Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@veonka prave som kukala na ff a nie az 6 dni, len 5 bolo, ze nic, ale aj tak ta ovu vyzera, ze bola preesne v ten najblbsi den, ale este mi to moze aj odznacit, vsak uvidime. ved to ze, tie 2,3 dni su myslim idealne a my sme tak nastaveni prirodzene, cize to nie je maraton, pohodlny normal
@brumka neviem či strácajú chuť, napr, ja mám stále rovnakú a možno aj väčšiu, ale tak to aj preto že bábatko veľmi chcem, a tiež sa mi to páči naplno, lebo 7 rokov sme praktizovali prerušovanú súlož a tak je to pekná zmena 😀 sa čudujem že môjmu sa to nezdá nejaké vzrušujúce 😲 ako tvojmu mužovi @basikes lebo ja by som povedala že po toľkých rokoch odopierania to musí byť predsa zážitok ísť naplno 😎
@brumka tak my sme 7 rokov len čisto prerušovaný, žiadne tbl. tie som brala na začiatku pol roka ale narástol mi myom, takže som s nimi sekla a odvtedy len takto. a žiadna nehoda 😠 ... no ale je fakt, že naplno je to také iné. bude sa mi ťažko odvykať, ak by sa to malo niekedy zmeniť 😀
@brumka ja som sa zas necitila komfortne s tabletkami, cize u mna vyhrava pohodlie mna nad pohodlim muzika, ze musel davat pozor, ale jemu to nevadilo, on bol tiez len rad, ze neberem tabletky. ale tiez neviem, ako to budem brat po detoch, ked uz nebudeme chciet dalsie, ze na co sa spolahnem. lebo do teraz sme to brali tak, ze sice babo bolo planovane na neskor, ale keby naahodou, tak sa nic nedeje 🙂
@basikes ved kazdemu ako vyhovuje ja som ich mala aj pred tehuaj po rporode, u mna krive slov nemoze byt a ja som ich mala aj zo zdravotnych dovodov. manzelovi to nevadilo lebo videl tie klady. ale keby zbadal ze mi robia zle hned by stopol. na latex som casto reagovala alergiou a prerusovanku som nechela zdala sa mi velmi riskatna, zial prerusit studium som nechcela a ako som zistila ze naplno je to super neviem akoby som si zvykala
tak baby aby ste vedeli ze vas citam poctivo tak hlasim velkost topanok 38 aj ked vo vasom zozname nefigurujem 😝 a krizenim barana s baranicou u nas asi vznikne vodnar 😀
no a teda co sa sexu tyka: 10 rokov HAK, po rozchode s ex vysadene..lebo som chlapa aspon rok ani vidiet nechcela, no ale co cert nechcel este to nie su ani 2 roky a ja som uz vydata za ineho a teda najsamlepsieho s ktorym to bola cista prerusovacka, lebo s kondomami sa on nejak nekamarati 🙂
a teda poviem vam ze jak odbili svadobne zvony tak sme to rozbalili naplno a teda to je ina kava ked nemusim cakat ze ma potlapka po zadku a hajde vystupovat moja mila..... 😀 nezajem ci si - ci nie si...... 😀

@veonka ide o to, ze mm mal vzdy trochu mensi apetit ako ja. teraz nejak tak prirodzene tie dni vysli tak, ze ani nebolo velmi kedy, tak som nesilila, inak vacsinou mame kazde 2 max 3 dni sex bez ohladu na plodenie 🙂
ale nevadi, berem to sportovo, ak ma byt, tak bude, pokryli sme asi len den po ovu, ked nie teraz, tak nabuduce 😉 a mozno ta ovu ani nebola vtedy, momentalne som si vobec nie ista svojim telom😒