Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@zora256 ahoj,ja sem chodim denne,ale zvacsa som.cez mobil a nemam rada pisanie na tychto dotykovych displayoch. Take veci sa mi vzdy podaria napisat,ak si to nahodou po sebe neprecitam 🙂
Mame sa fajn,brusko uz pomaly rastie a zacina trochu zavadzat. Dnes mi zistili zvyseny cholesterol...neviem z coho? Brali mi krv a tak mi teraz to miesto po vpichu napuchlo...boli to. Snad to do vecera zmizne. A Tebe uz to spinenie preslo?
@typa Ahoj!
TAk cholesterol aj zo stresu vyskočí,a zo soleného,a mastnéo,či veľa oleju,či smotanových jedál,a údenín.Mne našťastie to špinenie užod včera prešlo,nuž ešte mám dnes a zajtra Atb a potom Vagilact do ms.Tento mesiac mám regeneráciu😀 a budúci mesiac sa hrniem do milovania z mužom😀Ja dotykový nemám,tak ja osobne by som ani nechcela a internet tiež nemám v mobile vôbec🙂Ale zato popletiem aj tu na nb písmená dám opačne a keby si neprečítam a neopravím ,tak by ste i ani nerozumeli -D
@zora256 tak aspon sa tento mesiac das dokopy a buduci pojdete nato 😉 moj mm bude aj stastny ze neprisla aspon post nebude mat 😀no sak uvidis ako pride a kolky si DC?vies co akurat som ratala kolky som dc a som sa trosku sekla o 1 den dnes som 41.No pobolieva ma brucho ale nie stale minule co som pisala tak cely den ma bolelo aj krize tak som myslela, ze uz dorazi a na druhy den nic preslo mi to abi dnes ma neboli ja uz mojmu telu nerozumiem ja si uz fakt pripadam jak trafena nic nemozem mat normalne ...buduci tyzden asi zajdem za dr. nech uz daco somnou robi 😀
@zora256 No kupila som si Kyselinu listovu aktiv stalo to 3 € na mesiac a o mesiac pojdem opet zistovat ci maju bio folic a ak nie tak si opat kupim nieco co mi odporucia. Ked sa raz postasti a budem tehu tak si asi aj ja kupim ten femibion lebo som od viacerich uz pocula ze ma na babo len dobre ucinky.
A chcem sa este opytat dostala som teraz ako darcek Lady - tester. to je pomocka na sledovanie plodnych a neplodnych dni zo slin, ma tu s tym niekto skusenosti?
Ahojte, chcem sa vas este opytat, kamoske sa zvysil duphaston tak mi ho dala ze ho mam brat pocas planovania tehu. ale zabudla mi povedat kedy ho mam uzivat ktore dni... viete mi poradit?
@fidka21 Ahoj!Nuž hej aj ja dúfam,že sa dám do poriadku a budúci mesiac sa môžeme pustiť do snaženia sa🙂Ja mám dnes ešte len 21dc vieš ja prvý deň som mala 1.2. takže sa mi ľahko tentokrát ráta😀Aby si bola moc prekvapená,keď pozrie doki,a povie,vám,že vám gratuluje,moc Ti to prajem 😉 .
@anulik88 Ahoj!Tak to je super cena za kyselinu listovú🙂A te Lady tester si dostala v lekárni?Ja som mala ale poviem Ti nevedela som snm narábať,tak som ho tu na bazáre predala veľa žienok predáva tu na MK, a aj viac druhov.Je to vraj ak máš sliny v tvare k´vapôčiek tak sú neplodné dni a ak papraďovité,čiže ak sa vetvý tak sú plodné,ale ja som slepá na toto,keďže bez okuliar sa do toho drobného slkíčka tak nedá pozerať aby som poriadne videla☹.Prajem Ti aby si sa vtom vyznala🙂
@anulik88 A čo sa týka Duphastonu,nie je to dobré brať bez odporučenia lekára,lebo Ti môže aj ublížiť,nie každému sa hodí,je na úpravu ms,a zmierňuje krvácanie,bolesti a pomáha rastu sliznice,ale ak Ti pekne rastie bez hormónov,tak neužívaj,nieže Ti bude rásť aj tam kde nemá myslím na endometriózu.Berie sa bu´d od 11dc do 25dc alebo od 14dc-do 25dc a niektoré aj pozdejšie berú.Závisí od toho aký máš cyklus.Máš problém z cyklom?
@zora256 Ahoj ten ledy tester je z lekarne ale dostala som ho od kamaratky lebo vie ze velmi chceme babatko. A presne stym ze ci budem vediet citat tie struktury mam problem... 😒 Takze ten duphaston radsej nie? cykli nemam uplne pravidelne kolisu tak 2 az 5 niekedy aj 7 dni... Tak asi pojdem pozriet doktorika,ze ci mi odporuci ci nie.
@zora256 ako to rychlo leti zachvilu sa budes moct zasa snazit.. 🙂 a mas ist este potom na kontrolu k dr. ci ti tie lieky pomahaju?
no to by bolo az prilis pekne kebyze sa to stane ale neverim tomu skor ma zjazdi co som si neprisla predpisat dalsie lieky 😀 teraz mi to pripada tak ako keby som bola pubertiacka, ktora caka na svoju prvu menstruaciu 😀 😀
@fidka21 Ahoj!Nie ja nepôjdem na kontrolu,vieš je mi obťažujúce keď musím svokru prosiť aby mi malého strážila,kým ja sa flákam po gynde keď nemusím,proste polvedal že mi. mám brať pol roka inofolic a ak by ťažkosti neprešli po Atb tak mám ísť na ster,ale tka som sihneď kúpila Vagilact ten mi či veríš,či nie aj pri pap 3stupňa tak pomohol,že pri 30eu vyšetrení krčka boli hodnoty vporiadku,vraj zázrak,nuž ten zázrak spravil Vagilact z hlivou ustricovou ktorú i teraz užívam a Vagilact budem užívať po Atb🙂Takže budem fit neboj a v septembri idem na preventívku zas,takže dovtedy sa určite zadarí verím tomu,takže až vtedy pôjdem ku gyn keď budem tehu 😉
To Ti verím a ja mám moc energie a čakám jar strašne ma pochytilo sadenie 😀 až nevládzem so sebou strašne chcem ísť už do záhrady a sadiť do ládičiek priesady .-)A už sa teším na jesenné zaváranie kečupu,uhoriek,a hrášku z mrkvou 🙂
mame rozdelene temy dievcata,ale aj s vami sa chcem podelit o moje dojmy,myslienky...
dnes je taky pochmurny den... ked mame take spravy od Janky, drobca sa tiez trapi s tehu testami... teraz som videla kamoskinu dcerku 4r. s detskou moz.obrnou ako si prvy krat sama dokazala sadnut na nocnik a trvalo je to vyse minuty... take pochmurne...
mne robi radost moj maly... dnes menime vanu... cez leto som tu spominala,ze sme museli novu vanu (menena kupelka minuly rok v marci..) reklamovat...lebo zacal odchadzat smalt... tak konecne si muz dokazal vybrat volny den z prace (konecne mu dali volno) a menime vanu.. ,tri mesiace sme maly novu vanu v kuchyni vedla stola...esteze mame velku kuchynu... hlavne som ale rada,ze maly kazdy den prida nove slovo a aj dnes mlel stale dokola ze ňaňa,nova ňaňa,koko ňaňu (pokazena vana) tata da ňaňu... aj som ho natocila na video dnes... ako s tatom pracuje.. a z tych pochmurnych sprav dnes vidim aj pochmurnu skutocnost,ze na tom videu stale rozprava nas 3 + 4mes. poklad ako ani 2/rocne... verim,ze sa mu to rozbehne...ale realita je taka,ze jednym z rizik toho planovaneho cisaraku je asfyxia (nedokyslicenie mozgu chvilkove pri narodeni) a to nas postretlo,a to sa vraj podpisalo pod tu rec... to nam povedala az logopedicka... :(
kazdej novej vete som taka stastna,dojata,... strasne silne pocity.. dufam,ze sa mi moj poklad rozkeca...
drzte sa vsetky dievcata,nech mame dalsie spravy pred sebou krasne... nech uz pridu len dobre spravy... ze sa podari nieco vyriesit...najst liek... nech sa nam splnia sny vsetkym
pekny vikend prajem
@renitri Ahoj!Tak min ešte 10tt kým sa bude dať vidieť na sone pohlavie presne,ale tak ke´d sú dve je možné,že vždy len jedno budete vidieť ak sa povymieňajú a jedno bude vždy otočené opačne,ale tak uvidíš nakoniec keď sa narodia🙂
@deculko Ahoj!Prajem vám aby sa vám malý čoskoro rozkecal a bol šikovný a nech vám robí radosť,každá drobnosť ktorú dokážu deti nám milujúcim mamičkám robí najväčšiu radosť 😉 Krásny výkend aj vám🙂A ako zvládaš drobčeka pri druhom v brušku?Poslúcha Ti synček?Mne moc nechce malý poslúchať,ak má spať napadne ho náhanačka a vylieza z postieľky:-/.Neviem si zatiaľ ani predstaviť ako by som zvládla byť tehotná a zároveň aj malého a domácnosť...Ale veľmi dúfam,že sa aj druhé podarí a všetko nejako zvládnem🙂

@fidka21 dorazí za 9 mesiacov . 😀