icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

castor
25. feb 2013

ahojte kočky, sledujem túto diskusiu už asi od apríla dosť pravidelne a hoci som sa k vám viackrát chcela pridať, nikdy som sa k tomu nedokopala až teraz. No ale teraz už musím, keď chcem @ataner81 zagratulovať. Veľmi ti to želám, hlavne, aby si to s fazuľkou dotiahla do úspešného konca tehotenstva 🙂 Tvoje testíky (pozitívne) mi dnes vohnali priam slzy do očí. Aj my sa snažíme asi od februára minulého roka o druhé bábo. Máme 2,5 ročné dievčatko, ktoré sa podarilo veľmi rýchlo, ale druhé už rok nechodí 😢 . Ak ma pridáte do snažilkovskej tabuľky, tak znamenie som ryba a mrchu nečakám okolo 16.3.

anulik88
26. feb 2013

@zora256 Ahoj. Prave som prisla od gyndosa. Taku hambu som davno nezazila, on mi povedal, ze vsetko bude dobre ze nemam planovat nemam kontrolovat hlien a podobne ze ono to raz pride a kedze sa mne blizi mrcha tak som sa rozplakala. On nechapal co sa deje citila som sa strasne. Tak som mu vysvetlila ze je vsetko ok ze to len ochvilu pride ms tak preto placem sice sa usmial ale myslim ze si mysleel svoje. No a ako som si myslela na vysetrenia nas este neposle lebo od zakroku sa snazime podla neho len 5 mesiacou tak az po roku ael kedze mam nepravidelnu ms tak mi dal aj on dufaston mam ho brat 14 az 25 dc asi tak pol roka ak neotehotniem do tej doby. tak som teraz v takom rozpolozeny ze neviem ci to boli dobre ci zle sptavy. Dufam, ze ho nebudem brat pol roka. ☹

renitri
26. feb 2013

@ataner81 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....wwwwwwwwoooooooooooooowwwwwwwwwww....Reniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii obrovskaaaa gratulacia 🙂 tak neskutocne sa s tebou tesim 🙂 si ma dnes riadne prekvapila 🙂 takeee silneee ciarky, zeby moje tehu virusiky zaucinkovali dvojmo ???? na prvom sone aj mne videla iba jedno....a na dalsom uz dve...kedy ides na dalsie sono ???? super, ze sa mas skvele..prsene ako ja 🙂

gloria13
26. feb 2013

Ahojte dievčatá..,po dlhšej odmlke som tu nazrela,lebo potrebujem poradiť... tak skúsim..26.01.som mala posledný menzes..teda podľa mojich výpočtov by mala mrcha prísť cca 23.02.., no ale zatiaľ neprišla...čo by mi vonkoncom nevadilo, ibaže som začala 5.2.brať antibiotiká,lebo som bola dosť chorá...myslíte si , že to meškanie mohli spôsobiť tie antibiotiká? príznaky zatiaľ žiadne,ale ani na mrchu nie...myslím,že na test je skoro...ďakujem za názory.

leonetka
26. feb 2013

@gloria13 ano, antibiotika mohli sposobit ze meska alebo je slabsia a pod. a na testovanie nie je skoro. na tvojom mieste by som si urobila test, nech vies na com si. antibiotika beries take, kt. sa mozu aj v tehu?

zora256
26. feb 2013

@anulik88 Ahoj!
A možno,že už si tehu 🙂Keď si taká smutná pred ms.Ja som taká bola vtedy keď som ani nečakala,že budem tehu,a potom som ani nesledovala,kedy má ms dôjsť a bolo 😀.A toje ešte ok,keď od zákroku bolo len 5mes. a veď možno Duphaston zaberie hneď na prvý cyklus u teba,neboj to sú len dobré správy,ve´d sú tu byba,čos a snažia roky a nesmútia,kvôli pol roku,neboj uvidíš do 2 mes.budeš tehu 🙂
@gloria13 Ahoj!Atb Ti mohli skôr dopomôcť k otehotneniu,ak dačo bránilo otehotnieť 🙂Ja by som už test skúsila 😉 .Sú baby ktoré nemajú žiadne iné príznaky,len // na testoch a meškanie ms🙂Držím palčeky🙂

anulik88
26. feb 2013

@gloria13 Ahoj, Som na tom podobne Poslednu ms som mala 25.1 a druha nikde a ani priznaky a kedze som brala od 11.2 silne antibiotika ktore sa v tehu nesmu (ale inak by som sa stoho nedostala) myslim ze len preto meska a mne asi aj stoho ze ma to stresuje takze ked mas trosku stres stoho ze meska tak este chvilku meskat este bude. 😖

anulik88
26. feb 2013

@zora256 Ja viem ale ozaj som akasi precitlivena ael neverim ze by som mohla byt tehu, testik dnes snehobieli a brala som silne atb takze sa aj trosku bojim. a chcem sa este opytat ked niekomu zvas dal lekar duphaston tak vas nejako vysetril zobral krv alebi nieco. lebo na mna sa len pozrel a povedal ked nemate pravidelnu ta vam dam lieky. je to tak v poriadku?

zora256
26. feb 2013

@anulik88 Áno je tot ak ok🙂Ani mne nebral krv,to nie je HAk,ba to je na rovnováhu hormónov,to upravuje hormóny aby chodila ms pravidelne a aj sliznica rástla dostatočne,ak by došlo k otehotneiu,tak aby sa malo kde uhniezdiť a na tvorbu žltého telieska aby sa mal plodík zčoho živiť🙂neboj budeš ok🙂

anulik88
26. feb 2013

@zora256 Chcem tomu verit mna el v letaku zaskocili ze je to umeli hormon a dal mi to len tak. a este sa chem opytat par mesiacou nemam ovu hlien ale lekar tvrdi ze je to ok. znamena to ze mam ovu aj ked nemam plodni hlien?

zora256
26. feb 2013

@anulik88 Ahoj!pravdaže,nie každý má hlienu na rozdávanie,niekedy hoje pomenej,a niekedyvôbec,ale ak máš nepravidelnú ms,tak aj ovulácia je nepravidelná,vždy iný deň,tak možno,ak sa tak sleduješ,tak si si iný deň nevšimla.Ja ho napríklad len pri cikaní mávam troška na toaleťáku,a to je všetko raz za deň,troška a nič viac:-/.Proste nerieš ten hlien,ak mávaš čas,tak radšej začni merať Bt po ms až do ms🙂A to Ti asi lepšie prezradí,kedy máš ovu,alebo testmi,vieš keď si brala Atb,tak tie ničia aj hlien po dobratí je dobré užívať nejaké probiotiká tam dolu aby si nemala výtoky,a aj ten hlien dá doporiadku🙂Ja užívam Vagilact,ten sa má buď pred ms alebo po nej užívať sú vňom 10 tb.zospodu.A stojí okolo 10,50eu

anulik88
26. feb 2013

@zora256 Ja z kazdimi anribiotikami beriem probiotika mne boli odporucane nutrilon b a su faj nemam potom ziadne zo zenskych problemou ako kedisi. A stou Bt to je uma take nepravdepodobne ze bude taka ako ma byt spim na roznych miestach a budim sa dva a aj viac krat do noci a to vraj nieje dobre.

gloria13
26. feb 2013

@leonetka ahoj...no ja už som ich dobrala, začala som 5.2. večer a boli každých 12 hodín (celkom 14tabl.) no a práveže neboli dva krát určene pre tehotné a dojčiace ženy..takže sa aj celkom bojím..

gloria13
26. feb 2013

@zora256 no kiež by si chcela mať pravdu zory...veď už by sa aj patrilo..snažíme sa už vyše roka, takže ak by sa to teraz podarilo, tak to by bola náhoda poriadna, ale asi by som sa aj dosť bála vzhľadom na tie atb...no uvdíme..počkám ešte pár dní a keď neprídu, tak testnem...zaráža ma hlavne, že ani len nešpiním, čo ja zvyknem pravidelne pred ms... 😕

gloria13
26. feb 2013

@anulik88 tak to sme dve čo sa strachujeme...ako ja som zatiaľ v kľude...teda neriešim to, hlavne mám obavy ak som tehu, aby krpček bol v poriadku.. 😔

anulik88
26. feb 2013

@gloria13 Neviem mozno to bude divne ale mne sa trosku ulavilo ze niesom sama 😉 A aj ja mam strach ze ak to vyslo ci je to v poriadku ale ja som uz nevidrzala a urobila testik ale bol sneho bieli len neviem ci to nebolo skoro.

zora256
26. feb 2013

@anulik88 Ahoj!Tak to je fajn,keď Ti nutrilon B pomáha mne malý ho bral keď bol pár mesačný🙂A z tým Bt,tak to teda neviem a nad testmi si nerozmýšľala?
@gloria13 Ahoj!Tak skús testnúť a daj vedeiť,a ztými atb,neboj nič nebude drobčátku,ak berieš kyselinu listovú🙂

gloria13
26. feb 2013

@anulik88 anuli...ja si myslím..teda môj osobný názor je taký, že príroda je skrátka jedna veľká čarodejnica a zariadi si to po svojom...ak by atb.mali babenko nejako poškodiť, tak sa prestane vyvíjať a dostaneš ms,ani nebudeš vedieť že si bola tehu..a ak by to nepoškodilo plod, tak bude tehu pokračovať normálne...myslím si že škodlivé účinky atb sa z tela čím skôr vyplavia a babätko si zoberie iba to dobré...takto som sa ukľudnila a bodka.. 😉 prajem Ti aby všetko dopadlo v Tvoj prospech..🙂 a ak ťa to nejako upokojí, tak som čítala na nete, že mnohým žienkam práve atb. pomohli k tehu..

gloria13
26. feb 2013

@zora256 zory som dnes lenivá žena, a aj keď mám lekáreň hneď za barákom nece sa mi.. 😉 počkám ešte do zajtra a pôjdem kúpiť test..určite budem informovať.. 😵

fidka21
26. feb 2013

@zora256 tak to je super, ze ti to pomaha a, ze si si to sama nasla ono by bolo aj dobre keby aj doktori vedeli tak poradit ale vacsina len prasky da a je to vyriesene...no ktovie uvidim co mi povie dr. este som tak rozmyslala ci aj mam v poriadku stitnu zlazu tu mi este vobec nevysetrovali vraj aj ta moze sposobovat, ze sa nedari, tak sa jej spytam nech mi poradi mozno aj tam je problem...v pohode nevadi, ze su velke pismena hlavne, ze sa to da precitat 🙂

zora256
26. feb 2013

@gloria13 Ok🙂Moc držím palčeky aby bolo všetko ako si želáš🙂
@fidka21 Ahoj!ĎAkujem,veru štítna žľaza veľa narobí🙂Ani ja som ju ešte nemala vyšetrenú ale proste do kým malý nechodí do škôlky to neriešim,potom keď už tam bude,nebudem musieť stále niekoho zháňať na postráženie tak si dám vyšetriť aj tú a aj krv už som u hematológa od tehotenstva nebola:-/.

fidka21
26. feb 2013

@zora256 no podla mna by sa nanu doktori mali zamerat si myslim nie?a hlavne v prvom rade ak by bola v poriadku tak postupovat zasa inac...a nevies to musis ist priamo k endokrinologovi ci aj gynekologicka by to z krvi mohla vysetrit, ze tam nieco nie je v poriadku
jasne chapem mas to zlozitejsie ale tak niet sa kde ponahlat ved si este mlada a biologicke hodiny este netikaju 😀

radka1303
26. feb 2013

Ach baby moje.dnes je vonku tak krasne a mne je strasne zle a priserne ma boli hlava,ze neviem ako to do 22hej dnes vydrzim v praci ☹

anulik88
26. feb 2013

@zora256 Testi som si kupila asi pred tyzdnom ale cakam kedy pride ms. a potom to vyskusam uvidime ci z nich nieco vycitam a ked tak hodim foto tu a poradite mi.

anulik88
26. feb 2013

@gloria13 Anuli mi uz davno nikto nepovedal... Volala ma tak naj kamoska z nou sme sa vsak vyse roka nedeli. 🙂 Velmi mi pomaha vas optimizmus ale nici ma to cakanie ci pride ci nepride mrcha jedna. necakala som ju 25. 2 a teraz neviem kedze test bol snehobieli.

baby213
26. feb 2013

@ataner81 gratulujeeeeem! len nahodou som hladala pre mojho maleho roboticku rybu, nejake skusenosti a nasla, ked som zadala vyraz roboticka ryba do fora vyhladavaca, vyhodilo mi tvoj prispevok z decembra ako si nevedela co to je. Tak som si zacala citat tuto temu a hlavne tvoje prispevky ma zaujali ako velmi si tuzila otehotniet a musela som sa pousmiat nad prispevkom ako ste si s muzom museli dat pauzu lebo ste sa uz nemilovali ale iba sexovali za ucelom oplodnenia. ALe to preto, lebo my sme boli pred 2rokmi v takej iste situacii a prislo mi to uz ako hrozne davno. Zelam ti bezproblemove tehotenstvo aj porod, hlavne si to vsetko uzivaj, pretoze uz ten cas nikdy nikdy nevratis spat 😉

Drahe snazilky, ja sice niesom snazilka (mam doma maleho certika aj za 10deti) ale raz pride ten cas kedy sa opat zacneme snazit... Vam vsetkym prajem nech sa vam co najrychlejsie splnia vase sny a zazivate to, co nedokaze opisat ziadne slovo.

A takto som sa dostala od hladania robotickej ryby az k vasim prispevkom. Maly spi, muz na nocnej a ja som si s vasimi prispevkami sprijemnila vecer a krasne zaspominala 😀

baby213
26. feb 2013

@baby213 teraz ked uz som tu rybu objednala, mozem ist do temy: chudneme po porode 😝

zora256
26. feb 2013

@fidka21 Ahoj!
Mne krv brali počas tehotensta na gynde,ale tak vezme aj obvodný,ak si poprosíš,ale asi si musíš hradiť,ako samoplatca,keďže si chceš dať ty vziať krv,a neodporučí lekár.Je to naprd,že ak si ty chceš dať vyšetriť hradíš si sama celú sumu vyšetrenia,okolo 6eu,som ja raz platila za vyšetrenie do práce a tak som si aj skupinu dala dať vyšetriť.A čo sa týka veku a biologických hodín,ja ani neviem akoto,je,keď už má žena anovulačné cykly,tak ja si myslím,že to môže byť aj zopotrebovaním tela,nie?Proste asi aj menopauza nastane skôr,keďže aj ms došla prvá pred mojimi 11 narodeninami,tak nie je vylúčené,a ja už od začiatku mám ťažkosti z anovulačnými cyklami,chodila mi do 17rokov každý 2-3mesiac raz,a potom mi prvý gyndoš nariadil Hak a tie som brala až do 20 a pol roka a od vtedy buď Duphaston alebo nič. A od 21rokov som brala Clostilbegyt do 23 rokov a potom Duphaston a v 24rokoch som rodila a potom som brala Hak a vlani v marci vysadila a od vtedy som brala 11mes. Duphaston,takže toto je celé moje ženstvo čosatýka cyklu.Mne by bolo fajn čím skôr otehu a potom by som to ani neriešila,myslím Anovulčné cykly.Tu nejde ani o vek ako od narodenia,ale vek tela,asi chápeš čo tým myslím?A zas čo sa týka duše tá má tiež svoj vek 😀A vnútornosti nezodpovedajú fyzickému veku,u mňa si myslím,je aj taký prístroj ktorý Ti zmeria rôzne hodnoty a zistí Ti aj skutočný vek organizmu.Nuž na taký stroj si môžu zastať len netehulky bývajú v lekárňach,už som na takom dávno nebola,bola by som zvedavá,čo by mi napísal.A ja cítim v poslednom čase časovú tieseň:-/.Neviem prečo,proste mám strach že premeškám príležitoť na druhé bábo,a že nsetihnem,a nebude potom už...Ale verím moc že sa podarí čoskoro...kiežby človek videl aspoň na to odpoveď dopredu čo ho momentálne trápi..

zora256
26. feb 2013

@anulik88 Ahoj!
Ok tak čakáme stebou,že ako sa to vyvinie🙂Moc držkám palčeky aby sa vám splnil dlho očakávaný sen 😉.Pomaly aj mne sa blíži čas ms,ale tak do 7.3. mám čas🙂Hoc sa necítim akosi nijak,ani na ms,ani na tehu,skôr akosi prázdno...Ale tak čas ukáže že aké majú plány snami tam hore 🙂

gloria13
27. feb 2013

@anulik88 ahoj Anuli 🙂 netráp sa,lebo tým si nepomôžeš, potrebuješ kľud pohodu...nič s tým nespravíme ak dostaneme mrchu...niečo Ti napíšem: Skúšaj znovu...padaj znovu
Skúšaj lepšie...
Vstaň a bojuj...ver v krásu svojich snov a nikdy sa nevzdávaj!!
Lebo stratené je len to, čoho sa sami vzdáme...
no a my sa predsa nevzdáme...keď sa to nepodarí teraz, podarí sa to raz určite..🙂
mňa momentálne dosť pobolieva brucho, takže aj keď sa nevzdávam, myslím, že mrcha sa rozbieha...uvidím...idem s drahím na cestu, tak ak nepríde dovtedy kým sa vrátime, potom si urobím test...a ty sa držkaj a mysli pozitívne..🙂