Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
aaaach jooo... ☹ vidim to tak, ze ma mozte vyskrtnut zo zoznamu v tomto cykle. ☹ mm ide na 3 dni prec a zrovna vtedy by som mala ovulovat. ☹ to uz neni mozne. od februara s pravidelnostou furt daco. neexistuje nejaka "babska rada" na oddialenie alebo priblizenie ovulky?
a dievčatá, kde ste všetky? 😨
@magnolie123 reagujem uz na tvoj stary prispevok - ja som brala antikoncepciu s prestavkami 7 rokov a ked som ju vysadila, otehotnela som na prvy sup 🙂 Teraz by sme chceli druhe, som myslela, ze to bude jednorazovka ako pri maxovi 🙂, ale zatial to nevyslo 🙂
@mabika pozor, ale ja z tych 10rokov, som tiez bola 8 na tabletkach, ale pre istotu sme aj prerusovali vacsinou. akurat v tom case, ked som prechadzala zo zaciatocnych prezervativovych skusenostiach na tabletky, tak suseda otehotnela cez tabletky, tak sa mi nejak vyvinul taky blok, ze niee vsetko je 100% a ked ty moja zlata nechces este baabo, tak si to i zdupluj!! 😀 takze tak ale jasnee ze uz aj vtedy hocikedy som si myslela, ze isto som tehotna 😀 ja uz ani nemozem pred muzikom rozoberat nejaky tehu priznak, lebo ked to naozaj bude pravda, tak mi ani neuveri 😝

@tatarida ja to tak, naplno je to iné kafé 😀 A keď je chuť môže ísť aj do druhého kola 😎