icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

franica
25. feb 2013

@ataner81 to máš akú silnú tú druhú palicu??? To som ešte ani nevidela snáď, žeby nakoniec aj tie dvojičky vyšli? 😀

ena1903
25. feb 2013

@ataner81 Ahoj, viem, ze ma nepoznas, nikdy som sa tu k vam oficialne nepridala, ale chodila som casto nakukovat, lebo aj my sme sa snazili zhruba od marca. A ste moja oblubena tema, takze vas stale obcas sledujem a mam zhruba prehlad kto co a ako. A straaaasne ti gratulujem!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty si vzdy bola taka pozitivna a tak verila a bola take zlaticko a ja som ti taaaak drzala palce!!!!!!!!!! A podarilo sa! Drzim palce, nech to vsetko krasne napreduje, nech sa babo ma vyborne a nech tych 9 mesiacov zbehne rychlo a bez problemov. Nohy hore a oddychovat! 🙂 🙂 🙂

ataner81
25. feb 2013

@ena1903 ďakujem moja. Ja ti tak isto prajem aby si čoskoro prežívala ten neuveriteľný pocit šťastia ako ja dnes 🙂
@franica mimi je len jedno ale radiosť je nekonečná 🙂 🙂 🙂 🙂

ena1903
25. feb 2013

@ataner81 Vdaka, moja, ja tu radost prezivam uz 4 mesiace 🙂

tramtara
25. feb 2013

@ataner81 ja taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak strašne moc gratulujeeeeeeeeeeeem !!!! neskutočný zázrak !!! budem držať prstíky nech sa zdravo dobojujete do úspešného konca !!! skvelá správa !!!!! 😀

ataner81
25. feb 2013

@ena1903 jasné, už to tam vidím. Cez tie slzy šťastia som tie krásne týždne nevidela 😀 😀 😀 😀 😀
@tramtara ďakujem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , zázrak to naozaj je 🙂

ataner81
25. feb 2013

Baby toto som chcela urobiť od kedy som vstúpila do tejto témy.
Posielam tehu vírusíky a špeciálne pre moju krásnu @drobca07 Ivušku TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
a tehu srdiečko k tomu 🙂

luciana789
25. feb 2013

@ataner81 gratulujem Ti, po takom snažení si to naozaj zaslúžite 🙂 veľa veľa šťastia prajem 🙂

ataner81
25. feb 2013

@luciana789 ďakujem, už bolo na čase a 13tka je očividne moje šťastné číslo 🙂

drobca07
25. feb 2013

@ataner81 dakujem zlato za všetko, iba ty vies co tym myslím...moja spriaznena dusicka... 😉

ataner81
25. feb 2013

@drobca07 viem moja 🙂

fidka21
25. feb 2013

@ataner81 jeej gratulujeeem krasne ciarocky, drzim palce nech vsetko dotiahnes do uspesneho konca 😉

fidka21
25. feb 2013

@zora256 tak to som rada, ze ti to pomohlo a neboj urcite aj ten infolic zaberie 😉 dufam, ze tento rok sa nam to uz konecne podari 🙂
tak to sme dve aj ja sa tesim do zahradky kedysi som to nemusela ale akosi ma to pochytilo a teraz rada sa staram a na jesen ked si to vsetko povyberam a tesim sa z urody 😀

ataner81
25. feb 2013

@fidka21 ďakujem 🙂 A ty ako s mrchou? Už prišla?

zora256
25. feb 2013

@ataner81 Vau,ja sa stebou tak, veľmi teším 🙂Reni,no vidíš🙂Stávajú sa zázraky,že?A to bez Car-u,či si niečo aj brala?Krásne sú testíky🙂Moc Prajem aby bolo drobátko ok a možno aj dve🙂A kedy sa chystáš do poradne na sono?

fidka21
25. feb 2013

@ataner81 nie neprisla este ...v piatok uz pojdem asi k dr. ak dovtedy nepride 🙂 a ty si uz bola aj u lekara?a mala si aj tusaka, ze to vyslo alebo priznaky? 🙂

zora256
25. feb 2013

@fidka21 Ahoj!
JA som sa rozhodla nič neriešiť,už,a nechám to tak,príde keď bude správna chvíľA🙂prišla som nato,že mne Hliva ustricová pomáha na praskanie cýst,aj v októbri som ju brala a aj vtedy mi praskli a krvácala som,a teraz zas,tak budem brať len Hlivu ustricovú,je na úpravu všetkých chodou v tele,a aj na imunitu,tak verím,e stačí,len tú brať tak uvidím,do septembra ďaleko,dovtedy sa snáď podarí,a ak nie tak potom začnem len z Inofolicom.Aj tak,mám teraz moc plánov,okolo prerábky detskej a našej spálne,bola som dnes dane vybavovať,tak potrebujeme postele kúpiť a skriňu,tak naša zrkadlová skriňa poputuje do detskej a nová do spálne knám,a postieľku chcem nahradiť novou posteľou,malému a aj našu manželskú treba už vymeniť,hrozne vyzerá struny trčia a pichajú nás,dak máme deky pod plachtou,a vŕzga☹ a to má len 6,5roka☹
TAk teraz sa skúšam týmto zamestnať a sná´d to príde ani sa nenazdáme🙂A do detskej bude muž robiť regál na hračky a hračky budú tam a malé šaty v skrini,ktorú máme teraz,tam sa budeme hrávať cez leto,keďže nemáme tam ešte kachle na kúrenie,tak máme teraz v spálni menšie hračky a veľké v detskej,tak to tam chcem mať na hranie,keď prídu kamoši sa pohrať k malému,a spálňu len na spanie,a snáď do zimi ďalšej budú aj kachle tam,aby sme nemuseli zas hračky nosiť späť do spálne:-/.

fidka21
25. feb 2013

@zora256 mas pravdu treba to nechat tak ak to ma prist tak to pride v pravy cas 🙂 tak to je super, ze sa mas cim zaoberat musim sa aj ja niecim zamestnat aby som nato nemyslela ale prestat to celkom riesit sa neda, pretoze ak niekde problem je treba ho riesit...
no to sa necuduj dnesna kvalita je katastrofa co sa vsetkych veci tyka nic nevydrzi dlho aj ked do postele sa oplati investovat predsa len tam stravime vacsinu casu z nasho zivota 😀 a vy byvate sami mate svoj domcek?

ataner81
25. feb 2013

@fidka21 absolútne žiadneho. Príznaky mrchovské, snaženie minimálne, takže obrovský šok 🙂
@zora256 moja bez CARu, bez liekov, len tá laparka. Na sone som bola dne . Žubrienka má 0,25cm a prekrásne srdiečko 😀

zora256
25. feb 2013

@fidka21 Ahoj!Áno,vlastný,ale ešte hypotéku na krku ešte 2roky a 2 mesiace,kiežby sme ju už mali zkrku,tak len zdaní plánujeme kupovať nábytok.Ináč by sme nemali ani to...Čo už,ako píšeš,problémy treba riešiť,tak veru lekára nadlho neodkladaj,a daj sa prezrieť pred vyvolávačkou,že kde je chyba.JA som rada,že mám už vaječník,ok,keďže ma už nebolí,potom prasknutí a krvácaní,tak sná´d sa nevytvoria ďalšie cysty,keď budem Hlivu brať ďalej tak by som mala byť ok 🙂Uvidím ako mi príde ms budúci mesiac,keď len Hlivu budem brať,a podľa toho sa rozhodnem ako ďalej ale ak presne príde na 28-32dc tak vpohodke bude stačiť u mňa🙂Dnes som z Duphastonm skončila tak môžem čakať na ms🙂Ale tak iste dorazí 🙂Do budúceho štvrtka určite🙂Ale ak som mala dajme tomu ovu vtedy ke´d mi rpaskli cysty,to bolo na 12dc tak by mala pekne dôjsť na 27-28dc teraz vo štvrtok🙂

zora256
25. feb 2013

@ataner81 Ahoj!To je super,že henď po laparke🙂A to je koľký tt?6-7tt?Či už aj 8-9tt?Akosi to vedela tak dlho pred nami tajiť?To je úžasné🙂A Čo mužík?Či si mu ešte neprezradila?Ako sa cítiš?Veľmi sa stebou teším 🙂Prajem Krásne tehulkovanie a veľa zdravia vám obom🙂A ozaj čo Ti nalaparke zistili,už som zabudla?

drobca07
25. feb 2013

Babuľky, ďakujem za všetky ♥♥♥ ktoré mi pribudli za posledné 3dni, budem si ich poctivo strážiť aj roky ak bude treba ....kým mi nebude konečne dopriate malé šťastíčko.... ešte raz ďakujem a držím vám strašne palčeky aby vám tehuľkovanie šťastne a hlavne v zdraví ubehlo, teším sa na fotečky bábätiek, z každej jednej z vás mám obrovskú radosť, určite budem sledovať nové prírastky a nové tehuľky ale teraz viem, že nepatrím ani do jednej "našej témy", preto ich opúšťam obe...ďakujem za všetky povzbudivé slová a za to, že ste emoticon emoticon emoticon ste úplne úžastné emoticon emoticon emoticon
...ak by som vám niektorej niekedy chýbala, čítať IP budem... držkajte sa tehuľky a snažilky a samozrejme aj nové maminky emoticon emoticon emoticon

ataner81
25. feb 2013

@zora256 zistili mi, že mám na ľavej strane úplne nepriechodný vajcovod ☹ . Som 5tt+6d podľa usg, čo je pre mňa smerodajné. Podľa mrchy ma týždne nezaujímajú. Vy ste po doktorke prvé komu som to oznámila. Drahý to ešte nevie a chcela by som počkať 3týždne do jeho narodenín ale neviem, či toľko vydržím. Mám pre neho objednané prekvapenie, keď príde uvíidím, či budem vedieť vydržať 😀 . Cítim sa absolútne netehulkovo. nič mi nie je. Ani jede príznak okrem bolestivých a veľkých pŕs+škaredá pleť. A ďakujem za prianie. nech to aj tebe čo najskôr víde 🙂

fidka21
25. feb 2013

@ataner81 tak to ti verim zasa sa potvrdilo, ze ked to clovek najmenej ocakava tak vtedy to pride 🙂 takze bublinku si uz aj videla tak to je super aj srdiecko bije wau tesim sa z toho a prijemne tehulkovanie prajem 🙂

zora256
25. feb 2013

@ataner81 ĎAkujem krásne,takže ty čakáš dievčatko🙂Tak sa vraví,že dievčatká berú krásu maminkám😀 A aj tie netehu príznaky,tot ak vraj býva,len chlapci nám dajú zabrať vracaním,ale dávajú zas krásu🙂Niečo za niečo🙂
A neprezradíš,čo takého si objednala mužovi ?Veľmis a teším stebou,tak zrejme preto sem nehodíš kalkulačku,na ýždne aby mužík nezistil skôr,že?A akosi povedala mužovi,že ideš ku gyndovi?Nemala si nejakú špéci výhovorku?Či nevie,že si dnes šla?Ja by som nevedela čo si vymyslieť😀

fidka21
25. feb 2013

@zora256 to uz nemate vela 2 roky tie prejdu ani nevies ako 😀 poznam aj takych co su zadlzeny na 20-30 rokov a to fakt nezavidim nechcela by som aj ked necudujem sa niekedy to bez toho nejde...a ta hliva je naco dobra?to uzivas lieky?no sak uvidis kym ty uz budes mat za sebou 2 cykly ja som este stale vtom prvom som zvedava kedy sa z neho vymotam 😀 ale v piatok uz som na pevno rozhodnuta, ze pojdem ak nepride takto to dalej nejde aj ked viem, ze uz ma laparka neminie ale nevadi mozno mi to pomoze 🙂

zora256
25. feb 2013

@fidka21 Ahoj!Veru tak choď na laaprku,a možno Ti pomôže ako aj Renatke🙂Hliva je hrýb,dá sa aj hrýb kúpiť v potravinách je dobrá aj na cholesterol,aj na tlak,aj na imunitu aj proti zápaľom,proste na všetko,nájdeš na googli o hlive ustricovej veľa info🙂Niektorým aj na nádori zabral.Proste a mne zaberá na očistenie vaječníkov od cýst🙂

fidka21
25. feb 2013

@zora256 keby som tolko nevahala uz som mohla mat po nej no nevadi asi to tak ma byt 🙂 hej to viem, ze je to huba mamina nam z nej este doma ked som byvala robievala prazenicu dost casto aj doma sme ju raz pestovali v takom vrecku to bolo a samo to rastlo 😀 a je fajn, ze ti tak pomaha tiez som pocula ze ma protirakovinovy ucinok 🙂 a to ti niekto poradil ci si si sama nasla na nete?

zora256
25. feb 2013

@fidka21 Ahoj!Tu na nete som si to vyhľadala ,že načo všetko je to dobré,a ako mi lekárpovedal na preventívke v septembri tie zlé správy okolo Pap 3stupňa tak písali na stránke zdravie.sk otom,že Hliva ustricová im pomohla nato,a aj mne krásne zabrala hneď voktóbri mi lekár robil ster za 30eu na všetky druhy bacilov a na to Papa,a povedal,že všetko je oK🙂 A POTOM NA 13DC SOM ZAčALA KRVáCAť LEBO SOM MALA NA VAJEčNíKU CYSTY A VNOVEMBRI Už NIč,MALA SOM AJ OVULáCIU,TAK preto som teraz začala zas Hlivou ustricovou,a zas som rkvácala teraz na 12dc,takže zrejme mne zaberá,tak rpeto chcem do ďalšej preventívky užívať ju sú to kapusule v lekráno stoja do 10eu na mesiac 60ks treba min. 2x denne brať.Ale ja som presvedčená,že tebe tá laparka krásne zaberie,a budeš tehu 😉 Prepáč,že som písala veľkými,som ťukla asi na klávesu caps lock:-/,ale sa mi nechce mazať a znovu písať.

radka1303
25. feb 2013

@ataner81 gratulujeeem 😀