikovať len to jeho mravčanie,že akoho to bolí ma štve... 😠 Tý chlapi sú proste eľké deti a nestačí im capnúť na zadok,ani vyhrešenie,nič na nich nezaberá asi zaberie ak sa mi vakašleme ich obskakovať😀

radka1303
18. feb 2013

@zora256 sorry,co je to PCO??ja tu niektorym vasim skratkam vobec nerozumiem 😀

ataner81
18. feb 2013

@radka1303 polycystické ovária-zrasty na vaječníkoch

radka1303
18. feb 2013

@ataner81 vdaka 🙂 nie som v tom este vobec zbehnuta 🙂

ataner81
18. feb 2013

@radka1303 preto sme tu,len sa pýtaj 🙂

radka1303
18. feb 2013

@ataner81 😀 prave som sa rozpravala s jednou kamoskou co robi na porodnici,a tak sa ma pytala ako pokracujeme...a ja ze stale nic...sme sa zakecali a povedali mi ze stres je najvacsia choroba co zapricinuje ze sa babatko nedari(nemyslela len nas ale tak vseobecne) ty mas aky nazor??

ataner81
18. feb 2013

@radka1303 presne tak. To je jasnačka ale chcela by som nejaký návod ako na to nemyslieť ☹

radka1303
18. feb 2013

@ataner81 tak to sme dve 🙂 hlavne ked mi teraz kamoska povedala ze je tehotna...ani to moc necakali...skoro ma porazilo...ale ona vysadila antiku v septembri a uz je v tom...sranda 😀

ataner81
18. feb 2013

@radka1303 najlepšie je na to nemyslieť teda v prvých mesiacoch snaženia a na dovolenke či v strese. Sama podľa seba viem, že s každým pribúdajúcim mesiacom je mi ťažšie na duši, myslím na to viac a viac a kontrolujem všetko ☹ ☹ ☹ ☹ Viem, že to nie je správne ale nedokážem si pomôcť ☹

radka1303
18. feb 2013

@ataner81 ja uz nekontrolujem ani nic podobne...uz to dokonca ani len nevnimam a je mi to istym sposob jedno...ale dovolenka,alebo aspon nejaky pekny vikend by sa zisiel....na odreagovanie...

ataner81
18. feb 2013

@radka1303 tak to si na tom dobre. ja to neviem vyhnať z mysle.Podarilo sa mi to cez leto na dovolenke a počas Vianoc no a ešte teraz po laparoskopii

radka1303
18. feb 2013

@ataner81 inak ked to tu tak citam,takmer kazda tu pise ze chodia na vselijake zakroky a vysetrenia....no ja nic....zeby som na to bola ozaj este tak dobre??fakt je to len v tom strese??

zora256
18. feb 2013

@radka1303 Pco je polycystické vaječníky synróm polycystických ovárií.:-/Proste narastú folikuli,ale neprasknú a zhrubne kôra vaječníka,nevedeia sa dozreté vajíčka uvolniť nedochádza i ovulácií...

ataner81
18. feb 2013

@radka1303 na vyšetrenie sa chodí až po roku intenzívneho snaženia alebo skôr keď si staršia alebo máš nejaké zdravotné problémy

anulik88
18. feb 2013

@zora256 U nas v lekareni ani nie preto sa radsej radim tu ako v lekarni. U nas kazdy kazdeho pozna a aj lekarnicky sa na volne predajne lieky pozeraju ako na tovar kde mozu predat nieco drahsie aby mali zysk. Ale ten Bio folik ma celkom fajn cenu tak uz len dufat ze ho budu mat.

radka1303
18. feb 2013

@ataner81 no mam len 25 za necely mesiac....a dokonca ani nemozem povedat ze to nase snazenie je intenzivne...takze tak 🙂

ellis21
18. feb 2013

@ataner81 ja neviem, teraz som v 5 tt, budúci tždeň to bude 6tt, ja len chcem vedieť či je to v maternici ale možno vydržím a pôjdem aj neskôr.

ellis21
18. feb 2013

@typa on si pýta 10 eur za to že sa objednám na termín a 15 eur za usg keď potvrduje tehu, za krv si nepýta.

ataner81
18. feb 2013

@ellis21 myslíš, že už tam bude niečo vidno?Mne sa zdá, že je to skoro aj na gestačný vačok.Ale rozumiem, že sa bojíš. Radšej 100x zbytočne ísť ako 1x ľutovať 🙂
@radka1303 tak to si v pohode.Nemáš moja ešte čo riešiť 😀

typa
18. feb 2013

@ellis21 a to je sukromnik? Lebo moj je sukomnik,ten najlepsi u nas,ale nikdy si nepyta. Preto sa mi to zda nehorazne vela za jedno sono. I ked je mozne,ze od inych si pyta. On bol totiz 2roky v mojej osobnej starostlivosti,ked som mala este svojich zakaznikov 🙂

ellis21
18. feb 2013

@ataner81 ja neviem, ja som tak bola aj teraz naposledy a už videl bodku ale aspoň som vedela že je v maternici. Uvidím, podla toho ak to vydržím. 🙂

ellis21
18. feb 2013

@typa nieje súkromný, Ale je dobr´ý tak kašlať na to ale teraz ked nemám navyše peniaze tak musím počkať, no čo už aj tak mám chrípku jak svet, takže najskôr sa musím vyliečiť. 😢

ataner81
18. feb 2013

@ellis21 ti verím,že si nedočkavá. Keď nie sono, aspoň krv si daj zobrať 🙂

ellis21
18. feb 2013

@ataner81 no veď uvidíme, najprv aj tak musím vyliečiť túto hnusnú chrípku, ja som pôvodne chcela ísť 4.3. to je pondelok a začiatok 7tt tak to by už malo byť ok. Ale určite dám vedieť.

ataner81
18. feb 2013

@ellis21 jasné moja, držím palce 🙂

typa
18. feb 2013

@ellis21 drobec bude na 100% tam,kde ma byt 🙂

ellis21
18. feb 2013

@typa
@ataner81 ďakujem babulky, no dúfam, že to už tentokrát dotiahneme do šťasného konca a v oktobri po mojich narodeninách príde na svet náš ďalší člen rodiny. Trochu sa bojím téjto chrípky ale dúfam, že mu to moc neublíži.

jeackynka
18. feb 2013

@ataner81 ahojte,nebolo kedy testovat mrcha dorazila ako vzdy presne nacas,takze tak ....dalsia by nemala byt 14.3

deculko
18. feb 2013

@ataner81 som rada,ze sa ma mamka ok.
k tomu nasmu stretku s @typa... od 1.marca mi zacina chodit moj maly zazrak do skolky... v marci uz teda nebudem mat az tolko casu... ledaze by bez decula doobedu... ale zase ktovie ako bude prvy tyzden zvladat v skolke... skor asi budem po blizku v pohotovosti,ked by trebalo urychlene po nho prist... lepsie by bolo este do konca februara... ale ak az v marci,tak uvidime,daco poriesime,len uz neviem toho tolko slubit...