icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

basikes
6. jún 2012

@veonka ide o to, ze mm mal vzdy trochu mensi apetit ako ja. teraz nejak tak prirodzene tie dni vysli tak, ze ani nebolo velmi kedy, tak som nesilila, inak vacsinou mame kazde 2 max 3 dni sex bez ohladu na plodenie 🙂
ale nevadi, berem to sportovo, ak ma byt, tak bude, pokryli sme asi len den po ovu, ked nie teraz, tak nabuduce 😉 a mozno ta ovu ani nebola vtedy, momentalne som si vobec nie ista svojim telom😒

veonka
6. jún 2012

@basikes no veď jasné, netreba to síliť a myslím že každé 2-3 dni to je úplne že v pohode na počatie aj na "chuť". 🙂 to by mi vyhovovalo. ale raz do týždňa je dosť málo. ale tak keď to nevyjde teraz, vyjde nabudúce, ja tiež vravím. 😵

brumka
6. jún 2012

@veonka podla mna ked uz sa to berie ako plodenie tak myslym ze obaja stracaju chut a psychika robi najvadcie divy. u nas to tak nieje, preto ani ovu testy nekupujem, zatial sa to snazime nechat na zabavu. ale ked mu poviem ze asi mam ovu tak sa mu to paci 🙂

basikes
6. jún 2012

@veonka prave som kukala na ff a nie az 6 dni, len 5 bolo, ze nic, ale aj tak ta ovu vyzera, ze bola preesne v ten najblbsi den, ale este mi to moze aj odznacit, vsak uvidime. ved to ze, tie 2,3 dni su myslim idealne a my sme tak nastaveni prirodzene, cize to nie je maraton, pohodlny normal

basikes
6. jún 2012

@brumka mojmu mm sa celkove paci to snazenie, ze moze ist naplno, to sme nikdy nepraktizovali, vacsinou sme davali pozor, dokonca aj cez tabletky 😵

veonka
6. jún 2012

@basikes hm, no ticho ti ten normál závidím, ono, to by sa vám mohlo celkom pekne vydariť pri takej frekvencii, ved spermijky prežijú ešte aj 3-4 dni dnu a počkajú na vajko, takže vám to určite skoro klapne 🙂 , no držím palčeky nech ste to vtedy nezmeškali.

veonka
6. jún 2012

@brumka neviem či strácajú chuť, napr, ja mám stále rovnakú a možno aj väčšiu, ale tak to aj preto že bábatko veľmi chcem, a tiež sa mi to páči naplno, lebo 7 rokov sme praktizovali prerušovanú súlož a tak je to pekná zmena 😀 sa čudujem že môjmu sa to nezdá nejaké vzrušujúce 😲 ako tvojmu mužovi @basikes lebo ja by som povedala že po toľkých rokoch odopierania to musí byť predsa zážitok ísť naplno 😎

brumka
6. jún 2012

@basikes mi sme sa prve 2 roky cez tabletky opatrne ale potom z v poho a ked sme sa zasnubili tak to slo super a po svadbe je to naj. ale aj uz jedno dieta mam. zatial m atabletky nesklamali

brumka
6. jún 2012

@veonka mi odvtedy co sme zacali verit tabletkam si neviem predstavit neist na plno. ja sa preruosovanky bojim a pre mna to nieje ono, ja som si navykla nato. po dalsom porode by som si uz chcela dat teliesko len neviem ci je take spolahlive, 3 deti by som asi nechela uz

basikes
6. jún 2012

@veonka tak my tiez skoro 10rokov prerusovane, tak si to teraz obidvaja uzivame, cize az tak nam nevadi este chvilu pockat na babo, bereme to tak, ze je nam aspon dopriate si viac uzit, ked potom zas bude treba davat pozor 😉

basikes
6. jún 2012

@brumka my sme tak nejak prirodzene aj cez tabletky pre istotu davali pozor, ale potom som prestala brat a asi 2roky sme len prerusovanu suloz praktizovali. a presne aj u nas je od svadby sexik nejaky taky este fajnovejsi 😉

veonka
6. jún 2012

@brumka tak my sme 7 rokov len čisto prerušovaný, žiadne tbl. tie som brala na začiatku pol roka ale narástol mi myom, takže som s nimi sekla a odvtedy len takto. a žiadna nehoda 😠 ... no ale je fakt, že naplno je to také iné. bude sa mi ťažko odvykať, ak by sa to malo niekedy zmeniť 😀

veonka
6. jún 2012

@basikes super tak vravíš, že to najlepšie ma ešte len čaká po svadbe? lebo my budeme mať svadbu až v teraz auguste 😀

basikes
6. jún 2012

@brumka ja som sa zas necitila komfortne s tabletkami, cize u mna vyhrava pohodlie mna nad pohodlim muzika, ze musel davat pozor, ale jemu to nevadilo, on bol tiez len rad, ze neberem tabletky. ale tiez neviem, ako to budem brat po detoch, ked uz nebudeme chciet dalsie, ze na co sa spolahnem. lebo do teraz sme to brali tak, ze sice babo bolo planovane na neskor, ale keby naahodou, tak sa nic nedeje 🙂

basikes
6. jún 2012

@veonka ano, to najlepsie este len cakaj!!! 😀 aspon nam je od svadby tak nejak super fajn vo vsetkom, klop klop, nech to nezakriknem 😀

veonka
6. jún 2012

@basikes tak paráda, mám sa aspoň na čo tešiť 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ako že sa aj teším! hrozne moc. je to asi iné v tom, že sme svoji a taký iný pocit, čo? 😵

brumka
6. jún 2012

@basikes ved kazdemu ako vyhovuje ja som ich mala aj pred tehuaj po rporode, u mna krive slov nemoze byt a ja som ich mala aj zo zdravotnych dovodov. manzelovi to nevadilo lebo videl tie klady. ale keby zbadal ze mi robia zle hned by stopol. na latex som casto reagovala alergiou a prerusovanku som nechela zdala sa mi velmi riskatna, zial prerusit studium som nechcela a ako som zistila ze naplno je to super neviem akoby som si zvykala

veonka
6. jún 2012

@basikes a ešte sa ťa chcem opýtať- nenapadlo ťa niekedy že za tých 10 rokov ani žiadna nehoda? že sa vraví že preruš. je nespoľahlivý a pritom nič sa nestalo? lebo mne to trochen vrtalo v hlave, že za 7 rokov nič, že či bude všetko o.k. 😕

brumka
6. jún 2012

@veonka naozaj po svadbe to je eno nuno ale keby si vedela ake to je v tehu 🙂

veonka
6. jún 2012

@brumka jáj baby, dobre viete človeka navnadiť 😀 , no tak ja už sa fakt neviem dočkať na svadobnú noc. a aké je to v tehu? nebodaj ešte lepšie 😕 ? 😀 však zasa... aby ma neklepla pepka pri tom orgazme 😀 !!!!

brumka
6. jún 2012

@veonka ja som otehotnela 2 mesiace pred svadbou. preistotu si ku tlakomer a priprav si ku posteli 🙂

veonka
6. jún 2012

@brumka no tak to si mala svadobnú noc riadnu 😀 ... tak ak sa nám podarí zamiesiť ešte pred svadbou 😵 tak kúpim ten tlakomer 😀

basikes
6. jún 2012

@veonka noo, tak ja som brala si 7rokov tabletky a a ze teraz asi 2 roky bolo len prerusovana, ale napada ma aj take, ze co ked sa nic nestalo preto, ze je problem atd. ale snazim sa zahnat tie chmurne myslienky 😀

veonka
6. jún 2012

@basikes no to chápem, ja si to vysvetľujem tým, že sa mm vie dobre ovládať, keĎ mu neušlo 😕 a tiež nemyslím na to, že by mohol byť problém, aj keď ma to už viackrát napadlo 😒

basikes
6. jún 2012

@veonka noo, zas svadobna noc to je ina kapitola, mne prave koncila ms, cize som myslela, ze snaad uz aj nieco mozno bude moct byt, ale prd z toho, lebo sme odkvecli nad ranom ako take hrusky 😝 ale zase na druhy den sme si to pekne vynahradili 😀

brumka
6. jún 2012

@basikes basikes, nic si z toho nerob u mna psychika riadne posobi. u mna strach zo vsetkeho a to ze sem tam ma napadne ze nemozem mat deti lebo prve sa nam podarilo po mesiaci. ironia je ze ak by som tento mesiac otehotnela druhe sa asi narodi cca ako moja prva

basikes
6. jún 2012

@brumka ty sa praveze musis ukludnovat tym, ze ked sa uz raz podarilo, podari sa znovu 😉

brumka
6. jún 2012

@basikes si hovorim ze jedno mam takze aj keby nie nic sa nestane 🙂

deculko
6. jún 2012

@veonka na mojom ovu teste som citala,ze ked sa ti obiava tie dve ciarky prvy krat,prvy den sa objavia,tak nasledujucich 24 az 48 hodin tam treba poslat spermijky🙂

tatarida
6. jún 2012

tak baby aby ste vedeli ze vas citam poctivo tak hlasim velkost topanok 38 aj ked vo vasom zozname nefigurujem 😝 a krizenim barana s baranicou u nas asi vznikne vodnar 😀
no a teda co sa sexu tyka: 10 rokov HAK, po rozchode s ex vysadene..lebo som chlapa aspon rok ani vidiet nechcela, no ale co cert nechcel este to nie su ani 2 roky a ja som uz vydata za ineho a teda najsamlepsieho s ktorym to bola cista prerusovacka, lebo s kondomami sa on nejak nekamarati 🙂
a teda poviem vam ze jak odbili svadobne zvony tak sme to rozbalili naplno a teda to je ina kava ked nemusim cakat ze ma potlapka po zadku a hajde vystupovat moja mila..... 😀 nezajem ci si - ci nie si...... 😀