icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

zora256
5. mar 2013

@fidka21 ĎAkujem,kiežby to tak bolo,nuž ale Bt mám dosť nízke len 36,4stupňa,tak neviem,ak budem mať možnosť si merať aj zajtra tak zmeriam,či nebude stúpať,ak nedôjde.
@renitri Ahoj!ĎAkujem,kiežby to tak bolo,nuž ajmne sa tieto dni akosi vlečú :-/...Aj ja moc čakám na pondelok 😔

ellis21
5. mar 2013

@tatarida to máš pravdu ale ten chaos ked prídeš domov a nevieš čo skôr. 😀 Pri druhom a trretom to už bude hračka 😀

ellis21
5. mar 2013

@zora256 no čo, zatial nič nové?

zora256
5. mar 2013

@ellis21 Ahoj!Zatiaľ nič,len Bt som si merala to má len 36,4stupňa ani neviem kedy by sa zvyšovalo,nevyznáš sa vtom?Lebo ja vôbec...Asi na koľký deň od ovulácie sa zvyšuje?

dorekapa
5. mar 2013

@zora256 ahoooj,tak ako sa dari??U mna nic nove..posledna mrcha kratka a od toho dna jedna zmena...palenie zahy a veeeelke dvorce na prsnikoch a teplota je 36,9 druhe rano co som si merala....tak neeeviem..mrchu mam dostat az 18.3

ellis21
5. mar 2013

@zora256 no moja tak v tom ti neporadím, nikdy som si ju nemerala ale nemeraj si, nemysli na to a nerieš, aby si nebola sklamaná a ak ms nepríde tak sa budeme všetci tešiť. 🙂

zora256
5. mar 2013

@dorekapa Ahoj!Ja som mala dnes len 36,9stupňa,tak neviem ešte do pondelka počkám či príde ms,a ak nie tak si hneď zranného moču urobím test. A to máš celkom slušné🙂A už tak skoro🙂 A koľký máš dc?
@ellis21 Ahoj!Máš pravdu,sým meraním,asi nebudem veď ajtak sa malý aj dnes načakal na mliečko kvôli meraniu :-/.Uvidíme pondelok ak dovtedy nedorazí ms 😀

dorekapa
5. mar 2013

@zora256 no ja som mala tie tri dni mrchu a hend po sme maly styk..isli sme tri dni snazilkovania a ked to tak zoberiem,tak dnes je 12 den od ukoncenia mrchy co snazilkujeme...ja v kutiku duse citim,ze sto podarilo teraz po MS..Mala som slabe ciarkyn a testoch a na dalsi den tiez slaba druha ciarka a potom na treti,strvty a piaty den bolil testy uz negativne...nechapeeem
a com vlastne 15 den cyklu a 12 den od ukoncenia MS

zora256
5. mar 2013

@dorekapa Ahoj!Mne je to zvláštne,ty testuješ včase ovulácie tehu testmi?
Ja teestujem,až keď ms mešká,aspoň 10dní.Testovala som keď neprišla na 28dc ale potom som mala aj bolesti aj hnedý výtok,tak že asi došlla ale ona aj odišla ako došla a bolo to celé bez krvi,tak len čakám do pondelka či dôjde alebo sa vrhnem hneď ráno na test to už budem mať 39dc.

dorekapa
5. mar 2013

@zora256 no nikde nie je napisane,ze ovulaciu mam stale v strede cyklu..ja nevravim,ze som tehu,alebo som si testy robila len tak zo srandy..jednoducho som si ich urobila,lebo som take palenie zahy mala pri prvom tehotenstve tak ma to napadlo a dva dni po sebe som mala slabe ale vidietlne ciarky..a dalsie dni uz boli testy negativne..a to palenie zahy pretrvava..tak z toho mi vychadza ze ak by som aj bola tehu,tak by to bolo pocate po hned po MS..co je normalne..a nie je to ziadna novinka,ze mozes otehotniet aj v iny den ako je ovulacia alebo ovulaciu mozes mat aj inokedy..proste je to nevyspitatelne..pobolieva mav podbrusku a mam naliate prsia..preto som si robila testy....inak by ma ani nenapdalo

renitri
5. mar 2013

@zora256 no ide to pomaly teraz nejak... ale coskoro je to tu 🙂

zora256
5. mar 2013

@dorekapa Ahoj!Ja viem,že sa dá aj inokedy než vstrede ja som z malým otehotnela testne pred ms 🙂.
Ja len že je to nezvyčajné tak skoro mať aj testy z //,keď je všade písané,že Hcg sa uvolňuje do moču až po uhniezdení čo trvá min. 10dní od oplodnenia vajíčka,čiže 10dní po ovulácií.Ale tak je to možné,veď uvidíš najlepšie ak bude ms meškať 🙂Držím palčeky 😉
@renitri Ahoj!ĎAkujem za to,že mi tak veľmi praješ 🙂Si milá🙂 A ty čo nové?Kedy ideš do poradne?Či až o mesiac?ja už ani neviem ako som chodila po akom čase sa chodí raz za mesiac?To viem,že od 5alebo 6mesiaca sa chodí každých 3týždne a od 8mesiaca každé 2týždne a ku koncu v 9mesiaci každý týždeň.

renitri
5. mar 2013

@zora256 🙂 jasne ze ti prajem... a aj kazdej snazilke 🙂 Nic noveho..vsetko po starom..mame sa skvele.. Poradnu mam 15.3 takze buduci tyzden..uz sa neviem dockat kedy ich zas uvidim 🙂 chodila som kazdy tyzden, a teraz pojdem po 3 tyzdnoch.. a potom hned po 2 zas..a dalej uvdiime.. u mna je to trochu ine..chodim castejsie.. ale inak hej, chodi sa tusim kazde 3 ci 4 tyzdne a potom ako pises..

zora256
5. mar 2013

@renitri Ahoj!ĎAkujem🙂No hej je to iné,keď čakáš dve detičky tak to hne´d berú ako rizikové a častejšie treba sledovať 🙂A ozaj už vieš,že sú dvojváječné,že?TAk sa len držkajte🙂

renitri
5. mar 2013

@zora256 no hej hned radsej sleduju viac... ja som vedela uz davno ze budem rizikova, kvoli liecbe... No gyn vravela ze vyzeraju ako dvojvajecne, ale tak na isto to budeme vediet asi az ked sa narodia abo nvm... Dakujeme, budeme 🙂

zora256
6. mar 2013

@renitri Ahoj!
Tak iste najlepšie uvidíš keď sa narodia,ale ak sú oboch pohlaví tak iste sú dvojváječné,lebo jednováječné sú vždy rovnakého pohlavia 🙂
všetko dobré vám prajem.-)Už pomaly začnete 2.trimester 🙂Ale Ti ten čas letí,či nie?

renitri
6. mar 2013

@zora256 hlavne aby boli zdrave. No pomaly koncim prvy trimester. Jak to leti

fidka21
6. mar 2013

@zora256 tak to hej 36,4 je dost nizke ale ak si ju nemerias cely cyklus tak to nema vyznam si myslim jedine ti ostava pockat do toho pondelka...a ako sa citis?

tusinka
6. mar 2013

@fidka21 prave sme dostali sms, že jedna známa porodila dcerku 🙂 strašne im to prajem, ale v kútiku srdca ma tak pichlo, že aj ja chcem... 😉 mrcha ma naťahuje...myslím si, že zajtra dorazí, ale nemusela by... 😠 😠 včera som sa dočítala o prípravku INOFOLIC, som sa rozhodla, že ho vyskúšam...som si ho dnes aj objednala..inak, nemáte s ním niekto skúsenosť???????čo ty???mrcha nikde???

zora256
6. mar 2013

@renitri Ahoj!Veru letí🙂A onedlho nám budeš písať o kopančekoch,juj ja som taká zvedavá,čo sa týka dvojičiek,potom napíš,aký je to pocit,keď obe naraz sa pohnú 🙂
@fidka21 Ahoj!veru nemá význam si merať,a jak sa cítim,ako väčšinou pred ms:-/Citlivé bradavky a nafúknutá,a aj častejšie cikanie,a bolesti podbruška,tak čakám že čo bude do pondelka...A možno dorazí už zajtra,ako min. mesiac na 35dc.Ale tak aj to prasknutie cýst mohlo celé rozhádzať si myslím :-/.A ty ako?Koľký máš dc?
@tusinka Ahoj!Mne ho odporučil gyndoš myslím Inofolic,ale ešte nezačnem užívať,rozmyslela som si to eše si dám pauzu ak dôjde ms od snaženia,mám momentálne iné plány,okolo domu,malého,a potom nejakú prácu,lebo sa cítim občas taká vyťažená,že by som najradšej zmyzla niekam,kde by som mohla leňošiť...

renitri
6. mar 2013

@zora256 no aj ja som moc zvedava ake to bude. Stereo kopance ;) sem tam citim nieco zvlastne v brusku ale ze este je na to skoro ze to nemozem este citit pohyby. Tak nvm. Bude to zvlastne ze sa mi bude daco teda dakto hmyrit v brusku. Uz len par tyzdnov a bude to tu ;)

zora256
6. mar 2013

@renitri Veru,a kým budú ešte mať dosť miesta tak to bude krásne,ale akonáhle budú mať pomenej miesta síl viac bude to aj nepríjemné,najmä pre rebrá :-/.TAk si užívaj ten krásny pocit,kým si vkľude ľahneš na hocktorú stranu,lebo pozdejšie sa Ti budú pričiť a budeš sa musieť otáčať podľa želania drobčekov 😀

gloria13
6. mar 2013

@zora256 ahojky zory...podľa mňa si tehu...určite 🙂

hana2626
7. mar 2013

Ahojte babule 🙂 Vcera som mala dostat mrchu, ale neprisla, tak som nevydrzala a vecer som testla. A pozrite, co sa mi objavilo :D Myslim, ze to tam je 🙂 🙂 🙂

deculko
7. mar 2013

@hana2626 jeej to by som sa tesila dalsej tehulke...

hana2626
7. mar 2013

@deculko No, skutocne ma to prekvapilo. Pretoze ziadne priznaky nemam, snad len to ze sa mi zhorsila plet a pobolievaju ma prsia. Ale nic nezvycajne... 🙂

ataner81
7. mar 2013

@hana2626 jéj krásne koľajnice. Blahoželám moja 🙂 Ako dlho ste sa snažili?

hana2626
7. mar 2013

@ataner81 Dakujem, velmi sa tesime. Stale tomu nejako neviem uverit 🙂 Od rana sedim v praci a neviem sa na nic poriadne sustredit... Ale vidim, ze aj vas sa zadarilo :D Gratulujem aj ja, nech ste len zdravi. Snazili sme sa cca 4 mesiace, tak aktivne. Kedy si isla k lekarovi?

fidka21
7. mar 2013

@tusinka to ti verim je to take zvlastne na jednej strane to tym duhym prajeme a na druhej zavidime 😀 ja tiez som bola nasich pozriet a ked mi vzdy vravia kto vsetko je tehotny tiez mam z toho cudne pocity aj sa tesim a aj nie...je to nespravodlive vsetko toto komusi to vyjde hned ako chce a my sa tu musime takto trapit...za vyskusanie nic nedas moznoze ti to pomoze ja s tym skusenosti nemam tak ti neviem poradit ja zacinam rozmyslat nad tymi femi kvapkami...
no ja ziadne novinky mrcha nikde ale dnes mam uz take mrchovske bolesti asi uz dorazi lebo ak nie tak uz potom fakt neviem ...

fidka21
7. mar 2013

@zora256 no ved to keby aspon tie priznaky neboli rovnake ze?mali by sme to jednoduchsie 😀 ved uvidis uz len par dni a budes vediet nacom si 😉 ja som dnes 55DC zatial mrcha nikde ale mam pocit, ze pride boli ma dnes fest brucho tak uz by som bola aj rada kebyze dojde...lebo ak nie tak asi si test zopakujem lebo to nie je normalne...