icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

renitri
22. feb 2013

@zora256 ja viem. Ved sa dockame. Zatial sa budu kupovat neutralne vecicky. Nieze by som uz kupovala ale tak o jeden dva mesiace asi zacnem lebo toho bude vela a kto vie dokedy budem moct nakupovat potom.

typa
22. feb 2013

@renitri ja som zatial kupila len jednu vec v obchode. Vsetko nakupujem cez internet. Neznasam chodit po obchodoch...

renitri
22. feb 2013

@typa ved ja uvidim. Najskor asi okukam nazivo vecicky a cez net budu aj lacnejsie.

zora256
22. feb 2013

@renitri Veru pre dve detičky treba viac,než jednému🙂A ja som tiež neutrálne kupovala hoc ja počas teheu som len 3body a zo 5ponožiek kúpila a po pôrode som nakupovala ostatné,hoc ja som mala ešte z nás šaty a aj podostávali sme od náštev🙂Ale doteraz kupujem neutrálne farby aby bolo aj druhému🙂A nemusela kupovať zas🙂

zora256
22. feb 2013

@typa
@renitri Ja rada chodím do obchodou,ale od kedy mám malého neznášams a vláčiť ešte aj sním,a keď je vkošíku,tak zas je sním aj na nevydržanie☹ a aj cestovať v týchto nečasoch a prosiť sa ocovi,či bratovi ...Tak tiež nakupujem cez net ale väčšinou tu na MK🙂

anulik88
22. feb 2013

@zora256 OK pondelok nemozem tak tam pojdem v utorok a uvidim co mi povie. Dufam, ze ma potesi.

renitri
22. feb 2013

@zora256 aj my mame nejake veci po nas z detstva.. musime ich vyhrabat a kuk v akom su stave... Hadam aj my dostaneme od navstev a rodiny nejake veci.. Ale vela nebudem kupovat lebo to rychlo vyrastu... ale aj tak to bude vela veci ked vsetko dvojmo... No uvidime ako to bude s nami chodit po obchodoch.. ale ajsne ze kupim aj cez net zrejme kopu veci...

leonetka
22. feb 2013

@ataner81 ahojcek, tak mrcha dnes dorazila. Zaradujem sa na spodok tabulky s datumom 21.3. Marec bude tazky mesiac pre mna, ale zas ak by nam anjelik zoslal za seba braceka al. sestricku, oslavila by som svoje najkrajsie narodeny. Nechame sa prekvapit...

zora256
22. feb 2013

@anulik88 Ahoj!Moc držím päste,aby Ti len dobré správy lekár povedal 😉 A potom daj vedieť🙂
@renitri Ahoj!Veru poprezeraj aj vaše veci,veď tým len ušetríš🙂A chceš ich rovnako obliekať?Nebudú v odlišných farbách?Veď sa rodine ťažšie bude zisťovať ktoré je ktoré🙂Ale tak veď to,že ani neviete akého sú pohlavia,ale zato body dostať aj biele a nanjvyš dáš na ne nažehlovačky rozdielne.-)A aj dupky sú fajn,len letné veci bude treba potom dokupovať po narodení,podľa toho či budú dievčatká,alebo chalpci či oboje🙂Ozaj na ktorý mesiac máš termín?

zora256
22. feb 2013

@leonetka Moc Ti držím palčeky aby sa vám podarilo k tovjím národkám otehotnieť 😉

leonetka
22. feb 2013

@zora256 dakujem 😉 prave ma napadlo, ze to dokonca vychadza tak, ze ak by sa zadarilo, tak ja by som dostala k narodkam pozitivny testik a manzel v novembri k svojim narodkam hotove babatko 😀

zora256
22. feb 2013

@leonetka No vidíš to by bolo super,moc Ti to prajem nech vám to výjde,nám malý vychádzal tak,že som mala tehut est pozitívny týždeň pred bratovými narodeninami,a termín som mala na prastarkiné narodeniny nuž narodil sa o týždeň pozdejšie ale zato domov sme šli na mužové narodeniny🙂takže sranda,no nie?

leonetka
22. feb 2013

@zora256 jeej, no to vam super vyslo! 🙂 🙂 samozrejme, u nas je to plus minus par dni ale mesiace sedia - marec a november. uvedomila som si to az ked som ataner pisala. ale tak to by muselo by velke stastie aby sa tak zadarilo. samozrejme, nase babatko uvitame hocikedy v hociktorom mesiaci (najlepsie ale cim skor 😉 ). hlavne nech uz jeeee a nech sa zadari i tebe 😵 a vsetkym snazilkam v tejto tabulke. uz by bolo nacase.

zora256
22. feb 2013

@leonetka Ahoj!veru bolo by načase každej snažilke aby sa zadarilo ale najskôr tým ktoré sa už roky snažia,ako aj tebe,moc prajem aby ste sa dočkali čím skôr 😉

renitri
22. feb 2013

@zora256 uvidime ci budu rovnako obliekane. Mne je to jedno. Asi pokupim neutralne a ked sa narodia tak uz ake bude treba. No podla ms vychadza na 21.9 ale gyn hovorila ze to moze byt aj polka abo konec augusta. Uvidime.

zora256
22. feb 2013

@renitri Tak moc držím palčeky aby bolo všetko ok🙂TAk to ani nie je tak ďaleko ten september🙂

renitri
22. feb 2013

@zora256 dakujem ;) no veru ved pomaly sa prehupnem do 11 tt. Strasne to leti. Cochvila tu bude jar potom hned leto a dvojky sa mozu narodit ;) caka nas krasna jesen a zima ;) sa tesim

ataner81
23. feb 2013

Aktualizácia tabuľky:
@fidka21 váhy, 8-12.2.
@sam1234 1.3. strelec , 4roky a 9mesiacov
@tusinka 5.3. baran , snaž.12mesiacov
@hana2626 6.3. rak
@zora256 28.2.-7.3. baran Zora -11 mesiacov
@jeackynka 14.3.. baran
@radka1303 15.3. ryby Radka -10mesiacov
@petronellynka 17-18.3. blíženci
@luciana789 18.3 lev, 1mesiac
@linda555 ?.3. panna , 6mesiacov
@leonetka 21.3. baran

@hanya1 @simonkato @drobca07 @ataner81 baby, ktoré momentálne opúšťajú snažilkovskú tabuľku. Keď sa niekedy budú chcieť opäť pridať, rady ich privítame 🙂

zora256
23. feb 2013

@renitri Ahoj!Veru raz dva tu bude jar a leto,a veru prebehne to raz-dva a moc sa stebou teším 😉 .Ozaj koľko mes,trvalo kým sa vám zadarili?
@ataner81 Ahoj!A prečo opúšťaš snažilkovskú tabuľku?

renitri
23. feb 2013

@zora256 Ahoj.. no veru ani sa nenazdame a je to tu.. dakujem, zlata si 🙂 a ja cakam na teba kedy sa pridas ku mne 🙂 No na 9 mesiac sa zadarilo...

deculko
24. feb 2013

@zora256 tebe casto zabudnem odpovedat,ze... ako zvladam maleho pri brusku? uplne v pohode,aspon zatial... len este je vonku zima ... nemusim za nim utekat,lebo vacsinou ho ja cakavam,kym sa on hra s palickou..
uvidime,co bude jak sa otepli,lebo uz mi brusko rastie,zacinam citit,ze sa zadychciavam,ze pomalsie chodim,tak v lete to uz bude iste tazsie...

zora256
24. feb 2013

@renitri Ahoj!Tak krásne🙂Aj ja som zvedavá kedy sa pridám do vašej tehu tabuľky,Možno onedlho možno o rok 😕 uvidí me.Drž sa aj z drobcami🙂

zora256
24. feb 2013

@deculko Ahoj!Veď toho sa aj ja bojím,lebo keď chodíme von pešo on rád uteká,že čo by som robila ako tehu,no neviem,lebo ma neposlúcha vôbec až ke´d mu párkrát naložím na zadok,tak až potom si je vedomí,že sa sním nehrám ale mu prikazujem:-/.

renitri
24. feb 2013

@zora256 dufam ze co najskor 🙂 jasne budem 🙂

radka1303
24. feb 2013

Ahojte...mam na vas taku otazocku...mrcha mi skoncila pred 6timi dnami,a po tychto dnoch ma zacalo boliet brusko krize a bolo mi rovnako ako by som mala opat mrchu dostat..este som takyto stav nezazila,neviete z coho by to mohlo byt?? navyse ma dost zvlastne bolia prsia,taky tlak ale cudny pocit....priserne sa posledne dni potim,necitim sa chora ani nic podobne....cez vikend (akurat som mala stred mojej mrchy) sme boli vonku,daco sa popilo 😀 a taaak no vecer sme to trosku spolu nezvladli v sprche a stalo sa 😀 neviem uz ani ako.... 😀 myslite ze mi to mohlo nejako uskodit ked sme mali tutumutu akurat v strede mojich mesiacikov??dakujem vam za rady 🙂 inak mam presne 30 dnovy cyklus cize ovulacia by mala byt na konci mesiaca co je sice o 3 dni tak neviem ci to mozu byt priznaky toho alebo co...ale tie zvlastne pocity ako keby mala prist dalsia mrcha to som este nezazila....som to spomenula kolegyni v praci a ona ze : jeeeej ja som mala take iste pocity a to som si myslela ze uz ich dostanem a ja som ti bola tehotna. No sranda 😀 ale tak snad ja niesom sak to by bolo dako skoro nie??inak stale mam pocit v brusku aj ked je to skor premenlive ako stale,chvilu je dobre a chvilu mam pocit ze dostanem mrchu

radka1303
24. feb 2013

inak citala som ze spinenie alebo slabe krvacanie sa moze objavit od 6-12 dna od pocatia,nieco podobne som sice spozorovala,ale zatial to neberiem ako ziadny priznak,dokonca aj pocit unavy a vycerpania sa prejavuje uz v prvom tyzdni od pocatia,ano som unavena viac ako inokedy(a vsimli si to aj v praci) ale aj tak to nedavam ako priznak...mne sa to zda vsetko az prilis skoro...ak sa nahodou aj nieco stalo vtedy v tej sprche (inak odporucam 😀DD ) tak by to ku dnesnemu dnu bolo 9 dni neverim ze keby aj tak by boli nejake priznaky....skor ma trapi ten blby pocit ako pred mrchou....inak nasa Poppy (nas psik 😀 ) sa posledne tri dni sprava strasne cudne...no ta beha jak divoch....nechapeme.... 😀 dokazu aj psi vycitit pripadne tehotenstvo??lebo uz to vobec neriesime ze by sme dake babo mali ked mame psa tak neviem teraz...radsej sa spytam tuto vas ako davat manzelovi zbytocne nadeje....

tramtara
25. feb 2013

@radka1303
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/bolesti-podbruska-tyzden-po-menstruacii/
ahoj ... ja keď som sa snažila otehotnieť tak som mala podobný problém ... myslím že potom to nejak prešlo, v období ovuly sa to opakovalo a ťahalo sa to do MS ktorá prišla asi o 4 dni skôr a ďalší cyklus bol už ok (tehotná som nebola :-/) ... ale v tom období, keď som sa sústreďovala na otehotnenie tak sa v mojom tele diali viaceré čudné veci (od všetkých možných príznakov tehotenstva až po vynechávanie MS)
ale jasné že to nemusí byť aj tvoj prípad 🙂 !
pes dokáže vycítiť veľa vecí - hafan môjho priateľa vycítil, keď im umrela babka - celú noc zavíjala ako nepríčetná, a ráno sme sa dozvedeli prečo :-/

ataner81
25. feb 2013

@zora256 tu je odpoveď 😀

drobca07
25. feb 2013

@ataner81 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

franica
25. feb 2013

@ataner81 neuveriteľné, hned na prvý šup po laparke!!! Renatka dúfam, že dovolíš, aby som ti gratulovala...no nádhernejšie testy by si už ani nemohl mať 😵 Woooow, som v úžase 🙂