Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@fidka21 Ahoj!Tak si natom dosť podobne ako aj ja☹Pri snažení sa o prvé úplne som bola natom akoty že som nenachádzala nádej len v ruženci a vo svätých som sa modlila k sv. Tadeášovi a ten nám zoslal malého 🙂A od vtedy mi dodáva nádej,tento náš malý zázrak 🙂Veľ som sa naplakala a nevládala,už sa snažiť,už sme plánovali adopciu keďže lekár vyhlásil po 3,5roku snaženia,že nás posiela do čiech na umelé oplodnenie,čo pravda muž hne´d odmietol,a bác vtedy sme už ani neverili a stalo sa🙂Neboj iste sa aj vám podarí len treba veriť 🙂A Tadeáš už veľa žienkám pomohol mať bábo a väčšina žienok aj tu na Mk pomenovali Tadeáš svoje detičky od neho 🙂
@zora256 Ahoj, vsetkym sa nam raz ten sen splni len ja som mala vzdy problem ak na nieco trebalo prilis dlho cakat nikdy som sice nebola s tych co dostali vsetko hned. ale vzdy som urobila vsetko preto aby sa cakacia doba skratila na co najkratsiu dobu. A ja som sa asi pred dvoma dnami uz citila tak ze pride plakala som mala som bolesti apresne ako vzy pred mrchou ale teraz vsetky priznaky zmizli mrcha nikde a zacali ma boliet prsniky ale tie ma obcas bolia aj pred ms. Som s toho blazon , kazdy mesiac dufam, ze nepride ale ked meska vzdy sa ma akosi zmocni strach, je to normalne?
@anulik88 Ahoj!Je to ok🙂Ten strach mám teraz aj ja😀,že čo ak predcaaj ztých 2 milovaní sa zadarilo,práve keď mám iné plány momentálne,čo už aj vtedy som plánovala dom dať o poriadku a bác bola som tehu,a musela som sa vzdať...a teraz mám zas plány čo sa týka detskej,tak neviem,žeby sa bolo napriek nesnaženiu zadarilo :-/ neviem,uvidí sa.A neboj všetko dobre dopadne aj u teba🙂Ten strach je namieste,každá máme znových vecí strach z neznámeho 🙂Ale to rpejde keď príde radosť z //.Moc Ti želám tú radosť 😉
@gloria13 Ahoj, snazim sa netrapit ale ked dostat sa dopohody ale akosi sa to nedari ale moj muzicek uvazuje ze ma vezme na vykend niekde kde bude pekne a uzijeme si jeden druheho. Tak dufam ze ma to dopohody dostane a tiez uvazujem ze s druhim testom a nebudem ponahlat ak nepride cez vykend tak si urobim test a ak bude opat snehobieli tak asi pojdem mrknut na lekara. 😉
@zora256 Ahoj. Stoho co pises to znie aj u teba nadejne od vela zien som pocula ze prave vtedy ked vzdali snazilkovanie a mali ine plany boli tehu. A ja som si bola takmer na 100% ista ze mam neplodne dni a milovali sme sa len 3 a aj preto ked sa ma doktorka pitala ci niesom tehu ci mi moze dat antibiotika tak som povedala ze nie. A bola som si ista ze teraz pridu na 31 den kedze aj priznaky boli a uz je to 33 a nic. Dufam, ze sme nikde neurobili chybu a bude vsetko ako ma byt. Ale teraz viem ze uz nic neovplivnim vsetko je teraz uz len v rukach Bozich. 🙂
@anulik88 Presne ako píšeš,v Božích rulách je všetko 🙂Bude ako má byť,a hottovo🙂len kiežby čloek vedel svoje túžby spĺňať podľa svojich predstáv aspoň čo sa týka plánovania detí 🙂No nie?Bolo by to hneď lepšie najmä nám ženám.Keď sa my ženy napríme dosť vo všetkom inom,a ešte ajtoto,že sa nedarí alebo podarí,keď nemenej chceme.Ako aj to,včera som vravela mame predala som chodúľku a ona,že a čo bude pre druhé a ja jej,že čo ak tak skoro nebude druhé,načo bude miesto zaberať v detskej,tak sa majd kúpi druhá tu na MK z bazára 😀,no nie?
taak ako holky??my sme uz prestali aj snazilkovat,nechavame to na nahodu, teda ak uz nieje neskoro 😀
@fidka21 ahoooj,tak ako, mrcha stále nikde??? som tu trochu nebola a príspevky som len prebehla, ale toto som nikde nepostrehla... 😉 ja som 23 DC a včera ma už začali boliet prsia- tento mesiac nám snaženie veľmi nevyšlo, manžel bol dosť veľa preč, takže nič neriešim.. 😒 čítala som, že si sa pýtala na vyšetrenie štítnej žľazy- mne naň brala krv obvodná...super, že sa ataner81 zadarilo- hneď po laparke- asi by sme nemali toľko váhať... 😉 😉 😉
@zora256 ja viem, ze urcite to prejde vies to vzdy su aj take dni ked nevladzeme ale urcite sa zasa postavime a budeme bojovat stale je nadej a vzdy sa cosi da spravit ja tomu verim 🙂 asi je to faktt zakon schvalnosti, ze ked to akurat necakas tak vtedy to pride to sa mi uz viackrat v zivote potvrdilo 🙂 Tadeas je pekne meno ak uz nic nepomoze asi sa zacnem aj ja k nemu modlit 🙂
@tusinka ahooj aale kdeze mrcha nikde ale uz ma ultimatum ak nepride zajtra tak v piatok idem k dr. ale mam taky pocit, ze asi dojde boli ma uz brucho a aj krize tak uvidim 🙂 no ktovie mozno ze ste vystihli spravny den a podarilo sa nadej je vzdy kym mrcha nepride tak nic nie je stratene 😀 takze k obvodnemu musim ist hm no uvidim... 😒 tiez ma to tak povzbudilo, ze by sme nemali otalat zato nic nedame ked to vyskusame a hadam to nejako prezijeme ja uz som rozhodnuta ak v piatok pojdem k dr. tak uz laparku neodmietnem uz som to aj mm povedala, ze ziadne vymyslanie a ani odkladanie sa uz nebude konat ja uz som sa nacakala dost 😀 a ty ako ides do toho ci este pockas? 😉
@anulik88 Ani nevrav,teraz mi písala kupujúca,že podľa nej je vkatastrofálnom stave a nehrá im klávesnica,nuž čo sa týka čistoty,tak neviem čo čakala po 3 deťoch :-/ a chodúľka sa nedá vyprať,tak neviemč o si myslela,že sme ju mali vo výklade,a ešte mi zahlási,že mi dá hrozné hodnotenie,nuž takéto ženské mám najradšej....A žiada z ceny 13eu čo bola spoštou,že jej mám poslať 6eu späť,neviemč i spadla z jahody či čo veď len poštovné bolo 4eu.Nuž som jej napísala nech pošle späť ak sa jej nepáči a vrátim jej peniaze.Určite poslúži ešte nejakej ktorá nebude si vyberať a ocení cenu veď fakt tri mesiace sme len používali,po 2deťoch,a na fotkách pekne vidno aké je špinavé.A to že sa klávesy cestou alebo u nich pokazili ja zato nemôžem,no nie?Nám krásne hrali.Tak mám teraz fakt dosť a aj vaječníky ma hrozne bolia☹Asi´ďalšie cysty prasknú onedlho:-/ a to som pred ms,ani neviem či budem vedieť rozoznať ms od cýst krvácania.
@fidka21 Ahoj!Tak určite zákon schválnosti funguje vždy😀.Ako aj teraz,jednej sa nepáči chodúľka ktorú som jej predala,nuž čo už tak som jej napísala,že vezmem späť,len nak pošle,a aj peniaze jej vrátim,len nak mám pokoj,lebo toto je hrozné ženské veď na fotkách presne vidieť všetky detaily,a ešte pokazia klávesy a vyhlasuje že nefunguje,a nám krásne hrali:-/.
@zora256 Ahoj, kaslat na teke zeny ak sa jej nepaci nech si kupi novu a ak jej islo oto aby neminula vela penazi tak nech nevimisal. A na hodnotenie sa jej vykasli a mozno bude pre teba lepsie ked ti posle spat a budes ho pouzivat. A co sa tyka ms alebo ineho krvacania treba verit, ze nepride ziadne. 🙂 Akosi sa tu medzi vami namna prilepilo pozitivne myslenie. 🙂
@baby213 ďakujem moja 🙂 . Takže presne vieš ako som sa cítila pred tou sexuálnou abstinenciou 😀 Bol to des 😠 . Muža milujem a nechcela som skončiť ako nejaká stíhačka,ktorá ho využíva len ako darcu spermií. Abstinencia pomohla a opäť sa milujeme. Síce už viem, že som tehu ale abstinencia skončila už predtým 😀
@anulik88 Ahoj!No predstav si ona ho vraj vyčistila,no maniačka jedna,ja som sa bála vyčistiť to chodítko,len aby sa nerozpadlo po 2 deťoch,som bola rada,že tak lacno som ho dostala kúpiť a bolo ok,aj špinavé,veď som vňom malého nekŕmila 🙂 a tak nepošle späť,ale to hodnotenie mi tam dala poriadne,no čo už veď ďalšie nejdem predávať 😀 tak snáď nikomu nebude vadiť.Jedno negatívne mám teraz vzbierek,no čo už.
A ms no neviem,test negatívny,ale tak krv bolo len troška zatiaľ za dnešný deň ale zato bolesti sa pomaly stupňujú tak iste do večera dorazí :-/,ale čo som mohla čakať keď sme nemali sex len pred ovu a min. týždeň raz,tak samé to nepríde,počas liečby zo spodu 😀 z Atb.A podľa lekára som ovu ani nemala,tento krát,ale cysty,tak snáď budúci mesiac 🙂A ty máš koľký dc?Tebe už mešká,že?Ak sa dobre pamätám.
@fidka21 Ahoj!veď to,že na fotke bolo vidno,že tá sedačka je akási šivastá,že nie je čistá,ale tak sú ľudia,ktorý sú zaslepený,len aby robili nervy druhým...Proste nemám slov,veď som aj napísala do inzerátu,že je po 2 deťoch kupované a my sme len 3mes. používali.Ale tak čo už stalo sa.
A ty ako?Ms nikde?Mne sa už chystá doraziť,tak nech sa už rozbehne a nak mám pokoj🙂A od marca sa začneme už viac snažiť,dúfam🙂Najmä keď mi už tie cysty praskli,snáď dôjde už aj k ovulácii v marci 😉
@zora256 sak jasne ved nemoze cakat, ze po 2 detoch bude vyzerat ako nova a keby uz aj bola taka nespokojna tak co ti ju nevratila?ale tak kasli nato urcite mas aj pozitvne hodnotenia a jedno negativne to je ako ziadne 😀
nie ms este nedorazila zajtra idem k dr. myslim, ze uz som cakala dost 48dc je uz vela uz to nema vyznam odkladat a asi aj tu stitnu by som si chcela dat vysetrit zajtra sa snou poradim co a ako dufam, ze bude robit 🙂 tak to je fajn, ze cysty uz praskli a ms prisla aspon na cas aspon ta nenatahuje a zasa mozte snazilkovat zasa si sa o krok posunula ides asi aj s tym inofolicom zacat, ze? 🙂
Aktualizácia tabuľky: @zora256 prajem ti aby neprišla 🙂 @fidka21 a ty moja ako? Držím ti palce zajtra u doktorky
@fidka21 váhy, 8-12.2.
@sam1234 1.3. strelec , 4roky a 9mesiacov
@tusinka 5.3. baran , snaž.12mesiacov
@hana2626 6.3. rak
@jeackynka 14.3.. baran
@radka1303 15.3. ryby Radka -10mesiacov
@petronellynka 17-18.3. blíženci
@luciana789 18.3 lev, 1mesiac
@linda555 ?.3. panna , 6mesiacov
@leonetka 21.3. baran
@zora256 9.4. baran Zora -11 mesiacov
@fidka21 Ahoj!
Díky za krásne a povzbudivé slová🙂Áno všetky ostatné hodnotenia sú pozitíne,len táto jedna nie🙂Ale nevadí,hlavné je,že je to zamnou😀.A čo sa týka Inofolicu,tak počkám sním do septembra,uvidím,či to pôjde s Hlivou ustricou,keďže tá mi pomáha proti cystám,vďaka nej mi praskajú cysty a miznú,tak hádam,bude stačiť,lebo Inofolic je dosť drahý.A teraz mám dosť plánov okolo detskej a malého odučiť od plienok cez leto,tak možnos a vtom zhone ajs amé zadarí😀.A tebe moc prajem,aby sa vám čím skôr zadarilo a aby lekár nemal zlé správy zajtra tebe 😉 .Tak ja do septembra súsim bez Inofolicua ak nič tak od septembra po preventívke,začnem sním,dovtedy len hlivou sa budeme snažiť,keďže mi pomáha proti cystám🙂
@zora256 Ahoj mna ucili ze aj negativna reklama je reklama. A nie kazdy je taky narocny. Jedno nic nezmoze. Ja som dnes 35 den normalne mam len 31az32 cni dlhe cikli ale robila som si uz dva testy jeden 26 a druhy dnes ale oba negativne sniehobiele ani len aznak ducha tak si ms asi zasa zacne chodit ako sama chce. ☹ Co uz do prirody sa clovek nevyzna.
@fidka21 tak zajtra u dr. držím palce...mňa obchádza nejaká chrípka či čo, cítim sa tak na figu...o laparke sme sa rozprávali zase s mm, som mu hovorila o ataner, že ako sa im hneď PO zadarilo a zvažujem, že teda asi pôjdem...momentálne mám toho strašne veľa v práci, v marci idem na dlhšiu služobku ( akurát cez OVU 😒 ) a potom by som to chcela poriešiť...jaaaj, dnes mám taký blbý deň- v kuse mi je do plaču..žeby jarná depka 😀 😀 😀 ??

@zora256 no uvidime co mi nato povie vies u nas to este nie je az take hrozne, ze si vsetko musis platit a aj ked sa nieco plati tak nie su to nejake horibilne sumy ja napr. co mam gynekologicku sa ani objednavat nemusim proste idem vedy ked potrebujem a jedine zaco platim je asi ked mi robi sono to stoji asi 3eura a za vyvolavacku 1 takze celkom sa to da a ani za hormony, ktore som doteraz mala som neplatila len 17 centov za recept...a stym cyklom to si uz dost skoro dostala mne prisla az v 15 rokoch a to dost nepravidelne niekedy aj kazdy druhy mesiac potom sa mi to upravilo asi az v 25 to som mala ako tak pravidelny a potom uz len s hormonmi vobec neviem co to ovplyvnuje...ja to citim rovnako ako ty tiez sa bojim, ze nieco zmeskam a najviac toho, ze sa ani nedockam...vcera vecer som mala taku krizu som sa musela aj poriadne vyrevat lebo uz fakt dakedy nevladzem potrebujem nejaku nadej sa znova postavit a bojovat ale momentalne nemam ani chut preco to vsetko musi byt take komplikovane ☹