icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

luciana789
28. feb 2013

ahojte babenky, nám to asi tento mesiac nevyjde, keďže muž ide na služobku, bude preč od 13 dc do 16 dc, takže čo už 😒 😒 ale tak skúsime na 13 dc ráno a potom keď dorazí 🙂

mabika
28. feb 2013

Caute babule, od oktobra som v tejto teme nebola, nejako som to snazenie uz tazko znasala a povedala som si, ze vsetko s tym suvisiace, vratane konika, vypustim hlavy. A teraz pozeram, ze @horseshoe a @tatarida a mnohe dalsie, ktorych nicky si uz nespomiem, idu pomaly rodit a @ataner81 je tehotna, gratulujem vam, aj vsetkym ostatnym! A novym resp. zostavajucim drzim palce.

A pisem sem vlastne preto, lebo mam novinku, a sice dve ciary. Je to len 5tt a stat sa moze este vselico, ale chcela som vas povzbudit 😉 . Tak ako to dlho neslo, tak to zrazu islo, ked uz to clovek ani necakal. Tak sa majte pekne!

A ak mate niekde este tu tabulku tehuliek z tejto temy, ukazte 😉

zora256
28. feb 2013

@anulik88 Ahoj!
Díky🙂Nuž čo sa mojej ms týka,tak ja som mala len hnedé ťahavé dačo na vložkách,a už nič bolesti sem-tam ale riadne ako na ms:-/ tak uvidím,či tá ms ešte dorazí,alebo čo to vlastne je,nechápem...
@tusinka Ahoj!Koľký máš dc?U niektorých to prichádza aj vpodobe chrípky,a precitlivenosti,myslím na tehu príznaky 😉

zora256
28. feb 2013

@luciana789 Veru skúste,niekedy aj vou býva buď skôr alebo pozdejšie a aj spermie prežijú niekedy aj 5dní 😉
@mabika Gratulujem 🙂Veľa zdravíčka vám obom,veru to tak býva,keď človek nečaká tak sa skôr dočká,než keď človek očakáva 😀.Maj sa krásne🙂

typa
1. mar 2013

@mabika gratulujem 🙂 krasne ciarky 🙂

zora256
1. mar 2013

Ahojte baby!
Akosi ste tu málo.Ako sa majú naše tehulky?A čo snažilky?Všetky ste vpráci?

anulik88
1. mar 2013

@zora256 Ahoj. No ja natom niesom onic lepsie priznaky ziadne ani na ms ani na tehu a uz je to 36 dc a nic testy negtivne asi sa prestanem testovat pockam tyzden a urobim dalsi test. A ak tak budem musiet ist na gyndu...

tatarida
1. mar 2013

@mabika jejjjj gratulujem!!!! ja uz mam 3tyzdnoveho Jakubka a to sme sa tyzden prenasali 😀
nech ti to rychlo ubehne a mas drobceka cim skro pri sebe!!!!!

ataner81
1. mar 2013

@mabika ďakujem moja a zároveň ti blahoželám ku krásnym // 🙂 🙂 🙂

ataner81
1. mar 2013

Aktualizácia tabuľky:
@fidka21 váhy, 8-12.2.
@tusinka 5.3. baran , snaž.12mesiacov
@hana2626 6.3. rak
@jeackynka 14.3.. baran
@radka1303 15.3. ryby Radka -10mesiacov
@petronellynka 17-18.3. blíženci
@luciana789 18.3 lev, 1mesiac
@linda555 ?.3. panna , 6mesiacov
@leonetka 21.3. baran
@sam1234 27.3. strelec , 4roky a 10mesiacov
@zora256 9.4. baran Zora -12 mesiacov

tusinka
1. mar 2013

@zora256 som 28 DC, nooo by ma potešilo, keby mrcha 5.3. nedorazila 🙂

renitri
1. mar 2013

Ahojte babulky.. ako sa vam dari? vidim ze mabika je tehulka.. gratulujem 🙂 Ja sa mam skvele.. vsetko je v poriadku, nevolnosti ma obisli a nemyslim ze by uz teraz prisli... I ked som na PN, mala by som spomalit a konecne zacat vysedavat a viac oddychovat doma.. hehe.. bud varim, idem k babke abo vzdy sa nieco najde..

anulik88
2. mar 2013

@zora256 Ahoj. Tak vsetky nadeje dnes umreli. Prisla mrcha. Nevadi mi az tak ze prila ale aspon keby chodila nacas. Dnes v noci sa mi snivalo o tehu testoch takze som sa rozhodla ze koncim so snazilkovanim nie uplne ale musim si dat aspon pauzu. Budem papat ten duphaston a som zved&va ci aspon snim pride mrcha nacas. 😉

zora256
2. mar 2013

@tatarida Ahoj!Gratulujem k maličkému 🙂Veľa zdravíčka vám obom🙂
@tusinka AHoj!
Tak moc Ti prajem nech Ti nepríde,ms 😉 Mne akosi neprichdza a to 28.2.som si myslela,že už došla ale mala som len hnedý ťahavý výtok večer,a včera tiež,som zvedavá či aj dnes bude večer taký ten výtok,ale tak som si istá,že mi do 10.3. dorazí,ale ak by to bolo z uhniezďovania tak by to sedelo,na ten 5deň som mala ten výtok od sexíku,po tom krvácaní,od 12dc sex bol na 23dc.tak som zvedavá...akosa to vyvinie,dám vedeiť ak by ms prišla.
@renitri Ahoj!Tak ja vyčkávam do 10.3.či ms predca len dorazí,alebo či som mala ten výtok čo som vyššie písala tusinka-ke z uhniezďovania.Aj tak mi testy neukazujú ešte // keďže je to len 6deň od milovania sa na 23dc,po prasknutých cystách čo som krvácala od 12dc a po dobratí Atb zo spodu,tak sa uvidí,že čo ´sa stalo,ale tak aj min. na 35dc prišla zatiaľ mám len 30dc.
@anulik88 Ahoj!TAk prečítaj si vyšie čo som tusinka-ke písala.A ozaj ako dlho berieš Duphaston alebo len začínaš?Nechaj tomu čas a nemysli nato tak veľmi a príde to samé 😉 Aj ja som zvedaváč mi príde alebo o 2týždne čis a ukážu //.A to som sa ani nesnažila len na ten 23dc sme mali sexík,lebo sme nemali 2týždne od 7.2. do 23.2,tak sme to už potrebovali.A vidíš zatiaľ len tie záhadné hnedé výtoky po večeroch som mala a ani teraz nič len tlaky vpodbrušku a tam dolu.

fidka21
2. mar 2013

@zora256
@ataner81 ahojte dievcata tak nakoniec som u tej dr. nebola lebo sa mi naskytla ina moznost vo stvrtok bola za mnou teta a vybavila mi liecitelku na sobotu(teda dnes)- boli sme tam s mm a mam z nej velmi dobry pocit ani sa ma nepytala co ma trapi ani nic uz to vedela a poradila mi aby som zatial nic nebrala a o 3 tyzdne mame prist znova ...trochu aj vaham ci predsa len neist za tou dr. ale kazdy mi radi nech pockam, ze mi nic neutecie a kebyze za tou liecitelkou nejdem asi by som si to neodpustila ze som to aspon nevyskusala...chcela som k nej ist uz davno ale nebolo lahke sa tam dostat a vela ludi od nas tam chodi a pochvaluje si ju, ze im pomohla tak verim, ze aj nam 😉
@tusinka dakujem za drzanie palcov a ako som babam pisala nebola som tam 😀 a ako chripka ta obisla ci si ochorela?len sa vyplac niekedy sa potom tak fajne ulavi ja som tiez plakala a teraz mi je fajn 🙂 takze z teba velka pracantka a kde ides na sluzobku?

zora256
2. mar 2013

@fidka21 Ahoj!Tak moc Ti prajem aby Ti liečiteľka pomohla,ja som bola už u dvoch liečiteľov,a jeden,že duchovia z rodiny neprajú a druhý že nemám spávať na bruchu,lebo sa mi nejaké tekutiny lejú do maternice,čo spôsobuje zápaly,takže mne nezabralo nič ztoho...

fidka21
2. mar 2013

@zora256 dakujem pekne 🙂 vies co ja takym liecitelom co taketo dristy vravia ako tebe neverim ale dneska ma fakt dostala a nato, ze zato ani peniaze nechce ani nic tak mi to pride, ze fakt ma nejaky nadprirodzeny dar a aj tak skromne posobila take nieco dobre z nej ide...a uz vela ludom pomohla ...najviac kladla doraz nato, ze ak neuverime tomu co hovori pomoct nam nemoze ...vies zato nic nedam uvidim dalej co sa bude diat radsej chcem skusit prirodzene to vyriesit ako zasa lieky do seba pchat ale ked uz nebude ina moznost tak ich brat zacnem 😀 aj ja prajem tebe aby mrchana nedosla a aby ti to vyslo vyzera to nadejne 😉

tusinka
2. mar 2013

@zora256 no bodaj by to bolo to čo si želáš... 😉 držím palce 😉 😉 mne dnes začal tiež hnedý slabý výtok, asi to už bude predzvesť mrchy- si myslím... ☹

tusinka
2. mar 2013

@fidka21 no bodaj by bola liečiteľka tá správna osoba, ktorá vám pomôže...priebežne nás dúfam budeš informovať... 😉 je možné, že je fakt dobrá a vie pomôcť...lebo v dnešnej dobe je toooľko špekulantov, ktorí sa snažia len zarobiť na úkor iných... 😠 😠 😠 mne dnes začalo také slabšie hnedé špinenie, žeby predzvesť mrchy?? 😖 Chrípka ma dúfam obišla, nie som ešte fit, ale je to lepšie...a na služobku idem do Franfurktu, sa mi nechccceeeee 😕 😕 😕 a polovičku si dostala k tej liečiteľke v pohode???

renitri
2. mar 2013

@zora256 ahaaa.. takze este par dni a mozes testovat ?? 🙂

zora256
3. mar 2013

@fidka21 Ahoj!Presne ako píšeš,keď nič nevzala tak bude natom niečo 🙂Moc Ti prajem aby naozaj pomohla 🙂
@tusinka Ahoj!Aj ja som si myslela,že predzvesť ms je ten hnedý výtok,ale on sa zmenil u mňa na tekutý čiry výtok,sem-tam maslovej farby je vňom,a včera vtom čírom bola kvapôčka krvi a tie tlaky a bolesti sú podobné ms,ale tak nikde ms,zatiaľ,mešká 3deň.A pri pohlavnom akte zomňa až moc ten výtok tiekol piatok,keď mala ms dôjsť normálne som mala pod zatkom aj prikrývku takú:-/Je to moc zvláštne hoc kedy vyteká zomňa ten číry výtok,až mi je to nepríjemné:-/.Tak uvidím ako bude ďalej do toho 10.3.Lebot ak od sexu musí prejsť min. 10 dní kým testy ukážu.

zora256
3. mar 2013

@renitri Ahoj!tak do 10.3.musím min. vyčkať aby prešlo od aktu aspoň 10dní kým 10-tkový test ukáže,či tebe skôr ukázal?A ktovie možno sa mi len celý cyklus posunul a umňa je teraz ovulka 😕

anulik88
3. mar 2013

@zora256 Ahoj. Tak drzim palce nech ti to dobre dopadne a nech mas na teste pekne // kolajnicky. 🙂 Ja z duphastonom este len zacnem o dva tyzdne. Je lepsie ho brat vecer alebo rano... 😒 Musim vypnut a nechat tomu volni priebeh neviem ci to zvladnem nemysliet nato ale uz asi ozaj potrebujem pauzu. Musim sa priznat este nikdy ma nenahnevalo to ze prisla mrcha tak ako vcera. To bol varovny signal. Dokonca marca mam sancu poslat prihlasku a dokoncit si skolu tak sa asi na dva roky vratim do skoly. 😉 Potom to mozno pride... Verim tomu ze raz sa to podari...

ellis21
3. mar 2013

Ahojte dievcata, ja som mala ist zajtra k dikimu ale nejdem, lebo pyta za prvy ultrazvuk 15 eur a tera naam to nevychadza, tak musim pockat. Inak mi je faj ,zle mi nebyva, len som zas ptevhladla. Drzte da.

gloria13
3. mar 2013

anulik88, zora256..a spol ..🙂 ahojte babenky...tak som tu na chviľku prišla kuk a informovať o svojom stave...🙂 vo štvrtok keď som šla s polovičkou na cestu bolo ešte všetko nádejné,ale ešte večer som začala špiniť, a tak som vedela, že znovu z toho nič nebude,tak som bola z toho samozrejme smutná,ale už som to rozdýchala a povedala si , že to tak malo byť...mrcha meškala 5 dní kôli antibiotikám, takže teším sa kedy skončí,aby sme mohli znovu snažilkovať...len dúfam,že to nebudem mať teraz celé nejaké doposúvané...

zora256
3. mar 2013

@anulik88 Ahoj!Veď nič nie je stratené nesmúť,pozri na mňa keď just nechcem tak to príde,ja mám dnes hrozné bolesti ale ms nikde,takže zrejme sa uhniezďuje a test nuž podľa denníka som podobne bola aj z malým a veru až po mesiaci test ukázal druhú čiarku,keď just pred ms som otehotnela aj teraz ☹Takže asi testnem ak 10.3 neukáže nič a ani ms nebude tak len 28.3.keďže vtedy bude mesiac od očakávanej ms:-/.Sa načakám priveľa ale čo už ke´d mne to tak vychádza.Dž palčeky aby ms nedošla ale zato tie bolesti by mohli byť pomenej,lebo musím byť vklbku,ináč mám hrozné bolesti☹Pol dňa už som si dnes dla 2x Valetol od bolesti lebo počas ms len to zaberá a či veríš,či nie asi tak na 5 min. zaberá,tak už radšej ani neberem nič len predýchavam.Ale tak pri ms hneď ms dorazí počas bolestí ale ako píšem nič,takže to iste bude len uhniezďovaním,nemám neto iné slová,čím to nazvať.
Takže radím Ti nesústrediť sa na bábo,len sem-tam si zmužom užívať a myslieť na niečo iné a príde to keď to bueš najmenej čakať 😉
@ellis21 Ahoj!To je fajn,keď Ti nebýva zle,a je Ti dobre a si často hladná,mne je od bolesti nanič,a aj nechutenstvo mám ale akonáhle som hladná je mi na grc:-/Ako pri ms,ale rozdiel je vtom,že ms nikde len hrozné bolesti občas predýchavam a ležím vklbku,a sem-tam mi je fajn,keď nemám bolesti ale asi pol dňa dnes mám bolesti len dúfam,že to čoskoro prejde pamätám sa pri malom ma bolesti pozdejšie prepadli už len večer okolo 5h a prešli počas ležania a spánku a ráno ma sem-tam zabolelo a prešlo.Tak snáď to prejde a zato číry výtok je už pomenej ale ho ešte je stále.Aj ty máš taký výtok,či nie?
@gloria13 Ahoj!A aké Atb si bral či už nevieš?Ja som brala zo spodu,ale zato mám riadne bolesti ms zatiaľ nikde,mala si bolesti a veľa hlienu pred ms?Lebo ja už fakt neviem načom som...Na 28dc a 29dc som mala hnedý výtok bez krvy a od 30dc mám číry výtok ale vten deň riadne aj pri sexe vytekal:-/ až mi je to trápne písať...A od včera 31dc je to pomenej,ale teraz mám tie hrozné bolesti a ms nikde tak som zvedavá načo mám myslieť,či ide o uhniezdenie alebo príde potomto všetkom čo som nezažila ani pri prvom tehu na ms. 😕

renitri
3. mar 2013

@zora256 ahoj. Mne ukazal tusim na 10-11 dc. Nj treba pockat.

zora256
3. mar 2013

@renitri Ahoj!to závisí od toho kedy bola ovulka a keďže my sme mali sex len na 7dc čo bolo rped krvácaním,to by už ukázalo a potom už len na 23dc čo bolo presne na 23.2. čo ešte vôbec neukazuje,čo je normálka tkaže si musím počkať,keďž etesty ukážu od sexu až na 15deň keďže 5dní putuje vajko do maternice a 10dní sa zahniezďuje,takže sa načakám ale nič iné mi neostáva ak nedorazí ms,tak uvidím🙂A vy sa ako máte?

renitri
3. mar 2013

@zora256 no od ovulky 10-12 dni isto. Moja drzim palce aby ti to uz vyslo ;) ja sa mam skvele ako doteraz ;) ani nvm ze som tehu. Akurat brusko vykuka pomaly ;)

ellis21
4. mar 2013

@zora256 a vo ty si tehu? Ja mam tiez vitok a dost, musim mat intimku. Ale to je normalne, no tak teraz neviem ci ti mam gratulovat alebo len cakas na mrvhu?